Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım ya bir yazıyorsun sonra bir ay yazmıyorsun.. fırsat bulursan daha sık yaz belki iyi gelir sana kendi içinde bunalıma girmezsin kafanda dağılır..
iyi bir tüp bebek doktoru ile bir yerden başlamaktan başka çaremiz yok.. kendi başına sorunlarını halledemezsin tüp doktorun seni yönlendirir.. bende son negatiften sonra 1 ay tam gaz sigara içmiştim şimdi geçen salı günkü operasyondan bu yana bir dal bile içmedim biraz dayanmaya çalışacağım.. maslak acıbademe git, memorial şişliye git, bahceci fulyaya git, fertijin seval hanıma git hepsi bilinen yerler bir yerden başlamış olursun.. bazen ön görüşme yapmak bile yolun yarısını kat etmek gibi oluyor..

Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. En en kısa zamanda hepinizle görüşmek dileğiyle inşallah! Bi kızlar kahvesi yapalım biryerde...

Arnavutçum seni merak ediyordum ben de! Canım sen yine de sigarayı çoğaltmA .

Kızlar işe geldim ama merak etmeyin rahatım..Nevser'den haber var mı acaba?

Geçmiş olsun, bebişlerin doğsun.... İş yerin yoğun mu? Bugün idare edemediler mi?

Hayırlı olsun tatlım inşallh güzelce bölünüp göbüşüne konsunlar....

Hayırlı olsun ccanım sana sağlıklı bebisler versinler.bize lazım olan bitanecik sağlıklı yumurta onun için lütfen üzülme az olsun bizim olsun.

Otel ya burası. Canı isteyince gidecek, acıkınca gelecek... Müstakil bahçeli bir ev düşünüyorum. Gerçi oradan da kaçar aklına koydu mu. Çok fena kedi çoook
Hoşgeldin. Umarım arkadaşın için her şey güzel olur, çektiğiniz yorgunluk ve acılara değer.

Rahatı ve bakımı yerinde döner tabi geriye... Biz buradan oraya gelelim kaçmayız da :)
Bahçeli ev zor ama keyfi başka, tez zamanda gerçek olsun, hemen olsunnn... Bahçede sürekli yapılacak bir iş oluyor h.sonu yaparız diyoruz ama biz de enerji kalmıyor o ayrı Bizim de dileğimiz orta vadede bahçenin koordinatlarını değiştirip güneye yerleşmek mümkünse site içi de olmasın aynen dediğin gibi müstakil olsun... Hep birlikte gidelim kocaman bir arazinin içine müstakil müstakil evlerimizi konduralım :)

Ve dediğin gibi umarım çok güzel olur da yorgunluk ve acılara değer... Çok teşekkürler Gerçekten kolay gibi görünse de yok öyle değil... Gerim gerim gerildim, vallahi ameliyat olmak ameliyat olanın yanında olmaktan kolay benim için

İlk okuduğumda senin için içimden geçirdiğim hamile olman Hayal etmenin, umut etmenin sonu yok... Mucizelerin ise hiç sonu yok Ben hiç bu tarz ilaç kullanmadığım için bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar yazmışlar... İlacın etkileriyle rahimin temizlendiğine dair olacağını... Tertemiz olmuşsa misafirlerini almaya hazır hale geliyordur, gelsin artık misafirleri :))))) Geçmiş olsun canım

Sağol canım, inşallah güzel sonuçlanır Üşüme konusunda ben de çok başarılıyımdır ısınmak bazen imkansız olabiliyor... Bugünü dinlenmeye ayırdım açıkcası hakikatten yorulmuşum.. Manevi yorgunluk daha zormuş. Beden dinlenince hemen düzeliyor. Temmuz da boool boool dinlenip, yüzmek çok iyi gelecek. Ağustos'ta hızlıca anneliğe adım attığın da uzatır ayakları dinlenirsin. Kurs işi bazen zor oluyor umarım meşakkatli bir süreç olmadan hallolur. Ben yaz ve tatil derdine düştüm...! kendimi zorunlu hale getirmek için yarın bir konuşayım Temmuz'u değerlendirelim mi diye... Temmuz benim en rahat ve stressiz zamanım üstelik 41 olacağım ay... Maşallahhhhh yaşımda şu işleri bitirmiş olayım isterim

Canım benim teşekkür ederim. Sen de hep sağlıklı ve güzel kal.........
Hepimiz hem sağlıklı, hem güzel, hem keyifli, hem mutlu, hem de geçici süreyle (9 aylık) kocca göbekli olalım... Gönlümüzün dilekleri ses bulsun

Canım çok teşekkürler, geçti sayılır hepimiz için... Sana da çok geçmişler olsun... Sen zaten vermişsin mesajı 1 bile 0 dan büyük 2 daha büyük... Çok daha büyük olmasını dilesek de asıl dilediğimiz mucizimezi gerçekleştirecek sağlıklı olanan bizim olması... En güzelinden en alasından olsun, süpermanları ile kavuşup kaynaşsınlar, kucak kucağı bölünüp çoğalsınlar (zanork senin ürettiğin değil mi bu lakap? bayılıyorum)

Mutluluk haberleriyle dökülen gözyaşlarımız iz bıraksın yüzlerimize... Hepimizin...! Usul usul ama çığlıklar atan güzellikler için dökülen her damlamızın keyfini sürelim :)

Durumumuzda hiç hareket olmayınca sessizliğe mi bürünelim desem de bazen sessizliğin de iyi geldiğini biliyorum... Madem akışına bıraktın her şeyi daha fazla okumak ve yazmak imkanına sahipsin... Buralarda olmak belki daha iyi gelir... Referans değerler gibiyiz uygun aralıkta olduğumuzda çok iyiyiz, enerji doluyuz... Düşük olduğumuzda biz de düşüyoruz, yüksek olduğunda da niye bu kadar yüksek diyoruz... Enterasanız

Kapatma kendini, dedikleri gibi başlamak da yarısı , ne yapmak istersen-ne yapmamak istersen senin isteğinle olsun... Umut yitirmek yok, Nasreddin Hoca torunuyuz biz "ya tutarsa?" demekten vazgeçmemeli imkanlarımız el verdikçe... Sigara cısss ama içiyoruz. Ben tedavimdeyken de içiyorum, engellemek için hiç ama hiç bir şey yapmıyorum Kendime kızmalıyım ama kızmıyorum da, bakalım ne olacak...

Fazlalıkları da tez zamanda verirsin ve tez zamanda 9 ay süreyle geri alırsın umarım...
Gönlün ve yüzün hep gülsün... Sevgiler

Senin 2 folikül için aşağıdaki gibi bir rivayet var... Senle birlikte; önce dileyenlere, sonra dilemekten çekinenlere, en sonra da dilek dilemeyi unutsa da mustakbel anne adaylarına mümkünse bunlardan bir çift diliyorum

Nevser'in de güzel haberlerini alalım inşallah...

bende temmuz çocuğuyum canım 19 temmuz.. yengeçmisin arslanmı.. sende birazcık arslan liderliği ve hakimiyeti hissettim..:)

Kedilerim, melek olan kedimin kızları, evde doğdular. Bahar temizliği bahanesiyle odaların yerleşimini değiştirdim ama onlar hala aynı odada kalıyorlar. Sağ oldukları sürece dönerler eve, o konuda şüphem yok. Korkum, merakları yüzünden başlarına bir şey gelmesin...
Bahçeli evi sadece kızlarım için istiyorum açıkçası. Rahatça oynayabilecekleri geniş bir alan olsun. Yoksa anlamam bahçe işlerinden. İlk defa bu sene karanfil, fesleğen, bir de deterjan yanında verilen bir ekim kiti vardı, ondan çıkanları yetiştiriyorum. İşin önemli kısmını bahar yağmurlarına devrettim, ben oturuyorum
Hasta bakıcılık gerçekten zor. Hele karşındakinin acısını yüreğinde hissedenlerden biriysen. Onun canı yanıyor, seninki de yanıyor. Tekrar geçmiş olsun ikinize de.
İnşallah gönlünden geçirdiğin gibi, doğum gününü bebeklerinle birlikte kutlarsın. Seneye de kucağında olurlar

cmas canım sakın üzülme alırım bak yumoşlarını..bizde bir tane zar zor oluyor şükretmek gerek canım.inş ikiside kaliteli olur..bak benim bu ay hiç yumoşum yok cylo yüzünden..bidaki aya düzene girer canım merka etme..şaka yaptım canım gözüm yok yumoşunda :18: Allahım daha çok versin..

geçmiş olsun canım iki yumurtan sana ikiz bebek olsun inşallah

tatlım arkadaşına ve sana geçmişler olsun hastaya bakan her zaman hastadan daha çok hasta olur ama arkadaşlıkda böyle günlerde lazım olur

Son düzenleme:
kedilerin yaramazlığı ele almış ama senin gibi sahipleri olunca şımarırlar tabi

bahçeli ev fikrin çok güzel inşallah gerçek olur

bende istiyorum bahçesinde çiçekler yetiştirebileceğim bi kıyısında marul soğan maydanoz türünden sebzeler yetiştireceğim çimenlerinde çocuklarımın koşturacağı bahçeli bir evim olsun inşallah bir gün gerçek olur

Allah gönlümüze göre versin. Bilsem ki eşim buradan emekli olacak, bir arsa alıp ev yaptırmayı düşünürüm. Gerçi sevemedim burayı ama o kadar zaman da kirada ömür geçmez. Aman, sabah sabah gerildim yine. Neyse, inşallah tayinimiz çıkar yakın zamanda da başka hayallere yelken açarım

arkadaşlarım bugün haber bekliyorum inşallah bebişlerimin haberlerini size de veririrm burdan . Ben dün apar topar çıktım sadece ağrı kesiici parol yazmışlar reçeteye.. Bir daha şu zaman gel demediler..3 opu olacakya en sonunda transfer inşallah..İyi haberleri alayım da inşallah sorarım 2. ye ne zaman geleceğim diye..Sanırım bi 10-15 sonra adet olduktan sonra bir ay daha beklemem gerek.. İşte bu süre içinde de acaba geçen ay beklerken olduğu gibi cyclo progynova almam gerekecek mi?

Ay Gülnevacım cyclo azaltıyosa yumileri almak istemiyorum yaaa!! Onun yerine güzel güzel folik asit, elevit, ya da qenzimq10-omega 3 alsam daha iyi ama...(Evde hepsinden var öylece duruyorlar boşuna!! ) Bi de biesteron devam edeceğim sanırım...

Neyse şu telefon bi gelsin bakalım önce!!!! Hayırlısıyla..:18:

canım arkadaşlarım hepinizin iyi dileklerini okuyorum hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız! İnşallah şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun hepimiz anne olalım inşallah! Sağlıklı güzel mutlu çocuklarımız olsun kaderleri güzel olsun!!! AMİİİİN!!!!!

Ah bu doktorlar. Kafamızı ne güzel bulandırıyorlar. Bülent Tıraş bana da kist için cyclo progynova önerdi. Folikülleri baskılayarak kistin gerilemesini sağlıyor diye. Umut'taki doktor da kiste bu ilacın neden olduğunu söylemişti
Folik asit, co-enzim q 10, omega 3-6-9 bildiğim kadarıyla cyclo ile etkileşime girmiyor. Bedensel destek mahiyetinde kullanılabiliyor. Yine de doktoruna bir danış istersen. Cyclo bir ay kullanılıyor zaten. Birlikte değilse de sonraki ay kullanabilirsin sanırım.
Bugün güzel haberler bekle hem. Yeme öyle tırnaklarını. Bu kadar duacın var, Allah hiç değilse birimizi duymuştur.

2 yum.dan sadece 1 tanesi uygun bulunmuş ( ne demekse!!!) ve 1 döllenmiş emb. varmış!

yaaa benden daha bu senenin başında 8 yumurta toplanmıştı ve 3 emb.(birinci kalite) transfer edilmişti ve pozitifti (Haaa 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ama acı günler yaşadım ama)...niye şimdi 1 taneeeee????????

yaa bunlar bana ne yapıyorlar?

...1 emb. acaba beşinci güne gidecek mi..?
... üçüncü güne gidecek mi?

.... dondurulabilecek mi?

.. çözülebilecek mi?

...ay pgt ye gidecek ?.... geri gelebilecek mi?

sadece bu opuya 5400 tl artı ilaçlara 2500 tl verdik...transferde bir 4500 tl daha verecez bi de!! Parasında zaten değiliz de niye?...2 dakika bile konuşamadık daha bülent beyle.... noluyoz yaaa? birden bire yumurtalarım mı tükendi yani? saçmalık!!

yaaa ağlamak istiyorum.... acaba dr.u arasam da yumurta biriktirme işinden vazgeçtiğimimi söylesem....uff yaa ctesi de tatile gidiyoruz..ama zaten diyemem ki hemen transfer istiyorum diye...hani bülent hoca iyiydi? yüzünü bile gördüm sayılmaz.. OH NE ALAAA!!!!

canımm güzell haberlerini bekliyoruz aradılarmı hastaneden döllenmeler sağlıklı olmuş dimi.. herhangi bi sorun yok dimi canım..
heyecan yaptım.. güzel haberlerinn gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…