- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.561
Kızlar pazartesi opum var... Bu arada gdf11 gençlik proteinini araştırıyorum......yaşlı beyin kalp dokularını gençleştiriyormuş....yumurtlalıklara da lazım olur belki.....sevgiler
ENSU CANIMM HOSGELDIN...!
Cok gecmisler olsun canim bir asamayida hayirlisiyla geride biraktin agrin sizin olacak elbet kolay degil ama inaki bu agrilara degecek bir gün kendini fazla yorma hafif yürüyüşler yap ama yorulmadan agir kaldirma kolundaki canta bile hafif olsun bolll su ic buarada ve kocana söylüyorsun seni hic üzmüyor sebze yemekkeri ye ama gaz yapanlari yeme bilmem ben burda yaptirdigimda domatesi yeme demisti doktorum ayaklarini sicak tut yaz geldi diye acilip sacilma canim rahim ne aliyosa ayaklardan aliyo yani canikom cokkkkk iyi bak kendine haaa unutmadan su günlerini kiymetini bilip biraz naz da yapabilirsin kocana o kadar bircak altina yatin savasci arkadasim benim sonucta yine biz kazanicazzzz agrisiz sizisiz bir haftasonu dilerim canimmm
Sağolunkızlar..
Sağolunkızlar..
caninm benim cok cok sagol tum tavsiyelerini dinleyecegim.. zaten temmuz ayinda bir ay Erdekte olacagim orada biraz dinlenirim artik kafamda bosalir.. yaz sonu enerji dolu baslariz.. sen ne yapiyorsun cnm turkiyeye tatile gelecekmisin. esim bikti nazimdan kaprisimdem:)) ama baska caresi yok cekecek dun ona anlata anlata mercimek corba ve kompostu yaptirttim..
cok optum canim benim..
Ay ilahi kiz naz yap dedim iskence et demedim mercimek corbosi ha ilahi ensu canim yokmuydu kolay yolu bir corba hahaha yapabildimi bari ....?
Canim erdek diyosun ooo harika ben 7 yill bandirmada kaldim cok severim erdegi eylülde izindeyim zaman bulursam esimle gidebiliriz bakalim hayirlisi ben hicbirsey yapmiyorum bu aralar cok tembel oldum sogansuyunu yaptim simdi biraktim planim ne eylülde bilmiyorum kime gideyim bilmiyorum kafam karisik yani biraz dinleneyim baslicam yine birtakim arastirmalar yapicam ensu sen Biosteron kulaniyomusun semra hanim birsey dedimi vitamin felan birseyler oberdimi sana
Cok öptüm
KIZLAR herkese iyi pazarlar dilerim öptüm herkesiiiiiii
CAMASSSSS bol sans canim arastidigin zaman paylas bizlerkede neymis bakayim su geclik iksiri iyhtiyacim var da hahaha
:)) temmuzda gelirsen goruselim cnm bandirmaya gelirim ben erdege 10 dk biliyorsun.. cnm daha zamanin var dusun biraz birazda arastir bakalim icine sineni sec bizim dediklerimizde biliyorsun degisebiliyor.. su anda sevdigimiz bir doktordan alti ay sonra nefret edebiliyoruz:))
biesteronu semra hn sormadim cekindim ya kadin degisik bi sey anlatilmaz yasanir cinsten:)) diger doktora sordum oda kesinligi kanitlanmis birsey degil biz kimseye yazmiyoruz dedi.. kullanmanin faydasi olacagini sanmam dedi benimde o ilacta kafam karisik..
Ayda yilda bir pazarin gunesli olduguna denk geldik vede yarin heryer kapali harika bir firsat diye dün planimi yaptim imkansizida basarip etimide siparis verdim hepsini dün terbiyeledim dolaba koydum yani piknige gidecez güya kocam bana inat halen yatiyo okadar gürültù yaptim oturdum birde sesli sarkilar soyledim banamisin demiyo gicik ya sinirden kuduruyorum simdi
Merhabalar,
Yine uzun bir aradan sonra bi görüneyim dedim :)
Uzun zamandan bu yana pazar günümü evde geçiriyorum ve fırsat bu fırsat sizede bi bakayım dedim.
Yoğun yaşantıma iş ev v.s. birde tedavi ekledim ve yarın Opu günü,inşallah herşey yolunda gider ve listeyi renklendiririm :))
Aslında hiç tedaviye başlayasım yoktu,ama malum zamanla yarışıyoruz diye yumoş varken hiç olmazsa 3-5 yavrucak buzluğa atalım diye düşündüm 52: tutarsa ne ala,ama tutmazsada dondurulmuşlarım var diye kafam daha rahat olur.
İnşallah herşey yolunda gider benim için de dua edin...
Ensu,
Çok geçmiş olsun,çabucak iyileş...Güzel şeyler doğuyo içime,bundan sonraki ilk tedavinde bize güzel haberler vermen dileğiyle...
Cmas,
Sanada yarın kolaylıklar diliyorum,altın yumurtan olsun inşallah...
Zanork ve Wishhhduygu,
Ellerinize ve fikrinize sağlık,yazdıklarınız çok güzel ve anlamlı,inşallah birileri duyar sesimizi,varsa benimde yapabileceğim birşey haber edin elimden ne gelirse yapmaya çalışırım.
Kızlar,
Hepinize tek tek yazamıyorum,ama dualarımdasınız...
Çooook sevgiler...
İyi pazarlar hanımlar
Birkaç gün önce en yaramaz ve meraklı kedim evden kaçtı, onu ararken pek giremedim foruma. Fırsat buldukça okudum sadece.
Cmas1 ve Nevser, yarın için bol şans. Umarım foliküllerinizin hepsi de yumurta doludur, hepsi de döllenir ve bebek olarak kucağınıza gelir.
Güneye inme isteğimi tekrarlıyorum. Rüzgardan göz açılmıyor burada
Kimyasal gebelik geçiren ya da bilgisi olan sevgili arkadaşlarım....kimyasaldan sonra adet düzeninizde değişme oldu mu ya da olur mu ?
bende olmustu cnm birkac gun oluyordu sonra hıc olmuyordu sonra yine oluyordu kontrolde ufak bi kist cikmisti..
digerlerindede bir kac gun gecikmeli olmustu..
Merhabalar,
Yine uzun bir aradan sonra bi görüneyim dedim :)
Ensu,
Çok geçmiş olsun,çabucak iyileş...Güzel şeyler doğuyo içime,bundan sonraki ilk tedavinde bize güzel haberler vermen giler...
İyi pazarlar hanımlar
Birkaç gün önce en yaramaz ve meraklı kedim evden kaçtı, onu ararken pek giremedim foruma. Fırsat buldukça okudum sadece.
Cmas1 ve Nevser, yarın için bol şans. Umarım foliküllerinizin hepsi de yumurta doludur, hepsi de döllenir ve bebek olarak kucağınıza gelir.
Güneye inme isteğimi tekrarlıyorum. Rüzgardan göz açılmıyor burada
İlk kimyasalımda ne olmuştu hatırlayamadım ..şimdide bat 5 -6 haziran dı ne gelen var ne gden ne de belirtisi bi sorayım dedim olmadı önümüzdeki hafta bi dr a uğrarım içerde neler oluyor diye..sen nasıl oldun Canım?
oluyor cnm uc dort gun gecikme bazi bunyelerde.. olurki bir kacgune kadar sen doktora ugramadan.. normal hayata hafiften dondum cnm daha iyiyim cok sagol.. benim duzenim hepten bozulmaz umarim bunlardan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?