- Konu Sahibi akideciknane
-
- #14.981
işyerindeğim koptum gülmekten beni gören kafayı sıyırmış der gibi bakıyor
Oğlu anacığını kötü yete götürür mü yalnız ben olsam mc e sokarım
canım oğlu yanındayken biraz zor olur :)
arkadaşlar netten çıkıyorum bir daha nezaman girerim bilemiyorum hepinizi çok özleyecem kendinize iyi bakın
dualarınıza çok ihtiyacım var sizi seviyoruuum çooooooo öptüm herkesi alah emanet olun
işyerindeğim koptum gülmekten beni gören kafayı sıyırmış der gibi bakıyor
Kaynananın iyisi 6 ay yaşar diyorum. Evleneli 6 ayı geçtiyse bi çözüm düşün bence
Yok yok. Eşim evde alkol bulunmasından hoşlanmıyor, hepsini içiyor
arkadaşlar netten çıkıyorum bir daha nezaman girerim bilemiyorum hepinizi çok özleyecem kendinize iyi bakın
dualarınıza çok ihtiyacım var sizi seviyoruuum çooooooo öptüm herkesi alah emanet olun
Alinti yapamiyorum telefondan, kiskanmayin vallahi yurekten diliyorum tontonaaa donsunler :)
Yemek konusundaki dehsettttt onerilere koptummm 🙈 😃 bi dolu fikir cikti :) biii de suyunu zanork suyundan yap "cakir" olsun hahahaha haniii duble de olursa "opucjemmm" mooduna gecer belki sevgii yumagi olursunuz :))))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eksikliği inan bana daha büyük sorun canım Allah hiçkimsenin başından eksik etmesin..
Ben benimkini 2 yıldır görmüyorum, hiç sorun yok çok şükür
eşimde ben çok sıkı denetliyorum bir bira bile içemiyorya arada çok bunalırsa biranın sperme katkısı varmış buğdaydan yapılıyor diyor:))
haftalarca çok bunaltırsamda tartışma yaratıyor morelim bozuldu bi bira içmeliyim diyor sigara krizi gibi onunkide:)
Kaynananın iyisi 6 ay yaşar diyorum. Evleneli 6 ayı geçtiyse bi çözüm düşün bence
Alinti yapamiyorum telefondan, kiskanmayin vallahi yurekten diliyorum tontonaaa donsunler :)
Yemek konusundaki dehsettttt onerilere koptummm 🙈 😃 bi dolu fikir cikti :) biii de suyunu zanork suyundan yap "cakir" olsun hahahaha haniii duble de olursa "opucjemmm" mooduna gecer belki sevgii yumagi olursunuz :))))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geldi karşımda oturuyor ben de aldım bilgisyarı elime ohhh şahaneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?