- 19 Aralık 2009
- 529
- 259
- 333
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.201
Yağı olduğunu bilmiyordum, ben yağını alayım o zaman, böyle çok zor oluyor, havanda da ezmem yeterli olmadı.Peki ne zaman başlamam gereke, ben bal çörekotu tarçın karışıına adetin 2. günü başlamıştım.
herkese selam arkadaşlar kaç gündür giremedim şuanda istanbuldayım memorıal de bugün tedavim başladı
hepinizi özledim umarım herkes iyidir tedavisi başlayan arkadaşlar umarım her şey yolundadır ayrı ayrı yazmak isterdim size ama zamanım yok hepinizi öpüyorum çok düşük bir şansla başladım dualarınızı esirgemeyin lütfen hepinizi çooook öpüyorum
herkese selam arkadaşlar kaç gündür giremedim şuanda istanbuldayım memorıal de bugün tedavim başladı
hepinizi özledim umarım herkes iyidir tedavisi başlayan arkadaşlar umarım her şey yolundadır ayrı ayrı yazmak isterdim size ama zamanım yok hepinizi öpüyorum çok düşük bir şansla başladım dualarınızı esirgemeyin lütfen hepinizi çooook öpüyorum
canımm seni merak ediyordum.. tedavine başlamana çok sevindim bu bile harika bi gelişme.. sonuçta başlamadan geri gönderdikleri şu ay gel dedikleri çok kişide var..
canım inşallah hep güzel güzel haberlerin gelir.. Allaha emanet ol öptüm..
Ensucum en korktuğum şey valla ptesi bakalım bama ne diyecekler keişke bizde bebeklerve kadar şanslı olabilsrkhemen başlayabilsem tedavime...sen nasıl oldun?moralin biraz daha iyidir umarım
Yağı olduğunu bilmiyordum, ben yağını alayım o zaman, böyle çok zor oluyor, havanda da ezmem yeterli olmadı.Peki ne zaman başlamam gereke, ben bal çörekotu tarçın karışıına adetin 2. günü başlamıştım.
Bu verdiğin karışımda yumruta kalitesini arttırmak için di mi canım.Önce bir hamile kalalım da canım ya,sütü arttırması daha kolaydır eminim:))))
ay ne güzel ikinizde aynı döneme denk geldiniz inşallah sende hemen başlarsın cnm.. ben daha iyiyim biraz başım ağrıyor okadar..
sen hiç ön hazırlık için birşey kullandınmı cnm..
Ne acayip bir hafta bu hafta yahu... Rahatım işlerimi ayarladım dedim ne özel ne iş bir bitmedi koşturmacam.
Bu hafta rahat demiyeceğim bir daha baştan :) Şom ağızlı mıyım, ileriyi gören biri miyim bilemedim
Beklenmedik koşturmacalarım dışında pek keyifli, huzurluyum, epilasyonda azıcık yandım bi yerim azzicik aciyor başka sıkıntım yok... (1 Mayıs haftasında güney sahillerinde coşup deniz, kum, güneş yaparsan e haliyle yanmışım yanık yer de yandı )
Kendini Nisan sanan Haziran'ın yağmur furyasından da nasibimi aldım... Mis gibi toprak kokusunu içime doldurdum.
Benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız? "herkeşler" iyi mi?
Gündemdeki tedavilere istinaden özellikle;
Capslocked mustakbel hamilemiziyi misin? Ofise döndüysen zaman çabuk geçer, dikkatle çalış :)
Alara14 yumurtalar konusunda endişelerin dindi mi?
Hadi bakalım, seninde yolun açık olsun. Olmassa sakın karamsar olma, yola devam son hızla. Benim şimdi 5.inci kere yumoşları yerleştirdiker, sadece hiç sinirlenmemeye dikkat ediyorum. Çünkü bendeki bir defo, ben sinirlenince karın bölgesinde kasılmalar oluyor. Yoksa fazla odaklanmıyorum.Dikkat et, bol şans.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Hayırlı olsun arkadaşım. Allah sonunu güzel eylesin, bebeğine kavuştursun. Her şey yolunda gitsin, 18 Temmuz' da hamileyim yaz şuraya da, biz de sevinelim inşallah
Nasıl buldun memorıal ı canım semra hnm vs..
canımm seni merak ediyordum.. tedavine başlamana çok sevindim bu bile harika bi gelişme.. sonuçta başlamadan geri gönderdikleri şu ay gel dedikleri çok kişide var..
canım inşallah hep güzel güzel haberlerin gelir.. Allaha emanet ol öptüm..
Kizlar,selamlar...
Kusura bakmayin,girip haber veremedim.
Opu guzel gecti,uretim de fena degildi :)) 11 tane yumos toplandi,8 tanesine islem yapildi ve 6 tanesi devam etti,
12 haziranda transfer oldum 2 tane embriyi transfer edildi digerlerini biraz izleyelim ona gore dinduralim dediler vebunun neticesinde 1 gayet guzel 1 tane orta guzellikte embriyomuz donduruldu,insallah guzel sonuc alir ve onlari kullanmaya gerek kalmaz.
Transfer gunu haric her gun ise gidiyorum ve haril haril calisiyorum,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,ama cok da kasmiyorum,cok da rahatim olursa olur olmazsa da eylul ekim gibi buzluktakilere basvururuz.
Buyuk gun sali 24 haziran,bana sans dileyin :))
iinşallah canım bu yıl hepimiz bu güzel haberi alırız
Kizlar,selamlar...
Kusura bakmayin,girip haber veremedim.
Opu guzel gecti,uretim de fena degildi :)) 11 tane yumos toplandi,8 tanesine islem yapildi ve 6 tanesi devam etti,
12 haziranda transfer oldum 2 tane embriyi transfer edildi digerlerini biraz izleyelim ona gore dinduralim dediler vebunun neticesinde 1 gayet guzel 1 tane orta guzellikte embriyomuz donduruldu,insallah guzel sonuc alir ve onlari kullanmaya gerek kalmaz.
Transfer gunu haric her gun ise gidiyorum ve haril haril calisiyorum,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,ama cok da kasmiyorum,cok da rahatim olursa olur olmazsa da eylul ekim gibi buzluktakilere basvururuz.
Buyuk gun sali 24 haziran,bana sans dileyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?