- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.901
Valla kaçıramayacaklarından biri benim seviyorum senin bakış açını benim kelimelere dökemedipim ama aaa evet aynen bencede böyle ddiğim paylaşımlarını büyük keyifle okuyorum arkadaşım sen cok yaşa!
Demem valla. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış deyip ben de kendime 3 tane aldım. Bir kerede çıkarmayı düşünüyorum. Üçü bir arada olsunlar
Zaten bende ( önceliğim orta şekerli bol köpüklü Türk kahvesi olmakla beraber ) malum kahvelerden içmek durumunda kalırsam 3'ü bir arada içerim....
Ayyy severim ben o üçü bir arada ları; bir gelseler de öpsek sarılsak ısırsak
Çocukların ve hayvanların hayatı olduğu gibi görebilme yeteneklerine bayılıyorum. Aslında biliyoruz ne olması gerektiğini. Yapabilmek mesele.
Söylememeye o kadar alışmışım ki, şimdi söylerken, düşündüğümden kat be kat öfkeli çıkıyor kelimeler. Ortalık daha da karışıyor. Piskolog amca, içtiğim su miktarını 1,5 lt. artırmamı, 1 saat yürümemi, kedi köpek beslememi önerdi
En önemlisi, öfkelenmenin doğal bir duygu olduğunu kabul etmem gerekiyormuş. (Öfkelenince utanıyorum kendimden) Sonra bir de dedi ki, öfke seviyem boşalıp, kovamda yer açıldığında, tepkilerim normal seviyeye inecekmiş. Bende o iyimser ve kendini yenileyen enerji potansiyeli varmış. Sadece dış etkenlerle, enerjimi kendi içime çekmeye ve tüketmeye başlamışım. Olcam ben olcam. Hadi bakalım
Zamanla her şey düzelir, bugünleri gülerek hatırlarsın, çocuğuna da anı diye anlatırsın inşallah.....
Çocukların ve hayvanların hayatı olduğu gibi görebilme yeteneklerine bayılıyorum. Aslında biliyoruz ne olması gerektiğini. Yapabilmek mesele.
Söylememeye o kadar alışmışım ki, şimdi söylerken, düşündüğümden kat be kat öfkeli çıkıyor kelimeler. Ortalık daha da karışıyor. Piskolog amca, içtiğim su miktarını 1,5 lt. artırmamı, 1 saat yürümemi, kedi köpek beslememi önerdi
En önemlisi, öfkelenmenin doğal bir duygu olduğunu kabul etmem gerekiyormuş. (Öfkelenince utanıyorum kendimden) Sonra bir de dedi ki, öfke seviyem boşalıp, kovamda yer açıldığında, tepkilerim normal seviyeye inecekmiş. Bende o iyimser ve kendini yenileyen enerji potansiyeli varmış. Sadece dış etkenlerle, enerjimi kendi içime çekmeye ve tüketmeye başlamışım. Olcam ben olcam. Hadi bakalım
"Kedi - köpeği ben size vereyim" deseydin keşke
Bu topikte herkes senin enerjine hasta, birde sen fark etsen çok süper olacak valla
Geliyorlar arkadaşım az kaldıı üçü olmasada biri geliyorrr .......
Kovada yet açmak lazım tuttum bunu ayy bugün ne çok şey çıkardım kendime paylaşımlardan seviyorum sizi......
Biz de seni seviyoruz ki
Valla kaçıramayacaklarından biri benim seviyorum senin bakış açını benim kelimelere dökemedipim ama aaa evet aynen bencede böyle ddiğim paylaşımlarını büyük keyifle okuyorum arkadaşım sen cok yaşa!
Düştümmmmmm
off yaa bu okulda milletin derdi hiç bitmiyor
Celina biliyor musun
Zanork ( 2220 ) benimde keyif aldığım, enerjimi artıran, topiğin neşesi dediğim arkadaşım
Geleyim, sıra dayağı atalım. Rahatlarız
Zamanla her şey düzelir, bugünleri gülerek hatırlarsın, çocuğuna da anı diye anlatırsın inşallah.....
Ben gülerek hatırlayayım da çocuğum bilmesin yaw. Yazık günah
"Kedi - köpeği ben size vereyim" deseydin keşke
Bu topikte herkes senin enerjine hasta, birde sen fark etsen çok süper olacak valla
Söyledim "Hmm, iyi" dedi
Çocuk dediğim yetişkin olunca annesi, kız kıza dertleşirken, yada oğlunla kız arkadaşlarını çekiştirirken....
Bence bilsin....
O'nu ne çok istediğinizi, ne emeklerle ve ne acılarla dünyaya getirdiğinizi, ne kadar değerli olduğunu bilsin ki mutlu olsun.
Ben annemin hep " ben bunu hiç istememiştim , düşsün diye çok uğraştım, iğne yaptırdım düşmedi, ağır kaldırdım düşmedi, yiyecek ekmeği çekecek çilesi varmış demek ki " diye millete anlatımlarını dinleyerek büyüdüm.
Belki de aramızdaki soğukluğun sebebi hep bu oldu ( belki değil, kesinlikle )
Terapi olur değil mi canım
En alasından hem de. Psikolog da neymiş
Bence bilsin....
O'nu ne çok istediğinizi, ne emeklerle ve ne acılarla dünyaya getirdiğinizi, ne kadar değerli olduğunu bilsin ki mutlu olsun.
Ben annemin hep " ben bunu hiç istememiştim , düşsün diye çok uğraştım, iğne yaptırdım düşmedi, ağır kaldırdım düşmedi, yiyecek ekmeği çekecek çilesi varmış demek ki " diye millete anlatımlarını dinleyerek büyüdüm.
Belki de aramızdaki soğukluğun sebebi hep bu oldu ( belki değil, kesinlikle )
Onu ne çok istediğimizi bilsin tabi. Her şeyi göze aldığımızı, onu ararken eş olmayı öğrenmeye başladığımızı... Ama annemle sıkıntılarımızı bilmesin. O zaman hem anneme karşı olumsuz duygular geliştirir, hem de benim sevgimden şüpheye düşer gibi geliyor. Büyüdükçe anlatılır bazı şeyler belki ama çocukken ı-ıh. Çocukluğuna kirli duygular girmesin. Hayat yeterince zorlu ve kirli zaten.
Eyvah eyvah, doğmamış çocuğa don biçmeye başladım. Doğunca totosuna yapışacak o donlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?