Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnsan nerede rahatsa orayı vatan biliyor sanırım. Uzakta olmak gerçekten zor. Ama kavuşunca yüzlerde beliren o sevinç ve özlemi hiç bir şeye değişmem
Keşke bütün gelinler ve kaynanalar mutlu aileler olmayı başarabilse. Kalplerin sevmek konusundaki cömertliğini görebilse... Sadece kaynanalar kötü diyemem. Allah var, gelinini el üstünde tutan kaynanalar gördüm. Eski komşularımdan birisi, ilk ziyarete geldiklerinde kızım diye tanıttı. Öyle sıcak bir ilişkileri vardı ki anlatamam. Bir yıl sonra öğrendim gelin- kaynana olduklarını. Yine öyle bir kaynana tanıdım burada. Kızım diyor, başka bir şey demiyor (kendisinin de var 3 kızı) ama gelin, arkasından" sırnaşık" diye söyleniyor. Anlamıyorum bu işleri. :44:

aynen dedıgın gıbı .ben de su gerıde bıraktığım 39 yılınardında ne ılıskıler gordum.dedıgın gıbı ne nankör gelınler bır o kadard a kaynanalar gordum.ben ıls esımın annesı ıle 9 yıl kaldım.allah varkı aramızda bır sürtünme yaşanmadı.belkı ben cok saftım açıkgöz degıldımve ayrıca esımı cok sevdıgım ıcın onun yakınlarınıda sevıyordum oyle dıyelım.ve hakkınıda yemıyeyım rahmetlı kayınvalıdem kızları kadarda tutmasada bana kotu bır davranışı olmadı.hatta bazan oğlunun bana yaptığı haksızlıkları ben evde hıcbırseyle ılgılenmememle çıkartıyordum.tabı buda yanlış.ama ıyı bır kadında .ben boşandıktan 1 yıl sonra kan kanserinden oldu.gıdemedım görmeye cok nıyet ettım ama ayrıldığım kışı bıor sey der dıye gıdemedım.gormek ısterdım.sımdı allah nur ıcınde yatırsın dıyorsam bana cok buyuk bır kotulugu gecmemıstı demek.sımdıkı esımın annesı ve babası vefat etmısçolsalardı ben kendımı bılıyorum elımden gelenı yaprdım annemler kadar olmasada onlara hızmetımı ederdım.bu esımı ılk esım kadar cok sevemesemde

Haklisin canim yinede seninde sansin varmis bir esinden birde ailesinden ceken cok gelin var ya bu olylar taten bitiriyor beni kaynana bir türlü oglunu paylasamaz nekadar yanlis olsada can sıkıcı olylar
herkese huzur lazim ozelkile bitlere iki misli huzur lazim bol huzurlu günler kizlarrrr takmayin güzel kafaniza tokadan baska hic birsey

canım Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun..pazartesi arayacağım canım görüşürüz.. çok çok öptüm..

canım benim ağrı sızı geçti bazen dikişler sızlıyor oda artık geçer diyorum zamanla..bakalım cevap vereceklermi bende merak ettim şimdi gerçi görmedende pek yorum yapmıyorlar kısa bi mesaj yazıp bırakıyorlar yalnış yönlendirmemek adına..
acmilacığım bu yaz kesin tedavi olacakmısın kafana koydunmu.
canım ben muharrem orucunu tutuyorum, ramazan orucunuu tutanların hepsini Allah kabul etsin.. canım benim orada destek olan arkadaşlarının olması ne güzel, bazen çevremizdeki bazı kişiler bizden daha çok istiyorlar bebek sahibi olmamızı.. inşallah önce biz sonra onlar sevinecekler.. hayatımızı devamlı erteliyoruz bu biraz yıpratıcı olmaya başladı..
bu arada kaçtır söyleyeceğim nickine bayılıyorum.. harika bi nick acmila orada kullanılan bi isimmi canım anlamı varmı..

Bir insanın arkasından hayır duası edebilmek ne kadar huzur veriyor değil mi? İçi ısınıyor insanın. Allah hayatımıza, arkasından rahmet okumayacağımız insanlarla karşılaştırmasın.

Ensu napcami bilmiyorum nolur bana akil verin kafam cok karisik tedavi olmak mi yada tekrardan tüp bebekmi bilmiyorum tutunma bu 4 denemedede olmadi arastirilsin önce istiyorum bir neden söylensin az paralar odemiyoruz eee zamanda yok birde bende artik hersey tukendi en son sogan kuru yaptim inciri goresim dahi yok gina geldi baldan cörek otundan allahim yardim etsin sema hanima da gelirmiyim bilmiyorum bir cevap versin ona göre bakcam ne yapayim diye yani anlican kafam cok karisik bir toplasam kendimi
canim aslinda hic beni anlicak arkadasim yok bu konuda sansizim sadece ablalarim sagolsun üstüne titriyolar bütün arkadaslarim kustu benden cok hayirsiz misim cokta umrumda uzun hikaye anliyacagin beni anlamayami bende anlamiyorum artik
ACMILA ismini bir ronan okumustum ordaki bir kahramanin adiydi cok etkisinde kalnistim kitabin ordan buralara tasidim ismi bir anlamida yok galiba iyi aklima geldi ayol bir aratirayim hele hahaha .

canımm inan ne yapacağınız konusunda benim kendime aklım yetmiyor.. artık biraz şaşkın bi şekilde hangi doktor ne derse onu hızla yapmaya çalışıyorum.. doğrumu değilmi bende bilmiyorum ama birşeylerinde araştırılması gerekli. yada araştırma olmasa bile farklı birşeyler şart..
sen şimdi İstanbula gelip hemen tedaviye başlarsan önden tahlil test olmadanmı başlayacaksın onu anlamadım.. istersen hangi doktorda tedavi olacaksan ona direk gelince başlayacağının mailini at şimdiden oda sana ön hazırlık için gerekli testlerin neler olduğunu maille yazsın.. testleri yaptır doktora mail at hangi ilacı neyi verecekse yada ne önerecekse ona hemen başlarsın..
yada değerlerin iyiyse gönlün rahat başlarsın..
canım orada ablalarının olması ne güzel hemde iki tane.. benimde iki tane ablam var.. ikisi birbiriyle pek anlaşamaz ama ikiside benimle iyi anlaşır aralarında dengeyi kurmak zor oluyor..:)) üç kız iyi oluyoruz hiç yalnız kalmıyorum.. inşallah benimde kızım olurr sizinde gönlünüzden geçen canım benim.. çok öptüm..

Son düzenleme:

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür versin. Bizde geçen yılbaşında kayınpederimi kaybettik. Çok tatlı dilli bir insandı. Severdim onu. Allah bi oğlan verirse, ismini ona veririz diye düşünmüştüm.Bu düşünceme en çok eşim sevindi tabii. Allahın takdiri, elden bişey gelmiyor.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Selamlar herkese. Muhabbetlerinizi okudum hep, güzel oluyor. Çalışırken ,aralarda girip bakıyorum.

Yarın büyük gün, yumoşlar difrizden çıkacak, transfer öğleden sonra, pozitif buldum. Çünkü ne kadar geç çözülürse, okadar fazla bölünüyor. Bakalım ne olacak. Anlatırım yarın.

Kızlar bugün kimi gördüm. Sarah Jessica Parker i tanıyan varmı? SexAndtheCity de oynayan. Onu gördüm, Fransa ya uçuyorlardı. Oğlu ve 3 yaşındaki ikizleriyle, ikizlerini taşıyıcı anne doğurmuştu. Bana göre bişey değil, ama saygı duymak lazım.

Yarından sonra hiç sinirlenmemem lazım. Ama bu nasıl olacak bilmiyorum. Görüşürüz.

Yarın için bol şans, yolun açık ve aydınlık olsun. Güzel haberlerle dön inşallah. Sinirleneceğin bir şey yaşarsan, içinden 10 a kadar say. Yetmezse 20, 30... Ve unutma, bebeğin sana tutunmaya çalışırken sen de ona yardımcı oluyorsun. Bunu hatırlamak seni rahatlatacaktır.

Sağolasın. 5.inci olcak ama, yinede heycanlıyım biraz. Arısütüne, polen ve bala devam etsemmi acaba?

sende nasıl bır sorun var bılmıyorum acmılacıgım ama benım dilim kaynana kaynatadan hıc yanmadı .sadece bu evlılıgımdekı esımın oglu ıle cok ama cok sorun yasadım.benım hayata pozıtıf bakışımı ıdeallerımı bosveren kahkahalarımı bır balon gıbı sondurdu.ılk baslarda ıdare edebılırım zannettim.buradakı ablam dedıkı her zaman ıkıncı sırada yer alacaksın.dedıgı gıbıde oldu 5 yıl bızımle yasadı ve ben hep arabanın arka koltuğunda oturdum.geldıgımde burada reınhausları vardı evde o nederse o yapılıyordu.ayrıca hastalık derecesınde yalan soyluyordu ve dahada kotusu esım kayıtsız sartsız ona ınanıyordu.ben bak oğlun bu konuda sana yalan soyluyor dedıgımde kotu ben oluyordum.sımdı hersey gunyuzune cıktı esımde bılıyor ama bana yınede oğlum böyle ıdı deyıp dıle getırmıyor.dahası ben gıbı degıl esım herseyı ıcınde yasar ben saklamam egrımse egrı derım doğrum ıse doğrum.demek ıstedıgım herkes bırılerınden cekıyoranlıyacagın.

Eşin eski eşiyle ayrıldı mı, vefat mı etti bilmiyorum ama oğlunun bundan kötü etkilendiği kesin. Yine de sana tavsiyem, eşine oğluyla ilgili pek birşey söylememen. Zaten yaşadığı suçluluk duygusuyla şımartmış ve çocuğun psikolojisini iyice bozmuş görünüşe göre. Oğlunun hataları aslında eşinin ve eski hanımının hatalarının sonucu. Bunu kabul etmek te hiç kolay değil. Çocuğun değişmesi babanın değişmesine bağlı olsa da, önce babanın neyi yanlış yaptığını bulması ve düzeltmesi gerekiyor. Sen gönlünü ferah tut. Öyle ya da böyle, her şey yoluna girecek. Eşine destek olmak ve her şeyi çabucak düzeltmek istiyorsun, bunu anlarım. Ama zaman ver ve ipi bırak biraz. Sen yine neşeni, iyi niyetini bozma. Destek için sana geldiğinde, eşini ya da oğlunu suçlamadan bunların geçici olduğunu anlat. Erkekler sorunlarını paylaşamadıkları için çıkmaza giriyor ve hata yapıyorlar. Bir de sen üstüne gidersen, ne kadar sakin ve anlayışlı olursan ol, yargılandığını hissedecek ve senden uzaklaşacak. Güzel bir söz var bilirsin; su akar, yatağını bulur.

ne guzelsoylemıssın.derlerya yerden göğe kadar haklısın.ama yasadıklarımı uzerımden atamıyorum.dedıgım gıbı belkıde esımı ılk esım kadar sevmedıgım ıcındırçılk esım ıle evlı ıken kım bana ne kotuluk yaparsa yapsın bana keman gıbı gelıyordu.hatta bana kotuluk yapanları asla ona sıkayet etmıyordum.bu esım ılede evlendıgımde guzellıkle ıyılıkle yaklaştım hem oğluna hem esıme .ama benı ne esım nede oglu anladı tabıkıde 16 yasında bır cocugun benı anlamasını bekleyemeyiz degılmı .esım anlamalıydı benı.oda uydu oğlunun aklına cambaz gıbı oynattılar benı.ondan cok ıcerledım.esımın ılk esı 42 yasında kan kanserinden vefat etmıs.esım o zamanlarda oğlunun uzerıne toz kondurmuyormuş.hatta anneye karsı bıle cephe almış çocuk babanın pohpohlamasından.yanı ben degıl bır baskasıda gelseydı ona hayatı cehennem edecektı cocugu.keske senın o dedıklerını yapabilsem.ıstıyorum aslında yapmayı.ama sankı ıcıme bır seytan gırmış ve benı durdukluyo.bır sucunu bulsam oğlunun hatta ılk koşup ben yetıstırıyorum yanlış olduğunu bıle bıle.ama sadece ıstedıgım esımın benı herseyden herkesden ustte tutması.belkıde çocuğumun olmayışı benı bu dusuncelere ıtıyor.bılıyorum cocugum olsa bole ısteklerım olmaz esımden .bebegım ıle ılgılenırım sevgımı ona verırım benı seven bırısı var derım.bu sekılde hıc sevenım yok gıbı hıssedıyorum.dahası baba ogul bana yaptıkları benım elımden ozguvenımı hayata bakışımı aldı.tabı bunları sıze anlatıyorum esımede dıyorum ama cok ustune gıtmıyorum.esım oğluna ınanarak almanya gıbı yerde 120 m2 evını sattı.yalanlara ınanıp oglu bızı ortada 5 kuruşsuz bıraktı.sonra yenıden toparlandık kendımıze geldık.ama esım bır gun bıle ıyıkı yanımda sen vardın banada oğlum sunu yaptı demedı.yerı gelınce yıne oğlum dıyebılıyor.ama yınede dedıklerını uygulamaya calısacagım doğrunun bu olduğunu bılerekten

Haklisin canim burda herkes bir sekilde karisik ve caresiz birseyler yapcam once kafami toplamam lazim dedigin gibi simdiden neler yapilmasi lazimsa yapmak lazim hayirlisi sagol canim cevabin icin Allah sana cok cadi ve hayirli bir kiz versin insallah canim dualarimdasin öptüm

senı okudum bugünde senınde 4 denemen olmuş benımde oyle ve dordude tutunma yaşanmadı herseyın ıyı olmasına rağmen.sanırım sen hepsını turkıyede yaptırdın selman lacın sanırım yanlış degıl ıse.ayrıca senı bugun arıyacaktım ama esımle yuruyuse çıktık onun yanındada rahat konuşamazdım onsuz bır gun arıyacagım.gercı ben senı sızlerı saklamıyorum .ıstedıgını duşunsun.umrumda degıl ıstemesede bısey demıyo

CANIMMM YAAA hayat sen ne istiyon bizden ne etik sana biz yaa
neyse Allahim sana sükùrler olsun cok isyanetmeyelim...
Canim aslinda benim hic sorunum yok yani Allah var yukarda bal yag olmasakta kaynanama gitmeyi seviyorum tabiki bazen cansıkıcı seyler oluyo ama olcak okadar diyorum bos vermek lazim onun derdi basindan asmis zaten birde ben gelin olarak basinii sisirmeyeyim
sana gelince allah sabir versin canim biraz altan almaya bak sonucta burda sade sen ùzülüyosun üzme kendini politik davran canim esin seni su an anlmak istemez anca bir bebegin olursa seni anlamak ister vede anlar hem bak bir sekilde kurtulmus sayilirsin oda evlenmis yakinda anlar yaptiklarini belki senin parasal durumun varsa Akupunktur yaptir bence kiz biz senle bir gorusek ne yardim ederiz birbirimize yaa
neyse akupunkturu arastir vede istersen ben bir masajci biliyorum onuda tavsiye ederim biraz pahali ama deyiyo yani hem gevsersin vucudun kendine gelir hemde bir nevi tedaviye destek yaparsin sana nededim kimsenin derdini kafana toka yapna bosver birak oglunu birazda kendi tanisin senin anlatmanla olmaz o anca kendi tecrubesiyle anlar hatasini sen kendine bak hadi canim iyi uykular öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…