- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.021
allaha dua etkı o yönden sanslısın bırde osmanlıdakı kızları ıle ıttıfak kurmus olsaydı artı ıclerıne esınıde alsalardı ısın dahada zordu bu sekılde hıc degılse aranıza kımse gıremıyo.benımkılerı tanımıyorum ben vefat etmısler ama sayet olsalardı elımden gelenı yaprdım tabı bıldıklerı surece.ne güzel acmıla burda herkes var senın adına.benım bır tek ablam ısterdım aılemden bazılarıda olsun.alısamadım ben buralara esımde aksıne vatanım burası diyecek kadar cok sevıyor
İnsan nerede rahatsa orayı vatan biliyor sanırım. Uzakta olmak gerçekten zor. Ama kavuşunca yüzlerde beliren o sevinç ve özlemi hiç bir şeye değişmem
Keşke bütün gelinler ve kaynanalar mutlu aileler olmayı başarabilse. Kalplerin sevmek konusundaki cömertliğini görebilse... Sadece kaynanalar kötü diyemem. Allah var, gelinini el üstünde tutan kaynanalar gördüm. Eski komşularımdan birisi, ilk ziyarete geldiklerinde kızım diye tanıttı. Öyle sıcak bir ilişkileri vardı ki anlatamam. Bir yıl sonra öğrendim gelin- kaynana olduklarını. Yine öyle bir kaynana tanıdım burada. Kızım diyor, başka bir şey demiyor (kendisinin de var 3 kızı) ama gelin, arkasından" sırnaşık" diye söyleniyor. Anlamıyorum bu işleri. :44:
Haklisin canim yinede seninde sansin varmis bir esinden birde ailesinden ceken cok gelin var ya bu olylar taten bitiriyor beni kaynana bir türlü oglunu paylasamaz nekadar yanlis olsada can sıkıcı olylaraynen dedıgın gıbı .ben de su gerıde bıraktığım 39 yılınardında ne ılıskıler gordum.dedıgın gıbı ne nankör gelınler bır o kadard a kaynanalar gordum.ben ıls esımın annesı ıle 9 yıl kaldım.allah varkı aramızda bır sürtünme yaşanmadı.belkı ben cok saftım açıkgöz degıldımve ayrıca esımı cok sevdıgım ıcın onun yakınlarınıda sevıyordum oyle dıyelım.ve hakkınıda yemıyeyım rahmetlı kayınvalıdem kızları kadarda tutmasada bana kotu bır davranışı olmadı.hatta bazan oğlunun bana yaptığı haksızlıkları ben evde hıcbırseyle ılgılenmememle çıkartıyordum.tabı buda yanlış.ama ıyı bır kadında .ben boşandıktan 1 yıl sonra kan kanserinden oldu.gıdemedım görmeye cok nıyet ettım ama ayrıldığım kışı bıor sey der dıye gıdemedım.gormek ısterdım.sımdı allah nur ıcınde yatırsın dıyorsam bana cok buyuk bır kotulugu gecmemıstı demek.sımdıkı esımın annesı ve babası vefat etmısçolsalardı ben kendımı bılıyorum elımden gelenı yaprdım annemler kadar olmasada onlara hızmetımı ederdım.bu esımı ılk esım kadar cok sevemesemde
Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın
Neseli topik arkadaslarim ben geldimmmmmm
Uzun bir aradan sonra (iki gün yazmayinca bana oyle geliyo)Merhaba herkese bugün pazar herkesler nerde demicem tabi keyfini cikarin kocislerinizle tabi kaynalarinizlada hahaha ben simdi kalkip kaynanama ramazan icin manti yapcakmis yardimagitcem allah ona kaln omrunde tek oglunun torununu gosterir insallah
GUZBAHARIM birdaha topige girer ve yazdigimi okurmusun bilmiyorum ama basin sagolsun canim, yap canim son gorevin neyse yap allah karsina cikartsin insallah Allah senden razi olsun canim umutlarini yitirme sakin umadin anda neler olur neler
CAMAS tatilin keyfini cikar ve güzel haberlerle gel canim gayirlisi olsun insallah
ZINAK kediler nasil canim anacim su kedilerini kiskanmaya basladim ya onlar bile benden daha ünlü oldular topikte koca iki sayfa kedilere vayyy anasini hahaha eve minik kedimi alsam napsam versene bana birtane .......
ENSU nasilsin agrin sizin varmi halen semra hanima yazdim baklalim ne cevap yazacak benim doktorum selman beyde rahime bakmamiz lazim diyo neden tutunmuyo iki ameliyat oldum ya burda orda bir teslik olmus olabilir diyo neyse hayirlisi sen azcik gobisini dinle canim ramazanda oruc tucak misin.......?
W.DUYGU canikom nasil gidiyo neler planliyosun azcik senden anlat Arkadasin nasil iyi oldumu.? Beni biliyosun karasiz bekliyorum
BELKI canim naber bendede iki abla var burda hergün biri is yerime geliyo ya bal getiriler yada gazetede birsey okur alir gelirler" bunu ye bu sana iyi gelecek" ay canlarim ya ben son kizim cok istiyolar onlarda ama hayirlisi sana numara yazdim canim insallah gorusuruz
USMIHAN SULTAN hadime dusmez ama tipik arkadasi olduk burda sesimizi bile tanimiyiruz yazip duruyoruz sakin vaz gecme icinde umut olsun mutlaka neler cektin onu anca sen bilirsin canim ama ne istersen onu alirsin ,senin icin hayirlisini diliyiorum
Birazdan tekrar gelcem kocam yokken herkese yazayim
aynen dedıgın gıbı .ben de su gerıde bıraktığım 39 yılınardında ne ılıskıler gordum.dedıgın gıbı ne nankör gelınler bır o kadard a kaynanalar gordum.ben ıls esımın annesı ıle 9 yıl kaldım.allah varkı aramızda bır sürtünme yaşanmadı.belkı ben cok saftım açıkgöz degıldımve ayrıca esımı cok sevdıgım ıcın onun yakınlarınıda sevıyordum oyle dıyelım.ve hakkınıda yemıyeyım rahmetlı kayınvalıdem kızları kadarda tutmasada bana kotu bır davranışı olmadı.hatta bazan oğlunun bana yaptığı haksızlıkları ben evde hıcbırseyle ılgılenmememle çıkartıyordum.tabı buda yanlış.ama ıyı bır kadında .ben boşandıktan 1 yıl sonra kan kanserinden oldu.gıdemedım görmeye cok nıyet ettım ama ayrıldığım kışı bıor sey der dıye gıdemedım.gormek ısterdım.sımdı allah nur ıcınde yatırsın dıyorsam bana cok buyuk bır kotulugu gecmemıstı demek.sımdıkı esımın annesı ve babası vefat etmısçolsalardı ben kendımı bılıyorum elımden gelenı yaprdım annemler kadar olmasada onlara hızmetımı ederdım.bu esımı ılk esım kadar cok sevemesemde
canım benim ağrı sızı geçti bazen dikişler sızlıyor oda artık geçer diyorum zamanla..bakalım cevap vereceklermi bende merak ettim şimdi gerçi görmedende pek yorum yapmıyorlar kısa bi mesaj yazıp bırakıyorlar yalnış yönlendirmemek adına..
acmilacığım bu yaz kesin tedavi olacakmısın kafana koydunmu.
canım ben muharrem orucunu tutuyorum, ramazan orucunuu tutanların hepsini Allah kabul etsin.. canım benim orada destek olan arkadaşlarının olması ne güzel, bazen çevremizdeki bazı kişiler bizden daha çok istiyorlar bebek sahibi olmamızı.. inşallah önce biz sonra onlar sevinecekler.. hayatımızı devamlı erteliyoruz bu biraz yıpratıcı olmaya başladı..
bu arada kaçtır söyleyeceğim nickine bayılıyorum.. harika bi nick acmila orada kullanılan bi isimmi canım anlamı varmı..
Ensu napcami bilmiyorum nolur bana akil verin kafam cok karisik tedavi olmak mi yada tekrardan tüp bebekmi bilmiyorum tutunma bu 4 denemedede olmadi arastirilsin önce istiyorum bir neden söylensin az paralar odemiyoruz eee zamanda yok birde bende artik hersey tukendi en son sogan kuru yaptim inciri goresim dahi yok gina geldi baldan cörek otundan allahim yardim etsin sema hanima da gelirmiyim bilmiyorum bir cevap versin ona göre bakcam ne yapayim diye yani anlican kafam cok karisik bir toplasam kendimi
canim aslinda hic beni anlicak arkadasim yok bu konuda sansizim sadece ablalarim sagolsun üstüne titriyolar bütün arkadaslarim kustu benden cok hayirsiz misim cokta umrumda uzun hikaye anliyacagin beni anlamayami bende anlamiyorum artik
ACMILA ismini bir ronan okumustum ordaki bir kahramanin adiydi cok etkisinde kalnistim kitabin ordan buralara tasidim ismi bir anlamida yok galiba iyi aklima geldi ayol bir aratirayim hele hahaha .
Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın
Selamlar herkese. Muhabbetlerinizi okudum hep, güzel oluyor. Çalışırken ,aralarda girip bakıyorum.
Yarın büyük gün, yumoşlar difrizden çıkacak, transfer öğleden sonra, pozitif buldum. Çünkü ne kadar geç çözülürse, okadar fazla bölünüyor. Bakalım ne olacak. Anlatırım yarın.
Kızlar bugün kimi gördüm. Sarah Jessica Parker i tanıyan varmı? SexAndtheCity de oynayan. Onu gördüm, Fransa ya uçuyorlardı. Oğlu ve 3 yaşındaki ikizleriyle, ikizlerini taşıyıcı anne doğurmuştu. Bana göre bişey değil, ama saygı duymak lazım.
Yarından sonra hiç sinirlenmemem lazım. Ama bu nasıl olacak bilmiyorum. Görüşürüz.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Yarın için bol şans, yolun açık ve aydınlık olsun. Güzel haberlerle dön inşallah. Sinirleneceğin bir şey yaşarsan, içinden 10 a kadar say. Yetmezse 20, 30... Ve unutma, bebeğin sana tutunmaya çalışırken sen de ona yardımcı oluyorsun. Bunu hatırlamak seni rahatlatacaktır.
Haklisin canim yinede seninde sansin varmis bir esinden birde ailesinden ceken cok gelin var ya bu olylar taten bitiriyor beni kaynana bir türlü oglunu paylasamaz nekadar yanlis olsada can sıkıcı olylar
herkese huzur lazim ozelkile bitlere iki misli huzur lazim bol huzurlu günler kizlarrrr takmayin güzel kafaniza tokadan baska hic birsey
Sağolasın. 5.inci olcak ama, yinede heycanlıyım biraz. Arısütüne, polen ve bala devam etsemmi acaba?
sende nasıl bır sorun var bılmıyorum acmılacıgım ama benım dilim kaynana kaynatadan hıc yanmadı .sadece bu evlılıgımdekı esımın oglu ıle cok ama cok sorun yasadım.benım hayata pozıtıf bakışımı ıdeallerımı bosveren kahkahalarımı bır balon gıbı sondurdu.ılk baslarda ıdare edebılırım zannettim.buradakı ablam dedıkı her zaman ıkıncı sırada yer alacaksın.dedıgı gıbıde oldu 5 yıl bızımle yasadı ve ben hep arabanın arka koltuğunda oturdum.geldıgımde burada reınhausları vardı evde o nederse o yapılıyordu.ayrıca hastalık derecesınde yalan soyluyordu ve dahada kotusu esım kayıtsız sartsız ona ınanıyordu.ben bak oğlun bu konuda sana yalan soyluyor dedıgımde kotu ben oluyordum.sımdı hersey gunyuzune cıktı esımde bılıyor ama bana yınede oğlum böyle ıdı deyıp dıle getırmıyor.dahası ben gıbı degıl esım herseyı ıcınde yasar ben saklamam egrımse egrı derım doğrum ıse doğrum.demek ıstedıgım herkes bırılerınden cekıyoranlıyacagın.
Eşin eski eşiyle ayrıldı mı, vefat mı etti bilmiyorum ama oğlunun bundan kötü etkilendiği kesin. Yine de sana tavsiyem, eşine oğluyla ilgili pek birşey söylememen. Zaten yaşadığı suçluluk duygusuyla şımartmış ve çocuğun psikolojisini iyice bozmuş görünüşe göre. Oğlunun hataları aslında eşinin ve eski hanımının hatalarının sonucu. Bunu kabul etmek te hiç kolay değil. Çocuğun değişmesi babanın değişmesine bağlı olsa da, önce babanın neyi yanlış yaptığını bulması ve düzeltmesi gerekiyor. Sen gönlünü ferah tut. Öyle ya da böyle, her şey yoluna girecek. Eşine destek olmak ve her şeyi çabucak düzeltmek istiyorsun, bunu anlarım. Ama zaman ver ve ipi bırak biraz. Sen yine neşeni, iyi niyetini bozma. Destek için sana geldiğinde, eşini ya da oğlunu suçlamadan bunların geçici olduğunu anlat. Erkekler sorunlarını paylaşamadıkları için çıkmaza giriyor ve hata yapıyorlar. Bir de sen üstüne gidersen, ne kadar sakin ve anlayışlı olursan ol, yargılandığını hissedecek ve senden uzaklaşacak. Güzel bir söz var bilirsin; su akar, yatağını bulur.
canımm inan ne yapacağınız konusunda benim kendime aklım yetmiyor.. artık biraz şaşkın bi şekilde hangi doktor ne derse onu hızla yapmaya çalışıyorum.. doğrumu değilmi bende bilmiyorum ama birşeylerinde araştırılması gerekli. yada araştırma olmasa bile farklı birşeyler şart..
sen şimdi İstanbula gelip hemen tedaviye başlarsan önden tahlil test olmadanmı başlayacaksın onu anlamadım.. istersen hangi doktorda tedavi olacaksan ona direk gelince başlayacağının mailini at şimdiden oda sana ön hazırlık için gerekli testlerin neler olduğunu maille yazsın.. testleri yaptır doktora mail at hangi ilacı neyi verecekse yada ne önerecekse ona hemen başlarsın..
yada değerlerin iyiyse gönlün rahat başlarsın..
canım orada ablalarının olması ne güzel hemde iki tane.. benimde iki tane ablam var.. ikisi birbiriyle pek anlaşamaz ama ikiside benimle iyi anlaşır aralarında dengeyi kurmak zor oluyor..:)) üç kız iyi oluyoruz hiç yalnız kalmıyorum.. inşallah benimde kızım olurr sizinde gönlünüzden geçen canım benim.. çok öptüm..
Sağolasın. 5.inci olcak ama, yinede heycanlıyım biraz. Arısütüne, polen ve bala devam etsemmi acaba?
Arkadasim oluruna birak kalbinin sesini dinle tüm negatif ne varsa at sil kafandan kendini hazirla ve kendine guven bu sefer hamile kalacaksin rahat ol sen onlara onlarda sana hazir Allah yardimcin olsun canim insallah hayirli gecer ve sen buraya bizlere akilar fikirler yazarsin ha gayret canimmmm
sende nasıl bır sorun var bılmıyorum acmılacıgım ama benım dilim kaynana kaynatadan hıc yanmadı .sadece bu evlılıgımdekı esımın oglu ıle cok ama cok sorun yasadım.benım hayata pozıtıf bakışımı ıdeallerımı bosveren kahkahalarımı bır balon gıbı sondurdu.ılk baslarda ıdare edebılırım zannettim.buradakı ablam dedıkı her zaman ıkıncı sırada yer alacaksın.dedıgı gıbıde oldu 5 yıl bızımle yasadı ve ben hep arabanın arka koltuğunda oturdum.geldıgımde burada reınhausları vardı evde o nederse o yapılıyordu.ayrıca hastalık derecesınde yalan soyluyordu ve dahada kotusu esım kayıtsız sartsız ona ınanıyordu.ben bak oğlun bu konuda sana yalan soyluyor dedıgımde kotu ben oluyordum.sımdı hersey gunyuzune cıktı esımde bılıyor ama bana yınede oğlum böyle ıdı deyıp dıle getırmıyor.dahası ben gıbı degıl esım herseyı ıcınde yasar ben saklamam egrımse egrı derım doğrum ıse doğrum.demek ıstedıgım herkes bırılerınden cekıyoranlıyacagın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?