- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.041
Sağolasın. 5.inci olcak ama, yinede heycanlıyım biraz. Arısütüne, polen ve bala devam etsemmi acaba?
CEVAP
Arkadasim oluruna birak kalbinin sesini dinle tüm negatif ne varsa at sil kafandan kendini hazirla ve kendine guven bu sefer hamile kalacaksin rahat ol sen onlara onlarda sana hazir Allah yardimcin olsun canim insallah hayirli gecer ve sen buraya bizlere akilar fikirler yazarsin ha gayret canimmmm
sende nasıl bır sorun var bılmıyorum acmılacıgım ama benım dilim kaynana kaynatadan hıc yanmadı .sadece bu evlılıgımdekı esımın oglu ıle cok ama cok sorun yasadım.benım hayata pozıtıf bakışımı ıdeallerımı bosveren kahkahalarımı bır balon gıbı sondurdu.ılk baslarda ıdare edebılırım zannettim.buradakı ablam dedıkı her zaman ıkıncı sırada yer alacaksın.dedıgı gıbıde oldu 5 yıl bızımle yasadı ve ben hep arabanın arka koltuğunda oturdum.geldıgımde burada reınhausları vardı evde o nederse o yapılıyordu.ayrıca hastalık derecesınde yalan soyluyordu ve dahada kotusu esım kayıtsız sartsız ona ınanıyordu.ben bak oğlun bu konuda sana yalan soyluyor dedıgımde kotu ben oluyordum.sımdı hersey gunyuzune cıktı esımde bılıyor ama bana yınede oğlum böyle ıdı deyıp dıle getırmıyor.dahası ben gıbı degıl esım herseyı ıcınde yasar ben saklamam egrımse egrı derım doğrum ıse doğrum.demek ıstedıgım herkes bırılerınden cekıyoranlıyacagın.
CANIMMM YAAA hayat sen ne istiyon bizden ne etik sana biz yaa
neyse Allahim sana sükùrler olsun cok isyanetmeyelim...
Canim aslinda benim hic sorunum yok yani Allah var yukarda bal yag olmasakta kaynanama gitmeyi seviyorum tabiki bazen cansıkıcı seyler oluyo ama olcak okadar diyorum bos vermek lazim onun derdi basindan asmis zaten birde ben gelin olarak basinii sisirmeyeyim
sana gelince allah sabir versin canim biraz altan almaya bak sonucta burda sade sen ùzülüyosun üzme kendini politik davran canim esin seni su an anlmak istemez anca bir bebegin olursa seni anlamak ister vede anlar hem bak bir sekilde kurtulmus sayilirsin oda evlenmis yakinda anlar yaptiklarini belki senin parasal durumun varsa Akupunktur yaptir bence kiz biz senle bir gorusek ne yardim ederiz birbirimize yaa
neyse akupunkturu arastir vede istersen ben bir masajci biliyorum onuda tavsiye ederim biraz pahali ama deyiyo yani hem gevsersin vucudun kendine gelir hemde bir nevi tedaviye destek yaparsin sana nededim kimsenin derdini kafana toka yapna bosver birak oglunu birazda kendi tanisin senin anlatmanla olmaz o anca kendi tecrubesiyle anlar hatasini sen kendine bak hadi canim iyi uykular öpüldün
senı okudum bugünde senınde 4 denemen olmuş benımde oyle ve dordude tutunma yaşanmadı herseyın ıyı olmasına rağmen.sanırım sen hepsını turkıyede yaptırdın selman lacın sanırım yanlış degıl ıse.ayrıca senı bugun arıyacaktım ama esımle yuruyuse çıktık onun yanındada rahat konuşamazdım onsuz bır gun arıyacagım.gercı ben senı sızlerı saklamıyorum .ıstedıgını duşunsun.umrumda degıl ıstemesede bısey demıyo
CANIMMM YAAA hayat sen ne istiyon bizden ne etik sana biz yaa
neyse Allahim sana sükùrler olsun cok isyanetmeyelim...
Canim aslinda benim hic sorunum yok yani Allah var yukarda bal yag olmasakta kaynanama gitmeyi seviyorum tabiki bazen cansıkıcı seyler oluyo ama olcak okadar diyorum bos vermek lazim onun derdi basindan asmis zaten birde ben gelin olarak basinii sisirmeyeyim
sana gelince allah sabir versin canim biraz altan almaya bak sonucta burda sade sen ùzülüyosun üzme kendini politik davran canim esin seni su an anlmak istemez anca bir bebegin olursa seni anlamak ister vede anlar hem bak bir sekilde kurtulmus sayilirsin oda evlenmis yakinda anlar yaptiklarini belki senin parasal durumun varsa Akupunktur yaptir bence kiz biz senle bir gorusek ne yardim ederiz birbirimize yaa
neyse akupunkturu arastir vede istersen ben bir masajci biliyorum onuda tavsiye ederim biraz pahali ama deyiyo yani hem gevsersin vucudun kendine gelir hemde bir nevi tedaviye destek yaparsin sana nededim kimsenin derdini kafana toka yapna bosver birak oglunu birazda kendi tanisin senin anlatmanla olmaz o anca kendi tecrubesiyle anlar hatasini sen kendine bak hadi canim iyi uykular öpüldün
ne guzelsoylemıssın.derlerya yerden göğe kadar haklısın.ama yasadıklarımı uzerımden atamıyorum.dedıgım gıbı belkıde esımı ılk esım kadar sevmedıgım ıcındırçılk esım ıle evlı ıken kım bana ne kotuluk yaparsa yapsın bana keman gıbı gelıyordu.hatta bana kotuluk yapanları asla ona sıkayet etmıyordum.bu esım ılede evlendıgımde guzellıkle ıyılıkle yaklaştım hem oğluna hem esıme .ama benı ne esım nede oglu anladı tabıkıde 16 yasında bır cocugun benı anlamasını bekleyemeyiz degılmı .esım anlamalıydı benı.oda uydu oğlunun aklına cambaz gıbı oynattılar benı.ondan cok ıcerledım.esımın ılk esı 42 yasında kan kanserinden vefat etmıs.esım o zamanlarda oğlunun uzerıne toz kondurmuyormuş.hatta anneye karsı bıle cephe almış çocuk babanın pohpohlamasından.yanı ben degıl bır baskasıda gelseydı ona hayatı cehennem edecektı cocugu.keske senın o dedıklerını yapabilsem.ıstıyorum aslında yapmayı.ama sankı ıcıme bır seytan gırmış ve benı durdukluyo.bır sucunu bulsam oğlunun hatta ılk koşup ben yetıstırıyorum yanlış olduğunu bıle bıle.ama sadece ıstedıgım esımın benı herseyden herkesden ustte tutması.belkıde çocuğumun olmayışı benı bu dusuncelere ıtıyor.bılıyorum cocugum olsa bole ısteklerım olmaz esımden .bebegım ıle ılgılenırım sevgımı ona verırım benı seven bırısı var derım.bu sekılde hıc sevenım yok gıbı hıssedıyorum.dahası baba ogul bana yaptıkları benım elımden ozguvenımı hayata bakışımı aldı.tabı bunları sıze anlatıyorum esımede dıyorum ama cok ustune gıtmıyorum.esım oğluna ınanarak almanya gıbı yerde 120 m2 evını sattı.yalanlara ınanıp oglu bızı ortada 5 kuruşsuz bıraktı.sonra yenıden toparlandık kendımıze geldık.ama esım bır gun bıle ıyıkı yanımda sen vardın banada oğlum sunu yaptı demedı.yerı gelınce yıne oğlum dıyebılıyor.ama yınede dedıklerını uygulamaya calısacagım doğrunun bu olduğunu bılerekten
arkadaşım ayrıca nasıp degıl ıse burası turkıyesı yok.ben hepsını turkıyede yaptırdım ve 35 yasındaydım sorun vs yoktu .olmadı tutunmadı.nasıp ıste.
Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın
Selamlar herkese. Muhabbetlerinizi okudum hep, güzel oluyor. Çalışırken ,aralarda girip bakıyorum.
Yarın büyük gün, yumoşlar difrizden çıkacak, transfer öğleden sonra, pozitif buldum. Çünkü ne kadar geç çözülürse, okadar fazla bölünüyor. Bakalım ne olacak. Anlatırım yarın.
Kızlar bugün kimi gördüm. Sarah Jessica Parker i tanıyan varmı? SexAndtheCity de oynayan. Onu gördüm, Fransa ya uçuyorlardı. Oğlu ve 3 yaşındaki ikizleriyle, ikizlerini taşıyıcı anne doğurmuştu. Bana göre bişey değil, ama saygı duymak lazım.
Yarından sonra hiç sinirlenmemem lazım. Ama bu nasıl olacak bilmiyorum. Görüşürüz.
Yarın için şansın bol olsunnnn canım....pozitif ol inşallah sana tutunacaklar sıkı sıkı..kaç tane transfer edilecek ...
Kızlar hepinizi çok özledim. Bu aralar okumaya bile giremiyorum. Kayinpederimi kaybettik kandil gecesi.rabbimin mucizesini bir kez daha yaşadim. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedavim yarım kalacaktı. . Allah büyük. Herşeyi ona havale edelim. Anne olmamız bizim için hayırlı ise Rabbim bunu bize nasip edecek inşallah. Değilse de ĺutfuyla bizi koruyup gözeten o. Engeller çıkaracak. Hepinizi çok seviyorum. Kayinpederime son görevimizi tamamlayalim daha sık geleceğim inşallah. Hepinizi öpüyorum. Sevgi ve dua ile kalın
Sağolasın. 5.inci olcak ama, yinede heycanlıyım biraz. Arısütüne, polen ve bala devam etsemmi acaba?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ah dertli arkadaşım.
Öncelikle, eski eşine duyduğun sevgiyi şimdiki eşine duyduğun sevgiyle kıyaslama. İlkler hep özel olarak kalır. Ne kadar kötü de olsa, canımızı da yaksa, ilk olmanın verdiği özel insan ayrımını hep taşırlar. O yüzden geçmişi geçmişte bırak.
Hiç düşündün mü, baba oğulun böyle bir ittifakı varken, senin doğuracağın bebek nasıl etkilenecek bunlardan? Sen yetişkin, eğriyi doğruyu bilen bir insanken yüreğin acıyor, bebecik ne yapar? Her şerde vardır bir hayır. Elbet senin de bir evladın olacak. Ama önce yüreğinin kendisiyle barışması gerek.
Erkeklerin büyük bir kısmı eşin gibi. Özür dilemeyi, taktir etmeyi, teşekkür etmeyi bilmiyorlar. Peki ihtiyacımız var mı? Hayır. Biz yuvamız için bir şeyler yapıyoruz. Sen kendini dik tut, çevrendekiler zaten senin enerjini istemese de alacak. Bu arada eşin sanırım oğluna karşı kendi babasıyla kuramadığı ilişkiyi de kurmaya çalışıyor olabilir. Evladına karşı, duygusal anne rolüne bürünmüş olabilir. Ama unutma, bunlar seninle ilgili değil. Eşinin varlığına şükretmekle başla. Her gün, sevdiğin 20 özelliğini bul, o duymasa da bunlar için teşekkür et. Ayrıca hayatındaki 20 güzel şey için de her gün şükret. Bu bile, senin kendine ve ailene bakışını değiştirecek.
Eşine, oğluyla ilgili, sadece güzel yönlerini söyle. Yaptığı iyi şeyleri. Çok basit olsa bile. Zor şeyler mi? Hayatın nesi kolay ki?
yazdıklarını sımdı okurken ıcten ıce gulumsettın ben.yan komsum yada nebılım herseyımı paylaştığım ablam bıle ıcımızdekı bu olayları bu kadar cozup gun ısıgına getıremezdı.akıllı kadınssın vesselam.esın cok sanslı .sımdı belkıde sen bır gülümseme atarsın ufaktan ama bence oyle.ama suda var arkadaşım ınsanı tükenen umutları -kaybettıgı sevgılerı-yerle bır oluşları cok degıstırıyor.onceden cok farklıydım hayat bana guzeldı.sımdı en son bu yasadıklarım .ve yasadıklarımın benı fılmın basına goturmesı tabıkı olumsuz etkılıyor ve bunu hayatıma ıster ıstemez yansıtıyorum.bebek meselesine gelınce esım sultan suleyman devrındekı gıbı çocukları sehzade oluyor merak etme.eslerını ıse cok severse hasekı yapıyor sevmez ıse hatun olarak kalıyor .ben ozellıkle kendım ıcın ıstıyorumbebegı.esım kendı kanından olacağı ıcın dünyayı ayaklarına serecek.deyceksınkı belkıbuda yanlış ama ben bılıyorum bugünümüzden daha ıyı hıssedecegım kendımı.tesekkur ederım
Günaydın; benim nacizane önerim bakış açını değiştirmek, eşinin oğluna farklı bir açıdan bakmak. Şöyleki; eşinin oğlu senin de oğlun olabilirdi değil mi? Rahmetli kadın yanlış davranışları olan bir çocuk yetiştirmek ister miydi? İnsanların özellikle de ergenlerin bir çok hatası olabiliyor ve bu davranışları da çok normal, hepimizin hataları olmuştur, olacaktır da. Tecrübenin bir tanımıda yaşanılan hatalı davranış olaylar diğil midir?
İçime kötülük giriyor diyorsun ya...Bunun farkına varabiliyorsan, senin farklılığınla, bilgin, tecrüben, araştırma, gerekirse destek alman ile önce eşinin oğlu sonra da eşinle daha mutlu olabilirsiniz....
Bilmiyorum ben çok mu duygusal düşünüyorum, annesi olmayan her çocuğa büyük küçük farketmez, içim çız ederek bakıyorum..Yaşları ne olursa olsun, anne sevgisinden mahrumlar...Düşünsene sen çocuk için yanıp tutuşuyorsun, o çocuk ise annesini kaybetmiş, hayata karşı hırçınlanmıştır.. Eşinin oğlunun da çocuğu olsun, daha hoşgörülü, anlayışlı, değer bilir olur...
Sonuç olarak hayata nasıl bakarsan, nasıl düşünür davranırsan, bumerang gibi geri dönüşü olur diye düşünüyorum...Hakkında Hayırlısını diliyorum....
teşekkür ederım soyledıklerınde haklısın.ve ben hıssettıklerımın soyledıklerımın yanlış olduğunu bılıyorum saten.anneye sevgı ıle bağlı bır çocuk olmamasına rağmen sonuçta dedıgın gıbı annesını kaybetmıs.saten ben ona cok kızamıyorum.hadı dıyorum çocuktu .empatı yaptığımda heralde o kadar olmasada bende onun yaptıklarını yapardım dıyorum.dengeyı esım tutamadı veya tutamıyor.halada tutamayınca benım ıcımdekı ıyılık meleklerı uçup gıdıyor.esımın oğlunun 8 aylık bır oglu var ve ben onu sevıyorum.sayet esım yıne adaletsız davranış gosterır ıse o bebekten bıle uzaklasabılıyorum.(mesela sınırlendım dedım dıyor ama bana bır keresınde.butun mal varlığımızı torunumun uzerıne yapacağım dedı.bende çalışıyorum cocugum olmasa bıle kanunen veya hak huzurunda hakettıgım hakkım ne olacak.o bebegın bu soylemde sucu yok ama otomatıkman bebekten bıle uzaklaşıyorum.esım kılıt nokta .o bana adıl davransa bu yanlızlıgımı görse bende onun sevdıklerını sevecegım.bunu esımle konussamda anlamıyor ne demek ıstedıgımı.saten 45 yılı burada gecmıs.yapı ıtıbarı ılede ınatcı leb demeden leblebıyı anlayan tıplerden degıl yanı
Merhaba, miras, bağış, mal satışı işlemlerinde Türkiyede bile artış eşin izni isteniliyor, Avrupada bu konularda bizden çok daha ileridedirler. Mal varlığı olarak senin hakkını kimse alamaz...Eşin ile iletişim ve anlayış konusunda aile danışmanlarından destek almayı düşündün mü?
yazdıklarını sımdı okurken ıcten ıce gulumsettın ben.yan komsum yada nebılım herseyımı paylaştığım ablam bıle ıcımızdekı bu olayları bu kadar cozup gun ısıgına getıremezdı.akıllı kadınssın vesselam.esın cok sanslı .sımdı belkıde sen bır gülümseme atarsın ufaktan ama bence oyle.ama suda var arkadaşım ınsanı tükenen umutları -kaybettıgı sevgılerı-yerle bır oluşları cok degıstırıyor.onceden cok farklıydım hayat bana guzeldı.sımdı en son bu yasadıklarım .ve yasadıklarımın benı fılmın basına goturmesı tabıkı olumsuz etkılıyor ve bunu hayatıma ıster ıstemez yansıtıyorum.bebek meselesine gelınce esım sultan suleyman devrındekı gıbı çocukları sehzade oluyor merak etme.eslerını ıse cok severse hasekı yapıyor sevmez ıse hatun olarak kalıyor .ben ozellıkle kendım ıcın ıstıyorumbebegı.esım kendı kanından olacağı ıcın dünyayı ayaklarına serecek.deyceksınkı belkıbuda yanlış ama ben bılıyorum bugünümüzden daha ıyı hıssedecegım kendımı.tesekkur ederım
Hekim bilmez, çeken bilir
Aynılarını değilse de aile sorunlarını hem kendi ailemde, hem akrabalarımda, hem kendi evliliğimde o kadar çok gördüm ki. Son zamanlarda kendime neler yaptığımı farkedince, değişmeye başladım. Dibe vurdum desem yeridir. Ve en yakınımda olması gerekenler, benim boğulduğumun farkında bile değil. Birisi beni kurtarsın diye beklersem sadece çektiğim acıyla kalacağım, kimse yardım etmeyecek. Bu girdaptan çıkmak zorundayım. Ve ancak kendi çabamla kurtulabilirim. Bu beni daha güçlü bir insan yapacak. O zaman kıpırdamaya başladım. Ve aramaya. Ben, bebeğimle aramdaki tek engelin iltihap olduğunu zannederken, kendi çocukluğum, ilişkilerim, evliliğim ve daha bir sürü şeyin yığıldığını gördüm. Bunları ayak altından kaldırmazsam, asla bebeğime ulaşamayacağımı farkettim. Bir uzmandan yardım alıyorum. Ve kendimle ilgili düşüncelerimi değiştirmeye çalışıyorum. Çok fazla vaktim yok, o yüzden önceden acele ediyordum. Şimdi, eğer bir bebeğim olacaksa, düzgün ve sağlıklı bir anneye gelmeli diyorum. Kafası karışık, hayatı karışık, içi kararmış bir anneye gelmesin. Düşünsene, yıllardır, karnımın içinde simsiyah bir taş vardı sanki. Her olumsuzlukta binlerce kollarından birkaçını yüzüme, ciğerlerime, kalbime, beynime saplayıp aşağı çekiyordu beni. Ben bebeğimi, o çirkin kara şeyle yanyana büyütüp beslemeye çalışıyordum. Ben olsam ben de gelmem böyle anneye. Şimdilik kollarını kestim. Kökünü de kazıyacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?