Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ya ben Bülent bey iyidir diye onunla takım çalışan bir dr başladım tedaviye opu ve transfer için İstanbul'a gideceğim iyi etmemişmiyim yoksa ilgili sevecen demişlerdi hep kadınlar klübünde öyle okudum korktum şimdi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Adigee merhaba. Bende Erbil beyin hastasıyım. Nasıl memnunumuzun.bu kaçıncı denemen. Yaşın kaç. Ben bugün gittim. Cumartesi tekrar kontrolüm var

alara selam daha önce konuşmuştuk senle hatırladın mı senın olumsuz denemen olmuştu sonra benım olumsuz denemem olmuştu .
Canım benim erbil beyde 3 denemem olcak ramazandan sonra inş gitmeyi planlıyorum .Mart sonu gibi 2 denem negatif olmuştu kendisinde .Sonra sadece telleştik eşinle gel embiryologla konuşalım dedi ama inan gitmek gelmedi içimden .Ama böyle boşboş da durmak nereye kadar .Sonuçda yaşımız genç değil .fazla zaman kaybetmem bişeyler yapmak lazım .Ben 2 yıldır fulya yollarındayım ,daha öncede Ensunun sürekli bahsettiği Murat Berksoydanda yardım aldım .Yardım mı onuda bilmiyorum bol bol para bayıldık ve inan yumurtalarım daha kötü oldu ondan adım kadar eminim .İçtiğim ıvır zıvırında haddi hesabı yok taki erbil bey yeter artık tedaviye geçiyoruz diyene kadar onada gittim.
Sonuçda laboratuar iyi olsun ben onun derdindeyim inan ki erbil beyin elinden geleni yaptığından da adım gibi eminim ..Yumurtam yok fazla adam ne yapsın .Üstüne basa basa diyor zaten 1yumurtayla hamile kalan çok bi dolu yumurtayla hala uğraşanda çok .Nasip kısmet işi bunlar .BeNİM deRdim laparoskopi yapalım mı ya da ne gerekiyorsa... alıştım zaten anesteziyede.Yok dedi ben filimde bir şey görsem üstüne giderdim .Benim kafamda hep rahimde bir sorunmu var sorusu var .Ama kendi kadın doğum doktorum da polibimi alırken rahimde sorunun yok demişti .

Bak benim geçen 2 tedavimi folükül olmadığı için iptal edildi. Erbil bey bana genotropin verdi . Her gün 0. 6 vuruldum göbekten 1 aydır. Işe yaradı demekki? Istiyorsan Dr bir sor. Biliyorsun bizler için her ay çok kıymetli

unutmadan yaşım 38 3.tedavimde olumsuzdu .2 tane erbil beyde tedavim oldu 1. Tane başka bir hastanede
3 tane transferim oldu ama opum çok .sayısını unutum artık her tedavi önü en az 2 opu bazen 3 .sonra emb. Donduruldu .birde çözülürken stres .ama şükür ki hiç bozulan olmadı o konuda erbil beyde der hep kayıp oranımız çok düşük diye ..

SANIRIM BİRDE ERBİL BEYDE OMAYRA 34 ARKADAŞIMIZ VARDI BAŞKA BİR DOKTORA GEÇMİŞTİ ONUN HOCASI OLAN

Son düzenleme:
Bende Erbil beye sonuna kadar güveniyorum.elinden geleni yapıyor. Embiyoloğlarıda labaratuvarlArıda iyi. Ben geçen ay gittim. Folikül yoktu. Cylo ve genotropin verdi. Her gün 0.6 göbekten vurdum. Bugün adetin 2. Günü gittik. Solda 9 mm, sağda ufak foliküller gördü. Cumartesi kontrol. Inşallah ikimizin ve tüm isteyenlerin bebişleri olur Erbil beyle. İnşallah orda görüşmekte kısmet olur

Merhaba canım ben erbil beyde tedavi hiç olmadım. Halit fırat erdem ve murat berksoy ıkılısıydı dr.larım gecen sene nerden baksan 1 yıl boyunca onlara gıttım vaktım yok benım dedıkce oyaladılarda oyaladılar
cunku tahlıl, eczane ve kendılerının muayenelerının fıyatını az cok tahmın edersınız gecen sene 300 tl'ydı muayene ucretı boyle yanı uzun ve üzucu bir surec yasadım 5 yumurtam toplandı 5 de embriyo oldu 2 tanesı 8 hucrelı 1 tanesı 7 hucrelı 2 tanesıde 5 hucrelıydı
hepsı transfer oldu ama olmadı olan gecen 1 yılıma oldu ve bu sene hala dr. gıtme asamasına bıle gelemdım cunku fsh'ım 12 ve 15 lerde dusmuyor. Gecen yılda dogru duzgun bir tedavı planlasalardı bugun belkıde hamıle kalacaktım. Allahlarından bulsunlar dıyorum

Canım benimde fsh yüksek. Ama bizim için aylar çok önemli . O yüzden gidiyorum ben. Fsh ı düşürmek için birşey yapıyormuşun

dhea ıcıyorum onun dısında birsey yapmıyorum canım

fsh falan hikaye millet ne kadar yüksek fsh ile hamile kalıyo sadece tıp dünyası açıklama yapamıyo olay budur .

Nasipde varsa :::

Kısmet ederse mevla ; el getirir, yel getirir, sel getirir,

kısmet etmezse mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür

Ben de İstanbul dışından geliyorum, aynı şekilde tedavi olacağız. Zor bir dönem geçiriyoruz ve duygularımıza anlayış bekleyerek Doktorumuzun her an bize amade olmasını istiyoruz. Öncelikle tek ilgi bekleyenin biz olmadığımızı kabul etmemiz gerekiyor. İkincisi başka hastası olmasa bile bizim derdimize bizimle aynı duyguları taşıyarak yaklaşırsa yardımcı olamaz. Bu duygusallıkta bir tarafın profesyonel davranıp diğerini telafi etmesi gerek. Ayrıca mail yazdığımda geç te olsa cevap verdiği için tamamen ilgisiz olduğunu düşünmüyorum. Gördüğüm kadarıyla hastasıyla işbirliğine de soğuk bakmıyor. Hastanın kabul etmediği konuyu ısrarla önüne sürmüyor. Bunlar şu ana kadarki gözlemlerim. Ayrıca her gün yürüyüş yaptığım arkadaşım da ona tedavi oldu ve 5 aylık hamile. Sonucu belli değilken bile memnuniyetini dinledim. Olmasaydı tüm tedaviyi yine Bülent Bey' e yaptıracaktı. Buradaki doktoru hiç görmeyecekti. O yüzden kendi tecrüben en doğrusu olacak, çünkü herkesin görüşü ve yaklaşımı farklı. Dilerim hepimiz doğru ellerde hayallerimize kavuşuruz...

Evet. Aslında Mayıs adetimle başlarım umuduyla yola çıkmıştım ama olmadı. Folikül vardı çok şükür ama doktor beğenmedi pek. Bülent Bey de yumurta sayısını artırmaya yönelik tavsiyede bulununca böyle oldu. En büyük tesellim, adet düzenimin bozulmaması. Bir de gözlemlediğim kadarıyla kişinin yaşam enerjisi, bu konularda her şeyden daha önemli. Son 3 yılım çok sıkıntılı geçti. Ondan önce pıtır pıtır yumurtalarım varken tedaviye başlayamamıştım. Bu bekleme süresini teorimi kontrol etmek için değerlendirmeye çalışıyorum. Bakalım sonuç ne olacak :44:

Hoş bulduk Saracığım, iyiyim şükür. Moralimde gayet iyi çocuk fikrinden vaz geçince üzerimden büyük bir yük kalktı.

Sırf sizleri göreyim diye girdim, özlüyorum sohbetlerimizi...

Arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açar. Bizler için ne planı var bilemiyoruz ki. İnşallah mutlu, huzurlu bir gelecek yazmıştır hepimize...

Hayırlısı olsun. Zaten Dr fark etmez. Yüce Rabbim ol desin Dr lar birer vesile..

Hoş bulduk Saracığım, iyiyim şükür. Moralimde gayet iyi çocuk fikrinden vaz geçince üzerimden büyük bir yük kalktı.

Sırf sizleri göreyim diye girdim, özlüyorum sohbetlerimizi...

arkadaşım çok özel değilse neden çocuk fikrinden vazgeçtin..

Son düzenleme:

Kesinlikle haklısın benim ablam 50 fsh la hemde doğal yoldan hamile kaldı. Şuan 3 yaşında oğlumuz var.

Perşembe transfer olursa . Ctesii uçakla tatile gidiyorum yurt dışı 10,12gun,,,,biletleri aldık...bu sure içinde de avrupa içi ordan Oraya uçacağız......
X.raylar vs

Bugün ani kararımdan sonra progestan iğnemi de oldum ama......of yine kafam karıştı,,,,yarın laboratuardan aradıklarında transer olacağım dondurmayın diyecektimya....yoksa demesem mi.... Biriktirme prosedürümüz devam mı etsin yoksa.? Kızlar tekrar soruyorum...ben şu uçaklardaki güvenlik geçişlerini unutmuştum.....

Hamileyim dersen yandan geçirio elle arıyorlar bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…