- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.501
Canlarım kutluk bey ile ilgili size rapor vereyim istedim,enson Dr Erhan cankat yani cankat klinik gidip görüştüm dosyamı gösterdim ve neticede şunu öğrendim.eğerki kutluk beyle tedavi olacaksam bunun ilk aşamadı 300 dolar ödeyip önce skype görüşmesi (15dakika) yapmak sonrada henüz bir başarı bu konuda varmı yokmu bilinmez tedavi için Amerika'ya gitmek.yani burda tedavi şansı yok.ayrıca klinik başarı varmı oda belli değil şu aşamada maddi durumu iyi olan arkadaşlar için belki bir şans deneyebilirler diye yazmak istedim.cankat kliniği düşünenler olursa diye orada tedavi 5.000tl den başlıyor ilaçlar ekstra testler hariç ayrıca kendilerinde labaratuvar olmadığı için bahçecinin labaratuvarını kullanıyorlar.ben kendi adıma ya tutarsa için bu bütçeye sahip olmadığımdan bu işten malesef vazgeçtim.farklı doktorlara gitme konusuna kesinlikle katılıyorum çok doğru bir doktora enfazla 2 kez şans vermek yeterli.boşuna zaman kaybetmenin hiç gereği yok.inşallah hepimizin karşısına doğru insanlar çıkar ve bizleri bebişlerimize kavuştururlar.
canım demin tedavi gördüğüm hastaneye gittim doktorumla görüştüm istanbulda deneyeceğimizi söyledim eksik olan tahlilleri burada yaptıracam öğle gidecem burda amh yi yapmıyorlar dışarıya yaptıracaklar AMH için benden 130 tl istediler diyer eksik tahlillerle beraber 170 tl civarında tutuyor rahim filmim yok çektirip temi gitsem acaba bide sizin oralarda amh testi ve rahim filmi ne kadar yakın zamanda yaptıran varmı
celina ben yaptırdım sorun yoktu, kanda pıtılaşma durumu çıktı bende.celina1 bende senınle aynı durumdayım.2 dış gebelik ve biri kapalı biride alınan tüp durumu var.hep aklıma gelir kapalı olanda sıvı birikintisi oluyomuş.acaba bende de mi var? diye.bend ealınması tarafıyı açıkçası.çok benzer vakalar okudum çünkü.moralimizi bozmayayaım ama arkadaşlar zaten normal yolla olması mucize artık bari olasılıkları deniyelim derim.tüpleri olmayıpda hamile kalan çok.tabii sorunumuz tüpse?
Ensu canım benim eşimin birinci evlilikden bi çocugu oldugundan raporum yok.peki ben indirimden faydalanamıcak mıyım ? ben pazarlık yaparım tabiyazman iyi oldu.nereden kurtarırsak kar ne yapalım.kardeşim hamile yarın doğuma girecek sezeryanla tabi.dua edin arkadaşlar panik de kendisi.ama çok güzel elimi karnına koyuyorum teyzesi oldugumu bilyo gb kıpır kıpır dönüyo.avucunu yakaladım elimle resmen.çok güzel bi duyguydu.allah hepimize nasip etsin.canı gönülden istedim bunu arkadaşlar.
ayrıca benim histereskopi yapalı 1 yıl oldu geçerlimidir acep?
ben malatyadan gideceğim ekonomık olsun diye burdan bide rahim filmi çektireyim bari.bi tüpün hakkını verelim .doğuda çok daha minimal fiyatlar.ensuya yapılan işlemi 2-3 bin eder .ankarada ve sit.da fiyatlar ucmuş.bizleri yolacak gözle bakıyo tüm merkezler.nasıl olsa bunlar herşeyini verecek kadar istiyolar bebekleri olmasını.amannn kızlar olmadı ben kıbrıstayım bilgnize .
Kardeşin için hepimiz dua ederiz. Siz de doğumdan önce Meryem suresini okutun kendisine. Doğumu rahat geçer Allah' ın izniyle. Histeroskopi için doktorun karar versin derim. İltihap, polip vs. varsa isteyebilir ama yoksa boşuna narkoz, ilaç işiyle uğraşmazsın...
2220 sağoş canım.histereskopi değil ben sadece rahim filmini çekeceğim gitmeden.geçen yıl vardı zaten temzde çıktı kabul ederse ne la.yoksa bi 3000 tl ister bende.malatyada geçen sene 500 tl ye oldumhemde tamamen özelde.farkı görun yan.allah gerçekten yardımcımız olsun
Kızlar genetik testi yaptıran var mı?
ensucum Semra Hanımla görüşmeni okudum ve çok sevindim, bende İstanbulda olsam Semra Hnm ı denemek isterdim.Hayırlısı olsun canım.
evet canım 5 tedavim var hepsi negatifle sonuçlanan
amh testini buradaki kızılaya sorup bi araştırıyım o zaman
bi tedavi daha yaptırırısam hiç bir ayrıntı atlanmasın istiyorum kk sayesinde çok şeyler öğrendim
daha önceki tedavilerimde drlarıma netten duyduğum şeyleri söylediğimde nette ki herşeye inanmayın diyolardı ama bence buradaki bayanlar yaşadıkça bazı şeyleri daha iyi öğreniyolar
Alerjin olduğunu bilmiyordum. Geri aldım tavsiyemi. Yalnız çamaşır suyu kullanımının her türlü alerji ve astıımı tetiklediğini biliyorum. Eski iş arkadaşım öyleydi. Her ay Denizli' den İzmir'e tahlil yaptırmaya ve iğne olmaya giderdi.
Rahim sıvısı zaten var ama asidik beslenme, sigara, stres az hareket, aşırı hareket, aşırı kilo, fazla zayıflık gibi birçok şeyden etkileniyor. Polip, bazı kistler, iltihap gibi alakasız görünen sıkıntılara neden oluyor. Tüplere ilerlediğinde de embriyoyu eritiyor. Okuduğum yazıyı bulabilirsem aktarırım buraya da...
ensucum Semra Hanımla görüşmeni okudum ve çok sevindim, bende İstanbulda olsam Semra Hnm ı denemek isterdim.Hayırlısı olsun canım.
sagoll canimm benim.. sirayla iki uc tedavide bir doktor degistiriyorum artik.. yakinda istanbulda gitmedigim hastane kalmayacak.. hepsinde yogun indirimlerim olustu ama daha geri donmek istemiyorum gecmise..:))) canim benimm insallah bunlar son denemelerimiz olur..
hayret ya kaç tane tüp bebek denemen var dr un rahim filmi istememesine çok şaşırdımhaklisin cnm sonucta yasadigimizi yaziyoruz.. bende rahim filmini alti yil sonra burada kk den gerekli diye duymus gidip kendim yaptirmistim demekki faydasi oluyormus.. doktorlar isine geldigi gibi davraniyorlar..
celina ben yaptırdım sorun yoktu, kanda pıtılaşma durumu çıktı bende.celina1 bende senınle aynı durumdayım.2 dış gebelik ve biri kapalı biride alınan tüp durumu var.hep aklıma gelir kapalı olanda sıvı birikintisi oluyomuş.acaba bende de mi var? diye.bend ealınması tarafıyı açıkçası.çok benzer vakalar okudum çünkü.moralimizi bozmayayaım ama arkadaşlar zaten normal yolla olması mucize artık bari olasılıkları deniyelim derim.tüpleri olmayıpda hamile kalan çok.tabii sorunumuz tüpse?
Ensu canım benim eşimin birinci evlilikden bi çocugu oldugundan raporum yok.peki ben indirimden faydalanamıcak mıyım ? ben pazarlık yaparım tabiyazman iyi oldu.nereden kurtarırsak kar ne yapalım.kardeşim hamile yarın doğuma girecek sezeryanla tabi.dua edin arkadaşlar panik de kendisi.ama çok güzel elimi karnına koyuyorum teyzesi oldugumu bilyo gb kıpır kıpır dönüyo.avucunu yakaladım elimle resmen.çok güzel bi duyguydu.allah hepimize nasip etsin.canı gönülden istedim bunu arkadaşlar.
ayrıca benim histereskopi yapalı 1 yıl oldu geçerlimidir acep?
ben malatyadan gideceğim ekonomık olsun diye burdan bide rahim filmi çektireyim bari.bi tüpün hakkını verelim .doğuda çok daha minimal fiyatlar.ensuya yapılan işlemi 2-3 bin eder .ankarada ve sit.da fiyatlar ucmuş.bizleri yolacak gözle bakıyo tüm merkezler.nasıl olsa bunlar herşeyini verecek kadar istiyolar bebekleri olmasını.amannn kızlar olmadı ben kıbrıstayım bilgnize .
iyi günler bayanlar
ben 40 yaşındayım ve 10 gün önce boş gebelikten kürtaj oldum malesef..
neden oldu bilmiyorum patalojiye gitti sonucu bekliyorum,ama bidaha olurmu cesaret edemiyorum
2 yıldır korunmuyordum olmuyordu çocuğum ve birdenbire sürpriz olmuştu çok sevinmiştik.
ama hayırlısı böyleymiş.
bi tane oğlum var çok şükür 17 yaşında Allah ona ömür versin inş.
kızlar 40 yaşından sonra anne olanlar varmı aranızda?
artıları eksileri nelerdir? ben çok korkuyorum hamilelikten,panik atağımda var
en önemlisi acaba boş gebelik neden oldu kan pıhtılaşması olabilirmiki bendede?kan pıhtılaşması yaşayanlar beliritleri nelerdir acaba?
şuda var,eşim 10 yıl önce böbrek nakli oldu ve bir dürü ilaç kullanmak zorunda boş gebeliğin spermlerle ilgisi varmı?
offff kafamda deli sorular napsamki bidaha denesemmi? doktor 3 ay bekle diyo ama yaş geçiyo 1 ay sonra denemelere başlasammı diyorum....:26::26:
Kızlar genetik testi yaptıran var mı?
hayret ya kaç tane tüp bebek denemen var dr un rahim filmi istememesine çok şaşırdım
benim izmirde ki ilk tedavimde istemişlerdi rahim filmini
drların yaptığı gerçekten saçmalık hayır tamam belki rahim filmin temiz ama yinede tedaviye başlayanlarda yapılacak ilk işlemlerden biri diye biliyorum ben rahim filmini ama deidğim gibi geçen yıl tüp bebek yaptıran bi çok arkadaşında yoktu rahim filmi
ben yeni bitedaviden önce yenilemeyide düşünüyorum
2008 yılında çekilmişti benim rahim filmim
canım burdaki hastanede yaptırıyorum ama ankaraya gönderiyorlar bir haftada gelecekmiş 130 tl aldılarcanımm gerçekten Bülent beyin methini yıllardır çok duydum zaten benimde iki seceneğim vardı bu durumda ya Semra hn yada Bülent beydi biliyorsun..
Ayy Halit beymi yada Murat Berksoymu onlara dair tek hatırladığım şeyler kötü anılar, nefret, yalan dolan.. Murat Berksoy psikolojimi bozdu..:)) birde havaya uçan milyarlar..
canımm inşallah karşılaşırız seninle hep ortak yerlerde dolaşıyoruz belkide geçmişte karşılaştığımız bile oldu ama farkında değiliz..
kızılay 20-30 tl gibi bir ücret almıştı benden canım... kapsamlı kızılaylar yapıyor ufak şubeleri yapmıyor.. Memorialda amh testi 90 tl miş bugün sordum ama sen gelirken gerekli olacak dimi..
evet varsa getir demişler ama çektirmeye zamanım yetmiyor adetten hemen sonra çektirmem lazım sanırım istanbula gittiğimde adetim son günü olacak orda çekmezlermi acabarahim filmini ben Aralık 2013 de Fındıkzade Radyomarda çektirdim hemen 5 dk içinde sabah 08.30 da çekip elime verdiler 300 tl ye çektirmiştim canım.. elinde filmle gitmen daha uygun çünkü kesin getir diyecekler direk ona göre hareket ediyorlar.. bana attıkları mesajda rahim filmide istemişlerdi.. git gel yapmazsın en azından..
canım indirimi bir konuşursun doktorla ayrı muhasebe ile ayrı şehir dışından geliyorum dersin kaçıncı tedavim dersin belki birşeyler yaparlar bende senin gibi çok bilmiyorum hastaneyi ama katı kuralları olmadığını gördüm.. hayatımda ilk kez bir doktora maddi olarak kaldıramıyorum artık benden mümkün olduğunca az test isteyin ve indirim yapın diyebildim.. belkide fazla içten ve arkadaşca davrandılar o yüzden..
canım kardeşin için çok sevimdim Allah yardımcısı olsun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alsın.. yeğen duygusuda çok güzel bir duygu..
histereskopide geçerlidir sanırım ne yani şimdi biz her sene histereskopimi yaptırtacağız bir defa yapılmış sonuçta.. elinde ne var nee yok herşeyi topla götür canım..
bende böyle 4-5 yıl daha uğraşacağım baktım olmuyor son çare kıbrısa gideceğim canım.. eşim asla olmaz boşanırız diyor bende tamam boşanalım ben çocuğumla yaşarım dedim:))
2220 sağoş canım.histereskopi değil ben sadece rahim filmini çekeceğim gitmeden.geçen yıl vardı zaten temzde çıktı kabul ederse ne la.yoksa bi 3000 tl ister bende.malatyada geçen sene 500 tl ye oldumhemde tamamen özelde.farkı görun yan.allah gerçekten yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?