- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.461
bende kendi doktorumla konuşcam histerskopi istediğimi tutmamasının mutlaka sebebi var..benim burdaki doktorum çok iyi bir doktor inş onun kendisinin yapmasını istiycem..bende adet bekliyorum canım ara arad adet sancılarım var ama gelen giden yok..
yaaa bişey diycem ama burda bana kızarsınız diye diyemedim kaç gündür? ben şu fat-blocktan aldım 1 kutu.. adet olana kadar biraz kilo vereyim istiyorum ya! 1 kutu 80 tl 10 günlük yeter..yemekten önce alıyomuşuz ve böylece o öğünde yediğimiz yemeğin yağının %40'ı bağlıyomuş ve başka bir işlem olmadan kana falan karışmadan yani direk bağırsaklara yolluyomuş!! Hani Dr. Aytuğ Kolonkaya varya o yapıyo reklamını... (AA Aytuğ K. da tüpçüydü değil mi?)
Ama biliyorsunuz bu ay benim bekleme ayımdı. Ve hergün 3 adet biesteron, 1 adet cyclo progynova, alıyorum,,
haa bu arada bol bol hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içiyorum.....
bugün haplarım bitecek ve birkaçgün içinde adet olup 2. günü dr.a gideceğim...
1-Dr. seçiminde dikkat edilecek hususlar;
-Dr.deneyimi, bizim yaş grubundaki başarısı,
2-2.3. Deneyim öncesi yapılması gerekenler;
-Rahim filmi,
3-Yiyecek-içecek önerileri;
-Bitkisel çaylar, ceviz, badem, bal,..
4-Basit egzersizler;
-Yürüyüş,
-Doğru nefes alıp-verme,
5-Belki de 1.sırada yer almalı "ruhsal hazırlık";
-Olumlu düşünme,
-Stres giderme yöntemleri,
Hanımlar; tecrübelerimizi birleştirerek listeyi olgunlaştıralım mı?
merhabalar sizin başlığınızı kendime uygun gördüğüm için yazmak istedimbende 40 yaşıma yeni girdim istanbuldayım çalışıyorum iki tane çocuğum var ama büyüdüler baya o yüzden üçüncü olsun istedik ama olmuyo bu bahsettiğiniz biesteron dhea yı bende başladım 20 gün oldu ayrıca incir kürünede başladım bakalım hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
cenım benim burdaki doktorum tedaviye başlatmadan rahim filmi çektirmişti ve hiç acı hisetmedim çok rahat geçti ve temiz çıkmıştı rahim filmim...ben ilk fsh yüksek olduğunu öğrendiğim zaman edirnede ünlü bir profösor vardı ona gitiim bana ultrasonla bakmıştı rahimde polip var demişti hemen ofis histeroskopi yaptır demişti bende araştırma hastanesinde yaptırmıştım beni bayıltmadan yaptılar ofis histeroskopiyi çok rahat geçmişti ve polip görülmemişti..şimdi bende acabamı diyorum varmıydı polip histerskopidemi görmediler o yüzdenmi tutmuyor bizim bebeişler..canım benim kafam çok karışık kime güvencez biz Allahım yardımcımız olsun...sen bir yaptır canım inş gebelik oluşursa bende gidicem semra hanıma...
umud dünyası işte canım ya her ay umud edip hayal kırıklığı yaşamayada alıştık artık..bazen sadece böyle bekleyip kendimi umutlandırıyorum sonra kırmızılar gelince kendimi afedersin salak gibi hissediyorum..duygular karmakarışık bende benim iki gün öne bitti canım son hapım..bende senden umutluyum nedense senin bir tane evaldın var kim yasal gebelikte geçirdin bence hamile kalma şansın yüksek benden..biesterona başladığı ayda hamile kalan çook var diğer topiğimizde...
Nasılda ukalaca hepimizin kalplerini kırdılar! Ensucum, valla benim anlattıklarımı ben başka dr.da yaşadım biliyorsun..ilk olarak semra hanımdan randevu almıştım ama aynı gün bir arkadaşım bana bir numara verdi orayı aradık vs derken eski cem demirel çıkıverdi karşıma . her işte bir hayır vardır dedik semra hn.la randevuyu silip cemle yola koyulduk. 1 negatif ve hemen arkasından ilk adetimle ikinci deneme ve yine negatif.. hatta burda arkadaşlar beni uyardılar hiç değilse bir ay ara verseydin diye... 2. negatiften sonra bir ay ara verdim ve 3. de pozitif ..ve kürtaj.. biliyorsun zaten sen beni uyardın o zaman da olacakları!!.... hainler ben zorla arıyodum bakın bana diye aramıyorlardı...dış gebelik olursa diye miranda beni uyardı git baktır diye... zorla gittim nerdeyse.. o gün bana bir daha gelme tüp yapma vs dedi...
kürtajımı bile başkasına yaptırdım.. sonra ben dedim bu sefer semra hn.a gidecem derken çidere yazı yazmıştım hemen bülent tıraşın asistanı aradı sağolsun...ve böylece ben yine dedim her işte bir hayır vardır bu seferde bülent bey olsun.. yine semra hn. işi yattı....ama bakalım daha bir yorumum yok bülent beyle ilgili haftaya inşallah adetin 2. günü 2. görüşmeye gitçem.. senin yöntemini uyguluycam her dr.a 2 şanstan fazlası olmamalı artık!!
tebrikler canım.. ben de bu sabah 1 saat yoga yaptım ! oooohhhhh misssler gibiyim bütün omurlarım vücudum açıldı.....
Yani ağzım açık okuyorum .. Nedir yaaa bu yaşadıklarımız böyle!!!
Ensucum sen tedavini ol bebeklerini kucağına al inşallah! Ama şimdiden 15-20 kişilik bir kontenjan ayırsınlar bizim topiğe!!! Ve bi<e toplu indirim yapsınlar!
Deneme öncesi yapılacaklara tam kan ve idrar tahlili, t3-4 dışında anti TPO ve anti- TG, sedimantasyon ve/ veya CRP ekleyebilirsin. Yiyecek- içecek önerilerini belki amaçlarına göre de ayırabiliriz. Rahmi kuvvetlendirmek için tarçın bal karışımına sakız batırıp çiğnemek, yumurta oluşumu ve gelişimi için incir kürü, çatlaması için havuç kürü, iltihap sorunları için alkali su hazırlamak, bol bol sarımsak yemek, kist için soğan kürü... Basit egzersizlere Tibet yogası, karın masajı, ruhsal hazırlık için Feng shui ' ye göre dekor hazırlanabilir. Bagua haritasına göre yön tespit edilip oraya bebeği çağıracak objeler koymak gibi. Ruhsal hazırlık aşamasında gerekli durumlarda yardım alınabilir. Tedavi öncesi değişiklikler yapılabilir. Odaları değiştirmek, tatil, derinlemesine bakım... Burada iki arkadaş uzun tedavilerin ardından kaplıcaya gidip rahatladıktan sonra hamile kaldılar. Şimdilik yetsin. Yine çok uzattım.
bi doktorun dediği diğer doktorun dediğinle tutmuyo demek ki ama nasıl olurda görmezler böyle büyük bi sorunu ki
inş dediğin gibi öyle sorunlar bende yoktur yeni bi tedaviyi kaldırmazken o ameliyat masraflarıın çok zor karşılarız
allah yardımcımız olsun hepimizin..amiin...
benim tüp bebek raporum 2010 yılından daha önce çıktı şimdi baktım tarihine 2009 haziran ayında düzenlenmiş raporum o da geçerli olurmu o zaman:26:
mailim cevaplanmamış henüz bi kaç gün daha bekler ararım...
Kist için soğan kürü, her zamanki tavsiyem. Geçen gün bir sitede, kist oluşumuna neden olan en önemli etken olarak rahim sıvısını gösteriyorlardı. Asidik rahim sıvısı kiste neden olabiliyormuş. Paylaşayım dedim.
Hoşgeldin. Doktora gidiyorsundur, ne diyor?
Canlarım kutluk bey ile ilgili size rapor vereyim istedim,enson Dr Erhan cankat yani cankat klinik gidip görüştüm dosyamı gösterdim ve neticede şunu öğrendim.eğerki kutluk beyle tedavi olacaksam bunun ilk aşamadı 300 dolar ödeyip önce skype görüşmesi (15dakika) yapmak sonrada henüz bir başarı bu konuda varmı yokmu bilinmez tedavi için Amerika'ya gitmek.yani burda tedavi şansı yok.ayrıca klinik başarı varmı oda belli değil şu aşamada maddi durumu iyi olan arkadaşlar için belki bir şans deneyebilirler diye yazmak istedim.cankat kliniği düşünenler olursa diye orada tedavi 5.000tl den başlıyor ilaçlar ekstra testler hariç ayrıca kendilerinde labaratuvar olmadığı için bahçecinin labaratuvarını kullanıyorlar.ben kendi adıma ya tutarsa için bu bütçeye sahip olmadığımdan bu işten malesef vazgeçtim.farklı doktorlara gitme konusuna kesinlikle katılıyorum çok doğru bir doktora enfazla 2 kez şans vermek yeterli.boşuna zaman kaybetmenin hiç gereği yok.inşallah hepimizin karşısına doğru insanlar çıkar ve bizleri bebişlerimize kavuştururlar.
bi doktorun dediği diğer doktorun dediğinle tutmuyo demek ki ama nasıl olurda görmezler böyle büyük bi sorunu ki
inş dediğin gibi öyle sorunlar bende yoktur yeni bi tedaviyi kaldırmazken o ameliyat masraflarıın çok zor karşılarız
allah yardımcımız olsun hepimizin..amiin...
benim tüp bebek raporum 2010 yılından daha önce çıktı şimdi baktım tarihine 2009 haziran ayında düzenlenmiş raporum o da geçerli olurmu o zaman:26:
mailim cevaplanmamış henüz bi kaç gün daha bekler ararım...
ben bugun muhasebesini arayacaktim bunu senin icin sorarim canim..
ara istersen ulun bey musait olunca aksam uzeri doner sana canim..
birsey yoktur cnmm sende.. benimkisi olagan disi birsey.. gercekten her asamasi maddi olarak yipratici surecler..
sağol canımcanım eski raporlara indirim konusunu muhasebeden Menekşe hanım var onunla görüştüm 2009 yılı dedim..kendisi bu evrakları başhekimliğe gönderiyoruz orası kesin olarak kabul eder ama en fazla 5000 yada 4750 ye düşebilir. onu kendisi gelincede görüşerek çözeriz çok sıkıntı olmaz kabul edilir dedi..
Hayırlı olsun, bebekli olsun inşallah
O testleri buraya da yazar mısın? Kopya çekelim biz de. Bakarsın işe yarar bir umut buluruz
sağol canım
ben memorialin fiyatını çok yüksektir diye düşünüyodum hep ama bana uygun geldi bu indirimli fiyat
ilaçlarda 1000 1500 tutar sanırım
eşimle görüşeyim belki bi ara randevu alır görüşmeye gideriz
senin histereskopi tarihin bellimi:26:
inş bu kez pozitif olur sonucun senin kadar heyecanlıyım inan bana
cnm artik cok yoruldum bende bu arayislardan inan nereye gitsek sonu bi tuhaflik oluyor.. olumsuzlukta doktorlar hastasina sahip cikmiyorlar.. tonla para veriyoruz bizi aramiyorlar bile.. ne yaptin durumun nasil diye bes dk arasalar ne guzel olur...
bende burada olumsuzluklar olursa bulent tirasa gecerim belki cnm aklimda ilk sirada su anda o var.. insallah ikimizede gerek kalmaz.. gercekten cok iyi doktor bunda kesin tutar diye birsey yok bence bazi doktorlarin protokollari bazi kisilere iyi gelmiyor herkezin bunyesi farkli..
canım elbette gelen maili olduğu gibi buraya kopyalıyorum inşallah burdaki bütün arkadaşlara iyi bir vesile olur
İlk Görüşmeye Gelirken Beraberinizde Getirmeniz Gereken Evrak ve Tetkikler :
1- Merkezimize gelirken yanınızda daha önce yapılmış olan tüm tetkiklerinizi ve eğer mevcut ise rahim filmi (HSG) ve eğer var ise daha önceki tüp bebek denemelerinize ait raporlar,
2- Randevunuza gelirken aşağıda belirtilen testleriberaberinizde getirmeniz gerekmektedir. Son 6 ay içinde yapılmış testler geçerlidir. 6 aydan daha eski olan testler geçerli değildir. Geçerli olacak güncel tarihli testleriyeniden yaptırmanız gerekmektedir.
3- Testler sabah aç karnına yapılmaktadır. Testleri hastanemizde yaptırmak üzere Çağrı Merkezimizden randevu alabilirsiniz. Dilerseniz bulunduğunuz ildeki uygun bir laboratuvardadayaptırarak randevu günü sonuçları beraberinizde getirebilirsiniz.
Kadın:TSHHbsAgErkek:Kan Grubu
Serbest T4Anti HbsHbsAg
ProlaktinAnti HCV Anti HCV
Tam Kan Sayımı Anti HIV 1-2 Anti HIV 1-2
Kan GrubuRubella IGG
AMH
4-Randevunuza gelirken beraberinizde mutlaka;evlilik cüzdanı,eşlerin kendilerine ait nüfus cüzdanları ve birer adet fotoğrafınızı getirmeniz gerekmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?