- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.541
celinaa sen semra hocaya göründünmü anlamadım ben.senin durumla benim durum aynı tek tüp var oda problemli.aldırıpda mı gitsem semra hocaya diyorum.sonra bi muayene etsin öyle karar vereyim diyorum.ol derse malatyada gider olurum.istanbulda kalam problemim olacak.kim bakacak falan filan...
ensucum geçmiş olsun.neyse atlatmışsında.şimdi sıra iyileşme döneminde.2.adetle başlıcaksın sanırıminşallah güzel haberlerinide okuruz buradan.bende gideceğim temmuz gb semra hocaya.rahim filmimi çektireyim öyle gideyim diyorum.umarım bir problem çıkmaz.tek tüp var zira bende.oda yarım yamalak açık dediler.alınmasından ziyade vakit kaybetmek istemiyorum.
ya ben bu tüp le ilgili ilaçları kulandıktan sonra ayak bileklerim şişmeye başladı hem çok kötü şişkinlik oluyor nedir acaba sizde oldumu hiç
canım sanırım seninle aynı sorunları yaşıyoruz benimde 3-4 cm miyomum varmış buradaki doktorlar söylediler ama bu ayın 16 sına memorıal den randevu almışım bakalım orda ne diyecekler peki bunlar nasıl temizleniyor açık bir cerrahi girişim mi oluyor bir bilgin varmı
Benim daha önce dış gebelikten dolayı bir tüpüm alınmıştı çok ağlamıştım sanki bişeyler elimden alınıyor gibiydi ikisinin birden alınması dahada zor olmalı ama problemliyse ve alınması gerekiyorsa alınmalı...ben de kalan tek tüp hakkında şimdiye kadar sorun yok yorumu yapıldı ama Ensunun durumu önümüzde örnek önceki dr lar sorun yok dedi semra hnm farklı baktı..açıkçası ben de cok korkmaya başladım öngörüşmeden ...ya diğerlrının göremediği seyler varsa?Ensu kadar cesur olabılır miyim bilemiyorum...tek tüp te olsa psikolojikman rahat hissettiriyor yine her ay acaba bi mucize olmuş mudur beklentisi oluyorr..zor yaaa..
cnm bende biraz karisik bi kafayla girdim aslinda.. iki operasyon ayni anda cok zor halen narkoz cikartiyorum yemyesil, estetik dikislerden biraz kan geldi.. seni korkutmak istemem cunku suda var onunde bi engel varsa onu cozmeden bosuna bes kez daha tup deneyip negatifi gorsende ayni aciyi yasayacaksin.. zor bi karar insallah en dogrusu neyse onu verirsin..
Semra hocayı 23 haziranda göreceğim tüpüm 3 sene önce alındı...rahim filmimde şimdiye kadar tedavimi yapan dr bisey yok dedi..yani semra hoca daha görmedi bakalım ne diyecek görünce...iki hafta sonra inşaallhh
canim benimm cok sagol hic atlatamadim bugun oglenden bu yana dayanilmaz agrilarim oldu.. nur hanimla gorustum bitmezse gece acile gidecegim.. bayag sikintiliymis bu tarz seyler.. Allahim kimseye yasatmasin.. agustos adeti ile baslayacagim cnm.. filmini cektir oyle git cnm insallah sende birsey cikmaz hemen baslarsin..optum
canim benimm cok sagol hic atlatamadim bugun oglenden bu yana dayanilmaz agrilarim oldu.. nur hanimla gorustum bitmezse gece acile gidecegim.. bayag sikintiliymis bu tarz seyler.. Allahim kimseye yasatmasin.. agustos adeti ile baslayacagim cnm.. filmini cektir oyle git cnm insallah sende birsey cikmaz hemen baslarsin..optum
Sanırım sizde Semra hanına randevu aldınız umarım sonu hayırlı olur
Laparoskobi zor bir karar hele tuplerin alınma ihtımalini düşünce ama engelliyorsa mecburuz tabi .burası biraz daha detaycı ama çoğu kişiyede laparoskobi denilmesi duşundurycu belkide daha net olmak için umarım hayırlı olur burası bizler için
canım ben 2 kere laparoskopi oldum, elbette zor agrılı bi süreç.yemiyo bendede yoksa bende aldırmam gerek diğer tüpümüde.semra hocada bunu diyecek zaten
ensu canım çok geçmiş olsun allahım bu sıkıntıların mükafatını bebeğinle verir inşallah..dinlen kendini yorma dayanamıyosan geceyi bekleme şimdi git daha fazla çekme ağrı..
canım sanırım seninle aynı sorunları yaşıyoruz benimde 3-4 cm miyomum varmış buradaki doktorlar söylediler ama bu ayın 16 sına memorıal den randevu almışım bakalım orda ne diyecekler peki bunlar nasıl temizleniyor açık bir cerrahi girişim mi oluyor bir bilgin varmı
ablamda onceden oldugundan beni cok vazgecirmeye calismisti:)) simdi daha iyi anliyorumm.. sonu iyi olsunda artik raziyim cnm her aciyaaa..
cnm benimm cok sagol insallah hepimiz karsiligini gorecegiz cnm tez zamanda.. agri icin farkli ilac soylediler ictim rahatladim cnm insallah daha olmaz.. sende hasraneye gittin sanirim.. tekrardan baslamana cok sevindim cnm bir yerden mutlaka baslamak gerekli insallah tez zamanda raporunu alirsin tedavini olursun..
evet cnm adetten sonraki 10-15 gun icinde yapiliyormus..histereskopi hic oldunmu bilmiyorum ama aynen opu gibi agrisiz birsey hic korkma canim.. sonrada tertemiz rahminle bebegine kavusursun.. cok optum..
Kızlar pazartesi opum var... Bu arada gdf11 gençlik proteinini araştırıyorum......yaşlı beyin kalp dokularını gençleştiriyormuş....yumurtlalıklara da lazım olur belki.....sevgiler
Kızlar pazartesi opum var... Bu arada gdf11 gençlik proteinini araştırıyorum......yaşlı beyin kalp dokularını gençleştiriyormuş....yumurtlalıklara da lazım olur belki.....sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?