Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım o aldığından eşinede yedir mutlaka.. birde 15 milyonda iyi bir sayı değil canım zaten 20-10 milyon civarına bile hemen aşılama raporu çıkıyor.. aslında sizde erkek sorunu varmış bence doktorlar içinden kalitelisini seceriz diye düşünüp üstünde durmamış olabilirler.. o yüzden düşmesi normal.. bizde ağır erkek infertilitesi var benim elimdeki semen analizleri 16 milyon, 10 milyon, 6 milyon, 3 milyon, 2 milyon, 200 bin, 600 bin..
inşallah faydasını görürüz canım..

adigee1,canım seninle aynı şeyleri yaşamışız.Benim de yumurtamın opu ya girdiğimde çatladığı söylendi ve aşılama yapıldı.Ama aşılama başarılı olmadı.Benim 3 yumrutadan sadece biri büyümüştü ve o da zaten tek yumurta olduğu için erken çatlamış, doktorun söylemesi bu ama ne kadar doğru bilmiyorum.Sende kaç yumurta vardı canım? Yumurtanın erken çatlama sebebi konusunda sana nasıl bir açıklama yapıldı?

Ne acayip bir hafta bu hafta yahu... Rahatım işlerimi ayarladım dedim ne özel ne iş bir bitmedi koşturmacam.
Bu hafta rahat demiyeceğim bir daha baştan :) Şom ağızlı mıyım, ileriyi gören biri miyim bilemedim

Beklenmedik koşturmacalarım dışında pek keyifli, huzurluyum, epilasyonda azıcık yandım bi yerim azzicik aciyor başka sıkıntım yok ... (1 Mayıs haftasında güney sahillerinde coşup deniz, kum, güneş yaparsan e haliyle yanmışım yanık yer de yandı )
Kendini Nisan sanan Haziran'ın yağmur furyasından da nasibimi aldım... Mis gibi toprak kokusunu içime doldurdum.

Benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınız? "herkeşler" iyi mi?

Gündemdeki tedavilere istinaden özellikle;
Capslocked mustakbel hamilemiz iyi misin? Ofise döndüysen zaman çabuk geçer, dikkatle çalış :)
Alara14 yumurtalar konusunda endişelerin dindi mi?

valla ne bileyim ya her gittiğim doktor hep benim üzerimde duruyor .kilo ver verdik yürü yürüdük... şunu ye bunu yeme .artık bıraktım herşeyi ...normal denemek tamamen gitmiş kafamızdan yaşım daha genç olsa doktor kapısına uğramam denerim kendim ..ama yaş kemale erince diyosun yarın pişman olmayım tüp peşinde koşş dur .hayatımız hep buna programlı ..

benim çatlama sebebim belli hayatım doktorum bana zaten ilaçla bile fazla yumrutam olmuyo diye kendi yumurtamı alıcaktı 2 tane idi biri iyi görünuyordu o da süpriz yaptı işte böyle

yanı sıfır ilaç kendi yumurtamdı demişti doktor bi riskimiz kendi erken çatlayabilir .bir baktı usg de çatlamış o an iptal oldu o ay işte böyle .. Sonraki opuda ilaç verdi az az ...

doktorlar zaten hep öyle sperm varmı var.. hemen kadına yönelelim bu adamla biraz uğraşalım diyene rastlamadım:)) tıpda sanırım sperm üzerinde pek birşey yapamıyor..
sen ön hazırlıklarını güzelca yap canım eşinede kendine 3 milyon çok düşük bir sayı eşine bolca ceviz,fındık yedir.. asitli şeylerden sigaradan uzak tut.. marincap plus balık yağı hapı içirt bi tane..
benim eşimin işide düşmesine çok etken oluyor hep kimyasal maddelerle iç içe.. doktor diyorki devamlı dikkat etmeseniz direk azosperm olur.. yıllardır ben hep takviyeler yapıyorum..

Anladım canım, kendi yumurtanın büyümesi için klomen mi kullandın peki, benim klomenle büyümedi hiç, ama tüp bebek kısa protokolde de 3 den biri büyüdü malesef. Açıkçası bundan sonra gideceğim tüp bebek merkezinde ilaçsız denemek istiyorum.Zaten o kadar hormonla bile biri zor büyüdü.Sen nereye gidiyorsun canım?

Ensucum, arı sütü mü var sadece içinde, arı sütü ve bal karışımı olarak kullanmak gerekmiyor mu? Ben de araştırıyorum bu araalar, bir bu kaldı kullanmadığımız, belki faydası olur:)))

canım bizde erkek infertilitesi varya sperm üzerinde bu çok etkili dedi oradaki uzman o yüzden ben bunu aldım benimde zaten polene alerjim varya o yüzden benim içinde bu uygun..
ama sen arı sütü,bal,polen,propolis karışımlı bi ürün al şimdiden kullanmaya başla günde üç sefer ufak tahta kaşıkla çok etkiler bak gör..
aç karnına canım..
merkez arayışın ne durumda canım..

canım klomensiz, iğnesiz nasıl büyütecekler yumurtanı.. ilaçsız denemedemi var..

Ben bir ay sonradan gitmişim hanımlar....dalgınlık, dikkatsizlik ama dilekler peşin ve içten.....

Peşin ve içten olduğu su götürmez :) Havadan mıdır nedir ben nadiren dalgın olurdum bu aralar tavan yaptı. Hepimizde var galiba dalgınlık. Bugün oscar alırdım kesin Diş macununu fırçasını takmadan aparata sıktım hadi dalgınım fark etmedim diş etime kakıp bir de üstüne kanattım. Pes yani :) İnsan ağzına götürürken nasıl fark etmez, hiç etmedim işte

Ensucum hala kafam karışık bir yere karar veremedim ya(( Çok fazla deneme şansım olmayacak benim, o yüzden çok araştırmam gerek. Bu arada bugün doktora gittim ve 3 ay önce yapılan testimden tamamen farklı çıktı sonuçlarım.
Bu kadar büyük fark normal değil dedi.
FSH 2,17
E2 472
LH 9,68

Artık kafam iyice karıştı, 3 ay önceki testime göre;
fsh 31
E2 27
LH 14
Bu sonuçları siz nasıl yorumlarsınız.İyi mi kötü mü:)))

valla ensucum benim eşim hayatında alkol sigara içmemiş ama müthiş asitli şeyler sever .zamanında ciddi spor yapmış halada zaman bulduk ça yapar..malum kiiye m.b bizde gittik eşimle.ben onun programına uydukdan sonra 4 olan yumurtam anında 2 ye düştü . Eşiminde değerleri bozuldu dahda da ben inanki et yememeye bağlıyorum ..

Benim 10 kg vermemede benı sıkıntıya soktu .karın bölgesinde ki yağların gitmesi iyi ama bende ters tepti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…