Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Semra hocayı 23 haziranda göreceğim tüpüm 3 sene önce alındı...rahim filmimde şimdiye kadar tedavimi yapan dr bisey yok dedi..yani semra hoca daha görmedi bakalım ne diyecek görünce...iki hafta sonra inşaallhh

canim benimm cok sagol hic atlatamadim bugun oglenden bu yana dayanilmaz agrilarim oldu.. nur hanimla gorustum bitmezse gece acile gidecegim.. bayag sikintiliymis bu tarz seyler.. Allahim kimseye yasatmasin.. agustos adeti ile baslayacagim cnm.. filmini cektir oyle git cnm insallah sende birsey cikmaz hemen baslarsin..optum

ya ben bu tüp le ilgili ilaçları kulandıktan sonra ayak bileklerim şişmeye başladı hem çok kötü şişkinlik oluyor nedir acaba sizde oldumu hiç

Dolaşım sorunun var mıydı? Bir sıcak, bir soğuk suyla 15 dk. dizlerinden aşağısını yıka. Uzun sürer ya da ağrı olursa doktorunla mutlaka görüş. Umarım ciddi bir şey değildir...

Genellikle miyomu histeroskopiyle temizliyorlar. Çok büyük, ilerilemiş... sorun varsa açık ameliyata çeviriyorlar. Ama doktorunun histeroskopi bilgisi ve deneyimi önemli...

Sanırım sizde Semra hanına randevu aldınız umarım sonu hayırlı olur
Laparoskobi zor bir karar hele tuplerin alınma ihtımalini düşünce ama engelliyorsa mecburuz tabi .burası biraz daha detaycı ama çoğu kişiyede laparoskobi denilmesi duşundurycu belkide daha net olmak için umarım hayırlı olur burası bizler için

Belki işlem yapıldığı için ağır oldu, ben korkuyorum nezaman karar verir yaptırırım onuda bilmiyorum.

benden önce gideceğin kesin.neyse durumunu izah edersen sevinirim.temmuzda inşşallah bende rahim filmi çekip gideceğim kısmetse.

canım ben 2 kere laparoskopi oldum, elbette zor agrılı bi süreç.yemiyo bendede yoksa bende aldırmam gerek diğer tüpümüde.semra hocada bunu diyecek zaten

ensu canım çok geçmiş olsun allahım bu sıkıntıların mükafatını bebeğinle verir inşallah..dinlen kendini yorma dayanamıyosan geceyi bekleme şimdi git daha fazla çekme ağrı..

Ben açıkçası lap derse yaptırmayı düşünmüyorum dediğiniz gibi onlar detaycı yaklaşıyor ama iyileşme süreci vs derken zaman geçiyor daha önce tanınmış bi prof rahim filmimi gördü.hatta rahim filmi cekilmeden önce problem çıkarsa rahim filminde ,tüplerin alınması gerekebilir demişti..rahim filmi çekildi sorun yok dedi..şimdi açıkcası semra hnm ister mi diye düşünüyorum..ayın 23 ü ön görüşmemde yanıtı bulacagız..hayırlısı...

canım ben 2 kere laparoskopi oldum, elbette zor agrılı bi süreç.yemiyo bendede yoksa bende aldırmam gerek diğer tüpümüde.semra hocada bunu diyecek zaten

ablamda onceden oldugundan beni cok vazgecirmeye calismisti:)) simdi daha iyi anliyorumm.. sonu iyi olsunda artik raziyim cnm her aciyaaa..

ensu canım çok geçmiş olsun allahım bu sıkıntıların mükafatını bebeğinle verir inşallah..dinlen kendini yorma dayanamıyosan geceyi bekleme şimdi git daha fazla çekme ağrı..

cnm benimm cok sagol insallah hepimiz karsiligini gorecegiz cnm tez zamanda.. agri icin farkli ilac soylediler ictim rahatladim cnm insallah daha olmaz.. sende hasraneye gittin sanirim.. tekrardan baslamana cok sevindim cnm bir yerden mutlaka baslamak gerekli insallah tez zamanda raporunu alirsin tedavini olursun..

merhaba ,hiç bi bilgim yok..sadece dr.mr istemişdi, miyom ile ilgili, mr ı yaptırdım ve hastaneden aradılar, dr.incelemiş ve historoskopi yapılmasını uygun buldu dediler...zaten bende herkesden çok duydum histeroskopiyi , bende bi deniyim diyordum..:))))

evet cnm adetten sonraki 10-15 gun icinde yapiliyormus..histereskopi hic oldunmu bilmiyorum ama aynen opu gibi agrisiz birsey hic korkma canim.. sonrada tertemiz rahminle bebegine kavusursun.. cok optum..[/QUOTE]

teşekkür ederim, ne yalan söyliyim hiç araştırmadım nasıl yapılır, ne yapılır çünkü korkuyoruz azıcık :))) amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız..

inşallah canım olmaz ağrın..başladım bakalım nolcak ben yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum sonra nolur bilmiyorum şimdilik bukadarına cesaret edebildim..

ENSU CANIMM HOSGELDIN...!

Cok gecmisler olsun canim bir asamayida hayirlisiyla geride biraktin agrin sizin olacak elbet kolay degil ama inaki bu agrilara degecek bir gün kendini fazla yorma hafif yürüyüşler yap ama yorulmadan agir kaldirma kolundaki canta bile hafif olsun bolll su ic buarada ve kocana söylüyorsun seni hic üzmüyor sebze yemekkeri ye ama gaz yapanlari yeme bilmem ben burda yaptirdigimda domatesi yeme demisti doktorum ayaklarini sicak tut yaz geldi diye acilip sacilma canim rahim ne aliyosa ayaklardan aliyo yani canikom cokkkkk iyi bak kendine haaa unutmadan su günlerini kiymetini bilip biraz naz da yapabilirsin kocana o kadar bircak altina yatin savasci arkadasim benim sonucta yine biz kazanicazzzz agrisiz sizisiz bir haftasonu dilerim canimmm

Kızlar pazartesi opum var... Bu arada gdf11 gençlik proteinini araştırıyorum......yaşlı beyin kalp dokularını gençleştiriyormuş....yumurtlalıklara da lazım olur belki.....sevgiler

evet cnm adetten sonraki 10-15 gun icinde yapiliyormus..histereskopi hic oldunmu bilmiyorum ama aynen opu gibi agrisiz birsey hic korkma canim.. sonrada tertemiz rahminle bebegine kavusursun.. cok optum..

teşekkür ederim, ne yalan söyliyim hiç araştırmadım nasıl yapılır, ne yapılır çünkü korkuyoruz azıcık :))) amin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız..[/QUOTE]

opu gibi bir işlemle temizleniyorsa iyi ben açık ameliyattan korkuyordum allahım bizi bebişlerimize kavuştursunda bu kaygılardan kurtulalım inşallah

Kızlar pazartesi opum var... Bu arada gdf11 gençlik proteinini araştırıyorum......yaşlı beyin kalp dokularını gençleştiriyormuş....yumurtlalıklara da lazım olur belki.....sevgiler

canım çooook bol şans diliyorum inşallah bu opuda bebişlerine kavuşursun bu sayfalarda güzel haber görmeyi özledik

Bol şanslar canıminşallh kaliteli yumoşlar toplanır...

bol sanslar canimm bolca kaliteli yumoslarin olsun..
senin yumoslar genc cmm hic ihtiyacin yok bence o proteine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…