Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de telefonumu evde unuttum.

tax ilk değerler tedavideyken mi

canım erkekte bazı bünyelerde düzenli spor yapmak testosteron seviyesini azaltıp östrojen seviyesini arttırıyor buda değerleri sayıyı düşürüyor.. bizde geçen kasım ayında sayı 6 milyona kadar yükselmişti hareket %50 di sonra eşim spor salonuna yazıldı düzenli spora gitti birde haftada 2 defa maça gitti 5 ay boyunca sonuç şu sayı 200 bin hareket %10 a kadar düştü ilk kez ne yazıkki...doktoru sporu bırak dedi..
haftada bir mutlaka baklagil yap canım kuruı fasulye, nohut, kara mercimek..

Son düzenleme:

ben bahçecideyim 2 yıldır erbil bey doktorum ..durumumu biliyo az yanı yumurtam ..aslında tek yumurtam oluyor düzgün olursa oda .. Ben kür yaptım tax tarcın bal çorekotu o iyi geldi çok ..birde incir kürü .saraçoğlunun videolarını izledim not aldım.sadece soğan kürünü yapamadım düzgünn..

olurmu spor yaparsada deli gibi yapar gerçi şimdi fırsat bulamıyor ...ayy ne olcak halimiz böyle ya . Bir çok umutlanıyorum bazende yok diyorum kendımızı kandırıyoruz .ama rabbimin lütfu büyür kara toprakdaki kara karıncayı görüyür bizi de görür inşallahh..

canım yukardakiler son sonuçlarındı dimi.. fsh düşmüş sanırım şu durumda bu iyi değilmi.. e2 yuksek çıkmış adetin 3. günü 50 altı olması daha iyi deniliyor ama hatalı bilgi vermek istemem.. doktorun ne dedi cnm..

Ben de soğan kürünü iki gün yaptım geciken adetim geldi hemen. Tarçın bal çörekotuna başladım ama çörekotu toz olmadığından, yiyemedim ya(( aktarda toz halinde satılıyor mu? benim doktorum da mustafa hocaydı ama Erbil Hoca bizim gibilerde daha başarılıymış araştırdığım kadarıyla, doğru mu canım sen şahit oldun mu bizim gibi hastalarda hamile kalan oldu mu?

Canım doktorum eski tahlilin hatalı olabilir fsh bu kadar düşmez dedi. Hatta bugün farklı bir yere git tekrar test yaptır dedi, ikinci testte fsh:3 E2 : 851 LH:10 çıktı. E2 neden böyle yüksek o kafama takıldı.

e2 değerinide düşürürsen iyi olacak canım.. e2 düşürmek için civan perçemi kullananları okumuştum ama tam emin değilim araştır bakalım..

süpermiş aslında bu kadar değişir mi ki anlam veremedim .Referans değerleri ne idi acaba

Canım ilk fsh ın 31 çıktığı testi devlet hastanesinde yaptırmıştım tüp bebekten 1 ay önce, bugun yaptırdıklarım iki ayrı özel hastanede yapıldı.Doktora göre de bu kadar değişmez ilki hatalı diyor ama bilemedin ki...

FSH referans değerleri:
Folikülerfaz:3.03 - 8.08
Peak: 2,55 - 16,69
Lutuelfaz: 1,38 - 5,47
Postmenopozal: 26,72- 133,41

E2 referans değerleri:
Folikülerfaz:21 - 251
Peak: 38- 649
Lutuelfaz: 21 - 312
Postmenopozal: < 38

LH referans değerleri:
Folikülerfaz:2,39 - 6,6
Peak: 9,06-74,24
Lutuelfaz: 0,90 - 9,33
Postmenopozal: 10,39 - 64,57

Çörekotunu toz halinde bulsan da alma. İçindeki en faydalı madde uçucu yağ grubundan. Evde karabiber değirmeni varsa onda, yoksa havanda ezip kullanman gerekiyor. Onu da tüketeceğin kadar hazırlaman lazım. Uğraşamam diyorsan yağını kullan. Salataya, zeytine, kahvaltılık soslara ilave edebilirsin, ayrı bir lezzet veriyor. Ya da bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, 2-3 tatlı kaşığı bal ekleyerek tüketebilirsin. Başlangıçta günde 3 defa aç karnına, 15 gün sonra günde 2, 15 gün sonra günde bir kullanıp, haftada 3 defada sabitleyebilirsin. Ayrıca doğumdan sonra sütünü artırmaya da yarayacaktır

Yağı olduğunu bilmiyordum, ben yağını alayım o zaman, böyle çok zor oluyor, havanda da ezmem yeterli olmadı.Peki ne zaman başlamam gereke, ben bal çörekotu tarçın karışıına adetin 2. günü başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…