- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.541
veriyim canım, hepimiz nasiplenelim :))) uzun süre menopoza girememek iyimi kötümü bilemedim, ama en çok gizli saklı orkid almayı sevdim...teşekkür ederim sanırım kötü bişi değil, teşekkürler :)))
era testi yazarsanız internette uygulayan klinikler çıkıyor ben yaptırmadım daha önce arkadaşım
Kızlar genetik testi yaptıran var mı?
Ben karyotip için kan verdim.Sonuçlar bu ayın sonu yada haziran başı gibi çıkacak.İstanbul'da bir genetik laboratuvarına gönderdim.
Sonuç bekliyorum.200 TL ücret.
Ben karyotip için kan verdim.Sonuçlar bu ayın sonu yada haziran başı gibi çıkacak.İstanbul'da bir genetik laboratuvarına gönderdim.
Sonuç bekliyorum.200 TL ücret.
Güzel sonuçlar alırsın umarım. Tedavi ne zaman kısmetse?
İnşallah güzel sonuçlar gelir bişeycik çıkmaz..
Arkadaşlar bende wheat grass (buğday çimi), DIM Plus, DHEA ve Natural Fertility Supplements For Women aldım. Tüm bu destekleri internet üzerinden aldım. Buradaki fiyatların 3/1'ine satılıyor yurtdısında gerçi elime gecmesı sorun oldu ama nıhayet basardım.
Umarım ıse yararlar
Güzel sonuçlar alırsın umarım. Tedavi ne zaman kısmetse?
Teşekkür ederim inş.Ben bir şey çıkacağını sanmıyorum.Ama doktor yaptıralım dediği için gönderdim:)
28 mayısa kontrolüm var.Doktorum dondurulmuşları transfer etmeyi önerdi.Sanırım haziran sonunda yapaca
İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırım:)
Allah isteyen herkese nasip etsin...Aminnnnnnnnn:)))
canım ben salı günü Bahceci Ulun beye eşimin çok ısrarı ile randevu aldım.. gidip rahim filmimle Semra hanımın dediklerini anlatacağım neden bunca yıl bu konuya dikkat edilmediğini soracağım.. biraz gergin bi görüşme olacak ama eşimde sonuçta oraya beş yıl verdik bunu sormamız gerekli diye tutturdu.. aslında bende merak ediyorum bakalım ne diyecekler sadece bunu öğrenmek için gidiyorum..
Teşekkür ederim inş.Ben bir şey çıkacağını sanmıyorum.Ama doktor yaptıralım dediği için gönderdim:)
28 mayısa kontrolüm var.Doktorum dondurulmuşları transfer etmeyi önerdi.Sanırım haziran sonunda yapaca
İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırım:)
Allah isteyen herkese nasip etsin...Aminnnnnnnnn:)))
çok doğru bir adım atmışsınız bence bu kadar para alıyorlar işlerini adam gibi yapsınlar belki bundan sonraki hastalara yararı olur en azından
Kıskandım diye öyle yazdım kızMenapoza girmek, östrojenin dengeleyici etkileri ortadan kalktığı için kalp damar hastalıkları riskini artırıyor. Kemik erimesini hızlandırıyor, kırşıklıklar artıyor, eklem sorunları artıyor vs. vs. Tüm memeliler içinde, belli bir dönemden sonra üreme yeteneğini kaybeden tek canlı kadın. O yüzden bazı araştırmacı doktorlar menapozu hastalık olarak kabul ediyor. Buna inanırım çünkü 5-6 yıl önce (hatta geçen ay sanırım burada da paylaşmıştım) 72 yaşında bir kadına, ilaçla yeniden adet gördürüp kendi yumurtasıyla tüp bebek uyguladılar ve kadın doğum yaptı. Sağlıklı da bir kızı oldu. Anneannem, 62 yaşında, dedem vefat ettiğinde adetten kesildi. 10 yıl sonra rahim sarkmasından dolayı rahmi ve yumurtalıkları alındı. Doktoru hala yumurtlamaya çalışıyormuş dedi. Yumurtalıklarda folikül varmış. Yani şanslısın. Hem de çok şanslısın. Sadece bebek anlamında değil, genel sağlık anlamında da. İnşallah hep böyle sağlıklı olursun.
canım ben salı günü Bahceci Ulun beye eşimin çok ısrarı ile randevu aldım.. gidip rahim filmimle Semra hanımın dediklerini anlatacağım neden bunca yıl bu konuya dikkat edilmediğini soracağım.. biraz gergin bi görüşme olacak ama eşimde sonuçta oraya beş yıl verdik bunu sormamız gerekli diye tutturdu.. aslında bende merak ediyorum bakalım ne diyecekler sadece bunu öğrenmek için gidiyorum..
çok doğru bir adım atmışsınız bence bu kadar para alıyorlar işlerini adam gibi yapsınlar belki bundan sonraki hastalara yararı olur en azından
canım bende yaptırmıştım olumsuz birşey çıkmamıştı inşallah sendede sonuçlar çok güzel gelir..
donmuşların varmış ne güzell..
buz bebeğin olması harika bi duygu orada seni bekliyorlar.. inşallah cana dönecekler canım kucağına oturacaklar..
canım hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah amiiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?