Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ALO 147 beni tanımıyor ki

Sıra dayağı at ta gör

Gerçi anneleri sıradan geçirmek isteği ( ben ve tüm öğretmenlerin) içinde ukte ya , neyse....

Adetim yaklaştı iyice anlaşılan............... Göğsüme kolum değdi nasıl ağrıdı.............. ALLAH'ım çok şükür , hala menapoza girmiyorum

Hey Allahım yarebbim yaa ne ruh hastaları var ben de öğretmenim ama okulda çalışmayı hiç düşünmedim bi üç sene çalıştım sonrasındada dönmedim geri....

Ben de kendi adıma sorular varsa cevaplarım melahat veya meloş lakabınız (lakabım) olsun olmasın sorun gitsin... Sormadan nasıl öğreneceğiz :) Türk filmlerini genelde sinemada kaçırmadan izlemeye çalışıyorum bu film kaçırdıklarımdan... Artık başka yöntemlerle izleyeceğiz...

Bende 72'liyim :) Rabbim hepimizin kucağını o mucizelerle doldursun inşallah ! Cuma günün mübarek olsun

İnşallahhhh... maşallah dediğimiz bebeklere hepimiz yaşdaş neredeyse herkes gençlerimiz de var birazcık büyüklerimizde olsun :) hepimiz yol arkadaşıyız...

Ne kadar doğru... Yine de biz olanı da, olmayanı da burada paylaşıp bazen yükümüzü hafifletiyoruz, bazen sevincimizi artırıyoruz... Şanslıyız. Bu imkanlara sahip olamayıp kendi içinde bitmeyen sorularına cevap arayanlar, endişelerini tecrübelerle gideremeyenler de var...

Hoş geldin güzel karınlı arkadaşım, gel bende sana sarılayım

Göbeğimi seveceğim bu gidişle :) Eğilince kat kat olabiliyor normal durunca normal İçi dolu olunca kesin severim yemek de olur, bebek de

herşey güzell olacak:)

Günaydın tünaydın maşallah hayranım enerjine pozitifliğine
hepimize bulaşsın bugünlerde tavanda niye bilmem

Aynen öyle. Söylemeyince de sorun oluyormuş, özellikle üreme sağlığı ve karın bölgesinde...Geçen gün psikoloğumdan onu öğrendim. İki arada bir derede... Allah sonumuzu hayır etsin.
Hmmmm içim şişti diyenler var bazen ben de derim ama önce karşımdakinin içini şişirim. Sevgilimin dediğine göre (eşim yaani) ya yemek yerken susuyormuşum, ya da horlamıyorsam uyurken Omuzlarını kaldıran smiley bulamadım (bananeee diyecektim)

İşte bu ya... Biz bazen hafta sonu totomuzu kaldırıp yapacak şeylerimizi yapmaya bile gidecek enerji yaratamayabiliyoruz, yaşam sevincini kaybetmeyip her günü son gün kadar keyifle yaşayanlardan olmaya çabalıyoruz... Yazlığa tatile gidiyorlar bayılıyorum Bazı arkadaşlarımın kayınvalideleri yaşlı mesela onlardan duyuyorum amann ben yaşlıyım ne işim var diyor. Ne güzel işte gelmeleri... Ah ah olsalarda gençler gitsin benim ne işim var demeden gelseler... Kuma göm kuzum ağrılarıma iyi geliyor desin, güneş istesin, hatta mümkünse denize de girsin.. Keşke... Yaptık neyse ki zamanında, eksikliklerini hissediyor olsak da şimdi zamanında yaptık... İnşallah anneanneneeee benzeyesin

Ayy canım , bu ne görgüsüz böyle demeseniz eğer : Ben 3'üz alabilir miyim

Demem valla. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış deyip ben de kendime 3 tane aldım. Bir kerede çıkarmayı düşünüyorum. Üçü bir arada olsunlar

Beklentiyi yüksek tutalım özünde 1 e de razıyız hepimiz biliyoruz

Hahaaa, çenemle kaçırdım hepinizi di mi?

Kovada yet açmak lazım tuttum bunu ayy bugün ne çok şey çıkardım kendime paylaşımlardan seviyorum sizi......

Celina biliyor musun Zanork ( 2220 ) benimde keyif aldığım, enerjimi artıran, topiğin neşesi dediğim arkadaşım

Kim nereye kaçıyor? Kaçan kovalanır hem :) Hepimizin enerjisi birbirine karışsın, birimiz düşünce diğeri yükseltsin, birimiz yükselince peşine takılıp yükselelim

Ofis o kadar soğuk ki o kadar soğuk kiiiiiii biraz daha soğursa bu binaaa içeride penguenler gezecek korkarım :) Gerçi bayılırım onlara o da ayrı, soğuğu sevmem.

on üzerinden on yıldızlı pekiyi (BİRGÜN MUTLAKA)

Kayınvalide yemeğe teşrif edeceklermiş offf poffff bu saatte mi söylenir yaaa sonra gelinler kaynanayla anlaşamaz tabii anlaşamazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…