- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.441
aynen canım tüplerin alınması doğal yoldan gebelik şansın kalkıyor..şimdi en azından bekleme süresinde de doğal gelir bebek umudu var tüpler alınırsa o şnsımızıda elimizden alıcaklar..Allahım korusun canım..senin tüplerin alındımı canım...bence tek tüpte olsa aldırma tek tüple doğal hamile kalanda çook..
İki dış gebelik geçirdim biri iğneyle çözüldü diğeri yine aynı tüp olunca aldılar .Diğer tüpü kaptırmadım duruyor :) hsg cektirmiştim hiç bi sorun yok denmişti o benımdır o benım!....
aynen Ensu bize yol göstero şimdi histereskopi yaptırmak var sırada benim listede..biz elimizden geleni yapalım getisi Allaha kalmışcanım inş doğal yola gelir bebeğin..bende çektirdim sorun yok denmişti ama acabamı diyorum neden tutmuyo benim emriyolar acaba tüplede sorunmu var diye düşünmeye başladım encu yaşadığ olayından sonra..
aynen Ensu bize yol göstero şimdi histereskopi yaptırmak var sırada benim listede..biz elimizden geleni yapalım getisi Allaha kalmış
bende kendi doktorumla konuşcam histerskopi istediğimi tutmamasının mutlaka sebebi var..benim burdaki doktorum çok iyi bir doktor inş onun kendisinin yapmasını istiycem..bende adet bekliyorum canım ara arad adet sancılarım var ama gelen giden yok..
bende kendi doktorumla konuşcam histerskopi istediğimi tutmamasının mutlaka sebebi var..benim burdaki doktorum çok iyi bir doktor inş onun kendisinin yapmasını istiycem..bende adet bekliyorum canım ara arad adet sancılarım var ama gelen giden yok..
Vitaminsiz geçen yıllarıma sayıyorum ben. Cmas1'e vermiştim tarifi. 2 lt. suya 1 salatalık, 1 limon dilimleniyor, 2 çay kaşığı karbonat, 5-6 nane yaprağı, adetine 10 gün kalan kadar 6-7 diş kadar karanfil, bir de birkaç gündür tarçın atıyorum içine. Normal su yağlı gibi gelmeye başladı artıkEkmeği kestim. Şekeri epey azalttım ama bugünlerde çikolata merakım depreşti. Olsun, günde 300 gr. inip çıkıyor sadece. Sporu da rahat yürüyüşle sınırlandırdım. Artırsam iyi olacak. Kürek falan çekiyordum bir ara. Isınma hareketleriyle de Tibet yogasını birleştirdim. 1 Nisandan beri 5-6 kilo gitti. Gerisi de gidecek zamanı gelince.
Hadi bakalım çok merak içindeyim bu seni ben de! Benim ilacımın da bu gün don günü ...sen en son hapı ne zaman aldın?
Toplu indirim fikrini sevdim!ayrıca gercekten ıkı denemede sonuç alunamıyorsa dr değiştrmek sart gıbı..insan bi sıkılıyor bunalıyor tekrar yenı dr a kendini anlatmak hani yeni sevgiliye kendini tanıtmak misalıi çok zor çok meşakkatli amma velakin birinin atladığını diğerinin yakalama ihtimali var o yüzden yılmadan bılmadan devam...
bi doktorun dediği diğer doktorun dediğinle tutmuyo demek ki ama nasıl olurda görmezler böyle büyük bi sorunu kicanımm melekciğim merhabalar hayatım.. seni burada görmek ne güzel..
ben artık bazı şeylere şaşırmıyorum canım çünkü bahceci umut 5 yıl boyunca benden hiç rahim filmi istememişti gerek yok demişti..
ben gidip kendim buradan kadınlar kulubundan okuduklarımla yaptırmıştım sonra oradaki doktoruma göstermiştim oralı bile olmamıştı..
ondan sonra tedavi gördüğüm hastanemdeki doktorumda eliyle 5 dk bakmış hiç sorun yok demişti..
sen şimdi olumsuz birşeyi kendine yorma canım sonuçta bu kötü birşey ameliyat olacağım ve tonla para harcayacağım inşallah sende hiç öyle sıkıntılar yoktur canım olumsuz düşünme kendin için sende hiç sıkıntı yoktur bence..
2010 itibariyle elinde raporun fotokopisi varsa herkez için geçerliymiş canım bu indirim.. senin mailine cevap geldimi canım..
yeni sevgiliye kendini tanıtma benzetmesi on numara cuk oturmuşeskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı atasözümü de çook uyuyor[/B]
valla canım harikasın 5-6 kilo vermek herkesin harcı değil süper
Nasılda ukalaca hepimizin kalplerini kırdılar! Ensucum, valla benim anlattıklarımı ben başka dr.da yaşadım biliyorsun..ilk olarak semra hanımdan randevu almıştım ama aynı gün bir arkadaşım bana bir numara verdi orayı aradık vs derken eski cem demirel çıkıverdi karşıma . her işte bir hayır vardır dedik semra hn.la randevuyu silip cemle yola koyulduk. 1 negatif ve hemen arkasından ilk adetimle ikinci deneme ve yine negatif.. hatta burda arkadaşlar beni uyardılar hiç değilse bir ay ara verseydin diye... 2. negatiften sonra bir ay ara verdim ve 3. de pozitif ..ve kürtaj.. biliyorsun zaten sen beni uyardın o zaman da olacakları!!.... hainler ben zorla arıyodum bakın bana diye aramıyorlardı...dış gebelik olursa diye miranda beni uyardı git baktır diye... zorla gittim nerdeyse.. o gün bana bir daha gelme tüp yapma vs dedi...
kürtajımı bile başkasına yaptırdım.. sonra ben dedim bu sefer semra hn.a gidecem derken çidere yazı yazmıştım hemen bülent tıraşın asistanı aradı sağolsun...ve böylece ben yine dedim her işte bir hayır vardır bu seferde bülent bey olsun.. yine semra hn. işi yattı....ama bakalım daha bir yorumum yok bülent beyle ilgili haftaya inşallah adetin 2. günü 2. görüşmeye gitçem.. senin yöntemini uyguluycam her dr.a 2 şanstan fazlası olmamalı artık!!
tebrikler canım.. ben de bu sabah 1 saat yoga yaptım ! oooohhhhh misssler gibiyim bütün omurlarım vücudum açıldı.....
Yani ağzım açık okuyorum .. Nedir yaaa bu yaşadıklarımız böyle!!!
Ensucum sen tedavini ol bebeklerini kucağına al inşallah! Ama şimdiden 15-20 kişilik bir kontenjan ayırsınlar bizim topiğe!!! Ve bi<e toplu indirim yapsınlar!
Düşününce ayda 2,5- 3 kilo normal hatta az. Ama sağlıklısı böyle. Diye teselli oluyorum
canım memoryalı aradım randevu aldım bile :) en erken haziran 2 sine vardiler allah izin verirse 2. sinde saat 1,30 da semra hanım ve ekibiyle görüşecez ama gelmeden önce bazı testleri yaptırıp gelin dediler mesaj attılar hangi testler gerekiyor ana göre hazırlanıp gidecez hayırlısı artık dediğin gibi olumlu olumsuz herşeye hazırlıklı olmak lazım allah hakkımızda hayırlısını versin artık ha bu arada ön görüşme 365 dediler tüpe bizim hastanede karar verirseniz fiyattan düşülecek miş belki bazı arkadaşlar bilmek ister diye yazıyorum
canım sağol.. bahceci benden rahim filmi istememişti gerek yok demişti.. ben kendi araştırmalarımla kendi kararımla 5 ay önce Radyomarda yaptırmıştım aret beyde eliyle 1-2 dk baktı sorun yok dedi..
burada beyaz bir büyütecinin üstüne koydular..
semra hanım gelmeden önce başka bir doktor inceledi bana o sıkıntıları anlattı ama buna ben karar veremem son karar merci semra hanım ona göstereceğim dedi.. semra hanımda gelince o ilk doktor birşey demeden baktı ve oda aynı şeyleri söyledi iki ayrı doktor inceledi bayağ kapsamlı baktılar banada gösterdiler.. rahminde hiç sorun göremedik dediler.. sadece tüpler sıkıntılı ama rahimde gizli enfexsiyon varmı ona bakacağız dediler..
birde kistim varmış o kiste müdahale gereklimi dedim onlar o kist tüp bebeğe engel bir kist değil ona hiç müdahale etmeyeceğiz ilaçda vermeyeceğiz gerek yok dediler..
bende hiçbiryere güvenmiyorum canım her yer birbirinin aynı üç aşağı bir yukarı ama ben şimdi başka bir doktora daha gitsem kesin derki bunlar tüpe engel değil gel birde biz deneyelim.. artık bu konuyu kafama taktım cnm bunca deneme tutmadıysa kesin bir sıkıntı var.. bazı ihtimalleri göze alıp yaptıracağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?