Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar histeroskopi tup bebek denemesi öncesi çok gerekli bence.

İşe yarıyor mu onu söyle Ben de Dukan' ın tozunu almıştım iki kutu. O kadar stres yaptı ki anlatamam. Bir de satarken bir ayda 9-11 kilo verirsin demişlerdi, baktım yok öyle bir şey, yarım bıraktım. Hadi sen de güzel haberler ver artık. Doktora gerek kalmadı de mesela

Deneme öncesi yapılacaklara tam kan ve idrar tahlili, t3-4 dışında anti TPO ve anti- TG, sedimantasyon ve/ veya CRP ekleyebilirsin. Yiyecek- içecek önerilerini belki amaçlarına göre de ayırabiliriz. Rahmi kuvvetlendirmek için tarçın bal karışımına sakız batırıp çiğnemek, yumurta oluşumu ve gelişimi için incir kürü, çatlaması için havuç kürü, iltihap sorunları için alkali su hazırlamak, bol bol sarımsak yemek, kist için soğan kürü... Basit egzersizlere Tibet yogası, karın masajı, ruhsal hazırlık için Feng shui ' ye göre dekor hazırlanabilir. Bagua haritasına göre yön tespit edilip oraya bebeği çağıracak objeler koymak gibi. Ruhsal hazırlık aşamasında gerekli durumlarda yardım alınabilir. Tedavi öncesi değişiklikler yapılabilir. Odaları değiştirmek, tatil, derinlemesine bakım... Burada iki arkadaş uzun tedavilerin ardından kaplıcaya gidip rahatladıktan sonra hamile kaldılar. Şimdilik yetsin. Yine çok uzattım.

Hoşgeldin. Doktora gidiyorsundur, ne diyor?

cnm histereskopi yaptirmissin en azindan icin rahat olsun bu konuda birsey olsa mutlaka gorurlerdi ben bunca tedavidir yaptiramadim kime gitsem orali olmadi peki neden tutmuyor bilen yok.. artik her ihtimalin pesinden kosmaliyim cnm kendim icin cunku tedavi sayim cok artti.. bu yeni yerdende tutar diye cok umutlu degilim acikcasi biliyorsun nereye gitsek orasi ilk basta en iyi yer geliyor bize ic dunyamizda sonradan yikiliyoruz.. boyle dolasacagim cnm iki en fazla uc tedavide bir baska yere gecmeliyim.. aret beyi cok cok seviyorum doktor olarak onun yeri ayri ama o bana histereskopi yapmiyor acikca yapmayacagim istiyorsan baska yerde git yaptir dedi.. anlamiyorumki bu doktorlarida tanimsal amacli yapsa ne olacak sanki.. sonucta ben birinci tedavimde degilim..

10.gün falandı ilk ovulasyon testi yaptığım akşam silik çıktı . demek ki önceki günlerde de yapmam lazımmış testi..geç kalmışım..ben senin gibi ateş ölçmedim.. neyse silik milik o akşam ve ertesi sabahı boş bırakmadık yine de...sonra tek çizgi gördüm hep zaten...başka da bir çalışma olmadı..bilmem ki!

cnm artik cok yoruldum bende bu arayislardan inan nereye gitsek sonu bi tuhaflik oluyor.. olumsuzlukta doktorlar hastasina sahip cikmiyorlar.. tonla para veriyoruz bizi aramiyorlar bile.. ne yaptin durumun nasil diye bes dk arasalar ne guzel olur...
bende burada olumsuzluklar olursa bulent tirasa gecerim belki cnm aklimda ilk sirada su anda o var.. insallah ikimizede gerek kalmaz.. gercekten cok iyi doktor bunda kesin tutar diye birsey yok bence bazi doktorlarin protokollari bazi kisilere iyi gelmiyor herkezin bunyesi farkli..

Çok uzatmadın arkadaşım, tecrübeleri birleştirelim ki; dr. dr. gezip öncelikle ruh sağlığımızı sonra cebimizi zora sokmayalım, bilinçli anne adayı olarak amacımıza doğru yol alalım...Dr ile sağlam verilerle sorgulama yaparak görüşelim....

Canlarım kutluk bey ile ilgili size rapor vereyim istedim,enson Dr Erhan cankat yani cankat klinik gidip görüştüm dosyamı gösterdim ve neticede şunu öğrendim.eğerki kutluk beyle tedavi olacaksam bunun ilk aşamadı 300 dolar ödeyip önce skype görüşmesi (15dakika) yapmak sonrada henüz bir başarı bu konuda varmı yokmu bilinmez tedavi için Amerika'ya gitmek.yani burda tedavi şansı yok.ayrıca klinik başarı varmı oda belli değil şu aşamada maddi durumu iyi olan arkadaşlar için belki bir şans deneyebilirler diye yazmak istedim.cankat kliniği düşünenler olursa diye orada tedavi 5.000tl den başlıyor ilaçlar ekstra testler hariç ayrıca kendilerinde labaratuvar olmadığı için bahçecinin labaratuvarını kullanıyorlar.ben kendi adıma ya tutarsa için bu bütçeye sahip olmadığımdan bu işten malesef vazgeçtim.farklı doktorlara gitme konusuna kesinlikle katılıyorum çok doğru bir doktora enfazla 2 kez şans vermek yeterli.boşuna zaman kaybetmenin hiç gereği yok.inşallah hepimizin karşısına doğru insanlar çıkar ve bizleri bebişlerimize kavuştururlar.

ben bugun muhasebesini arayacaktim bunu senin icin sorarim canim..
ara istersen ulun bey musait olunca aksam uzeri doner sana canim..
birsey yoktur cnmm sende.. benimkisi olagan disi birsey.. gercekten her asamasi maddi olarak yipratici surecler..

ben bazi kurleri yapamiyorum cnm ileri derece kronik alerjik oldugum icin.. bunyem disari veriyor pul pul ve nezleden hapsiriktan oluyorum.. soganada alerjim var.. belki diger adetle erir dediler bakalim eriyecekmi..
bu rahim sivisi neden olusuyor acaba biliyormusun cnm.

canımm garantisi olsa ne yapıp edip varı yoğu harcayıp Amerikayada gideceğiz ama onunda garantisi yokki.. bu bizim durumuzdaki insanlar için çok yıpratıcı bir süreç olur.. o yüzden ben butik yerleri tercih etmiyorum artık herşey farklı yerde olunca muazzam paralar harcanıyor..
hayırlısıı hakkımızda

canım eski raporlara indirim konusunu muhasebeden Menekşe hanım var onunla görüştüm 2009 yılı dedim..kendisi bu evrakları başhekimliğe gönderiyoruz orası kesin olarak kabul eder ama en fazla 5000 yada 4750 ye düşebilir. onu kendisi gelincede görüşerek çözeriz çok sıkıntı olmaz kabul edilir dedi..

ben bugun muhasebesini arayacaktim bunu senin icin sorarim canim..
ara istersen ulun bey musait olunca aksam uzeri doner sana canim..
birsey yoktur cnmm sende.. benimkisi olagan disi birsey.. gercekten her asamasi maddi olarak yipratici surecler..

sağol canım
ben memorialin fiyatını çok yüksektir diye düşünüyodum hep ama bana uygun geldi bu indirimli fiyat
ilaçlarda 1000 1500 tutar sanırım
eşimle görüşeyim belki bi ara randevu alır görüşmeye gideriz
senin histereskopi tarihin bellimi:26:
inş bu kez pozitif olur sonucun senin kadar heyecanlıyım inan bana

Hayırlı olsun, bebekli olsun inşallah
O testleri buraya da yazar mısın? Kopya çekelim biz de. Bakarsın işe yarar bir umut buluruz

canım elbette gelen maili olduğu gibi buraya kopyalıyorum inşallah burdaki bütün arkadaşlara iyi bir vesile olur

İlk Görüşmeye Gelirken Beraberinizde Getirmeniz Gereken Evrak ve Tetkikler :

1- Merkezimize gelirken yanınızda daha önce yapılmış olan tüm tetkiklerinizi ve eğer mevcut ise rahim filmi (HSG) ve eğer var ise daha önceki tüp bebek denemelerinize ait raporlar,
2- Randevunuza gelirken aşağıda belirtilen testleriberaberinizde getirmeniz gerekmektedir. Son 6 ay içinde yapılmış testler geçerlidir. 6 aydan daha eski olan testler geçerli değildir. Geçerli olacak güncel tarihli testleriyeniden yaptırmanız gerekmektedir.
3- Testler sabah aç karnına yapılmaktadır. Testleri hastanemizde yaptırmak üzere Çağrı Merkezimizden randevu alabilirsiniz. Dilerseniz bulunduğunuz ildeki uygun bir laboratuvardadayaptırarak randevu günü sonuçları beraberinizde getirebilirsiniz.

Kadın:TSHHbsAgErkek:Kan Grubu
Serbest T4Anti HbsHbsAg
ProlaktinAnti HCV Anti HCV
Tam Kan Sayımı Anti HIV 1-2 Anti HIV 1-2
Kan GrubuRubella IGG
AMH

4-Randevunuza gelirken beraberinizde mutlaka;evlilik cüzdanı,eşlerin kendilerine ait nüfus cüzdanları ve birer adet fotoğrafınızı getirmeniz gerekmektedir.

zamanını iki gün içinde arayacaklar bildirecekler..
sağol canım benim.. daha tedavi ayına karar vermedim ama temmuz sonu yada ağustos sonu düşünüyorum..

Bende bu regl dönemi ile birlikte Bülent Tıraş'a gidecegim. Umarım çabalarımızın emeklerimizin sonucunu en kısa zamanda görürüz arkadaşlar. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz sonrası artık Allaha kalmış. Yeter ki "ol" desin.

canım bunların bir çoğunu mahellerimizdeki sağlık ocağı ücretsiz yapıyor kan vermek için oradaki doktora yazdır 1 haftaya alırsın sonuçlarını..
amh testini kızılay kesin olarak yapıyor ben yaptırmıştım..rubella ve tsh larıda devlet hastaneleri yapıyor..
İsatanbula randevuna giderken eşinin cinsel perhizi 3-5 gün arası olsun mutlaka çünkü kendi laboratuvarlarından kapsamlı semen isteyebiliyorlar hemen orada yaptırırsınız..
rahim filmin varmıydı onuda götür varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…