- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.581
Florence nightengale kadıköy...ama üçüncüyü orda denemicem valla endişelerinde cok haklısın tanıdık guvenebılecegın bı kadın dogumcu yok mu? Mesela benım taksım ılkyardımda (simdi GOP ilkyardım oldu)Tahsin Ayanoğlu var klinik sefi babamın arkadaşı ben tüm tahlilleri toplayıp ona gdıcem cok guvenırız kendısıne tum sulalenın kadın dogumcusudr bızde ....sen de fikir almak istersen yardım ederim olmadı bırlıkte gderız canım
İnşallah sana zararı dokunmayacak bir görüşme olur. Aret Bey' i Denizli' deyken tavsiye etmişlerdi. Tüp bebek olayına başlamadan önce de pek çok aileyi bebek sahibi yapmış. Anlata anlata bitiremiyorlardı. Herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta. Umarım Semra Hanım senin için doğru seçenektir. Umarım hepimiz doğru ellerdeyizdir. Çünkü şikayetler benzer olsa da, hepimizin farklı sorunları, farklı yaşamları var ve bebek, her şeyden farklı etkileniyor. Allah hepimizin yolunu açık etsin.
Merhaba, durumunu mustafa bahçeçiye ileti ile anlatsan nasıl olurki? Kurumundan sorumlu ise durumu senin anlayacağın şekilde izah etmeli. Gelin görüşelim derse de başka uzman bir dr.da görüşünü almış olursun diyr düşünüyorum. Depremden dolayı herkese geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum....
canım orada nuri beyemi gittin.. memnun kalmadınmı.. o doktoruda bu seneerde çok duyar olduk..
eşim diyorki Ulun beyden ayrı birde Amerikan hastanesine gösterelim.. Amerikan has. benim eski hastanelerimden benim doktorum Cengiz beydi ama ona göstermeyeceğim Alp Nuhoğlu yada Ramazan bey var ikisinden birine hangisi ilk olarak müsaitse pazartesi randevu alıp göstereceğim.. bakalım ne diyecekler.. bana kalsa hiçbiryere göstermeyeceğimde eşim ilk kez nedense bu konularla çok ilgilendi önceden ben ne dersem onu yapardı.. buraların hepsi filme göre ayrı birşey derse senin doktoruna giderim canım olmazsa.. çok sağol..
Aret beyi çok seviyorum canım onun hakkında kötü düşünmüyorum nekadar negatif sonuçlar alsamda demekki kısmet değilmiş diyorum zaten ona 3 ay gittim iki tedavi oldum sadece.. farklı bir doktor kendi doğruları var onun dışına asla çıkmıyor keşke onunla bebeğime kavuşsaydım.. biz onunla histereskopi konusunda hiç anlaşamadık kaç kez konuştum kabul etmiyor çok inatcı:)
canım sende mail adresi varsa zahmet olmazsa bana özelden atabilirmisin yoksa ben arayıp alırım pazartesi olmazsa..
kısaca Bahceci Umutta yaşadıklarımı bir mail atsam haklısın belki en azından rahim filmimi inceler bir akılda o verir.. kafam öyle çok karıştıki..
ben bu iki operasyonuda olmak istiyorum ama bir kaç farklı doktordan daha onaylatıpda olmakta fayda var..
İnt.te bahçeci fulyada dr.sorun bölümünde mustafa by.seçerek ulaşabilirsin. Dr.la yüzyüze görüşür gibi deneyimlerini özetleyip kendi merkezindeki tedavinde yaşadıklarından dolayı güveninin de sarsıldığını, kurum yetkilisi olarak bilmesi gerektiğini, bildirebilirsin, senin kaybedebileceğin birşeyin yok, duyarlı olup ilgilenirse uzmanlığını ve hastaya karşı hassasiyetini göstermiş olur... Bende merakla sonucunu bekleyeceğim....
Canım Dr ım Nuri bey di .Kendisi iyi bir dr sakin güleryüzlü ama ben de kimyasal gebelik olunca ıkı tane başka yere yönelme ihtiyacı hissettim kafanı bi toparla güvendiğini düşündüğün dr dan bilgi al derim ben az önce tahsin amcayla konustum (bahsettıgım dr)rahim fılmi hsg pekcok sey için yeterli dedi orda net bilgi sahibi olunabılırmiş dr görebılırmiş dedi
dediğini yaptım kısaca anlatım yapıp saygı çerçevelerinde maili attım canım bakalım dönüş olacakmı.. o grupda daha tedavi olmam ama zaten Fulya arabayla 15 dk bana filmi getir görelim derse Amerikan hastanesine geçtiğim gün götürürüm canım.. sağol hayatım.
canım ben 17 ağustos 99 depremini birebir yaşdım yalovada... burda tekirdağda çok hissedildi bugünkü deprem..aklıma gelen yalovadkii ailem oldu..Allahım daha büyük felaketlerden korusun..
evet malesef gözlerini para bürümüş ama sonuç ne olurse olsun haksızlıkların karşısında asla susmayacaksın sustukça üstüne gidiyorlar
canımm Tahsin bey sana hiç tüp bebek doktoru tavsiye ettimi.. onlar bilirler kim iyi kim kötü..
kendi muayenehanesi varmı canım nerede görecek seni. senin rahim filmini inceledimi..
Canım Tahsin hoca şu an tatilde haziran başı dönecekmiş hsg mi alıp gdıcem o aradada eteğimdeki bütün taşları dökeceğim tavsiye ettiği dr u muhakkak soracagım ben ona ınanılmaz güvenirim çünkü yaşadığımız bı kac olayda ona bilahere danıştım ve ne derse aynen onu yaşadım .uzatmayayım fazla muaynehanesini devlette oldugu ıcın kapamak zorunda kaldı hazıranda ona danısıp ben acıkcası oyle adım atıcam zaten gelişmeleri burdan yazarım .ben gittiğimde tanıdık oldugu için hiç devlet hastanesi prosedurlerıne takılmıyorum orda o yuzden rahat gecıo gorusmeler..
cmm aksam hastaneden aradilar 4 hazirana lapraskopi ve histeredkopi icin operasyon tarihini verdiler.. ben o zamana kadar iki uc yeri gezmis olurum bakim diger doktorlarda ayni seyimi diyecek merak icindeyim.. cok tutarsizliklar olursa senin doktorunada gideriz canim.. cok sagol hayatim..
Böyle durumlarda uzatmamayı tercih ediyorum. Giden hiç bir şeyimi geri getiremeyecekler çünkü. İlk muayenede çok sık doktor değiştirmemi eleştirmeye kalktı, ve geç kalmış olmamı. "Herkes işine ve hastasına aynı saygıyı göstermiyor, güvenimi sarsacak bir şey görürsem dönüyorum arkamı, yapım böyle" dedim. Gerçi doktorla ilgili çok sıkıntım yoktu benim. Kurumun genel yapısı problemli. Bunları sık sık duydukları halde tutturmuşlar bir düzen, öyle gidiyor. Bebeğini kucaklayan, geçmişi unutup memnunum diyor ama bir o kadar da şikayet eden var. Yüzlerine karşı, yasal yoldan, edepli, edepsiz... Yine sistem aynı. Öfkemi boşaltmak için açıkça söylemeliydim belki ama lafla dayak yemek işime gelmedi
Ne zaman istersen elimden ne gelirse yaparım canım hatta laparoskopıye yanına gelır elini bıle tutarım:)
heryer ayni cnm hicbiryer digerinden cok farkli degil.. birinde cok begendigin bir ozelligi digerinde bulamiyorsun ama oradada farkli bir iyi yonu buluyorsun.. hepsi bir arada olan yer yok..
ınanmıyorum ensu san a cok uzun bır yazı yazdım ama göndermede bır sorun cıktı hepsı sılındı.sana dıyecegım ben 8 ay oncekı negatıvımı memorıalde aldım ve yıne orada yaptıracağım .ıcın rahat olsun.benım rahım fılmıme baktı semra hanım ve bıseye gerek olmadığını temız olduğunu sozledı.yanı tereddüt etme paracı olsaydı farklı yollardan bana gel senı lapo yapalım derdı.ıcın rahat olsun arkadasım
herkese hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günde evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?