Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ne güzell bi haber canım start verdin yani.. topicte çoğumuz bir hafta içinde hareketlendi tedavilere başladı yaz mevsimi yaradı galiba..
inşallah Allahım bu sefer hepimizin yüzünü güldürür canım benim.. Bülent bey çok doğru bir karar..

canım demin tedavi gördüğüm hastaneye gittim doktorumla görüştüm istanbulda deneyeceğimizi söyledim eksik olan tahlilleri burada yaptıracam öğle gidecem burda amh yi yapmıyorlar dışarıya yaptıracaklar AMH için benden 130 tl istediler diyer eksik tahlillerle beraber 170 tl civarında tutuyor rahim filmim yok çektirip temi gitsem acaba bide sizin oralarda amh testi ve rahim filmi ne kadar yakın zamanda yaptıran varmı

Evet canım Bülent Bey'i istiyorum. Daha önceki dr. malum reklam yıldızı, Murat Berksoy ve Halit Fırat ikilisiydi. 2. tedaviyede onlarda başlayacaktım ama sonra midem bulandı yaptıklarından. Bülent Bey duayen arkadaşlar, dr. muayenesinde tanıştığım bir arkadaşla hala görüşüyorum oda Bülent Beye gidiyor. Onunla konuşmalarımızda çok etkili oldu. Profesyonel bir yaklaşım ve ilgi varmış bizim istediğimizde bu zaten. Tek bir yumurta bile toplanmayan arkadaşımdan Bulent Bey 3 adet yumurta toplamıs. 2 tanesı 1 kalıtelıymıs. Bakalım herşey güzel olacak, enseyi karartmıyalım

Bülent bey cok profesyonel ve basarılı bır dr,ne yaptıgını bılıyor reklamcı degıl zaten ıhtıyacı yok.gecen sene bir arkadasım tedavı oldu üçüncü denemesıydı ilk ikisini baska yerde yaptırmıstı Bülent bey histereskopi istemiş protokolunu degıstrmiş ve hamıle kaldı arkadasım.şu an bebişi iki aylık...darısı başımıza inşallahh..

kızılayda amh testi ücretlimi acaba sen para ödemişmiydin gerçi hastaneden yarın için fiş kestirdim ama ücretsiz yaptırabiliyorsak neden 170 tl boşa gitsin ki zaten soyup soğana çeviriyorlar

canımm gerçekten Bülent beyin methini yıllardır çok duydum zaten benimde iki seceneğim vardı bu durumda ya Semra hn yada Bülent beydi biliyorsun..
Ayy Halit beymi yada Murat Berksoymu onlara dair tek hatırladığım şeyler kötü anılar, nefret, yalan dolan.. Murat Berksoy psikolojimi bozdu..:)) birde havaya uçan milyarlar..

Ensu cum ben de agustos sonu dusunuyorum belkı orsa karsılasırız

canımm inşallah karşılaşırız seninle hep ortak yerlerde dolaşıyoruz belkide geçmişte karşılaştığımız bile oldu ama farkında değiliz..

kızılayda amh testi ücretlimi acaba sen para ödemişmiydin gerçi hastaneden yarın için fiş kestirdim ama ücretsiz yaptırabiliyorsak neden 170 tl boşa gitsin ki zaten soyup soğana çeviriyorlar

kızılay 20-30 tl gibi bir ücret almıştı benden canım... kapsamlı kızılaylar yapıyor ufak şubeleri yapmıyor.. Memorialda amh testi 90 tl miş bugün sordum ama sen gelirken gerekli olacak dimi..

rahim filmini ben Aralık 2013 de Fındıkzade Radyomarda çektirdim hemen 5 dk içinde sabah 08.30 da çekip elime verdiler 300 tl ye çektirmiştim canım.. elinde filmle gitmen daha uygun çünkü kesin getir diyecekler direk ona göre hareket ediyorlar.. bana attıkları mesajda rahim filmide istemişlerdi.. git gel yapmazsın en azından..

zamanını iki gün içinde arayacaklar bildirecekler..
sağol canım benim.. daha tedavi ayına karar vermedim ama temmuz sonu yada ağustos sonu düşünüyorum..

hakkında en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman başlarsın inş...
amh testinden söz etmişsinizde ben hiç yaptırmadım drlarda istemedi yaptırmama gerek varmı sence:26:bulunduğum şehirdeki kızılayda yaparmı
fsh testlerim gayet iyi çıkıyodu her defasında

Son düzenleme:

canım benim fsh da çok iyi ama amh kötü..
seninde 5 tane tedavin vardı dimi.. sen bilirsin tabiki en doğrusunu ama bunca tedaviden sonra yaptırırsan iyi olur gibi..
oda tek başına bir kanıt değil ama en azından yumurta seviyeni az çok anlıyorsun..
büyük kapsamlı kızılaylar yapıyor canım..

canımm ya herşeyi üst üste deneme istersen yumurta kaliten olumsuz etkilenmesin..

listen güzel olmuş canım.. ama aklıma şu anda birşey gelmedi gelenleri hep sen yazmışsın:)

Kızlar genetik testi yaptıran var mı?

celina ben yaptırdım sorun yoktu, kanda pıtılaşma durumu çıktı bende.celina1 bende senınle aynı durumdayım.2 dış gebelik ve biri kapalı biride alınan tüp durumu var.hep aklıma gelir kapalı olanda sıvı birikintisi oluyomuş.acaba bende de mi var? diye.bend ealınması tarafıyı açıkçası.çok benzer vakalar okudum çünkü.moralimizi bozmayayaım ama arkadaşlar zaten normal yolla olması mucize artık bari olasılıkları deniyelim derim.tüpleri olmayıpda hamile kalan çok.tabii sorunumuz tüpse?

Ensu canım benim eşimin birinci evlilikden bi çocugu oldugundan raporum yok.peki ben indirimden faydalanamıcak mıyım ? ben pazarlık yaparım tabi yazman iyi oldu.nereden kurtarırsak kar ne yapalım.kardeşim hamile yarın doğuma girecek sezeryanla tabi.dua edin arkadaşlar panik de kendisi.ama çok güzel elimi karnına koyuyorum teyzesi oldugumu bilyo gb kıpır kıpır dönüyo.avucunu yakaladım elimle resmen.çok güzel bi duyguydu.allah hepimize nasip etsin.canı gönülden istedim bunu arkadaşlar.

ayrıca benim histereskopi yapalı 1 yıl oldu geçerlimidir acep?
ben malatyadan gideceğim ekonomık olsun diye burdan bide rahim filmi çektireyim bari.bi tüpün hakkını verelim .doğuda çok daha minimal fiyatlar.ensuya yapılan işlemi 2-3 bin eder .ankarada ve sit.da fiyatlar ucmuş.bizleri yolacak gözle bakıyo tüm merkezler.nasıl olsa bunlar herşeyini verecek kadar istiyolar bebekleri olmasını.amannn kızlar olmadı ben kıbrıstayım bilgnize .

Canım benim haziranda histereskopiyi cektırıp bı baktırıcam ne var ne yok ona göre hareket edicem...allah kardeşinin yanında olsun minik süt kuzusuna hayırlısıyla alsın kucagına yarın..sen de bizim yerimize öp kokla şimdiden gözünüz aydın allah bize de nasip etsin inşallah...bu arada benıim eşiminde ilk evliliğinden var bi çocuğu biz de maalesef raporsuzlar kervanındayız ...

evet canım 5 tedavim var hepsi negatifle sonuçlanan
amh testini buradaki kızılaya sorup bi araştırıyım o zaman
bi tedavi daha yaptırırısam hiç bir ayrıntı atlanmasın istiyorum kk sayesinde çok şeyler öğrendim
daha önceki tedavilerimde drlarıma netten duyduğum şeyleri söylediğimde nette ki herşeye inanmayın diyolardı ama bence buradaki bayanlar yaşadıkça bazı şeyleri daha iyi öğreniyolar

Teşekkür ederim. İnşallah herkese yardımcı olur bu bilgiler

hoşbulduk evet doktora gittim yumurta tembelliği dedi 4 kere klomen ve ovitrella kullandım olmadı bende bıraktım :26::26::26::26::26:

Sana hemen incir kürü yazıyorum. Saraçoğlu' nun sitesinde tarifi var. Çatlama için de havuç kürü. Bir de aşağıdaki sayfayı bir ara ziyaret etmeni tavsiye ederim :
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=535794
Ayrıca hücre yenilenmesini hızlandırması için çekirdekli kara kuru üzüm. Çekirdekleriyle birlikte yenecek. Bir de günde 3 defa bir kase yoğurt, bir tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal karıştır ye. Her seferinde taze hazırla. Düzenli olarak doktorunla görüş, takip et yumurtalarını. İnşallah güzel haberlerini okuruz buradan. Bir de FSH AMH testlerini yaptırırsan yumurta rezervin hakkında bilgin olur...

Alerjin olduğunu bilmiyordum. Geri aldım tavsiyemi. Yalnız çamaşır suyu kullanımının her türlü alerji ve astıımı tetiklediğini biliyorum. Eski iş arkadaşım öyleydi. Her ay Denizli' den İzmir'e tahlil yaptırmaya ve iğne olmaya giderdi.
Rahim sıvısı zaten var ama asidik beslenme, sigara, stres az hareket, aşırı hareket, aşırı kilo, fazla zayıflık gibi birçok şeyden etkileniyor. Polip, bazı kistler, iltihap gibi alakasız görünen sıkıntılara neden oluyor. Tüplere ilerlediğinde de embriyoyu eritiyor. Okuduğum yazıyı bulabilirsem aktarırım buraya da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…