Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya kızlar, yarın sabah 7,40 uçağımız kalkıyor içimdeki heyecanı yenemiyorum sanki kalbim duracak gibi hissediyorum offf ya ne yapacam bide uçakta kalp krizinden gidermiğim dersiniz sanki kalbim içerde trampet çalıyor gibi

Ekrana konan sineği mouse ile kovamadım ya, yuh olsun
Hahahahahahahah kahvemi püskürttüm bu da iyiydi... Bir "aklı-evvel" daha buldum yaşasın

Ben de ekran kirlendiğinde silecek kolu arayabiliyorum... Fark ettiğimde olan alnıma oluyor, "hay allahımm" diyerek şaplak indiriyorum

Anneannem pek o dediğin kuma göm beni anneannelerden değil. "Cıbıldak garılaa vaa, emme hevaası eyi geliyo " türünden benimki
Çok seviyorum. Allah eksikliğini göstermesin. Çok güzel gülümsemelerim var onun sayesinde. Bugün de onlardan birisi
Topiği de çok seviyorum. Yapıcı eleştirilerle sohbetlerin tadını unutmuşum, lise çağlarıma dönüyorum burada. Çok keyifli. Hepiniz iyi ki varsınız.
Bence, arasıra sizin ofiste gün yapalım. O ısı sana bir sene gider

Bol su iç. Duş al, yüksek sesle "anne olmaya hazırım, bebeğimi almaya gidiyorum" de. İçin boşalana kadar kahkaha at. Sabaha bişeyin kalmaz

Kayınvalide yemeğe teşrif edeceklermiş offf poffff bu saatte mi söylenir yaaa sonra gelinler kaynanayla anlaşamaz tabii anlaşamazzz

Oflama, oflama. Ne biçim gelinsin sen? Koy kapının önüne bi daha gelme de, bi tekme totosuna. Ohhhh
Hadi git şimdi yemeğini yap

Kimse senin hayalini gerçekleştirmek için burada değil...
Herkes kendi kaderini, kendi gerçeğini yerine getirmek için burada..

* Osho

Facebookta buldum. Ebebeyinlerin(!) Dikkatıne paylaştım. İyi yapmışım di mi?

Kayınvalide yemeğe teşrif edeceklermiş offf poffff bu saatte mi söylenir yaaa sonra gelinler kaynanayla anlaşamaz tabii anlaşamazzz

Şeyyy sizinkilere kızıyorum ama itiraf ediyorum böyle okudukça, duydukça, çok sevdiğim "sultanım" dediğim kayınvalidemi daha bi çoook seviyorum İyi ağırlamak isterim o yüzden keşke daha önceden haber verseniz neler neler yapardım diye söylesen anlar mı ki? Yoksa ona da bir kulp mu bulur?

Aramadan gelmek diye bir şey yok -hoş biz evde mi oluyoruz ki aramadan gelsin - gelecekse mutlaka günler öncesinden müsaitseniz diye sorar, gelirken de canımmmmmmmm (bildiğin parmak yedirten) yemeklerinden de getirir mükellef sofrayı donatır sen yorulma der... Allahım bayılıyorum :) Deepfreeze kendisinin hazırladığı bir porsiyona göre ayrı ayrı paketlenmiş köfteler, özel marine edilmiş etler, tavuklar, şişler, dolmalar vs. doludur oysa ki... Hazırlar getirir onlar dursun iş dönüşü yersiniz der... Allahımmmmmmmmmmmmmm herkese nasip etsin, öyle olmayana sihirli değnek ile değsin değiştirsin, tonton mu tonton çocuklarının ve eşlerinin mutluluğuna kendini vakfetmiş anneler-babalar olsunlar... Huyu huyumuza, suyu suyumuza olsun, başımızın üstünde yerleri olsun :)

Dünürüne annemi benim doğum günümde arayıp bu kızı iyi ki doğurdun dünüüüür der beni bitirir zaten :) Ben her sene mutlaka onlarla 1 hafta tatile giderim. İlla ki gidelim diye tutturan da ben olurum... Bu 1 Mayıs'da da gittik, belki bu sene 2. ye kaçarız Ayvalık taraflarına :) tü tü tü tüüüüüüü nazar değdirmem di mi

Ah ne güzel heyecan... Durmaz o kalp durur mu daha ne heyecanlar yaşayacak, bereketli foliküller, bölüm bölüm bölünen embriyolar, sımsıkı tutunan, keselerinin içinde pıt pıt pıtırcıklar duyacak... Ooooo nefis heyecanların olsun... Dol taş, bize de bulaş :)

Sıkıntısız, türbülanssız keyifli seyahatler diliyorum... Sık sık haberdar et gelişmelerden :))

Oflama, oflama. Ne biçim gelinsin sen? Koy kapının önüne bi daha gelme de, bi tekme totosuna. Ohhhh
Hadi git şimdi yemeğini yap

Betersin beter yapmıyorum yemek valla dışarı götürcez vakitlice haber verseydi evdeki yemek bize göre hem de sevmezmiş (karnıyarık söylemesi ayıp) şimdi gel de katil olma ....

inşallah güzel dileklerin gerçek olur bu heyecanı yaşamak hepimize nasip olur fırsat buldukça yazmaya çalışacam allahım güzel haberler yazmayı nasip etsin inşallah

A-aaa, ne ayıp. Bu kadar kaynanazedenin arasında Hiç yakıştıramadım

Betersin beter yapmıyorum yemek valla dışarı götürcez vakitlice haber verseydi evdeki yemek bize göre hem de sevmezmiş (karnıyarık söylemesi ayıp) şimdi gel de katil olma ....

bence yemeklere bol tuz ve bolca acı kat töbe etsin ben bu gelinin yemeklerini yemem bir daha desin al sana uzun süre rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…