Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yarın detaylı plan yapacağımmmmmm

Bi taraftan araştır istersen. Yok mu internette şöööle etkili bi, "kaynanasını öldüren gelin" haberi? Bu akşamı korku filmi gibi yaşasın
Evde ağırlayacaktın aslında. Yemek esnasında da öyle bir film açıp gerecektin kadını, bak bir daha geliyor mu

cnm merhaba nasilsinn
hic sesin cikmadi iyisinn dimii..

sızı hergun okuyorum hatta az once kopyalayıp yazılarınızı ablama gonderdım o merak edıyodu neler yazışıyoruz vs dıye sasırdı ne kadar ıyı bayanlar dıyor.muhakkak hergun okuyorum esım spor yapıyor yanımda ben bu saatlare sızlerı okuyorum.ayrıca ablam burada almanyada bu benım ıcın ıyı bıy olay yalnız kalmamak adına.sızler cok ıyı bayanlarsınız cıdden

bılmıyorum ama sızı böyle sessizce takıp etmek daha hoşuma gıdıyor .ablamda dıyor neden sende sık sık yazmıyorsun sonuçta aynı dili konuşuyorsunuz.dedım olabılır ama arada yazıyorum dedım.bız senın gıbı ağustosta düşünüyoruz tupu memorıalde bakalım.sımdıden kafam karışık nasıl olacak ızıne denk geliyor cunku.6 haftalığına turkıyedeyız.annemlere vs gezmek adına herseyı ıptal etmek zorunda kalacağım belkı tüpe odaklanmam gerekya bakalım ensucugum senı takıp edıyorumıylesıyorsun.bende oldum laparoskopı burda bırde acık amelıyat sezeryan gıbı 4 tane mıyomum alındı.en buyugu 4 cmdıye.kızlar hepınızı takıp edıyorum sesızde olsa ve sevıyorum sızlerı

:)) cnm seni iyi gordumm hep boyle kal. neguzel tedavi planlarida yapilmis cnm sen tedavini olda seneye kucaginda bebeginle annenleri bolca gezersin.. zaten su anda eminim annenin en buyuk dusuncesi senin bir bebegin olmasidir..
ablacina bendenn cok selamlar cnm.. ablanin kiz kardesin yakinligini hicbirsey tutmuyor ne guzel yakininda..
ayni donemlerde tedavi olacagiz insallah karsilasiriz hastanede oyle birsey olursa sana sikica sarilirim orada:))
yazmadanda oku cnm kafannn dagilir aradada yazz tabiii.. bu arada tedavi oncesi biraz kendine bu iki ay bak on hazirlik yumurta kaliten iyice artsin. hergun iki yumurta ye suda.. ari sutlu polenli dogal bal karisimi al.. hergun bi tatli kasigi ye cnm..
cok cok optumm..

Arasıra yaz deşarj olursun canım...ensunun dediği gibi tatilini çok düşünme inşallah bebişin gelir seneye onunla tatil yaparsınız..öpüyorum seni...

Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın

Son düzenleme:

Başınız sağolsun arkadaşım. Allah hepimizin ölmüşlerine ve dua edecek kimsesi olmayanlara da rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
Her şerde vardır bir hayır. Rabbim o hayrı görecek göz, anlayacak zihin, kabul edecek yürek versin hepimize.
Çok özletme kendini. Biz de elimizden geldiği, dilimiz döndüğünce destek olalım sana...

Neseli topik arkadaslarim ben geldimmmmmm

Uzun bir aradan sonra (iki gün yazmayinca bana oyle geliyo)Merhaba herkese bugün pazar herkesler nerde demicem tabi keyfini cikarin kocislerinizle tabi kaynalarinizlada hahaha ben simdi kalkip kaynanama ramazan icin manti yapcakmis yardimagitcem allah ona kaln omrunde tek oglunun torununu gosterir insallah

GUZBAHARIM birdaha topige girer ve yazdigimi okurmusun bilmiyorum ama basin sagolsun canim, yap canim son gorevin neyse yap allah karsina cikartsin insallah Allah senden razi olsun canim umutlarini yitirme sakin umadin anda neler olur neler

CAMAS tatilin keyfini cikar ve güzel haberlerle gel canim gayirlisi olsun insallah

ZINAK kediler nasil canim anacim su kedilerini kiskanmaya basladim ya onlar bile benden daha ünlü oldular topikte koca iki sayfa kedilere vayyy anasini hahaha eve minik kedimi alsam napsam versene bana birtane .......
ENSU nasilsin agrin sizin varmi halen semra hanima yazdim baklalim ne cevap yazacak benim doktorum selman beyde rahime bakmamiz lazim diyo neden tutunmuyo iki ameliyat oldum ya burda orda bir teslik olmus olabilir diyo neyse hayirlisi sen azcik gobisini dinle canim ramazanda oruc tucak misin.......?
W.DUYGU canikom nasil gidiyo neler planliyosun azcik senden anlat Arkadasin nasil iyi oldumu.? Beni biliyosun karasiz bekliyorum
BELKI canim naber bendede iki abla var burda hergün biri is yerime geliyo ya bal getiriler yada gazetede birsey okur alir gelirler" bunu ye bu sana iyi gelecek" ay canlarim ya ben son kizim cok istiyolar onlarda ama hayirlisi sana numara yazdim canim insallah gorusuruz
USMIHAN SULTAN hadime dusmez ama tipik arkadasi olduk burda sesimizi bile tanimiyiruz yazip duruyoruz sakin vaz gecme icinde umut olsun mutlaka neler cektin onu anca sen bilirsin canim ama ne istersen onu alirsin ,senin icin hayirlisini diliyiorum
Birazdan tekrar gelcem kocam yokken herkese yazayim

KAYNANA sorunu herkeste var canim kaynanalarda gelinlerden sorunlu cok nadir bir mutlu son olur napcaz öyle böyle cekecez benim sansim kizlari cok hayirsiz ne derdi varsa ben kosuyorum annama yapamiyorum uzagim bari onayapayim diyorum oylece gecinip gidiyoruz sen birde tatili dene kaynananla hahahaha kaynamam istiyo ama ben ve esim asla ki esim diyo" birdaha seninle asla tatile gitmem git kizlarin gotursun"
Hayirli ugurlu pararlar canim herkesi optummmmmm

Şu anda elimde 3 tane fazla kedi var. Bir ay kadar sonra da son bakire kedim doğuracak İstediğin kadar verebilirim

allaha dua etkı o yönden sanslısın bırde osmanlıdakı kızları ıle ıttıfak kurmus olsaydı artı ıclerıne esınıde alsalardı ısın dahada zordu bu sekılde hıc degılse aranıza kımse gıremıyo.benımkılerı tanımıyorum ben vefat etmısler ama sayet olsalardı elımden gelenı yaprdım tabı bıldıklerı surece.ne güzel acmıla burda herkes var senın adına.benım bır tek ablam ısterdım aılemden bazılarıda olsun.alısamadım ben buralara esımde aksıne vatanım burası diyecek kadar cok sevıyor

basınız sagolsun arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…