Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

veriyim canım, hepimiz nasiplenelim :))) uzun süre menopoza girememek iyimi kötümü bilemedim, ama en çok gizli saklı orkid almayı sevdim...teşekkür ederim sanırım kötü bişi değil, teşekkürler :)))

Kıskandım diye öyle yazdım kız Menapoza girmek, östrojenin dengeleyici etkileri ortadan kalktığı için kalp damar hastalıkları riskini artırıyor. Kemik erimesini hızlandırıyor, kırşıklıklar artıyor, eklem sorunları artıyor vs. vs. Tüm memeliler içinde, belli bir dönemden sonra üreme yeteneğini kaybeden tek canlı kadın. O yüzden bazı araştırmacı doktorlar menapozu hastalık olarak kabul ediyor. Buna inanırım çünkü 5-6 yıl önce (hatta geçen ay sanırım burada da paylaşmıştım) 72 yaşında bir kadına, ilaçla yeniden adet gördürüp kendi yumurtasıyla tüp bebek uyguladılar ve kadın doğum yaptı. Sağlıklı da bir kızı oldu. Anneannem, 62 yaşında, dedem vefat ettiğinde adetten kesildi. 10 yıl sonra rahim sarkmasından dolayı rahmi ve yumurtalıkları alındı. Doktoru hala yumurtlamaya çalışıyormuş dedi. Yumurtalıklarda folikül varmış. Yani şanslısın. Hem de çok şanslısın. Sadece bebek anlamında değil, genel sağlık anlamında da. İnşallah hep böyle sağlıklı olursun.

era testi yazarsanız internette uygulayan klinikler çıkıyor ben yaptırmadım daha önce arkadaşım

canım işe yaradımı hangi hastanede yaptırmıştın ben memorıal de tedaviye başlayacam orda yapıyorlarmı acaba merak ettim arayıp soracam ileri yaş için başarıyı arttıracağını düşünüyorum

Güzel sonuçlar alırsın umarım. Tedavi ne zaman kısmetse?

Teşekkür ederim inş.Ben bir şey çıkacağını sanmıyorum.Ama doktor yaptıralım dediği için gönderdim:)

28 mayısa kontrolüm var.Doktorum dondurulmuşları transfer etmeyi önerdi.Sanırım haziran sonunda yapaca
İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırım:)

Allah isteyen herkese nasip etsin...Aminnnnnnnnn:)))

canım inşallah bu ilaçların sana faydası olurda bebişine kavuşursun sonrasında hemen bizlerde aldırırız..

Güzel sonuçlar alırsın umarım. Tedavi ne zaman kısmetse?

canım ben salı günü Bahceci Ulun beye eşimin çok ısrarı ile randevu aldım.. gidip rahim filmimle Semra hanımın dediklerini anlatacağım neden bunca yıl bu konuya dikkat edilmediğini soracağım.. biraz gergin bi görüşme olacak ama eşimde sonuçta oraya beş yıl verdik bunu sormamız gerekli diye tutturdu.. aslında bende merak ediyorum bakalım ne diyecekler sadece bunu öğrenmek için gidiyorum..

Son düzenleme:

canım hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah amiiiinnnnnnnnnn

çok doğru bir adım atmışsınız bence bu kadar para alıyorlar işlerini adam gibi yapsınlar belki bundan sonraki hastalara yararı olur en azından

canım bende yaptırmıştım olumsuz birşey çıkmamıştı inşallah sendede sonuçlar çok güzel gelir..
donmuşların varmış ne güzell..
buz bebeğin olması harika bi duygu orada seni bekliyorlar.. inşallah cana dönecekler canım kucağına oturacaklar..

çok doğru bir adım atmışsınız bence bu kadar para alıyorlar işlerini adam gibi yapsınlar belki bundan sonraki hastalara yararı olur en azından

aslında hiç gitmek istemiyorum çünkü oldukca aksi bi adam biraz ukala konuşmaları var.. yani bana karşı hep öyleydi en son bayağ gergin ayrılmıştık birbirimizden:))
bakalım ne olacak canım merak içindeyim ne diyeceğine dair..

ne güzel yazmışsın, bana bayağı bi moral oldun arkadaşım, inşallah hepimizin bu emeklerimizin karşılığını göreceğiz.

Senin doktorun Süleyman bey değil miydi? Asıl ona sorsan daha iyi olur. Ulun bey benden rahim filmini ilk görüşmede istemişti. Üstelik elimde varken. İlk filmde tüpler tıkalıydı, ikincisinde tüpler açık, polip ve rahimde perde var dedi. Benim de perdemi, filmi çeken doktorla onaylayan uzman görmemişti. Yanlış anlama, Ulun Bey' i savunmak gibi bir derdim yok. Kurum zihniyeti içinde o da hatalara gözlerini kapatıyor. Ama senin 5 yılını alan Süleyman Beydi. Onun için diyorum. Bir de kızgınlığınızı anlasam da bunun senin üzerinde olumsuz bir etki bırakmasından tedirginim açıkçası. Düzgün bir açıklama yapmamanın yanında, kibarca sen arızalısın muamelesi yapacaklar ve iyice strese gireceksin. En iyi ihtimalle, seni ben tedavi etmedim, zaten o da artık burada çalışmıyor deyip sıyrılacak işin içinden. AMH test sonucumu bildirdim, bana inanmıyormuş gibi yazılı göndersin demiş hemşiresine. Gönderdim ve bu sonuçlarla anne olmamın zorluğunun farkındayım deyip dosyamı istedim, sadece tahlillerimize ek olarak tüp bebek denemesi yapıldı, bilmem ne protokolü uygulandı, sonuç negatif diye bir yazı ekleyip yollamışlar. Ne yumurta kalitesi, ne embriyo gelişimi ne histeroskopiye dair net bir bilgi var. 15.000 TL yi uyduruk bir yazı için ödemişim. Üstelik kargoyu da biz ödedik. 16 TL. kargo parasının bile hesabını yapıyorlar. Cahil insan kendini her durumda haklı çıkarır hesabı, seni iyice çıkmaza sokup gönderecekler. Bence hiç kafanı bulandırma, geçen zaten geçti, geleceğe bak şimdi.
( Bende de ne öfke birikmiş Ya Rabbim)

umarım görüşmeniz iyi gecer, eşin haklı eğer Semra Hanım ın dedikleri doğru ise bi açıklama yapması lazım, cevabını görüşmenin sonucunu merak ediyorum,bol şans..

O senin dediğini biraz onuru olanlar yapıyor. Başka bir topikte kızın birisi yazmıştı, eşi, sizin gözlerinizde dolar işareti görüyorum, anca para istemeyi biliyorsunuz demiş yüzüne karşı. Hala aynı tutum devam ediyorsa söylenenlere karşı efsunlular demek. Yasal bir işlem yoksa ucunda, sen istediğin kadar adım at, geri çekilmeyi, kendilerini düzeltmeyi düşünmüyorlar malesef.

Canım iyi dileklerin için çok teşekkürler,

Büyük Allahım inşallah hepimize bebeklerimiz nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…