- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.521
Semra hnm gerçekçi davranıo sanırsam bazıları gbi bir parmak bal çalıp yollamıyor
:)) insallah oyledir cnm.. tup bebek uzmani olduk yasaya yasaya. bu arada ben illaki nur hanimi istiyorumya ayse hanimda bana gel dedi dort bes defa ameliyattan sonra.. nur hn icime daha cok sindi. senin gorusmen nezamandi cnm..
haklısın özellikle stres açısından çok iyi olacağı kesin bakalım hayırlısı olsun
sen ne okumayı düşünüyosun
Ben Sosyoloji okuyorum. 1.sınıfı aksilik olmaz ise hafta sonu bitireceğim..Aöf'nin 2.üniversite sayfasını incelemenizi öneririm..Sınavsız istediğiniz bölüme kaydolabiliyorsunuz..Birçok tanıdığım Adalet Yüksek Okulundan sonra Hukuk Fakültelerine dikey geçiş yapmışlar... İlgi duyanlar için Hukuk okuma açısından güzel bir imkan...Öğretmenlikle ilgili alanlarda da son sınıfta pedegojik formasyon da alabiliyorsunuz....
Ensucum gecenlerde aradılar beni nur hnm ın bir tedavi süreci olacakmış haziran ve belki temmuzda olmayacakmış ben de mail attım Nur hanıma hemen dönüş yaptı tedavisi olduğunu daha ne zaman işe döneceğinin net olmadığını yazmıştı...haziranın 12 sine kadar gelebilirsin dedi ama daha regli olmadığım için gdemedim ön görüşmeyi aylin ve semra hnm la aldım bu ayın 23 üne eğer nur hnm dönecekse ağustosa erteleyeceğim ben de tedaviyi öngörüşmeyi bi yapayım daha net olabilir durum ...Ben de Nur hanımı şstiyorummmmm
:)) cnm bende istiyorumda suda var ekip calisiyorlar zaten herseye semra hn karar veriyorya oradaki eski doktorlardan birinide secersek cokda fark etmez gibi geldi bana. ben ayse hn hem orada yeni hemde icime sinmedigi icin istemedim.. hande hn ve aylin haniminda cok hastasi var..onlarda nur hnla ayni gibi..
banada %10 sans verdi gittigim yerler cnm.. gecen hafta amerikan hast gittimya oradaki doktor bile pek sansin yok dedi.. bizler zaten %10 ve %5 dilimindeki hastalariz bunun farkindayiz ama neden o sansi denemeyelimki.. maddi manevi hazir oldukca deneyecegim ben.. sifiri tuketene kadar gerekirse donasyona bile gidecegim.. hic umutsuz olma.. ablami artik cogu hastane kabul etmiyordu bosuna ugrasma diyorlardi ama o kazandi:))
Bir, sıfırdan büyüktür. Hakkında hayırlısı olsun. Kutu boşalınca da kesmiş olacaksın zaten. Dört tane çok önemli değil. İçsen de olur, bıraksan da.
Yüzde beş yüzde üç iki bir yani şansımız var demek sen hiç kafanı bunla meşgul etme rabbim ol derse olur biz elimizden geleni yapalım...
ilk denememde o kadar umutluydum ki yarıda kesildi şok oldum şimdi umut etmeye bile korkar oldum
ilk denememde o kadar umutluydum ki yarıda kesildi şok oldum şimdi umut etmeye bile korkar oldum
cnm ben 15 gun icinde ogrendim ve yaptirdim ama sonrasinin boyle zor oldugunu bilmiyordum.. sanada kesin olarak gereklimi dediler..
bana uc aylik bi tablo yaptilar.. bu adette rahim kendini yenileyecekmis, gelecek ayki adetle igneyle baskilama tedavidi yapacaklar ama hastaneye gitmeme gerek kalmayacak simdiden nasil yapacagimi ve baskilama recetemi yazip verdiler anlattilar.. sonrasinda agustos reglisinde tup denenecekmis.. benim icin iyi oldu tam o tarihte tatilden donmus olacagim vucudumda dinlenir.. son bes ayda uc tane tup denedim ustunede bunlar cok yiprandim..
semra hn kimyasallar bundan tutmuyor olabilir ama kesinligide yok dedi acikca..
Emre bey baktı önce sorun goremedi, Semra hanm tuplerde daralma genişleme kıvrılma gibi birşeyler dedi bide 4 tedavi ortada net bir sorun olmayışı, iyi kalite embriyoya rağmen olmayışında tuplere bağlı olabilir dedi bu yüzden lap. Ve hist. Aynı anda bakalım dedi
Sen nasıl oldun? Ciddi zor bir işlem mi? Kendini toparladın mı? Ben aslında korkuyorda, bide tuplerin her ikisi inde alınma ihtimali olursa
Emre bey baktı önce sorun goremedi, Semra hanm tuplerde daralma genişleme kıvrılma gibi birşeyler dedi bide 4 tedavi ortada net bir sorun olmayışı, iyi kalite embriyoya rağmen olmayışında tuplere bağlı olabilir dedi bu yüzden lap. Ve hist. Aynı anda bakalım dedi
Sen nasıl oldun? Ciddi zor bir işlem mi? Kendini toparladın mı? Ben aslında korkuyorda, bide tuplerin her ikisi inde alınma ihtimali olursa
cnm bende biraz karisik bi kafayla girdim aslinda.. iki operasyon ayni anda cok zor halen narkoz cikartiyorum yemyesil, estetik dikislerden biraz kan geldi.. seni korkutmak istemem cunku suda var onunde bi engel varsa onu cozmeden bosuna bes kez daha tup deneyip negatifi gorsende ayni aciyi yasayacaksin.. zor bi karar insallah en dogrusu neyse onu verirsin..
en son amh ve mr ın sonuçlarını verdim.histeroskopi yapalım dedi, miyom 3,4 cm olmuş..bunu temizleyelim,dedi..adeti bekliyorum, adet bitiminden 3-4 gün içinde yapıyorlarmış...bu ayın 12 si olurum diye düşünüyorum, sonrasındada ayın 20 sine kadar sanırım yapılmış olur.
Benim daha önce dış gebelikten dolayı bir tüpüm alınmıştı çok ağlamıştım sanki bişeyler elimden alınıyor gibiydi ikisinin birden alınması dahada zor olmalı ama problemliyse ve alınması gerekiyorsa alınmalı...ben de kalan tek tüp hakkında şimdiye kadar sorun yok yorumu yapıldı ama Ensunun durumu önümüzde örnek önceki dr lar sorun yok dedi semra hnm farklı baktı..açıkçası ben de cok korkmaya başladım öngörüşmeden ...ya diğerlrının göremediği seyler varsa?Ensu kadar cesur olabılır miyim bilemiyorum...tek tüp te olsa psikolojikman rahat hissettiriyor yine her ay acaba bi mucize olmuş mudur beklentisi oluyorr..zor yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?