- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.161
valla alayım bide on u yiyeyim bir o kaldı ... yemediğimiz nane kalmadı artık .Kullananlar birbirini takip etsin bakalım ne gibi değişimler olacak .Çünkü son tedavimde yumurtlarım erken çatlamıştı opuya girdim ama yumurtalar çatladığı için opu kalmıştı o anda doktor gel aşılama yapalım dedi ama baktılar ki sperm 3 milyon ondan da vazgeçtiler ..Çünkü temizleme olayından sonra ne kalcak belli değildi Bizim o ana kadar erkek sıkıntımız yokken birde bu durum çıktı .Belki her ay böyle belki değişiyo genelde 15 milyondu hep ..Bende bu nedenle her yolu deniyoruz birde arı sütü polen yiyelim dedim ..
Birde soğan kürünü başlıyıorum 2 kere içiyorum birdaha elime alasım gelmiyor
tek olunca tadı olmuyo canım yaa. Bekarken annemlerin evine giren çıkan belli değildi, hemen iftar saati gelirdi. Bu şehirde tekim, eşimde çalışıyor olacak, sıkılırım evde
valla alayım bide on u yiyeyim bir o kaldı ... yemediğimiz nane kalmadı artık .Kullananlar birbirini takip etsin bakalım ne gibi değişimler olacak .Çünkü son tedavimde yumurtlarım erken çatlamıştı opuya girdim ama yumurtalar çatladığı için opu kalmıştı o anda doktor gel aşılama yapalım dedi ama baktılar ki sperm 3 milyon ondan da vazgeçtiler ..Çünkü temizleme olayından sonra ne kalcak belli değildi Bizim o ana kadar erkek sıkıntımız yokken birde bu durum çıktı .Belki her ay böyle belki değişiyo genelde 15 milyondu hep ..Bende bu nedenle her yolu deniyoruz birde arı sütü polen yiyelim dedim ..
Birde soğan kürünü başlıyıorum 2 kere içiyorum birdaha elime alasım gelmiyor
Eki Görüntüle 1161096 buda resmi kizlar umarim fayda eder
canım o aldığından eşinede yedir mutlaka.. Birde 15 milyonda iyi bir sayı değil canım zaten 20-10 milyon civarına bile hemen aşılama raporu çıkıyor.. Aslında sizde erkek sorunu varmış bence doktorlar içinden kalitelisini seceriz diye düşünüp üstünde durmamış olabilirler.. O yüzden düşmesi normal.. Bizde ağır erkek infertilitesi var benim elimdeki semen analizleri 16 milyon, 10 milyon, 6 milyon, 3 milyon, 2 milyon, 200 bin, 600 bin..
Inşallah faydasını görürüz canım..
adigee1,canım seninle aynı şeyleri yaşamışız.benim de yumurtamın opu ya girdiğimde çatladığı söylendi ve aşılama yapıldı.ama aşılama başarılı olmadı.benim 3 yumrutadan sadece biri büyümüştü ve o da zaten tek yumurta olduğu için erken çatlamış, doktorun söylemesi bu ama ne kadar doğru bilmiyorum.sende kaç yumurta vardı canım? Yumurtanın erken çatlama sebebi konusunda sana nasıl bir açıklama yapıldı?
valla ne bileyim ya her gittiğim doktor hep benim üzerimde duruyor .kilo ver verdik yürü yürüdük... şunu ye bunu yeme .artık bıraktım herşeyi ...normal denemek tamamen gitmiş kafamızdan yaşım daha genç olsa doktor kapısına uğramam denerim kendim ..ama yaş kemale erince diyosun yarın pişman olmayım tüp peşinde koşş dur .hayatımız hep buna programlı ..
benim çatlama sebebim belli hayatım doktorum bana zaten ilaçla bile fazla yumrutam olmuyo diye kendi yumurtamı alıcaktı 2 tane idi biri iyi görünuyordu o da süpriz yaptı işte böyle
yanı sıfır ilaç kendi yumurtamdı demişti doktor bi riskimiz kendi erken çatlayabilir .bir baktı usg de çatlamış o an iptal oldu o ay işte böyle .. Sonraki opuda ilaç verdi az az ...
Ensucum, arı sütü mü var sadece içinde, arı sütü ve bal karışımı olarak kullanmak gerekmiyor mu? Ben de araştırıyorum bu araalar, bir bu kaldı kullanmadığımız, belki faydası olur:)))
Gecikmeli mutlu, sağlıklı, aşk dolu, bebişli yıllar dilerim, Ensu için de aynı dileklerimi peşin peşin dilerim.....
Anladım canım, kendi yumurtanın büyümesi için klomen mi kullandın peki, benim klomenle büyümedi hiç, ama tüp bebek kısa protokolde de 3 den biri büyüdü malesef. Açıkçası bundan sonra gideceğim tüp bebek merkezinde ilaçsız denemek istiyorum.Zaten o kadar hormonla bile biri zor büyüdü.Sen nereye gidiyorsun canım?
canım klomensiz, iğnesiz nasıl büyütecekler yumurtanı.. ilaçsız denemedemi var..
Ben bir ay sonradan gitmişim hanımlar....dalgınlık, dikkatsizlik ama dilekler peşin ve içten.....
Canım şimdi mini tup bebek yöntemini araştırıyorum, onda sanırım doğal olarak büyüyor.Bir araştırayım, yazarım:)))
Ben bir ay sonradan gitmişim hanımlar....dalgınlık, dikkatsizlik ama dilekler peşin ve içten.....
:)) canım sen tedavine nezaman başlayacaktın.. dileklerin için çok sağolll
canım bizde erkek infertilitesi varya sperm üzerinde bu çok etkili dedi oradaki uzman o yüzden ben bunu aldım benimde zaten polene alerjim varya o yüzden benim içinde bu uygun..
ama sen arı sütü,bal,polen,propolis karışımlı bi ürün al şimdiden kullanmaya başla günde üç sefer ufak tahta kaşıkla çok etkiler bak gör..
aç karnına canım..
merkez arayışın ne durumda canım..
doktorlar zaten hep öyle sperm varmı var.. Hemen kadına yönelelim bu adamla biraz uğraşalım diyene rastlamadım:)) tıpda sanırım sperm üzerinde pek birşey yapamıyor..
Sen ön hazırlıklarını güzelca yap canım eşinede kendine 3 milyon çok düşük bir sayı eşine bolca ceviz,fındık yedir.. Asitli şeylerden sigaradan uzak tut.. Marincap plus balık yağı hapı içirt bi tane..
Benim eşimin işide düşmesine çok etken oluyor hep kimyasal maddelerle iç içe.. Doktor diyorki devamlı dikkat etmeseniz direk azosperm olur.. Yıllardır ben hep takviyeler yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?