Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alinti yapamiyorum telefondan, kiskanmayin vallahi yurekten diliyorum tontonaaa donsunler :)

Yemek konusundaki dehsettttt onerilere koptummm 🙈 😃 bi dolu fikir cikti :) biii de suyunu zanork suyundan yap "cakir" olsun hahahaha haniii duble de olursa "opucjemmm" mooduna gecer belki sevgii yumagi olursunuz :))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar netten çıkıyorum bir daha nezaman girerim bilemiyorum hepinizi çok özleyecem kendinize iyi bakın
dualarınıza çok ihtiyacım var sizi seviyoruuum çooooooo öptüm herkesi alah emanet olun

canım herşey gönlünce gelişsin.. güzel haberlerle dönn..

Bebeklerve cooook sansli cooook heyecanli olsun herrr sey... Gule gule gel, giderken x-ray den gecememmm ben de insallah :) iyi yolculuklarr

Saka gibi enerji fazlasi elektronige mi etki etti ne telefonda da ariza cikti, kitlendi :))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok yok. Eşim evde alkol bulunmasından hoşlanmıyor, hepsini içiyor

eşimde ben çok sıkı denetliyorum bir bira bile içemiyorya arada çok bunalırsa biranın sperme katkısı varmış buğdaydan yapılıyor diyor:))
haftalarca çok bunaltırsamda tartışma yaratıyor morelim bozuldu bi bira içmeliyim diyor sigara krizi gibi onunkide:)

arkadaşlar netten çıkıyorum bir daha nezaman girerim bilemiyorum hepinizi çok özleyecem kendinize iyi bakın
dualarınıza çok ihtiyacım var sizi seviyoruuum çooooooo öptüm herkesi alah emanet olun

Allah yolunu açık etsin arkadaşım. Hayırlı, güzel haberler getir inşallah. Dualarımızda, yüreğimizdesin.

zanork suyu ha? Şişeletip satsam mı ki? Haşerelere ve kaynanalara etkili ilaç niyetine :94:

Aşığa Bağdat, Trakyalıya alkol sorulmaz
Bir ara içiyordu. İşi yoğun ve yorucuyken, dinlendiğini söylüyordu ama baktı dokunmaya başladı, kendiliğinden bıraktı. Arasıra, ikram edilirse içiyor şimdi. İçkisine karışmam zaten. Sapıtmasın, başına iş almasın, hasta olmasın yeter.

Amann sevgi yumağı olmayayım onunla ....sizle sarılalım yumak olalım yeter....belki daha sonra bakarız onunlada durumlara haber verip gelirse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…