Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Semra hnm gerçekçi davranıo sanırsam bazıları gbi bir parmak bal çalıp yollamıyor

:)) insallah oyledir cnm.. tup bebek uzmani olduk yasaya yasaya. bu arada ben illaki nur hanimi istiyorumya ayse hanimda bana gel dedi dort bes defa ameliyattan sonra.. nur hn icime daha cok sindi. senin gorusmen nezamandi cnm..

:)) insallah oyledir cnm.. tup bebek uzmani olduk yasaya yasaya. bu arada ben illaki nur hanimi istiyorumya ayse hanimda bana gel dedi dort bes defa ameliyattan sonra.. nur hn icime daha cok sindi. senin gorusmen nezamandi cnm..

Ensucum gecenlerde aradılar beni nur hnm ın bir tedavi süreci olacakmış haziran ve belki temmuzda olmayacakmış ben de mail attım Nur hanıma hemen dönüş yaptı tedavisi olduğunu daha ne zaman işe döneceğinin net olmadığını yazmıştı...haziranın 12 sine kadar gelebilirsin dedi ama daha regli olmadığım için gdemedim ön görüşmeyi aylin ve semra hnm la aldım bu ayın 23 üne eğer nur hnm dönecekse ağustosa erteleyeceğim ben de tedaviyi öngörüşmeyi bi yapayım daha net olabilir durum ...Ben de Nur hanımı şstiyorummmmm

haklısın özellikle stres açısından çok iyi olacağı kesin bakalım hayırlısı olsun

sen ne okumayı düşünüyosun

Ben Sosyoloji okuyorum. 1.sınıfı aksilik olmaz ise hafta sonu bitireceğim..Aöf'nin 2.üniversite sayfasını incelemenizi öneririm..Sınavsız istediğiniz bölüme kaydolabiliyorsunuz..Birçok tanıdığım Adalet Yüksek Okulundan sonra Hukuk Fakültelerine dikey geçiş yapmışlar... İlgi duyanlar için Hukuk okuma açısından güzel bir imkan...Öğretmenlikle ilgili alanlarda da son sınıfta pedegojik formasyon da alabiliyorsunuz....

hıııım inceleyeyim sağol canım

:)) cnm bende istiyorumda suda var ekip calisiyorlar zaten herseye semra hn karar veriyorya oradaki eski doktorlardan birinide secersek cokda fark etmez gibi geldi bana. ben ayse hn hem orada yeni hemde icime sinmedigi icin istemedim.. hande hn ve aylin haniminda cok hastasi var..onlarda nur hnla ayni gibi..

Hmmmmm o zaman ön görüşmede aylin hnm la uyuşabilirsem daha doğrusu kendimi rahat hissedersem devam ederim kendiside doçentmiş ve oranın eski dr u...mantıklı...

inşallah canım bizde kazananlardan oluruz

Bir, sıfırdan büyüktür. Hakkında hayırlısı olsun. Kutu boşalınca da kesmiş olacaksın zaten. Dört tane çok önemli değil. İçsen de olur, bıraksan da.

ya ben bu tüp le ilgili ilaçları kulandıktan sonra ayak bileklerim şişmeye başladı hem çok kötü şişkinlik oluyor nedir acaba sizde oldumu hiç

Kızlar bi yazdım kaçtım gibi oldu ama inanin öyle değil raporlu da olsam benim hayat rutin hep koşmak sanirim ilk defa cepten yazmaya çalışıyorum becerebili rem daha çok gelmeye çalişacağim

Emre bey baktı önce sorun goremedi, Semra hanm tuplerde daralma genişleme kıvrılma gibi birşeyler dedi bide 4 tedavi ortada net bir sorun olmayışı, iyi kalite embriyoya rağmen olmayışında tuplere bağlı olabilir dedi bu yüzden lap. Ve hist. Aynı anda bakalım dedi
Sen nasıl oldun? Ciddi zor bir işlem mi? Kendini toparladın mı? Ben aslında korkuyorda, bide tuplerin her ikisi inde alınma ihtimali olursa

Benim daha önce dış gebelikten dolayı bir tüpüm alınmıştı çok ağlamıştım sanki bişeyler elimden alınıyor gibiydi ikisinin birden alınması dahada zor olmalı ama problemliyse ve alınması gerekiyorsa alınmalı...ben de kalan tek tüp hakkında şimdiye kadar sorun yok yorumu yapıldı ama Ensunun durumu önümüzde örnek önceki dr lar sorun yok dedi semra hnm farklı baktı..açıkçası ben de cok korkmaya başladım öngörüşmeden ...ya diğerlrının göremediği seyler varsa?Ensu kadar cesur olabılır miyim bilemiyorum...tek tüp te olsa psikolojikman rahat hissettiriyor yine her ay acaba bi mucize olmuş mudur beklentisi oluyorr..zor yaaa..

cnm bende biraz karisik bi kafayla girdim aslinda.. iki operasyon ayni anda cok zor halen narkoz cikartiyorum yemyesil, estetik dikislerden biraz kan geldi.. seni korkutmak istemem cunku suda var onunde bi engel varsa onu cozmeden bosuna bes kez daha tup deneyip negatifi gorsende ayni aciyi yasayacaksin.. zor bi karar insallah en dogrusu neyse onu verirsin..

ensucum geçmiş olsun.neyse atlatmışsında.şimdi sıra iyileşme döneminde.2.adetle başlıcaksın sanırıminşallah güzel haberlerinide okuruz buradan.bende gideceğim temmuz gb semra hocaya.rahim filmimi çektireyim öyle gideyim diyorum.umarım bir problem çıkmaz.tek tüp var zira bende.oda yarım yamalak açık dediler.alınmasından ziyade vakit kaybetmek istemiyorum.

canım sanırım seninle aynı sorunları yaşıyoruz benimde 3-4 cm miyomum varmış buradaki doktorlar söylediler ama bu ayın 16 sına memorıal den randevu almışım bakalım orda ne diyecekler peki bunlar nasıl temizleniyor açık bir cerrahi girişim mi oluyor bir bilgin varmı

celinaa sen semra hocaya göründünmü anlamadım ben.senin durumla benim durum aynı tek tüp var oda problemli.aldırıpda mı gitsem semra hocaya diyorum.sonra bi muayene etsin öyle karar vereyim diyorum.ol derse malatyada gider olurum.istanbulda kalam problemim olacak.kim bakacak falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…