Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım opu olmuş tebrik ederim 2 yumi var ama birikecek ya annesi neden üzüldün ki? böyle böyle 6-7 tane embriyon olacak ve en kalitelileri sana verilecek üsülme litfen annesi

canımm benimm bir tanesi şükürler olsun döllenmiş.. inşallah bebişinin kısmeti o embriyodur..
şu anda en tedirgin saatlerini yaşıyorsun sanırım(
canım dur bakalım üzülme sonuçta ne güzel bi tane döllenme var doktorla bi görüş istersen telefon aç mutlaka görüşeceğim de..
bu doktorlarda hep böyle tonla para yatırıyoruz ortalıkta yoklar nereye gitsek aynı durum..

cmascım selam
Üzülme lütfen tek olsun seninle olsun ,ne yazik ki bu iş bütün kliniklerde ,inan ki hep böyle..Ama Bülent beyin yüzünü hiç görmemek çok saçma .Ben bahçecideyim ve istediğim an erbil beye ulaşıyorum o an olmazsa bile kendisi bana işi bitince mutlaka dönüyor. en azından derdine derman oluyor sorularını cvplıyor Mail atıncada dönüyor.Bülent bey neden burnundan kıl aldırmıyor anlamadım .

Bende hep havuz yaptırıyorum benim anca 3 opuda 5 tane falan yumurtam oluyo .Zaten kala kala 2 ya da 3 embiryom oluyo .Sonuç yine fıs oluyo .Bu sefer nasip olursa opudan sonra kalan ne ise onu transfer yaptırcam .Yoksa hep stresss.

Canim tabiki sayı ne kadar çok olursa şansımız okadar yüksek oluyor seni çok iyi anlıyorum inşallah o bitanecik embriyo sana özlemini çektiğin
Evladını verir.canim bazan kullanılan ilaçlar özelliklede kist tedavisi için verilen ilaçlar da yumurtalara baskı yapabiliyor doktorunla bence ilaç protokolünü ve ayrıca bişeyler kullanıyorsanız bir görüş derim.benim bir kısım var ve bu sebebe ben
doktorum tedavi onermedi. Sevgilerimle

yaa napıcam ben akıl verin bana şimdi...

derya hn. aradım daha ulaşamadım..derya hn. hemşire mi yoksa sadece koordinator mü onu bile bilmiyorum yaa.. neyse acaba desem mi cuma günü hemen o bir taneyi transfer yapalım diye...

bilmiyorum kabul ederler mi?

bakın programı kısaca anlatayım..
1. opu:5400 tl (+ ilaçlar 2500 tl= 7900 tl)
2.opu:3.150 tl (+ilaçlar 2500 tl= 5650 tl)
3.opu:3.150 tl (+ilaçlar 2500 tl= 5650 tl)
dondurma+çözdürme+pgt: 0 tl
trasfer: 4500 tl
---------------------------------------------
toplam: 23700 tl..

bu gidişle 3 opuda 3 embriyo ve belki pgt sonrası elde hiç kalmayacak...eğer çok yumurtam olsaydı elde kalan birkaç yumurta ile değerdi bu maliyete.....

bana akıl verin cumaya transfer isteyeyim mi? pgt yapılmadan....

Canlarım nasılsınız ?

Cmas'cığım yeni tedavin hayırlı olsun bitanem. Rabbim o tektaşını kucağına versin inşallah !

canım benim yumurta sayısı azsa ve embriyoda azsa pgt ye ne gerek varki nekadar varsa hepsi koyuluyor zaten.. senin embriyolarının en güçsüzü bile senin için çok çok değerli ve belki o tutunacak..
pgt daha çok 10-20 tane yumurtası toplanıpda çoğu döllenenlerde daha sağlıklı oluyor..

transfer konusunda en doğru kararı sen verirsin tabi ama bence döllenlerin hepsini pgt ayrımsız mutlaka koydur.. gerekirse bir seferde 3 tane bile koysunlar böylece devamlı transfer ücreti ödemezsin..

off yaaa çok çaresizim telefon elimde bekliyorum .. ensucum şimdi bunu transfer yaptırayım mı? offff!!!! hoş belki de yapmazlar!!!! ilaç ta kullanmadım estroferm progestrt. vsvs

off yaaa çok çaresizim telefon elimde bekliyorum .. ensucum şimdi bunu transfer yaptırayım mı? offff!!!! hoş belki de yapmazlar!!!! ilaç ta kullanmadım estroferm progestrt. vsvs

Geçmiş olsun, bence rahmin uygun değilse transfer yaptırma. Dr.lar genelde yaş fazla diye iğneyi ilacı bastırıyorlar. Daha az uyarıcıyı denesen nasıl olur ki? Bahçecide bildiğim kadarı ile transfere ayrıca para almıyorlar.

canım benim inan bu konuda hiçbirşey diyemiyorum çünkü bende seni asla hatalı yönlendirmek istemem.. zaten bende aynı durumda olsam kafam karışırdı.. doktorunla mutlaka konuş eşinle konuş, transferli olarak tatilede gidebilirsin çok istiyorsan birşey olmaz..
eminim en doğru kararı vereceksin..
havuz sistemi çok sabır gerektiren birşey ama inşallah sonu iyi gelecek..

of yaaa .. aradım derya hanımı...tamam dedi.. yarın yine lab.tan aradıklarında söyle transfer olacağını dondurmasınlar dedi.....offffff!!!!!

cmas tatlım önce sakin ol aceleyle karar verme tektaşın seni anne yapar inşallah Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle

yaaaa ağlamak istiyorum çok saçma yaaa!!!! ne yapacağımı bilmiyorum .. 1 emb bakalım yarın durumu ne olacak kaç hücreli... evet rahim uygun mu o bile belli değil!!!! perşembe transfer olurum belki....

yaaaa ağlamak istiyorum çok saçma yaaa!!!! ne yapacağımı bilmiyorum .. 1 emb bakalım yarın durumu ne olacak kaç hücreli... evet rahim uygun mu o bile belli değil!!!! perşembe transfer olurum belki....

doktorun muayene emeden rahim kalınlığını kontrol etmeden sırf sen istiyorsun diye transfer etmez heralde canım Bülent Traş hakkında hep iyi şeyler okuyorum ama hastaları hep onu çok görememekten şikayetçi bende onu tercih edecektim ama sırf bu sebepten vazgeçtim sende bol bol dua et hem perşembe günü kandil hayırlı gün sana da hayır getirir inşallah arkadaşım

canım öncelikle sakin ol ani karar verme belki inşallah tek embriyoyla bebişini kucağına alırsın bellimi olur. canım çok yüksekmiş fiyatlar ne oluyor ya yani herbirimiz kaç kere denemek zorunda kalıyoruz neden bu kadar uçurmuşlar canım sıkıldı şimdi bende pazartesi memorıale gidiyorum bakalım bende neler olacak

canım benim transfere karar verdiysen hemen bugün estrofeme ve diğer ilaçlarına başla daha gecikmeden.. progesteron igneni vurdur..
herşeyde bi hayır vardırr canımm

cmas transfer yaptır gitsin hesap kitap yapma boşver o opu paralarıyla şansını artırır (inş gerek kalmaz ) tekrar bile yaparsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…