Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:)) öfkelenmekte haklısın canım..
canım ben Ulun beydede tedavi oldum bir tedavimde ve Süleyman beyin olmadığı zamanlarda o takip etti hep tedavilerimi.. Ulun beydede çok git gellerim oldu bir ara hatta Süleyman bey Murat Berksoya yönlendirince Ulun bey neden yönlendirdi diye sinirlenmişti.. ikisi ilede farklı süreçlerde tedavi sürecim geçti ama bu benden kaynaklı olmadı yani ben şu doktoru istiyorum demedim, hastaneye tedaviye gittiğim dönemde Süleyman bey yurt dışında oluyordu bazen tedavimi Ulun bey başlatıyordu ve o tedavi o doktorda geçiyordu.. ama son olumsuzlukları Süleyman beyde yaşamıştım o artık yok... gidip Ulun beye sormam gerekli..
ben kafamı bulandırmayacağımda eşim illaki gideceğiz diye tutturdu... birde şu var o rahim filmine Aret bey baktı tüplerde hiç sorun yok dedi.. Semra hanım baktı tüplerde sorun var dedi.. sonuçta kızgın bile olsam bakalım Ulun bey ne diyecek onuda merak ediyorum.. üçüncü bi doktorun bakış açısınıda merak ediyorum aslında.. yoksa orada asla tedavi olmam artık..

Sinirlerini bozacak o kesin ama sesimizi çıkarmadıkca daha cok canlar yakacaklar belki senden sonrakilere faydan olur kimbilir...sen yinede içindekileri söyle kalmasın sama olunsuz seyler söylesede dıkkate alma süsen başka ufuklara yelken actın inşallh bu tedavın sonuc verecek su getcegıde unutmayalım maalesef pek cok meslek dalında bırının ak dedıgıne otekı kara dıyor kımse kımsenın teshısını fıkrını begenmıyor kabul etmıyor olan bıze oluyor

Aynen az once dedıgım gıbı bırının ak dedıgıne otekı kara dıyor bırı goruyor bırı gormuyor dıgerı gorsede soylemıyor Allahım sen bıze yardım et demekten baska napabılırız

Sendeki biriken öfke okudukca bende coşup dalgalandı tutmayın benı heeyyyttt dıye gdıp bi kaç merkezi basasım var :))

bir kere böylesine ciddi bir bölümde olan bir doktor aksi agresif ukala gibi olumsuz hareket etme hakkına sahip değil hastalarmı onu idare edecek yoksa omu hastanın psikolojisini anlayıp idare edecek bence hiç çekinmeden hesap sor bu senin benim hepizin en doğal hakkı canım rahat ol bence

Analdım. Ben sadece bir kere Ulun bey transfer yaptı diye biliyorum. O zaman sor tabi.

Aynen az once dedıgım gıbı bırının ak dedıgıne otekı kara dıyor bırı goruyor bırı gormuyor dıgerı gorsede soylemıyor Allahım sen bıze yardım et demekten baska napabılırız

sen en son nerede tedavi oldun canım unutmuşum kusura bakma merak ettimde:)
şimdi bu adam filme bakıp bana evet sorun varmış derse aslında içimde rahatlayacak çünkü farklı bi doktor daha sorunu söylemiş olacak..gidip hemen lapraskopi olacağım..
çokmu güvensizim canım ama en iyi doktorlarda bile bazen acabamı diyor insan..
ama sen haklısın bakış açıları çok önemli..

Analdım. Ben sadece bir kere Ulun bey transfer yaptı diye biliyorum. O zaman sor tabi.

canım o adamlara hesap sormak kim biz kim haddimizmi.. tonla tıp terimi ile bizi alt ederler.. neler neler derler ağzımız açık kalır ne diyeceğimizi şaşırırız.. artık bu konularda laf cambazı olmuşlar.. ben samimice herşeyi anlatacağım Memorialada gittim bunlar denildi siz ne düşünüyorsunuz diyeceğim bakalım ne diyecek..
Aret beye gitsem onunla başa çıkamam bana ilk diyeceği şey paranı elinden alacak bir doktor bulmuşsun olur çünkü devamlı bana senin gibi çok araştırmacı hastaları farklı ptokollarla kandırıp paralarını alacak çok doktorlar var istersen onlara git rahmini kazıt diyordu..

umarım görüşmeniz iyi gecer, eşin haklı eğer Semra Hanım ın dedikleri doğru ise bi açıklama yapması lazım, cevabını görüşmenin sonucunu merak ediyorum,bol şans..

canımm sen ne yaptınn tedavin nasıl gidiyor.. herşey yolundamı..

evet malesef gözlerini para bürümüş ama sonuç ne olurse olsun haksızlıkların karşısında asla susmayacaksın sustukça üstüne gidiyorlar

Florence nightengale kadıköy...ama üçüncüyü orda denemicem valla endişelerinde cok haklısın tanıdık guvenebılecegın bı kadın dogumcu yok mu? Mesela benım taksım ılkyardımda (simdi GOP ilkyardım oldu)Tahsin Ayanoğlu var klinik sefi babamın arkadaşı ben tüm tahlilleri toplayıp ona gdıcem cok guvenırız kendısıne tum sulalenın kadın dogumcusudr bızde ....sen de fikir almak istersen yardım ederim olmadı bırlıkte gderız canım

tekirdağda çook salandı edirnede hisedilmedimi canım..evde yalnızdım çook kortum Allahım büyük depermlerden korusun..

Çok şükür hiç bir şey hissetmedim. tecrit bölgesi burası Sana da geçmiş olsun.
Aslında hepimize geçmiş olsun çünkü 7,2 diye okudum şiddetini.Kardeşim aradı iyi misin diye. İzmir' den Tekirdağa kadar tüm kıyı şeridi etkilenmiş anlaşılan.

canım ben 17 ağustos 99 depremini birebir yaşdım yalovada... burda tekirdağda çok hissedildi bugünkü deprem..aklıma gelen yalovadkii ailem oldu..Allahım daha büyük felaketlerden korusun..

İnşallah sana zararı dokunmayacak bir görüşme olur. Aret Bey' i Denizli' deyken tavsiye etmişlerdi. Tüp bebek olayına başlamadan önce de pek çok aileyi bebek sahibi yapmış. Anlata anlata bitiremiyorlardı. Herkes kendi yaşadığını biliyor sonuçta. Umarım Semra Hanım senin için doğru seçenektir. Umarım hepimiz doğru ellerdeyizdir. Çünkü şikayetler benzer olsa da, hepimizin farklı sorunları, farklı yaşamları var ve bebek, her şeyden farklı etkileniyor. Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Merhaba, durumunu mustafa bahçeçiye ileti ile anlatsan nasıl olurki? Kurumundan sorumlu ise durumu senin anlayacağın şekilde izah etmeli. Gelin görüşelim derse de başka uzman bir dr.da görüşünü almış olursun diyr düşünüyorum. Depremden dolayı herkese geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…