- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.921
Senin ALO 147(öğretmen şikayet hattı) den haberin yok öyleyse
Bu okulda çocuk bir gün okula gelmeyince ( hastaymış ), okula geldiği gün öğretmen okşayıp sevmemiş, diye "çocuğuma ayrım yaptı, hastalıklı muamelesi yaptı" diyerek şikayet eden velilerimiz var...
ALO 147 beni tanımıyor ki
Çocuk dediğim yetişkin olunca annesi, kız kıza dertleşirken, yada oğlunla kız arkadaşlarını çekiştirirken....
O günlere gelelim inşallah, o zaman çıtlatırız yavaş yavaş
Sıra dayağı at ta gör
Gerçi anneleri sıradan geçirmek isteği ( ben ve tüm öğretmenlerin) içinde ukte ya , neyse....
Sen çok yaşa e mi....
Ben kendimi kurban ediyor, sizin adınıza hepsini dövüyorum o zaman
Ellerin dert görmesin , ağzın bal yesin, göbeğin şişsin, ALLAH ne muradın varsa versin............. (dilenci duası gibi oldu)
Dur
Göbeğim yeterince şiş hala. İçi dolsun önce
Ben içi dolu şişsin diye düşünerek yazmıştım , neyse ALLAH içimi biliyor
Tüm kalbimle gerçek olmasını diliyorum, istisnasız hepimiz için...
Güzel kalplerimiz var, içindeki ses her ne diliyorsa olsun
Senin ALO 147(öğretmen şikayet hattı) den haberin yok öyleyse
Bu okulda çocuk bir gün okula gelmeyince ( hastaymış ), okula geldiği gün öğretmen okşayıp sevmemiş, diye "çocuğuma ayrım yaptı, hastalıklı muamelesi yaptı" diyerek şikayet eden velilerimiz var...
Ohh..rahatladım teşekkür ederim. Kendimi meraklı melahat gibi hissetmiştim ama öyle değil, objektif olarak insan ilişkilerindeki genellemeleri kendimce değerlendirmek istemiştim. Nurgul YEŞİLÇAY'ın "Çınar Altında" isminde ödüllü bir filmi var, izlemediysen mutlaka izlemeni-zi dilerim.. Bu saatten sonra anneni değiştiremezsin, sadece onun gözünden olaylara baktığında kızı olarak değil de, yetişkin bir kadın olarak anlayacağın bir noktayı mutlaka görürsün...Farkında olmayabilirsin ama sen de annenin davranışlarını sergiliyor olabilirsin. Biz de anneyi eleştirdikten sonra, "sanki onun davranışını biz sergilemiyor muyuz?" diye özeleştiri yapıp, anneyi takdir ederiz. Bebekliğinde çocukluğunda yeterince sevgi görmeyen insanların kalbindeki boşluk bazen taşlaşıyor, dikenleşiyor....bazılarında da yeşeriyor, orman oluyor...Sezgilerime göre sende de fidanlık oluşmuş, orman olacak...
Bende 72'liyim :) Rabbim hepimizin kucağını o mucizelerle doldursun inşallah ! Cuma günün mübarek olsun
Kulakları çınlasın değerli bir büyüğüm, bilge hanıfendi, bir konuda "insanlar kendilerinde olduğu sürece paylaşır, kendisinde yok ise neyi paylaşacak, senin beklentini, senin verdiğin -değer-önemi- bilmiyorsa, boş yere üzülme" demişti. Gerçekten de insan kendinde olanı karşısındakine yansıtır, yoksa sen beklentinle boşuna üzülürsün.. Davranış kalıpları kişiliklerine uyuyorsa, aksi davranışı beklemekle sen hayalci olursun.. İnsanları olduğu gibi kabul etmek biraz zor ama hiçbirimiz de hatasız değiliz...Güzel alışkanlıklarını görüp olumsuzluklarına da gülün dikeni dersek nasıl olur?
Hoş geldin güzel karınlı arkadaşım, gel bende sana sarılayım
Her şey güzel olacak, çok güzel olacak... Olmasa da güzel olacak.. Olsa da güzel olacak... İlla ki güzel olacak (çok ısrarcı gördüm kendimi bugün)
Hem hayata dair mucizelerimiz olacak, hem de anneliğe dair... Menopoza girmiş kadının doğum mucizelerini duyuyorsak, düzelmez denilenin düzeldiğini görüyorsak, iyileşmez denilenin iyileştiğini biliyorsak demek ki çıkmadık candan ümit kesilmez
Onlarca yumurta, milyonlarca spermle mutlu oluruz elbette ama ihtiyacımız olan sadece ve sadece 1 yumurta-1 süperman :)
Olacak olacak... Kanaat notunuz yıldızlı pekiyiiiiiii
Ekrana konan sineği mouse ile kovamadım ya, yuh olsun
Günaydın tünaydın maşallah hayranım enerjine pozitifliğine
Hmmmm içim şişti diyenler var bazen ben de derim ama önce karşımdakinin içini şişirim. Sevgilimin dediğine göre (eşim yaani) ya yemek yerken susuyormuşum, ya da horlamıyorsam uyurkenAynen öyle. Söylemeyince de sorun oluyormuş, özellikle üreme sağlığı ve karın bölgesinde...Geçen gün psikoloğumdan onu öğrendim. İki arada bir derede... Allah sonumuzu hayır etsin.
Hehe, ben boşuna çıplak ampul kullanmıyorum, kırılınca fazla üzülmüyorum böylece
Ziyaret planımı bir süreliğine ertelemek zorunda kaldım. Teyzemle yazlığa tatile gitmişİlk gördüğümde ayrı ayrı selam ve sevgilerinizi ileteceğim. Çok mutlu olacak İstediğin kadar bebek alabilirsin. Sayarak koymadım ama fazla koymaya çalıştım. İkiz, üçüz... dileyen istediği kadar alsın dedim
Eksik kalmasın di mi?
Ayy canım , bu ne görgüsüz böyle demeseniz eğer : Ben 3'üz alabilir miyim
Demem valla. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış deyip ben de kendime 3 tane aldım. Bir kerede çıkarmayı düşünüyorum. Üçü bir arada olsunlar
Hahaaa, çenemle kaçırdım hepinizi di mi?
Kovada yet açmak lazım tuttum bunu ayy bugün ne çok şey çıkardım kendime paylaşımlardan seviyorum sizi......
Celina biliyor musun Zanork ( 2220 ) benimde keyif aldığım, enerjimi artıran, topiğin neşesi dediğim arkadaşım
Her şey güzel olacak, çok güzel olacak... Olmasa da güzel olacak.. Olsa da güzel olacak... İlla ki güzel olacak (çok ısrarcı gördüm kendimi bugün)
Hem hayata dair mucizelerimiz olacak, hem de anneliğe dair... Menopoza girmiş kadının doğum mucizelerini duyuyorsak, düzelmez denilenin düzeldiğini görüyorsak, iyileşmez denilenin iyileştiğini biliyorsak demek ki çıkmadık candan ümit kesilmez
Onlarca yumurta, milyonlarca spermle mutlu oluruz elbette ama ihtiyacımız olan sadece ve sadece 1 yumurta-1 süperman :)
Olacak olacak... Kanaat notunuz yıldızlı pekiyiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?