- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.621
ben sizleri sürekli takip ediyorum fakat arnıza katılmıyorum benim durumumda değişiklik yok fsh 13 düştü ama bu arad e2 20 çıktı hormonlar allak bullak kendimi verdim işe yarı mutlu yarı salya sümük gözyaşları içinde 1 yılım geçti bebksiz umudum kırılıyor bunalıma giriyorum vs
dietisyene gidiyrum 10.6 kilo gitti tüp bebek ve alternatif sayesinde nurtopug gibi 15 kilo fazlalığım oldu
sigaraya geri döndüm içiyorum
çok parlak durumda değilim sürekli dr ve hastane bakıyırum neresi diye
cmasım bende cemzedeyim bu arada
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. En en kısa zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle inşallah! Bi kızlar kahvesi yapalım biryerde...
Arnavutçum seni merak ediyordum ben de! Canım sen yine de sigarayı çoğaltmA .
Kızlar işe geldim ama merak etmeyin rahatım..Nevser'den haber var mı acaba?
opudan geldim işteyim kızlar..2 yumurtam alındı 3 folikul vardı aslında.. uyanınca epey gözyaşı döktüm iki adet diye...neyse 2 birden ve sıfırdan büyük ....çok şükür...
nevsercim senin de opun hayırlı uğurlu olsun inşallah!
wish arkadaşına ve sana geçmiş olsun!!
hepinizi seviyorum..
opudan geldim işteyim kızlar..2 yumurtam alındı 3 folikul vardı aslında.. uyanınca epey gözyaşı döktüm iki adet diye...neyse 2 birden ve sıfırdan büyük ....çok şükür...
hepinizi seviyorum..
Otel ya burası. Canı isteyince gidecek, acıkınca gelecek... Müstakil bahçeli bir ev düşünüyorum. Gerçi oradan da kaçar aklına koydu mu. Çok fena kedi çoook
Hoşgeldin. Umarım arkadaşın için her şey güzel olur, çektiğiniz yorgunluk ve acılara değer.
İlk okuduğumda senin için içimden geçirdiğim hamile olmanKIZLAR YARDIM LÜTFEN
Dün den beri acik pembe renkte akintim var adetime daha 4 gün var ben adetten once hep bir hafta koyu renkte lekelenme olur sonrada adet olurdum bu pembelikte ne anlamadim bir hafta once dokora sancim vardiye gitim oda cok hafif mantar demisti kendiliginden gecer ama isterseniz bir krem vereyim daha iyi hisedersiniz demisti kremi kulanmadan oncede bir damla leke vardi sonra iki gün kulandim vede dün cok fazla leke geldi ama bugün biti hicbirsey yok sastim kaldim bir fikri olan basina gelen varmi lütfen cevap öptüm herkesi
arkadasina gecmis olsun cnm guzelce gezsin simdi.. sanada kolay gelsin..
bende cok usuyorum gecen hafta kombi hep yandi.. titreme geliyordu simdi gecti Allahtan.. cnm yorma kendini isyerinde birikmis maillerine bak bolca dinlen.. bende temmuzu iyi gecirmeliyim agustosta cok hizli bi doneme girecegim hem tedavim baslayacak hem musavirlik kursum baslayacak.. insallah cabalarimiza deger.. buz bebislerini yaz sonumu alacaksin canim.. usuduler annesi..
Hepimiz hem sağlıklı, hem güzel, hem keyifli, hem mutlu, hem de geçici süreyle (9 aylık) kocca göbekli olalım... Gönlümüzün dilekleri ses bulsunCanım benim teşekkür ederim. Sen de hep sağlıklı ve güzel kal.........
hepinizi seviyorum..
Hastane ortamında insan iyice gevşiyor sanırım. Narkozun da etkisiyle salıyoruz gözyaşlarını. Ben de üç folikülden bir yumurta çıkınca ağlamıştım
Gelmiş geçmiş olsun. Şimdi dualarımız Nevser ve senin yumurtalarınızın sağlıkla döllenip sizlere sıkıca tutunması için. Hayırlı haberler gelsin arkasından inşallah
ben sizleri sürekli takip ediyorum fakat arnıza katılmıyorum benim durumumda değişiklik yok fsh 13 düştü ama bu arad e2 20 çıktı hormonlar allak bullak kendimi verdim işe yarı mutlu yarı salya sümük gözyaşları içinde 1 yılım geçti bebksiz umudum kırılıyor bunalıma giriyorum vs
dietisyene gidiyrum 10.6 kilo gitti tüp bebek ve alternatif sayesinde nurtopug gibi 15 kilo fazlalığım oldu
sigaraya geri döndüm içiyorum
çok parlak durumda değilim sürekli dr ve hastane bakıyırum neresi diye
cmasım bende cemzedeyim bu arada
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. En en kısa zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle inşallah! Bi kızlar kahvesi yapalım biryerde...
Arnavutçum seni merak ediyordum ben de! Canım sen yine de sigarayı çoğaltmA .
Kızlar işe geldim ama merak etmeyin rahatım..Nevser'den haber var mı acaba?
Rahatı ve bakımı yerinde döner tabi geriye... Biz buradan oraya gelelim kaçmayız da :)
Sağol canım, inşallah güzel sonuçlanırÜşüme konusunda ben de çok başarılıyımdır ısınmak bazen imkansız olabiliyor... Bugünü dinlenmeye ayırdım açıkcası hakikatten yorulmuşum.. Manevi yorgunluk daha zormuş. Beden dinlenince hemen düzeliyor. Temmuz da boool boool dinlenip, yüzmek çok iyi gelecek. Ağustos'ta hızlıca anneliğe adım attığın da uzatır ayakları dinlenirsin. Kurs işi bazen zor oluyor umarım meşakkatli bir süreç olmadan hallolur. Ben yaz ve tatil derdine düştüm...! kendimi zorunlu hale getirmek için yarın bir konuşayım Temmuz'u değerlendirelim mi diye... Temmuz benim en rahat ve stressiz zamanım üstelik 41 olacağım ay... Maşallahhhhh yaşımda şu işleri bitirmiş olayım isterim
r
Rahatı ve bakımı yerinde döner tabi geriye... Biz buradan oraya gelelim kaçmayız da :)
Bahçeli ev zor ama keyfi başka, tez zamanda gerçek olsun, hemen olsunnn... Bahçede sürekli yapılacak bir iş oluyor h.sonu yaparız diyoruz ama biz de enerji kalmıyor o ayrıBizim de dileğimiz orta vadede bahçenin koordinatlarını değiştirip güneye yerleşmek mümkünse site içi de olmasın aynen dediğin gibi müstakil olsun... Hep birlikte gidelim kocaman bir arazinin içine müstakil müstakil evlerimizi konduralım :)
Ve dediğin gibi umarım çok güzel olur da yorgunluk ve acılara değer... Çok teşekkürlerGerçekten kolay gibi görünse de yok öyle değil... Gerim gerim gerildim, vallahi ameliyat olmak ameliyat olanın yanında olmaktan kolay benim için
İlk okuduğumda senin için içimden geçirdiğim hamile olmanHayal etmenin, umut etmenin sonu yok... Mucizelerin ise hiç sonu yok Ben hiç bu tarz ilaç kullanmadığım için bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar yazmışlar... İlacın etkileriyle rahimin temizlendiğine dair olacağını... Tertemiz olmuşsa misafirlerini almaya hazır hale geliyordur, gelsin artık misafirleri :))))) Geçmiş olsun canım
Sağol canım, inşallah güzel sonuçlanırÜşüme konusunda ben de çok başarılıyımdır ısınmak bazen imkansız olabiliyor... Bugünü dinlenmeye ayırdım açıkcası hakikatten yorulmuşum.. Manevi yorgunluk daha zormuş. Beden dinlenince hemen düzeliyor. Temmuz da boool boool dinlenip, yüzmek çok iyi gelecek. Ağustos'ta hızlıca anneliğe adım attığın da uzatır ayakları dinlenirsin. Kurs işi bazen zor oluyor umarım meşakkatli bir süreç olmadan hallolur. Ben yaz ve tatil derdine düştüm...! kendimi zorunlu hale getirmek için yarın bir konuşayım Temmuz'u değerlendirelim mi diye... Temmuz benim en rahat ve stressiz zamanım üstelik 41 olacağım ay... Maşallahhhhh yaşımda şu işleri bitirmiş olayım isterim
Hepimiz hem sağlıklı, hem güzel, hem keyifli, hem mutlu, hem de geçici süreyle (9 aylık) kocca göbekli olalım... Gönlümüzün dilekleri ses bulsun
Canım çok teşekkürler, geçti sayılır hepimiz için... Sana da çok geçmişler olsun... Sen zaten vermişsin mesajı 1 bile 0 dan büyük 2 daha büyük... Çok daha büyük olmasını dilesek de asıl dilediğimiz mucizimezi gerçekleştirecek sağlıklı olanan bizim olması... En güzelinden en alasından olsun, süpermanları ile kavuşup kaynaşsınlar, kucak kucağı bölünüp çoğalsınlar (zanork senin ürettiğin değil mi bu lakap? bayılıyorum)
Mutluluk haberleriyle dökülen gözyaşlarımız iz bıraksın yüzlerimize... Hepimizin...! Usul usul ama çığlıklar atan güzellikler için dökülen her damlamızın keyfini sürelim :)
Durumumuzda hiç hareket olmayınca sessizliğe mi bürünelim desem de bazen sessizliğin de iyi geldiğini biliyorum... Madem akışına bıraktın her şeyi daha fazla okumak ve yazmak imkanına sahipsin... Buralarda olmak belki daha iyi gelir... Referans değerler gibiyiz uygun aralıkta olduğumuzda çok iyiyiz, enerji doluyuz... Düşük olduğumuzda biz de düşüyoruz, yüksek olduğunda da niye bu kadar yüksek diyoruz... Enterasanız
Kapatma kendini, dedikleri gibi başlamak da yarısı , ne yapmak istersen-ne yapmamak istersen senin isteğinle olsun... Umut yitirmek yok, Nasreddin Hoca torunuyuz biz "ya tutarsa?" demekten vazgeçmemeli imkanlarımız el verdikçe... Sigara cısss ama içiyoruz. Ben tedavimdeyken de içiyorum, engellemek için hiç ama hiç bir şey yapmıyorumKendime kızmalıyım ama kızmıyorum da, bakalım ne olacak...
Fazlalıkları da tez zamanda verirsin ve tez zamanda 9 ay süreyle geri alırsın umarım...
Gönlün ve yüzün hep gülsün... Sevgiler
cmas canım sakın üzülme alırım bak yumoşlarını..bizde bir tane zar zor oluyor şükretmek gerek canım.inş ikiside kaliteli olur..bak benim bu ay hiç yumoşum yok cylo yüzünden..bidaki aya düzene girer canım merka etme..şaka yaptım canım gözüm yok yumoşunda :18: Allahım daha çok versin..opudan geldim işteyim kızlar..2 yumurtam alındı 3 folikul vardı aslında.. uyanınca epey gözyaşı döktüm iki adet diye...neyse 2 birden ve sıfırdan büyük ....çok şükür...
hepinizi seviyorum..
hepinizi seviyorum..
kedilerin yaramazlığı ele almış ama senin gibi sahipleri olunca şımarırlar tabi
bahçeli ev fikrin çok güzel inşallah gerçek olur
bende istiyorum bahçesinde çiçekler yetiştirebileceğim bi kıyısında marul soğan maydanoz türünden sebzeler yetiştireceğim çimenlerinde çocuklarımın koşturacağı bahçeli bir evim olsun inşallah bir gün gerçek olur
arkadaşlarım bugün haber bekliyorum inşallah bebişlerimin haberlerini size de veririrm burdan . Ben dün apar topar çıktım sadece ağrı kesiici parol yazmışlar reçeteye.. Bir daha şu zaman gel demediler..3 opu olacakya en sonunda transfer inşallah..İyi haberleri alayım da inşallah sorarım 2. ye ne zaman geleceğim diye..Sanırım bi 10-15 sonra adet olduktan sonra bir ay daha beklemem gerek.. İşte bu süre içinde de acaba geçen ay beklerken olduğu gibi cyclo progynova almam gerekecek mi?
Ay Gülnevacım cyclo azaltıyosa yumileri almak istemiyorum yaaa!! Onun yerine güzel güzel folik asit, elevit, ya da qenzimq10-omega 3 alsam daha iyi ama...(Evde hepsinden var öylece duruyorlar boşuna!! ) Bi de biesteron devam edeceğim sanırım...
Neyse şu telefon bi gelsin bakalım önce!!!! Hayırlısıyla..:18:
canım arkadaşlarım hepinizin iyi dileklerini okuyorum hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız! İnşallah şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun hepimiz anne olalım inşallah! Sağlıklı güzel mutlu çocuklarımız olsun kaderleri güzel olsun!!! AMİİİİN!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?