- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.181
Ben nihayet bugün regl oldum, yarın kistin gidip gitmediğine baktıracağım, gitmişse transfer hazırlığına başlayacağım inşallah.....
Peşin ve içten olduğu su götürmez :) Havadan mıdır nedir ben nadiren dalgın olurdum bu aralar tavan yaptı. Hepimizde var galiba dalgınlık. Bugün oscar alırdım kesinDiş macununu fırçasını takmadan aparata sıktım hadi dalgınım fark etmedim diş etime kakıp bir de üstüne kanattım. Pes yani :) İnsan ağzına götürürken nasıl fark etmez, hiç etmedim işte
ensucum hala kafam karışık bir yere karar veremedim ya(( çok fazla deneme şansım olmayacak benim, o yüzden çok araştırmam gerek. Bu arada bugün doktora gittim ve 3 ay önce yapılan testimden tamamen farklı çıktı sonuçlarım.
Bu kadar büyük fark normal değil dedi.
Fsh 2,17
e2 472
lh 9,68
artık kafam iyice karıştı, 3 ay önceki testime göre;
fsh 31
e2 27
lh 14
bu sonuçları siz nasıl yorumlarsınız.iyi mi kötü mü:)))
inşallah gitmiştir hemen transfer hazırlıklarına başlarsın cnm..
teşekkür, inşallah, kist gitmez ise ne yapacağımı da bilmiyorum....
valla ensucum benim eşim hayatında alkol sigara içmemiş ama müthiş asitli şeyler sever .zamanında ciddi spor yapmış halada zaman bulduk ça yapar..malum kiiye m.b bizde gittik eşimle.ben onun programına uydukdan sonra 4 olan yumurtam anında 2 ye düştü . Eşiminde değerleri bozuldu dahda da ben inanki et yememeye bağlıyorum ..
Benim 10 kg vermemede benı sıkıntıya soktu .karın bölgesinde ki yağların gitmesi iyi ama bende ters tepti
Teşekkür, inşallah, kist gitmez ise ne yapacağımı da bilmiyorum....
anladım canım, kendi yumurtanın büyümesi için klomen mi kullandın peki, benim klomenle büyümedi hiç, ama tüp bebek kısa protokolde de 3 den biri büyüdü malesef. Açıkçası bundan sonra gideceğim tüp bebek merkezinde ilaçsız denemek istiyorum.zaten o kadar hormonla bile biri zor büyüdü.sen nereye gidiyorsun canım?
canım erkekte bazı bünyelerde düzenli spor yapmak testosteron seviyesini azaltıp östrojen seviyesini arttırıyor buda değerleri sayıyı düşürüyor.. Bizde geçen kasım ayında sayı 6 milyona kadar yükselmişti hareket %50 di sonra eşim spor salonuna yazıldı düzenli spora gitti birde haftada 2 defa maça gitti 5 ay boyunca sonuç şu sayı 200 bin hareket %10 a kadar düştü ilk kez ne yazıkki...doktoru sporu bırak dedi..
Haftada bir mutlaka baklagil yap canım kuruı fasulye, nohut, kara mercimek..
tax ilk değerler tedavideyken mi
Canım tedaviden bir ay önceki değerlerim ilk değerler....
Ensucum hala kafam karışık bir yere karar veremedim ya(( Çok fazla deneme şansım olmayacak benim, o yüzden çok araştırmam gerek. Bu arada bugün doktora gittim ve 3 ay önce yapılan testimden tamamen farklı çıktı sonuçlarım.
Bu kadar büyük fark normal değil dedi.
FSH 2,17
E2 472
LH 9,68
Artık kafam iyice karıştı, 3 ay önceki testime göre;
fsh 31
E2 27
LH 14
Bu sonuçları siz nasıl yorumlarsınız.İyi mi kötü mü:)))
ben bahçecideyim 2 yıldır erbil bey doktorum ..durumumu biliyo az yanı yumurtam ..aslında tek yumurtam oluyor düzgün olursa oda .. Ben kür yaptım tax tarcın bal çorekotu o iyi geldi çok ..birde incir kürü .saraçoğlunun videolarını izledim not aldım.sadece soğan kürünü yapamadım düzgünn..
canım yukardakiler son sonuçlarındı dimi.. fsh düşmüş sanırım şu durumda bu iyi değilmi.. e2 yuksek çıkmış adetin 3. günü 50 altı olması daha iyi deniliyor ama hatalı bilgi vermek istemem.. doktorun ne dedi cnm..
kisti aspire ed,yolar yanı iğneyle patlatıp çekicek narkoz almıyosun
Canım doktorum eski tahlilin hatalı olabilir fsh bu kadar düşmez dedi. Hatta bugün farklı bir yere git tekrar test yaptır dedi, ikinci testte fsh:3 E2 : 851 LH:10 çıktı. E2 neden böyle yüksek o kafama takıldı.
süpermiş aslında bu kadar değişir mi ki anlam veremedim .Referans değerleri ne idi acaba
e2 değerinide düşürürsen iyi olacak canım.. e2 düşürmek için civan perçemi kullananları okumuştum ama tam emin değilim araştır bakalım..
Ben de soğan kürünü iki gün yaptım geciken adetim geldi hemen. Tarçın bal çörekotuna başladım ama çörekotu toz olmadığından, yiyemedim ya(( aktarda toz halinde satılıyor mu? benim doktorum da mustafa hocaydı ama Erbil Hoca bizim gibilerde daha başarılıymış araştırdığım kadarıyla, doğru mu canım sen şahit oldun mu bizim gibi hastalarda hamile kalan oldu mu?
Çörekotunu toz halinde bulsan da alma. İçindeki en faydalı madde uçucu yağ grubundan. Evde karabiber değirmeni varsa onda, yoksa havanda ezip kullanman gerekiyor. Onu da tüketeceğin kadar hazırlaman lazım. Uğraşamam diyorsan yağını kullan. Salataya, zeytine, kahvaltılık soslara ilave edebilirsin, ayrı bir lezzet veriyor. Ya da bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 tatlı kaşığı bal ekleyerek tüketebilirsin. Başlangıçta günde 3 defa aç karnına, 15 gün sonra günde 2, 15 gün sonra günde bir kullanıp, haftada 3 defada sabitleyebilirsin. Ayrıca doğumdan sonra sütünü artırmaya da yarayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?