- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.221
Kizlar,selamlar...
Kusura bakmayin,girip haber veremedim.
Opu guzel gecti,uretim de fena degildi :)) 11 tane yumos toplandi,8 tanesine islem yapildi ve 6 tanesi devam etti,
12 haziranda transfer oldum 2 tane embriyi transfer edildi digerlerini biraz izleyelim ona gore dinduralim dediler vebunun neticesinde 1 gayet guzel 1 tane orta guzellikte embriyomuz donduruldu,insallah guzel sonuc alir ve onlari kullanmaya gerek kalmaz.
Transfer gunu haric her gun ise gidiyorum ve haril haril calisiyorum,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,ama cok da kasmiyorum,cok da rahatim olursa olur olmazsa da eylul ekim gibi buzluktakilere basvururuz.
Buyuk gun sali 24 haziran,bana sans dileyin :))
Bol şanslar, inşallah bebişlerin tutunur, testi ne zaman yapacaksın?
Hanımlar günaydın, bugün çok mutluyum.... Sonunda kist gitmiş, gidiyormuş....3.Temmuz'da kontrolüm var, inşallah transfer gerçekleşir... Hepimizin dilekleri de inşallah kabul görür....
Kızlar hadi bana dua edin bu kardesiniz bugün transfer olacak
Kizlar,selamlar...
Opu guzel gecti,uretim de fena degildi :)) 11 tane yumos toplandi,8 tanesine islem yapildi ve 6 tanesi devam etti,
12 haziranda transfer oldum 2 tane embriyi transfer edildi digerlerini biraz izleyelim ona gore dinduralim dediler vebunun neticesinde 1 gayet guzel 1 tane orta guzellikte embriyomuz donduruldu,insallah guzel sonuc alir ve onlari kullanmaya gerek kalmaz.
Transfer gunu haric her gun ise gidiyorum ve haril haril calisiyorum,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,ama cok da kasmiyorum,cok da rahatim olursa olur olmazsa da eylul ekim gibi buzluktakilere basvururuz.
Canim arkadaşım sirdasim benimle bu yolda sıkılmadan usanmadan yoldaşlik ettiğin için sana minnettarim.Allah hayırlı, güzel, akıllı, oğlun gibi tatlı bir kız versin sana...
Zaman kalmadıFacede sorun var. Çıkana kadar bir bardak rezene çayı iç. Sakinleşirsin biraz
Allah razı olsun canım inşallahAaaaaaaaaaaaaaaaaa tam sürpriz vallahi hadi hayırlısı olsun canım dualarımız seninle inşallah vakti saati gelmiştir. heyecanlandım vallahi
Canim arkadaşım sirdasim benimle bu yolda sıkılmadan usanmadan yoldaşlik ettiğin için sana minnettarim.
Zaman kalmadı
Allah razı olsun canım inşallah
Canim arkadaşım sirdasim benimle bu yolda sıkılmadan usanmadan yoldaşlik ettiğin için sana minnettarim.
Zaman kalmadı
Allah razı olsun canım inşallah
Kizlar,selamlar...
canım transferin hayırlı olsun.. bebişine sıkıca sarıll.. 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz:))Kızlar hadi bana dua edin bu kardesiniz bugün transfer olacak
Gözünaydın. Hadi bir heyecan da sen getir
Daha ne yapacaksın yawLafı bile olmaz arkadaşım. Yazmaktan başka ne yaptım ki?
hayırlı olsun miranda .
canımm maşallah ne güzel süreçlerin hep güzel geçmiş inşallah sonuda iyi gelecek güzel haberlerini bekliyoruz..
yumurta sayı ve kalitesi için herhangi bir ön hazırlık yaptınmı cnm.. ilaç kür vs..
canım transferin hayırlı olsun.. bebişine sıkıca sarıll.. 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz:))
Bol şanslar, inşallah bebişlerin yuvasına hoş gelir ve tutunur...
Selam Kizlar benide araniza alirmisiniz
Bende bu yolda emek verenlerdenim Rabbim kimsenin emeklerini bosa ikarmasin ins
Bu yolda maddi manevi emek veren herkeze hayirlisiyla nasip etsin ins
Selam Kizlar benide araniza alirmisiniz
Bende bu yolda emek verenlerdenim Rabbim kimsenin emeklerini bosa ikarmasin ins
Bu yolda maddi manevi emek veren herkeze hayirlisiyla nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?