- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.481
Bende bu regl dönemi ile birlikte Bülent Tıraş'a gidecegim. Umarım çabalarımızın emeklerimizin sonucunu en kısa zamanda görürüz arkadaşlar. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz sonrası artık Allaha kalmış. Yeter ki "ol" desin.
canım bunların bir çoğunu mahellerimizdeki sağlık ocağı ücretsiz yapıyor kan vermek için oradaki doktora yazdır 1 haftaya alırsın sonuçlarını..
amh testini kızılay kesin olarak yapıyor ben yaptırmıştım..rubella ve tsh larıda devlet hastaneleri yapıyor..
İsatanbula randevuna giderken eşinin cinsel perhizi 3-5 gün arası olsun mutlaka çünkü kendi laboratuvarlarından kapsamlı semen isteyebiliyorlar hemen orada yaptırırsınız..
rahim filmin varmıydı onuda götür varsa..
ne güzell bi haber canım start verdin yani.. topicte çoğumuz bir hafta içinde hareketlendi tedavilere başladı yaz mevsimi yaradı galiba..
inşallah Allahım bu sefer hepimizin yüzünü güldürür canım benim.. Bülent bey çok doğru bir karar..
zamanını iki gün içinde arayacaklar bildirecekler..
sağol canım benim.. daha tedavi ayına karar vermedim ama temmuz sonu yada ağustos sonu düşünüyorum..
Bende bu regl dönemi ile birlikte Bülent Tıraş'a gidecegim. Umarım çabalarımızın emeklerimizin sonucunu en kısa zamanda görürüz arkadaşlar. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz sonrası artık Allaha kalmış. Yeter ki "ol" desin.
canım bunların bir çoğunu mahellerimizdeki sağlık ocağı ücretsiz yapıyor kan vermek için oradaki doktora yazdır 1 haftaya alırsın sonuçlarını..
amh testini kızılay kesin olarak yapıyor ben yaptırmıştım..rubella ve tsh larıda devlet hastaneleri yapıyor..
İsatanbula randevuna giderken eşinin cinsel perhizi 3-5 gün arası olsun mutlaka çünkü kendi laboratuvarlarından kapsamlı semen isteyebiliyorlar hemen orada yaptırırsınız..
rahim filmin varmıydı onuda götür varsa..
Evet canım Bülent Bey'i istiyorum. Daha önceki dr. malum reklam yıldızı, Murat Berksoy ve Halit Fırat ikilisiydi. 2. tedaviyede onlarda başlayacaktım ama sonra midem bulandı yaptıklarından. Bülent Bey duayen arkadaşlar, dr. muayenesinde tanıştığım bir arkadaşla hala görüşüyorum oda Bülent Beye gidiyor. Onunla konuşmalarımızda çok etkili oldu. Profesyonel bir yaklaşım ve ilgi varmış bizim istediğimizde bu zaten. Tek bir yumurta bile toplanmayan arkadaşımdan Bulent Bey 3 adet yumurta toplamıs. 2 tanesı 1 kalıtelıymıs. Bakalım herşey güzel olacak, enseyi karartmıyalım
Ensu cum ben de agustos sonu dusunuyorum belkı orsa karsılasırız
kızılayda amh testi ücretlimi acaba sen para ödemişmiydin gerçi hastaneden yarın için fiş kestirdim ama ücretsiz yaptırabiliyorsak neden 170 tl boşa gitsin ki zaten soyup soğana çeviriyorlar
canım demin tedavi gördüğüm hastaneye gittim doktorumla görüştüm istanbulda deneyeceğimizi söyledim eksik olan tahlilleri burada yaptıracam öğle gidecem burda amh yi yapmıyorlar dışarıya yaptıracaklar AMH için benden 130 tl istediler diyer eksik tahlillerle beraber 170 tl civarında tutuyor rahim filmim yok çektirip temi gitsem acaba bide sizin oralarda amh testi ve rahim filmi ne kadar yakın zamanda yaptıran varmı
canımm inşallah karşılaşırız seninle hep ortak yerlerde dolaşıyoruz belkide geçmişte karşılaştığımız bile oldu ama farkında değiliz..
Valla kesin biyerlerde karsılaşmşızdır:) başlarsam zaten haber ederım belkide gruptan gelenlerde olur o zamana kadar cok ta keyıflı olur
zamanını iki gün içinde arayacaklar bildirecekler..
sağol canım benim.. daha tedavi ayına karar vermedim ama temmuz sonu yada ağustos sonu düşünüyorum..
hakkında en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman başlarsın inş...
amh testinden söz etmişsinizde ben hiç yaptırmadım drlarda istemedi yaptırmama gerek varmı sence:26:bulunduğum şehirdeki kızılayda yaparmı
fsh testlerim gayet iyi çıkıyodu her defasında
yaaa bişey diycem ama burda bana kızarsınız diye diyemedim kaç gündür? ben şu fat-blocktan aldım 1 kutu.. adet olana kadar biraz kilo vereyim istiyorum ya! 1 kutu 80 tl 10 günlük yeter..yemekten önce alıyomuşuz ve böylece o öğünde yediğimiz yemeğin yağının %40'ı bağlıyomuş ve başka bir işlem olmadan kana falan karışmadan yani direk bağırsaklara yolluyomuş!! Hani Dr. Aytuğ Kolonkaya varya o yapıyo reklamını... (AA Aytuğ K. da tüpçüydü değil mi?)
Ama biliyorsunuz bu ay benim bekleme ayımdı. Ve hergün 3 adet biesteron, 1 adet cyclo progynova, alıyorum,,
haa bu arada bol bol hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içiyorum.....
bugün haplarım bitecek ve birkaçgün içinde adet olup 2. günü dr.a gideceğim...
1-Dr. seçiminde dikkat edilecek hususlar;
-Dr.deneyimi, bizim yaş grubundaki başarısı,
2-2.3. Deneyim öncesi yapılması gerekenler;
-Rahim filmi,
3-Yiyecek-içecek önerileri;
-Bitkisel çaylar, ceviz, badem, bal,..
4-Basit egzersizler;
-Yürüyüş,
-Doğru nefes alıp-verme,
5-Belki de 1.sırada yer almalı "ruhsal hazırlık";
-Olumlu düşünme,
-Stres giderme yöntemleri,
Hanımlar; tecrübelerimizi birleştirerek listeyi olgunlaştıralım mı?
Kızlar genetik testi yaptıran var mı?
celina ben yaptırdım sorun yoktu, kanda pıtılaşma durumu çıktı bende.celina1 bende senınle aynı durumdayım.2 dış gebelik ve biri kapalı biride alınan tüp durumu var.hep aklıma gelir kapalı olanda sıvı birikintisi oluyomuş.acaba bende de mi var? diye.bend ealınması tarafıyı açıkçası.çok benzer vakalar okudum çünkü.moralimizi bozmayayaım ama arkadaşlar zaten normal yolla olması mucize artık bari olasılıkları deniyelim derim.tüpleri olmayıpda hamile kalan çok.tabii sorunumuz tüpse?
Ensu canım benim eşimin birinci evlilikden bi çocugu oldugundan raporum yok.peki ben indirimden faydalanamıcak mıyım ? ben pazarlık yaparım tabiyazman iyi oldu.nereden kurtarırsak kar ne yapalım.kardeşim hamile yarın doğuma girecek sezeryanla tabi.dua edin arkadaşlar panik de kendisi.ama çok güzel elimi karnına koyuyorum teyzesi oldugumu bilyo gb kıpır kıpır dönüyo.avucunu yakaladım elimle resmen.çok güzel bi duyguydu.allah hepimize nasip etsin.canı gönülden istedim bunu arkadaşlar.
ayrıca benim histereskopi yapalı 1 yıl oldu geçerlimidir acep?
ben malatyadan gideceğim ekonomık olsun diye burdan bide rahim filmi çektireyim bari.bi tüpün hakkını verelim .doğuda çok daha minimal fiyatlar.ensuya yapılan işlemi 2-3 bin eder .ankarada ve sit.da fiyatlar ucmuş.bizleri yolacak gözle bakıyo tüm merkezler.nasıl olsa bunlar herşeyini verecek kadar istiyolar bebekleri olmasını.amannn kızlar olmadı ben kıbrıstayım bilgnize .
evet canım 5 tedavim var hepsi negatifle sonuçlanancanım benim fsh da çok iyi ama amh kötü..
seninde 5 tane tedavin vardı dimi.. sen bilirsin tabiki en doğrusunu ama bunca tedaviden sonra yaptırırsan iyi olur gibi..
oda tek başına bir kanıt değil ama en azından yumurta seviyeni az çok anlıyorsun..
büyük kapsamlı kızılaylar yapıyor canım..
canım elbette gelen maili olduğu gibi buraya kopyalıyorum inşallah burdaki bütün arkadaşlara iyi bir vesile olur
İlk Görüşmeye Gelirken Beraberinizde Getirmeniz Gereken Evrak ve Tetkikler :
1- Merkezimize gelirken yanınızda daha önce yapılmış olan tüm tetkiklerinizi ve eğer mevcut ise rahim filmi (HSG) ve eğer var ise daha önceki tüp bebek denemelerinize ait raporlar,
2- Randevunuza gelirken aşağıda belirtilen testleriberaberinizde getirmeniz gerekmektedir. Son 6 ay içinde yapılmış testler geçerlidir. 6 aydan daha eski olan testler geçerli değildir. Geçerli olacak güncel tarihli testleriyeniden yaptırmanız gerekmektedir.
3- Testler sabah aç karnına yapılmaktadır. Testleri hastanemizde yaptırmak üzere Çağrı Merkezimizden randevu alabilirsiniz. Dilerseniz bulunduğunuz ildeki uygun bir laboratuvardadayaptırarak randevu günü sonuçları beraberinizde getirebilirsiniz.
Kadın:TSHHbsAgErkek:Kan Grubu
Serbest T4Anti HbsHbsAg
ProlaktinAnti HCV Anti HCV
Tam Kan Sayımı Anti HIV 1-2 Anti HIV 1-2
Kan GrubuRubella IGG
AMH
4-Randevunuza gelirken beraberinizde mutlaka;evlilik cüzdanı,eşlerin kendilerine ait nüfus cüzdanları ve birer adet fotoğrafınızı getirmeniz gerekmektedir.
hoşbulduk evet doktora gittim yumurta tembelliği dedi 4 kere klomen ve ovitrella kullandım olmadı bende bıraktım :26::26::26::26::26:
ben bazi kurleri yapamiyorum cnm ileri derece kronik alerjik oldugum icin.. bunyem disari veriyor pul pul ve nezleden hapsiriktan oluyorum.. soganada alerjim var.. belki diger adetle erir dediler bakalim eriyecekmi..
bu rahim sivisi neden olusuyor acaba biliyormusun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?