- Konu Sahibi akideciknane
-
- #13.601
canimm cokk sagoll icimi biraz rahatlattin.. bende memoriala gittim illaki sonuc pozitif olmali diye kendimi sartlamiyorum en iyi yerlerde bile negatifleri bolca goruyoruz ama onemli olan sebebinin arastirilmasi.. bende bu gune kadar hic sebep arastirilmadi nereye gitsem hemen tedaviye baslayalim dediler..
dun aksam aradilar lapraskopi ve histereskopi tarihim 4 haziranmis Semra hn yapacakmis ama ekip doktorum Nur hanim olacakmis..
bu sikinti cozulsun sonrasindada yumurta kalitesi ve esimin kotu spermlerinin pesinden kosacagiz artik..
sagol hayatimmm
canımm sen ne yaptınn tedavin nasıl gidiyor.. herşey yolundamı..
ne demek .ben senın herseyını a dan z ye bılıyorum.tabıkıde araştırılması güzel.demek ıstedıgım bana gerek yok hersey normal gorunuyor dıyen semra hanım sana bır problem gözüküyor dedı ıse bıldıgı bırsey var demek.hatta ben yurtdışından geliyorum tam yolunacak güzel kaz kıvamındayım.ve bana buradaki doktorlarda sızde bırsey yok dıye teshıs koydular .ıcın rahat olsun butun doktorları asagı yukarı bılıyorum.nur hanım favorı.kısılıgı ıle .emın ellerdesın merak etme.ayrıca bu hastana para konusuna pek takılmıyor olmayabılırmı dedıgınde tamam dıyebılıyorlar ben bunu fark ettım
benim tedaviye başlayamadık, ufak bi yanlış anlama olmuş, adet bitiminden 3-4 gün sonra beni ara demişti( ben böyle anlamışım) meğer adet bitiminden 3-4 gün sonra hemen operasyon yapılıyormuş.Ben aradığımda geç oldu dediler, önümüzdeki ay adetin ilk günü hemen arayacağım onlarda programa alacaklar, bu arada MR çekildi miyomla ilgili,AMH sonucum çıktı 8.1..yarın onları dr. götüreceğim. hatta sağolsun 2220 çok güzel yorumlar yaptı, çünkü AMH normal bi değer değil..önümüzdeki ay histeroskopi olacağım...hatta burdaki dr.bir kez sende aşılama denemek istiyorum, şansın var dedi..bakalım önümüzdeki ay olsun, opersyonumu olıyım diyorum..şimdilik vitamin alıyorum..Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, dualarımızı edelim, inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,sesimiz duyulur..
Hayırlı kandiller diliyorum kizlar Rabbim ne verirse hayırlısını versin evlat sahibi olmakla bitse keske bugün annemin en yakin arkadasinin torunu vefat etti henuz 7 yasinda ve hiçbirşey yokken bir anda nefes alamamis hemen ambulsnsla hastaneye kaldırılan yavrucak oracikta can vermiş muhtemelen akcigere pihti atmasi tam konusamadim zaten babaannesiyle aglamaktan soramadim birşey Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hepimize sıralı ölüm nadip etsin çok üzgünüm bu akşam Rabbim hepinizin gonlundekini versin
Hayırlı kandiller diliyorum kizlar Rabbim ne verirse hayırlısını versin evlat sahibi olmakla bitse keske bugün annemin en yakin arkadasinin torunu vefat etti henuz 7 yasinda ve hiçbirşey yokken bir anda nefes alamamis hemen ambulsnsla hastaneye kaldırılan yavrucak oracikta can vermiş muhtemelen akcigere pihti atmasi tam konusamadim zaten babaannesiyle aglamaktan soramadim birşey Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hepimize sıralı ölüm nadip etsin çok üzgünüm bu akşam Rabbim hepinizin gonlundekini versin
cnm herseyde bir hayir vardir belkide gelecek ay hersey icin tam dogru zamandir.. amh seviyen gercektende cok cok guzel doktorun bu konuya birsey dedimi..
sanada ailenle iyi kandiller canim..
sagolll cnmm. en azindan bu sikinti giderilsin bakalim.. zaten ben bir yerde sorun oldugunu anlamistim bes defa 50 ile 186 arasi kimyasal gordum ama hep kimyasalla kaliyordu.. bunu ben demeden Semra hanim bu tarzda tup sikintilarinda embriyo tutunsa bile kimyasala doner dedi.. birde cnm adet gunu azaliyormus benim 3 gunde bitiyor tamamen..
istanbula tedaviye geldiginde yardimci olabilecegim birsey olursa soyle mutlaka cnm herzaman yardimci olmak isterim.. hava alanindan bile alirim.. yeterki bebislerimize kavusalim.. nur hanimi gormek kismet olmadi operasyon gunu tanisacagim..
kızlaaarrr ben teyze oldum aplaları :) kızımız maşallah pamuk gb.çok güzel bi duygu.bebişim şuan yanımda yorgun savaşçı gb yatıyo.benim balım oldu o.allahım bundan daha tatlı olamaz heralde kendi çocugumda.çok mutluyum ama sayılı günlerim bebişimin yanında.onun kokusunu özlicemm günler çok yakın.onu çok seviyorum.darısı bizlere.ben sanki anneliği tattım kızlar yaa
benim tedaviye başlayamadık, ufak bi yanlış anlama olmuş, adet bitiminden 3-4 gün sonra beni ara demişti( ben böyle anlamışım) meğer adet bitiminden 3-4 gün sonra hemen operasyon yapılıyormuş.Ben aradığımda geç oldu dediler, önümüzdeki ay adetin ilk günü hemen arayacağım onlarda programa alacaklar, bu arada MR çekildi miyomla ilgili,AMH sonucum çıktı 8.1..yarın onları dr. götüreceğim. hatta sağolsun 2220 çok güzel yorumlar yaptı, çünkü AMH normal bi değer değil..önümüzdeki ay histeroskopi olacağım...hatta burdaki dr.bir kez sende aşılama denemek istiyorum, şansın var dedi..bakalım önümüzdeki ay olsun, opersyonumu olıyım diyorum..şimdilik vitamin alıyorum..Bu arada herkesin kandili mübarek olsun, dualarımızı edelim, inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz,sesimiz duyulur..
kızlaaarrr ben teyze oldum aplaları :) kızımız maşallah pamuk gb.çok güzel bi duygu.bebişim şuan yanımda yorgun savaşçı gb yatıyo.benim balım oldu o.allahım bundan daha tatlı olamaz heralde kendi çocugumda.çok mutluyum ama sayılı günlerim bebişimin yanında.onun kokusunu özlicemm günler çok yakın.onu çok seviyorum.darısı bizlere.ben sanki anneliği tattım kızlar yaa
cok teşekkür ederım.yesılkoy havaalanı ıle kaldığım yer dayımın evı 10 dakıka yınede cok teşekkürler .sayet gelır ısem mutlaka haberlesırız.senı takıpteyım.su 3 gun adet bendede var son 1 yıldır 3 günde bıtıyor reglım. az oluyorum.bunu bende hıc sormadım arastırmadımda.normalde önceden 5 gundu.bunun sebebı nekı.bende hersey normal gorunuyor.sadece 1 kez burda laparoskopı yapıldı rahım dışında mıyomlarım alındıartı o esnada hısteroskopı yapılıp rahım baslıgında kubbelesme varmış onu duzellttıler.artı 2 yıl sonra acık amelıyat oldum rahım ıcınden en buyugu 4cm lık 5 tane mıyomum alındı.artı arkasından tanı amaçlı bır hısteroskopı daha.ve bunlar netıcesınde amh 0.39 cıktı.fsh ıse 5.6 bıraz garıp ama.fsh cok ıyı amh kotu.3 yumurtam oluşuyor.senın gıbı.ve tutunma olmuyor.sorun esımde sperm hareketsızlıgı var esımde.ama bır ogluda var.durum bu.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar. Yüreğimizden geçen tüm özlemlerimiz, dilimizden düşen her dileğimiz kabul olsun. Allah yolumuza ışık, Hz. Muhammed şefaatçimiz olsun... (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?