- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.581
Yaramaz kedicik bu havada nereye kaçmış öyle...buldunuz mu ?
cok sagol canim benim insallah dogru yoldayim yoksa tupu kaybettim:))
senin icin cok sevindim ne guzel bi haber verdin cmasla ayni gun opunuz var ne guzel.. canim bolca kaliteli yumoslarin olsun..
cok optumm
canim umarim buldun yavgucagi.. guneyde yazin cok sicak oluyor ege en iyisi cnm zaten egelisin hatirladigim kadariyla..
Geldi hanımefendi. Ava gitmiş sanırım, sonra da buluşamamışız.
Geldi kokoş
Evet, ben Ege' liyim. Ege' ye tatile gidiyoruz, onun için değişik olsun dedim. Gerçi Çanakkale' nin altında kalan her yer kabulüm
Ay hadi gözünaydın kulaklarını çekseydin :))))))
bendede ege hastaligi var, karadenizliyim ama esimle hayalimiz yaslaninca altinolukta yasamak..
İnşallhh senin için yeni ve güzel bir başkangıç olacak tatlım...pürüzlerimizi temizleyip bebişlerimize kavuşacağız Allahın izniyle...
Kıyamadım. Zayıflamış, korkmuş. Geldiğinden beri derin derin uyuyor
canimsinnnn cok dusuncelisin
Ay yazık ya...toparlar hemen uyusun bi kendine gelsin missss...
Sabah ilk işi, kapıyı açmaya çalışmak oldu zillinin. Anahtarla açılıyor ya kapı, anahtara atlıyor
Sabah gezmesine gitmek istiyor desene...
Kaçar valla halamda vardı bi tane iki üç gün gider sonra gelirdi kadın ne yaptıysa kaçmasını engelleyemedi sonra halam ölünce tamamen kayboldu ortadan hiç gelmedi.Otel ya burası. Canı isteyince gidecek, acıkınca gelecek... Müstakil bahçeli bir ev düşünüyorum. Gerçi oradan da kaçar aklına koydu mu. Çok fena kedi çoook
Otel ya burası. Canı isteyince gidecek, acıkınca gelecek... Müstakil bahçeli bir ev düşünüyorum. Gerçi oradan da kaçar aklına koydu mu. Çok fena kedi çoook
Kaçar valla halamda vardı bi tane iki üç gün gider sonra gelirdi kadın ne yaptıysa kaçmasını engelleyemedi sonra halam ölünce tamamen kayboldu ortadan hiç gelmedi.
canım kedicik özgürlüğüne çok düşkün kime benzemiş acabaaaa:))
Herkese sıcacık selamlar olsun...
Uzun zamandır yazamadım affola.
Umarım herkes iyidir; hamile kalan varsa hayırlı uğurlu olsun, yeni tedaviye başlayanların şansı açık olsun.
Benim gibi her şeyi oluruna bırakanlara da hakkında hayırlısı ne ise o olsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?