Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

estroferm başlıyayım mı sizce?

Dr.dediyse, transferde yaptıracaksan tabiki başla....Ama önce sakin olup başka bir kadın doğumcuya gitsen rahim kalınlığını, kistin olup olmadığını bir öğrensen, çünkü kistin varsa ve rahim kalınlığı çok ince ise boşuna embriyonu harcamış olursun bence.

Canım bu mübarek günlerde inşallah hepimizin Bebiş istekleri gerçekleşir. Hem sevin bak tek folikülün döllenmiş.inşallah kalitelide embiryon oluşur. Nasıl olsa dondurulacak değilmi? Önümüzdeki ayda sonraki ayda olur. Sonra hepsi birden yerleştirilir. Moralini bozma yüksek tut. Tatilede gidecekmişsin.şimdiden iyi tatiller. Herşeyin hayırlısı olsun

Ben yeniden bugün tedavi için start verdim. Geçen 2 ay folikül olmadığı için iptal olmuştu. Bugün adetin 2. Günü folikülün biri 9mm diğerleri ufakmış. Erbil beye sordum hiç böyle olurmu diye. Tabiki diyor . Yeterliği büyüklüğe gelip 2. Gün sonra aldığımız çık folükül oldu diyor. Cumartesi tekrar kontrol. Sizin başınıza hiç böyle birşey gelen oldumu?

AY CANIM ALLAH RAZI OLSUN. sON YARIM SAAtt içinde olaylar değişti... yarın lab.tan hala iyi haber gelirse perşembe transfer olcam inş.

AY CANIM ALLAH RAZI OLSUN. sON YARIM SAAtt içinde olaylar değişti... yarın lab.tan hala iyi haber gelirse perşembe transfer olcam inş.

Msjlara cabucak baktım fiyatları görünce dudağım uçukladı inan ve üstüne üstlük dr u görememen cabası detya hnm ın görevi ne olursa olsun dr ortaya çıkmalı hey allahım yarabbim yaa muhtacız diye iyice at koşturuyorlar şimdi sakince hareket zamanı arkadaşım eğer rahim hazır değilse boşa transfer olacaksın onun için rahim kalınlıgına baktırma şansın varsa baktır iğneni ol bi dr bana estrofem in etkisi henüz net kanıtlanmış değil içsende içmesende olur demşti onu çok kafana takma...eski tedavikerinle karşılaştırdığında bu tedavini ilaç dozajlarınmı farklı ki yumurta sayın keskin bi şekilde azalmış onu da dr sor diyeceğim ama dr u bulursan ..eşinlede konuş detaylı off çok zor ama şahsen ben tek embriyom olsaydı ve rahim hazırsa alır çıkardım..bana hep üç transfer olduda ne oldu sayıya takılma üç te olsa bir de olsa tutunsun yeter...

Methaba tedavin hayırlı olsun canım foliküllerin küçükleri atağa geçebilir yetişebilir diğerlerine önemli olan içinden yumurta çıkması ctesi inşallah güzel haberler alırsın ..

of yaaa .. aradım derya hanımı...tamam dedi.. yarın yine lab.tan aradıklarında söyle transfer olacağını dondurmasınlar dedi.....offffff!!!!!

Şaka gibi ya sanki lab şam da kendisi bağdatta ..madem sorumlusun derya hnm bence sorumluluğunu güzelce yerine getirsen ayyy sinir oldum bu msjı okuyunca ...ısrarla bülent beyle konuşma iste bence ...

Canım sen Acıbadem e mi gidiyorsun? Nasıl gidiyor memnun musun?

Merhaba,kararin hayirli olsun,biraz ani oldu ama.....bu arada hatirlatayim dedim PREDNOL ilaci unutma,bagisiklik dusurucu ilac.daha onceden almissindir kesin.3.gun transferi olacak hayirlisiyla seninki..ilaci bugun basla derim,dr sor tabi..bu dr ulasamama da cok sinir bozucu yaa.benim ki sagolsun,regl oldun mu diye arayan bi adam..

Merhaba, genç yaşında 9 hamilelik geçirmiş bir tanıdığım ya adetten hemen sonra ya da adet başlamadan 1 hafta önce doğal hamile kalırsın demişti....Bak bir bildiği varmış demekki....

Madem kararını verdin, adımını attın, ben de senin için dilim döndüğünce duacıyım. Umarım biricik embriyon, biricik evladın olana kadar yoluna devam eder. Ve dilerim panikle aldığın bu karar seni hayaline kavuşturur.

Hayırlı olsun, bebekli olsun inşallah. Benim tedavimde 3 folikül vardı, birisi 8 mm. idi. Opuya yetiştiği gibi, sadece onun içi dolu çıkmıştı. Diğer ikisi boşmuş. O yüzden hiç canını sıkma. Doktorun foliküllerin gelişimine göre ilaç ayarlamanı yapacak zaten. Duamız, opuda hepsinin içlerinin yumurtayla dolu olması ve sağlıklı embriyolara dönüşmesi için. Sonra da sağlıkla tutunup bebek olup kucaklarımıza gelmeleri için.

estroferm başlıyayım mı sizce?

Bu arada embriyo 5-7.gunu gibi tutunurmus,embriyolog demisti..cts tatile gidecekmissin,bence 3gun yatip,tatile pzt.gitmeni tavsiye ederim,ucak ile gitmiyorsan..
Senin sinir bozuklugunu bende gecen hafta yasamistim..7 yumurtadan,2embriyo kalmsti..kismet demek ki.halbuki 6ay once 5te 4 idi benimde(

Adigee merhaba. Bende Erbil beyin hastasıyım. Nasıl memnunumuzun.bu kaçıncı denemen. Yaşın kaç. Ben bugün gittim. Cumartesi tekrar kontrolüm var

Benim yumurta toplama sonrası verilen kağıdı buldum belki işine yarar en azından telefonda onay alıp kullan arkadaşım tetradox önemli bildiğim kafarıyla enfeksiyon riskine karşı neticede opu da kurcalandın...bı dr una danış ...öyle haldur hop transfere nasıl tamam diyorlar yaa..

İnşallah canım. Ben uzun zamandır takip edemiyordum. Sen neler yapıyorsun. Tedavin nasıl gidiyor

İnşallah canım. Ben uzun zamandır takip edemiyordum. Sen neler yapıyorsun. Tedavin nasıl gidiyor

Yumurta sayım az olduğu için biosteron verdi Bülent Tıraş' ın bilgisiyle. Bir de kist gördü diye cyclo progynova. İçiyorum, işe yarar diye umarak. Ağustos Eylül gibi tedaviye alalım dedi Bülent Bey, "peki" dedim. Bu arada kafamı ve bedenimi hazırlamak için çalışıyorum. Beslenme düzeni, rejim vs. Allah büyük. Ona sığındım, bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…