Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yorgun Savaşçım benim ...

Karısını bu şekil kızdırıpta bundan keyf alan erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum yaaa... Babam anneme- eniştem ablama- abim de bana yapardı.. Çok gıcıklarr

Ben de zamanında eşimin uyurkenki pozisyonlarını ve horultularını videoya çekmiştim. Ayrıca horlarım, hem de sağlam horlarım. O yüzden sorun yok

Ben de uyumuşum 4 saat kadar
Dünün yorgunluğu ve sabaha kadar uyumamanın mükafatı olarak kelimenin tam anlamıyla sızmışım. Eşim dalga geçiyor horlamandan kediler korktu diye
bu harikaydı... Uyku pozisyonu ve yorgunluğa bağlı bende horlarım pek de güzel horlarım hahahahaha avizeleri sallarım derdim, sende bendensin süper

......Çok mu özlemişim ne? Bir ziyaret etmeli artık...

Elleri öpülesi kadınlarım vardı benim ikisi de nev-i şahsına münhasır dün gibi sevdiğim, her gün özlediğim... Sen senin elleri öpülesi kadınının elleri öpülebiliyorken özlem duymayı bekleme daha sık fırsat yaratmaya bak... Öperken benim için de öp, sevgiyle sarıl.

Her biri ayrı değer, her bir anıları ayrı hazine kadınlar eski kadınlar... Hayatın matematiğini çözmüş (başa çıkamayacaklarını kabullenmeyi ve yaşamayı da öğrenmiş) nefis kadınlar. Yaşadıklarından aktardıkları bile bizler için müthiş kazanım...

Allah başınızdan eksik etmesin, yokluklarıyla üzmesin. Kaybettiklerimiz ise nurlar içinde uyusun...

bebeklere gelince ben direkt 2 taneyi ayırdım kendime yedekli ilerledim aççççççççç gözlülük yaptım bile isteye... 30 tane koymuşsun dayanamadım. Çoğalarak sağlıkla gelsin bebeklerrr :)

Tünaydın
Benim takip kolay, son kaldığım sayfayı, sekmelere ekliyorum. Böylece açtığımda son kaldığım yerden açılıyor. Alıntıları da sağ tuşla yeni sekme olarak açıyorum, böylece yine kaldığım yerden devam edebiliyorum

Bi türlü sevemedim şu bilgisayar işini ben sayfayı hep açık tutuyorum :)))) bilgisayarda sürekli açık yakınımda çoğunlukla arasıra yeniliyorum sayfayı eşimde tembihli dokunmaya benim bilgisayara cep tel e bildirim düşünce arkadaşlarınnnnn diye haber veriyorr...

Günaydın tünaydın maşallah hayranım enerjine pozitifliğine

Hehe, ben boşuna çıplak ampul kullanmıyorum, kırılınca fazla üzülmüyorum böylece
Ziyaret planımı bir süreliğine ertelemek zorunda kaldım. Teyzemle yazlığa tatile gitmiş
İlk gördüğümde ayrı ayrı selam ve sevgilerinizi ileteceğim. Çok mutlu olacak
İstediğin kadar bebek alabilirsin. Sayarak koymadım ama fazla koymaya çalıştım. İkiz, üçüz... dileyen istediği kadar alsın dedim
Eksik kalmasın di mi?

Ayy canım , bu ne görgüsüz böyle demeseniz eğer : Ben 3'üz alabilir miyim

Hahaaa, çenemle kaçırdım hepinizi di mi?

Valla kaçıramayacaklarından biri benim seviyorum senin bakış açını benim kelimelere dökemedipim ama aaa evet aynen bencede böyle ddiğim paylaşımlarını büyük keyifle okuyorum arkadaşım sen cok yaşa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…