- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.881
Ben geldim...
Hepinize hayırlı Cumalar , sohbetiniz bol olsun.
Yorgun Savaşçım benim ...
Karısını bu şekil kızdırıpta bundan keyf alan erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum yaaa... Babam anneme- eniştem ablama- abim de bana yapardı.. Çok gıcıklarr
Hayırlı cumalar arkadaşım
Ayran o, yanlış anlama
Ben de uyumuşum 4 saat kadar
Dünün yorgunluğu ve sabaha kadar uyumamanın mükafatı olarak kelimenin tam anlamıyla sızmışım. Eşim dalga geçiyor horlamandan kediler korktu diye
Bu testler, fiziksel şartlar yanında, ruh halinin etkisini de dün teyit etmiş oldum. Dün İstanbul Mora Neosante' de görüşmem vardı. Psikolog Ersan Bey der ki, yaşam enerjisinin düşmesi, sadece ruhsal değil, fiziksel olarak ta zarar vermekte. Yani mutsuzluk, her türlü hastalığa davetiye çıkarmakta. Enerjisi içe dönük birisinin yumurta oluşturmak, oluşan yumurtadan embriyo elde etmek, gebe kalmak ya da gebeliği sağlıkla tamamlamak konusunda sıkıntı yaşaması kaçınılmaz. Yine anneannem örneğine döneceğim. Kadın 62 yaşında, dedemin ani vefatından sonra menapoza girdi. 72 yaşında rahim ve yumurtalıkları alındığında, hala yumuk yumuk folkül adayları vardı. Şu anda 80 yaşında maşallah, hala gelecekle ilgili planlar yapıyor. Evi boyatayım, koltuklara yüz yaptırayım, onu alayım, bunu satayım... 5 yaşındayken annesini, 12 yaşındayken babasını kaybetmiş. Bir kaç üvey anne, daha sonra yengeleri tarafından büyütülüp, öz teyzesinin üvey oğluna gelin gitmiş. Sahip olduğu yaşam değerleri, hep kendi edinimleri. Kimsenin etkisinde kalmadan, rahmetli dedem ve ailesinin de desteğiyle hep mutlu ve rahat bir hayatı oldu. Her sabah namazdan kahvaltıya kadar ve her akşam, yatsı namazından sonra rahmetli dedemle günün muhasebesini yaparlardı. Üzüntülerini, düşüncelerini, planlarını konuşurlardı...O saatlerde kimse yanlarına gitmezdi. (Benden başka) Dedemin yatmadan önce içtiği kahveyi istisnasız her akşam elleriyle hazırladı. Büyük bir aşkla evlenmedikleri halde, birbirlerine çok düşkündüler. Bütündüler. Ben ekmek arası bir şeyler hazırlamaya üşeniyorum şimdi. Kadın bu yaşında en az 3 çeşit yemeği olmazsa yemek yedim demiyor. Hayattan fazla beklentisi olmadan, hayatın getirdiği her şeye şükrederek geçirdiği ömrünün her anından keyif aldı. Allah hayırlı ve uzun ömür versin...
Diyeceğim o ki, duyguları biriktirmek, saklamak, yok saymak, bize bir şekilde öğretilen ve geriye çeken şeyler. Hayatımızda her duyguyu yeterince yaşayıp doyurduğumuz zaman, tam bütün olmayı becereceğiz sanırım. Ruhumuz özgürlüğüne kavuştuğunda da, gelsin sağlıklı bebekler
(Fazla fazla koydum ki, hepimize nasip olsun)
Allah uzun ömürler versin ton ton anneanemize..huzur cok önemli bilmek yetmiyor uygulamaya geçmek lazım diye diye bu yaşa geldim ...başlasam uygulamaya biran önce iyi olacak....fazla bebişten ben açgözlülük yapmadım bir tanesini aldım ...
......Çok mu özlemişim ne? Bir ziyaret etmeli artık...
Allah başınızdan eksik etmesin gittiğinde ellerinden benim içinde öp tontonu..eski kadının hali başka benim anneannede hastanede yattığı dönemlerde saçını taratır aynen üstünü başını degiştirir pudra sürdürürdü Nur içinde yatsın dediğim gibi eskiler bir başka hayattayken kıymetini bilmek lazım....
Günaydın günaydınnn hatta tünaydınnnn hepinize sarılasım var
Mesajları bir okuyayım birikmiş yine. Ben burayı zor takip ediyorum bir de dondurulmus embriyoyu arada okuyorum, bazen yazıyorum... Başlıkları nasıl takip ediyorsunuz nerede kaldığınızı falan? Yoksa bir püfff noktası mı var...?
:44:
Tünaydın
Benim takip kolay, son kaldığım sayfayı, sekmelere ekliyorum. Böylece açtığımda son kaldığım yerden açılıyor. Alıntıları da sağ tuşla yeni sekme olarak açıyorum, böylece yine kaldığım yerden devam edebiliyorum
Günaydın günaydınnn hatta tünaydınnnn hepinize sarılasım var
Mesajları bir okuyayım birikmiş yine. Ben burayı zor takip ediyorum bir de dondurulmus embriyoyu arada okuyorum, bazen yazıyorum... Başlıkları nasıl takip ediyorsunuz nerede kaldığınızı falan? Yoksa bir püfff noktası mı var...?
:44:
Benim annemde senin annen gibi, kırgınlığını üzüntünü belirtirsen, daha da kırıcı olur..........
Yalnız değilsin o konuda
Aynen öyle. Söylemeyince de sorun oluyormuş, özellikle üreme sağlığı ve karın bölgesinde...Geçen gün psikoloğumdan onu öğrendim. İki arada bir derede... Allah sonumuzu hayır etsin.
aaaaaaaaaaa gerçek mi ? Bende sarılma sandım. Özürrrr
bu harikaydı... Uyku pozisyonu ve yorgunluğa bağlı bende horlarım pek de güzel horlarım hahahahaha avizeleri sallarım derdim, sende bendensin süper
Elleri öpülesi kadınlarım vardı benim ikisi de nev-i şahsına münhasır dün gibi sevdiğim, her gün özlediğim... Sen senin elleri öpülesi kadınının elleri öpülebiliyorken özlem duymayı bekleme daha sık fırsat yaratmaya bak... Öperken benim için de öp, sevgiyle sarıl.
Her biri ayrı değer, her bir anıları ayrı hazine kadınlar eski kadınlar... Hayatın matematiğini çözmüş (başa çıkamayacaklarını kabullenmeyi ve yaşamayı da öğrenmiş) nefis kadınlar. Yaşadıklarından aktardıkları bile bizler için müthiş kazanım...
Allah başınızdan eksik etmesin, yokluklarıyla üzmesin. Kaybettiklerimiz ise nurlar içinde uyusun...
bebeklere gelince ben direkt 2 taneyi ayırdım kendime yedekli ilerledim aççççççççç gözlülük yaptım bile isteye... 30 tane koymuşsun dayanamadım. Çoğalarak sağlıkla gelsin bebeklerrr :)
Aynen öyle. Söylemeyince de sorun oluyormuş, özellikle üreme sağlığı ve karın bölgesinde...Geçen gün psikoloğumdan onu öğrendim. İki arada bir derede... Allah sonumuzu hayır etsin.
Hmmm......... eskilerin" şiştim resmen söylemezsem karnım çatlayacak" dedikleri ve benim sürekli yaşadığım şey bilimsel olarak gerçekmiş , öyle mii.......
Bunu öğrendiğim iyi oldu, annem için değil O'na diyeceklerimi diyorum, ayıp olmasın diye sustuklarım vardı, korksunlar dilimden bundan sonra
Yıllar önce internette okey oynarken masada ki bir bayan , "hayatı düzgün yaşamayı 10 yaşındaki oğlumdan öğrendim demişti,
" anne milletin söylediklerine içerleyip üzülüyorsun, hasta oluyorsun; bundan sonra sen söyle Onlar üzülsün" demiş oğlu.
O gün bugündür tüm psikolojik sorunlarımı attım üzerimden" diyerek anlatmıştı oyun sırasında..
Hehe, ben boşuna çıplak ampul kullanmıyorum, kırılınca fazla üzülmüyorum böylece
Ziyaret planımı bir süreliğine ertelemek zorunda kaldım. Teyzemle yazlığa tatile gitmiş
İlk gördüğümde ayrı ayrı selam ve sevgilerinizi ileteceğim. Çok mutlu olacak
İstediğin kadar bebek alabilirsin. Sayarak koymadım ama fazla koymaya çalıştım. İkiz, üçüz... dileyen istediği kadar alsın dedim
Eksik kalmasın di mi?
Hmmm......... eskilerin" şiştim resmen söylemezsem karnım çatlayacak" dedikleri ve benim sürekli yaşadığım şey bilimsel olarak gerçekmiş , öyle mii.......
Bunu öğrendiğim iyi oldu, annem için değil O'na diyeceklerimi diyorum, ayıp olmasın diye sustuklarım vardı, korksunlar dilimden bundan sonra
Yıllar önce internette okey oynarken masada ki bir bayan , "hayatı düzgün yaşamayı 10 yaşındaki oğlumdan öğrendim demişti,
" anne milletin söylediklerine içerleyip üzülüyorsun, hasta oluyorsun; bundan sonra sen söyle Onlar üzülsün" demiş oğlu.
O gün bugündür tüm psikolojik sorunlarımı attım üzerimden" diyerek anlatmıştı oyun sırasında..
Çocukların ve hayvanların hayatı olduğu gibi görebilme yeteneklerine bayılıyorum. Aslında biliyoruz ne olması gerektiğini. Yapabilmek mesele.
Söylememeye o kadar alışmışım ki, şimdi söylerken, düşündüğümden kat be kat öfkeli çıkıyor kelimeler. Ortalık daha da karışıyor. Piskolog amca, içtiğim su miktarını 1,5 lt. artırmamı, 1 saat yürümemi, kedi köpek beslememi önerdi
En önemlisi, öfkelenmenin doğal bir duygu olduğunu kabul etmem gerekiyormuş. (Öfkelenince utanıyorum kendimden) Sonra bir de dedi ki, öfke seviyem boşalıp, kovamda yer açıldığında, tepkilerim normal seviyeye inecekmiş. Bende o iyimser ve kendini yenileyen enerji potansiyeli varmış. Sadece dış etkenlerle, enerjimi kendi içime çekmeye ve tüketmeye başlamışım. Olcam ben olcam. Hadi bakalım
Ayy canım , bu ne görgüsüz böyle demeseniz eğer : Ben 3'üz alabilir miyim
Kovada yet açmak lazım tuttum bunu ayy bugün ne çok şey çıkardım kendime paylaşımlardan seviyorum sizi......Çocukların ve hayvanların hayatı olduğu gibi görebilme yeteneklerine bayılıyorum. Aslında biliyoruz ne olması gerektiğini. Yapabilmek mesele.
Söylememeye o kadar alışmışım ki, şimdi söylerken, düşündüğümden kat be kat öfkeli çıkıyor kelimeler. Ortalık daha da karışıyor. Piskolog amca, içtiğim su miktarını 1,5 lt. artırmamı, 1 saat yürümemi, kedi köpek beslememi önerdi
En önemlisi, öfkelenmenin doğal bir duygu olduğunu kabul etmem gerekiyormuş. (Öfkelenince utanıyorum kendimden) Sonra bir de dedi ki, öfke seviyem boşalıp, kovamda yer açıldığında, tepkilerim normal seviyeye inecekmiş. Bende o iyimser ve kendini yenileyen enerji potansiyeli varmış. Sadece dış etkenlerle, enerjimi kendi içime çekmeye ve tüketmeye başlamışım. Olcam ben olcam. Hadi bakalım
Hahaaa, çenemle kaçırdım hepinizi di mi?
Hahaaa, çenemle kaçırdım hepinizi di mi?
Kovada yet açmak lazım tuttum bunu ayy bugün ne çok şey çıkardım kendime paylaşımlardan seviyorum sizi......
Bizde seni seviyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?