Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Toplu indirim fikrini sevdim!ayrıca gercekten ıkı denemede sonuç alunamıyorsa dr değiştrmek sart gıbı..insan bi sıkılıyor bunalıyor tekrar yenı dr a kendini anlatmak hani yeni sevgiliye kendini tanıtmak misalıi çok zor çok meşakkatli amma velakin birinin atladığını diğerinin yakalama ihtimali var o yüzden yılmadan bılmadan devam...

İki dış gebelik geçirdim biri iğneyle çözüldü diğeri yine aynı tüp olunca aldılar .Diğer tüpü kaptırmadım duruyor :) hsg cektirmiştim hiç bi sorun yok denmişti o benımdır o benım!....

canım inş doğal yola gelir bebeğin..bende çektirdim sorun yok denmişti ama acabamı diyorum neden tutmuyo benim emriyolar acaba tüplede sorunmu var diye düşünmeye başladım encu yaşadığ olayından sonra..

aynen Ensu bize yol göstero şimdi histereskopi yaptırmak var sırada benim listede..biz elimizden geleni yapalım getisi Allaha kalmış

aynen Ensu bize yol göstero şimdi histereskopi yaptırmak var sırada benim listede..biz elimizden geleni yapalım getisi Allaha kalmış

bende kendi doktorumla konuşcam histerskopi istediğimi tutmamasının mutlaka sebebi var..benim burdaki doktorum çok iyi bir doktor inş onun kendisinin yapmasını istiycem..bende adet bekliyorum canım ara arad adet sancılarım var ama gelen giden yok..

Hadi bakalım çok merak içindeyim bu ay seni ! Benim ilacımın da bugün son günü ...sen en son hapı ne zaman aldın?

Son düzenleme:

valla canım harikasın 5-6 kilo vermek herkesin harcı değil süper

Hadi bakalım çok merak içindeyim bu seni ben de! Benim ilacımın da bu gün don günü ...sen en son hapı ne zaman aldın?

umud dünyası işte canım ya her ay umud edip hayal kırıklığı yaşamayada alıştık artık..bazen sadece böyle bekleyip kendimi umutlandırıyorum sonra kırmızılar gelince kendimi afedersin salak gibi hissediyorum..duygular karmakarışık bende benim iki gün öne bitti canım son hapım..bende senden umutluyum nedense senin bir tane evaldın var kim yasal gebelikte geçirdin bence hamile kalma şansın yüksek benden..biesterona başladığı ayda hamile kalan çook var diğer topiğimizde...

yaaa bişey diycem ama burda bana kızarsınız diye diyemedim kaç gündür? ben şu fat-blocktan aldım 1 kutu.. adet olana kadar biraz kilo vereyim istiyorum ya! 1 kutu 80 tl 10 günlük yeter..yemekten önce alıyomuşuz ve böylece o öğünde yediğimiz yemeğin yağının %40'ı bağlıyomuş ve başka bir işlem olmadan kana falan karışmadan yani direk bağırsaklara yolluyomuş!! Hani Dr. Aytuğ Kolonkaya varya o yapıyo reklamını... (AA Aytuğ K. da tüpçüydü değil mi?)

Ama biliyorsunuz bu ay benim bekleme ayımdı. Ve hergün 3 adet biesteron, 1 adet cyclo progynova, alıyorum,,

haa bu arada bol bol hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içiyorum.....

bugün haplarım bitecek ve birkaçgün içinde adet olup 2. günü dr.a gideceğim...

yeni sevgiliye kendini tanıtma benzetmesi on numara cuk oturmuş eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı atasözümü de çook uyuyor[/B]

bi doktorun dediği diğer doktorun dediğinle tutmuyo demek ki ama nasıl olurda görmezler böyle büyük bi sorunu ki
inş dediğin gibi öyle sorunlar bende yoktur yeni bi tedaviyi kaldırmazken o ameliyat masraflarıın çok zor karşılarız
allah yardımcımız olsun hepimizin..amiin...
benim tüp bebek raporum 2010 yılından daha önce çıktı şimdi baktım tarihine 2009 haziran ayında düzenlenmiş raporum o da geçerli olurmu o zaman:26:
mailim cevaplanmamış henüz bi kaç gün daha bekler ararım...

Son düzenleme:
1-Dr. seçiminde dikkat edilecek hususlar;
-Dr.deneyimi, bizim yaş grubundaki başarısı,

2-2.3. Deneyim öncesi yapılması gerekenler;
-Rahim filmi,

3-Yiyecek-içecek önerileri;
-Bitkisel çaylar, ceviz, badem, bal,..

4-Basit egzersizler;
-Yürüyüş,
-Doğru nefes alıp-verme,

5-Belki de 1.sırada yer almalı "ruhsal hazırlık";
-Olumlu düşünme,
-Stres giderme yöntemleri,

Hanımlar; tecrübelerimizi birleştirerek listeyi olgunlaştıralım mı?

Bir saat yogaya imrendim. Benim yürüyüşle birlikte toplasam 1 saat oluyor.
Evet Ensu, Semra Hanım' a söyle kuyruk uzun

Düşününce ayda 2,5- 3 kilo normal hatta az. Ama sağlıklısı böyle. Diye teselli oluyorum

merhabalar sizin başlığınızı kendime uygun gördüğüm için yazmak istedim bende 40 yaşıma yeni girdim istanbuldayım çalışıyorum iki tane çocuğum var ama büyüdüler baya o yüzden üçüncü olsun istedik ama olmuyo bu bahsettiğiniz biesteron dhea yı bende başladım 20 gün oldu ayrıca incir kürünede başladım bakalım hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Hayırlı olsun, bebekli olsun inşallah
O testleri buraya da yazar mısın? Kopya çekelim biz de. Bakarsın işe yarar bir umut buluruz

Kist için soğan kürü, her zamanki tavsiyem. Geçen gün bir sitede, kist oluşumuna neden olan en önemli etken olarak rahim sıvısını gösteriyorlardı. Asidik rahim sıvısı kiste neden olabiliyormuş. Paylaşayım dedim.

İnşallah hamilesindir, ondan gelmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…