Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu verdiğin karışımda yumruta kalitesini arttırmak için di mi canım.Önce bir hamile kalalım da canım ya,sütü arttırması daha kolaydır eminim:))))

herkese selam arkadaşlar kaç gündür giremedim şuanda istanbuldayım memorıal de bugün tedavim başladı
hepinizi özledim umarım herkes iyidir tedavisi başlayan arkadaşlar umarım her şey yolundadır ayrı ayrı yazmak isterdim size ama zamanım yok hepinizi öpüyorum çok düşük bir şansla başladım dualarınızı esirgemeyin lütfen hepinizi çooook öpüyorum

canımm seni merak ediyordum.. tedavine başlamana çok sevindim bu bile harika bi gelişme.. sonuçta başlamadan geri gönderdikleri şu ay gel dedikleri çok kişide var..
canım inşallah hep güzel güzel haberlerin gelir.. Allaha emanet ol öptüm..

Nasıl buldun memorıal ı canım semra hnm vs..

Ensucum en korktuğum şey valla ptesi bakalım bama ne diyecekler keişke bizde bebeklerve kadar şanslı olabilsrk hemen başlayabilsem tedavime...sen nasıl oldun?moralin biraz daha iyidir umarım

Ensucum en korktuğum şey valla ptesi bakalım bama ne diyecekler keişke bizde bebeklerve kadar şanslı olabilsrk hemen başlayabilsem tedavime...sen nasıl oldun?moralin biraz daha iyidir umarım

ay ne güzel ikinizde aynı döneme denk geldiniz inşallah sende hemen başlarsın cnm.. ben daha iyiyim biraz başım ağrıyor okadar..
sen hiç ön hazırlık için birşey kullandınmı cnm..

Gün farketmez. İstediğin zaman başla. Şifa olsun...

Bu verdiğin karışımda yumruta kalitesini arttırmak için di mi canım.Önce bir hamile kalalım da canım ya,sütü arttırması daha kolaydır eminim:))))

Yumurta sayısına ve kalitesine olumlu etkilerini bizzat yaşadım. Yanlış doktordaydım, bi cacık olmadı ama işe yarıyor
Ayrıca süt için o kadar rahat olma, ben 6 ay emmişim, kardeşim 40 gün. Bol su içip, yiyecek çeşidini çok tutuyorsan, yemek seçmiyorsan, sütün kaliteli ve bol oluyor ama tek yönlü beslenip su içmiyorsan bu karışıma ihtiyacın olacak...

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah sonunu güzel eylesin, bebeğine kavuştursun. Her şey yolunda gitsin, 18 Temmuz' da hamileyim yaz şuraya da, biz de sevinelim inşallah

ay ne güzel ikinizde aynı döneme denk geldiniz inşallah sende hemen başlarsın cnm.. ben daha iyiyim biraz başım ağrıyor okadar..
sen hiç ön hazırlık için birşey kullandınmı cnm..

Folıc asit ve c vitamini alıyorum canım arasıra apitera kaşıklıyorum başkada bişey kullanmıyorum

Hmmm, inşallah yanan yer lekeli kalmaz.

Ben ise daha yeni geldim eve. Çok yoğundu iş, fakat ben normale göre kendimi hep geri plana attım. Beni arayan bulur misali.... Napım bu hafta öyle olsun....

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hadi bakalım, seninde yolun açık olsun. Olmassa sakın karamsar olma, yola devam son hızla. Benim şimdi 5.inci kere yumoşları yerleştirdiker, sadece hiç sinirlenmemeye dikkat ediyorum. Çünkü bendeki bir defo, ben sinirlenince karın bölgesinde kasılmalar oluyor. Yoksa fazla odaklanmıyorum.Dikkat et, bol şans.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım senin tedavin de hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer bebişlerini kucağına alırsın amin

Kizlar,selamlar...
Kusura bakmayin,girip haber veremedim.
Opu guzel gecti,uretim de fena degildi :)) 11 tane yumos toplandi,8 tanesine islem yapildi ve 6 tanesi devam etti,
12 haziranda transfer oldum 2 tane embriyi transfer edildi digerlerini biraz izleyelim ona gore dinduralim dediler vebunun neticesinde 1 gayet guzel 1 tane orta guzellikte embriyomuz donduruldu,insallah guzel sonuc alir ve onlari kullanmaya gerek kalmaz.
Transfer gunu haric her gun ise gidiyorum ve haril haril calisiyorum,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,ama cok da kasmiyorum,cok da rahatim olursa olur olmazsa da eylul ekim gibi buzluktakilere basvururuz.
Buyuk gun sali 24 haziran,bana sans dileyin :))

canım uzun yazmak isterim hiç zaman yok ilk fırsatta yazacam çook öpüyorum

Bol şanslar inşalhh cok güzel haberlerle gelirsin buraya....

Maşallah, nerede yetiştirdin o kadar yumurtayı?
Allah tamamına erdirsin. İnşallah bebeğine kavuşur, buzluktakilere kardeş için başvurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…