Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geldi kokoş
Evet, ben Ege' liyim. Ege' ye tatile gidiyoruz, onun için değişik olsun dedim. Gerçi Çanakkale' nin altında kalan her yer kabulüm

Geldi kokoş
Evet, ben Ege' liyim. Ege' ye tatile gidiyoruz, onun için değişik olsun dedim. Gerçi Çanakkale' nin altında kalan her yer kabulüm

bendede ege hastaligi var, karadenizliyim ama esimle hayalimiz yaslaninca altinolukta yasamak..

Otel ya burası. Canı isteyince gidecek, acıkınca gelecek... Müstakil bahçeli bir ev düşünüyorum. Gerçi oradan da kaçar aklına koydu mu. Çok fena kedi çoook
Kaçar valla halamda vardı bi tane iki üç gün gider sonra gelirdi kadın ne yaptıysa kaçmasını engelleyemedi sonra halam ölünce tamamen kayboldu ortadan hiç gelmedi.

Herkese sıcacık selamlar olsun...

Uzun zamandır yazamadım affola.

Umarım herkes iyidir; hamile kalan varsa hayırlı uğurlu olsun, yeni tedaviye başlayanların şansı açık olsun.

Benim gibi her şeyi oluruna bırakanlara da hakkında hayırlısı ne ise o olsun !

Otel ya burası. Canı isteyince gidecek, acıkınca gelecek... Müstakil bahçeli bir ev düşünüyorum. Gerçi oradan da kaçar aklına koydu mu. Çok fena kedi çoook

canım kedicik özgürlüğüne çok düşkün kime benzemiş acabaaaa:))

Kaçar valla halamda vardı bi tane iki üç gün gider sonra gelirdi kadın ne yaptıysa kaçmasını engelleyemedi sonra halam ölünce tamamen kayboldu ortadan hiç gelmedi.

En çok kızgınlık zamanlarında kaçıyorlar. 2-3 gün sakinleşmeleri için yeterli yoksa 10 gün evi yıkıyorlar başımıza
Halanın kedisi muhtemelen yine gelmiştir, evin etrafında dolanmıştır ama özellikle onu bekleyeni bulamayınca kendi hayatını kurmuştur.

Amanın, kim gelmiş
Nerelerdesin sen yahu? Özledim seni ben

KIZLAR YARDIM LÜTFEN
Dün den beri acik pembe renkte akintim var adetime daha 4 gün var ben adetten once hep bir hafta koyu renkte lekelenme olur sonrada adet olurdum bu pembelikte ne anlamadim bir hafta once dokora sancim vardiye gitim oda cok hafif mantar demisti kendiliginden gecer ama isterseniz bir krem vereyim daha iyi hisedersiniz demisti kremi kulanmadan oncede bir damla leke vardi sonra iki gün kulandim vede dün cok fazla leke geldi ama bugün biti hicbirsey yok sastim kaldim bir fikri olan basina gelen varmi lütfen cevap öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…