Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu olmadı işte. Bekleyeceğiz o zaman. Tıp biraz daha ilerlesin, sonuçlar netleşsin, işlem yaygınlaşsın, denk gelirse biz de değerlendiririz

Sanırım AMH en son ben yaptırdım topikte. 150 TL verdim. Aralık ayında da rahim filmi çektirdim 350 TL. fiyatlar genellikle aynı, Denizli' den fiyat sormuştum, orası da benzer bir fiyat vermişti.

Kardeşin için hepimiz dua ederiz. Siz de doğumdan önce Meryem suresini okutun kendisine. Doğumu rahat geçer Allah' ın izniyle. Histeroskopi için doktorun karar versin derim. İltihap, polip vs. varsa isteyebilir ama yoksa boşuna narkoz, ilaç işiyle uğraşmazsın...

2220 sağoş canım.histereskopi değil ben sadece rahim filmini çekeceğim gitmeden.geçen yıl vardı zaten temzde çıktı kabul ederse ne la.yoksa bi 3000 tl ister bende.malatyada geçen sene 500 tl ye oldumhemde tamamen özelde.farkı görun yan.allah gerçekten yardımcımız olsun

Uykum gelmiş anlaşılan Yine de histeroskopi için çok iyi fiyat diyeceğim, ben istanbul' da ocak ayında yaptırdım, 4100 tl ödedim. Tekrar lazım olursa Malatyaya geleyim en iyisi

iyi günler bayanlar
ben 40 yaşındayım ve 10 gün önce boş gebelikten kürtaj oldum malesef..
neden oldu bilmiyorum patalojiye gitti sonucu bekliyorum,ama bidaha olurmu cesaret edemiyorum
2 yıldır korunmuyordum olmuyordu çocuğum ve birdenbire sürpriz olmuştu çok sevinmiştik.
ama hayırlısı böyleymiş.
bi tane oğlum var çok şükür 17 yaşında Allah ona ömür versin inş.
kızlar 40 yaşından sonra anne olanlar varmı aranızda?
artıları eksileri nelerdir? ben çok korkuyorum hamilelikten,panik atağımda var
en önemlisi acaba boş gebelik neden oldu kan pıhtılaşması olabilirmiki bendede?kan pıhtılaşması yaşayanlar beliritleri nelerdir acaba?
şuda var,eşim 10 yıl önce böbrek nakli oldu ve bir dürü ilaç kullanmak zorunda boş gebeliğin spermlerle ilgisi varmı?
offff kafamda deli sorular napsamki bidaha denesemmi? doktor 3 ay bekle diyo ama yaş geçiyo 1 ay sonra denemelere başlasammı diyorum....:26::26:

haklisin cnm sonucta yasadigimizi yaziyoruz.. bende rahim filmini alti yil sonra burada kk den gerekli diye duymus gidip kendim yaptirmistim demekki faydasi oluyormus.. doktorlar isine geldigi gibi davraniyorlar..

cnm deterjanlardan da bi kez kriz gecirdim hastanelik olmustum hicc yogun temizlik yapamiyorum yada en genelde cok az cif veya prille yapiyorum daha hafif oluyor.. duzenli ilac kullaniyorum.. bende cok zayifliktan olmustur buyuk ihtimal..

haklisin cnm sonucta yasadigimizi yaziyoruz.. bende rahim filmini alti yil sonra burada kk den gerekli diye duymus gidip kendim yaptirmistim demekki faydasi oluyormus.. doktorlar isine geldigi gibi davraniyorlar..
hayret ya kaç tane tüp bebek denemen var dr un rahim filmi istememesine çok şaşırdım
benim izmirde ki ilk tedavimde istemişlerdi rahim filmini
drların yaptığı gerçekten saçmalık hayır tamam belki rahim filmin temiz ama yinede tedaviye başlayanlarda yapılacak ilk işlemlerden biri diye biliyorum ben rahim filmini ama deidğim gibi geçen yıl tüp bebek yaptıran bi çok arkadaşında yoktu rahim filmi
ben yeni bitedaviden önce yenilemeyide düşünüyorum
2008 yılında çekilmişti benim rahim filmim

canım indirimi bir konuşursun doktorla ayrı muhasebe ile ayrı şehir dışından geliyorum dersin kaçıncı tedavim dersin belki birşeyler yaparlar bende senin gibi çok bilmiyorum hastaneyi ama katı kuralları olmadığını gördüm.. hayatımda ilk kez bir doktora maddi olarak kaldıramıyorum artık benden mümkün olduğunca az test isteyin ve indirim yapın diyebildim.. belkide fazla içten ve arkadaşca davrandılar o yüzden..
canım kardeşin için çok sevimdim Allah yardımcısı olsun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alsın.. yeğen duygusuda çok güzel bir duygu..
histereskopide geçerlidir sanırım ne yani şimdi biz her sene histereskopimi yaptırtacağız bir defa yapılmış sonuçta.. elinde ne var nee yok herşeyi topla götür canım..
bende böyle 4-5 yıl daha uğraşacağım baktım olmuyor son çare kıbrısa gideceğim canım.. eşim asla olmaz boşanırız diyor bende tamam boşanalım ben çocuğumla yaşarım dedim:))

Hoşgeldin. Geçmiş olsun. Ümidini kaybetme. Allah sana bir evlat daha yazdıysa verecektir. 40 yaşında anneliğin korkacak bir yanı yok. Bebeğini kucağına alınca bütün zorluklar kenara çekilecek. Eşin ve oğlun da sana yardımcı olacaklardır. Bir takım riskleri var tabi. Ama doktorun yönlendirir zaten, folik asit desteği vs. ile sıkıntıları bertaraf edebilirsiniz. Kan pıhtılaşmasını bir testle öğrenebilirsin. Doktorunla görüş ve bu testi iste. Ama en önce panik atağından ve stresinden kurtulman gerek. Çünkü stres sırasında salgılanan bazı maddeler embriyonun yapısını bozarak düşüğe ya da tutunmaya engel oluyor. Eşinin ameliyatını düşünme, üzerinden çok zaman geçmiş, Vücut muhtemelen kendini toparlamıştır. Fakat sperm analizi yaptırarak onun durumunu da netleştirirsiniz. Hangi doktora gitseniz eşinin sperm analizini de isteyecek. 3 ay kısa bir zaman. Sağlığına kavuşup sağlıklı bir gebelik elde etmen ve gebeliğin devamının sağlanması için. Hem her şey zamanı gelince oluyor, ne önce, ne sonra. 7 yıllık evliyim. Hiç korunmadım. Ben de aynı senin gibi zaman geçiyor diye endişelendim bir süre. Ama zamanın önüne geçme şansımız yok. O yüzden düşünme bunu... Geçmiş yazıları kısaca okursan bir yerlerde, gebeliğe hazırlanırken ( aslında tüp bebeğe) yapılması gereken testler vs. hakkında yazılarımız vardı. onlardan da faydalanabilirsin. İnşallah seni tekrar üzmeden sağlıkla gelir bebeğin...

gerçekten çok tuhaf.. hani adı sanı duyulmamış hastanelere doktorlara gitsem bi derece diyeceğimde..
o dönemde gittiğim yerlerin biri Amerikan hastenesi diğeri Bahceci grup..
canım ben buradan duyup bu aralık ayında daha 5 ay önce kendi kararımla yaptırdım.. Radyomardaki adamda hangi doktor gönderdi diyor hiç kimse kendim karar verdim dedim..

canım burdaki hastanede yaptırıyorum ama ankaraya gönderiyorlar bir haftada gelecekmiş 130 tl aldılar

evet varsa getir demişler ama çektirmeye zamanım yetmiyor adetten hemen sonra çektirmem lazım sanırım istanbula gittiğimde adetim son günü olacak orda çekmezlermi acaba

Merhaba arkadaşım, farkında mısın tedavilerine hep olumsuz olacak gözüyle bakıyorsun. Bir nevi olumsuzluğu davet ediyorsun. Kıbrısta bir seçenek ama, ablan 9. uygulamada anne olmuş sen de olacaksın... Benim boş gebelikle sonuçlanan deneyimimde, önce inanamadım sonra dış gebelik mi, kimyasal mı, boş mu, milyonlarca negatif düşünce aklımdan geçti, sonra da yavrucak sen daha hazır değilsin değip gelmedi... Lütfen ben hazırım diyip bebişini bekle, o de seni bekliyor çünkü annesi.....

Teyzesi, sağlık sıhhatle, sevgilerimizle bebişinizi bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…