- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.261
Günaydın dünya güzellerim
Güüünnnaayydddıınnnnnn can arkadaş..nasılsın?
cumanız mubarek dualarımız kabul olur inş
Güüünnnaayydddıınnnnnn can arkadaş..nasılsın?
Günaydın dünya güzellerim
Hanımlar günaydın, bugün çok mutluyum.... Sonunda kist gitmiş, gidiyormuş....3.Temmuz'da kontrolüm var, inşallah transfer gerçekleşir... Hepimizin dilekleri de inşallah kabul görür....
Kizlar hayirli cumalar herkese
MIRANDA CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN
NEVSER CANIM SANADA VEDE BU YOLDA YURUYEN BUTUN ARKADASLARA DUA EDIYORUM
Kizlar baska kimvarsa allah yardimciniz olsun cuma size ugur getirsin insallah
COK sagol canim hos geldin topige sanada hayirli cumalar
GUNAYDINNNNNNN
harika bir gün olsun herkes icin dualariniz kabul olsun
Sanada günaydin bugün ben ne yapsan neye baslasam diye düsünuyorum soganmi yoksa incir mi?
Sana bugün den itibaren hep güzel gunler diliyorum canim hayirlisi gelsin seni bulsun insallah
Sanada günaydin bugün ben ne yapsan neye baslasam diye düsünuyorum soganmi yoksa incir mi?
Mutlu hissediyorum
cumanız mubarek dualarımız kabul olur inş
Şahaneeeebn de kan vermeye gidiyorum bakalım fsh amh tsh bilumum hepsi ne olmuş ptesi öngörüşme..
Kizlar,selamlar...
Kusura bakmayin,girip haber veremedim.
Opu guzel gecti,uretim de fena degildi :)) 11 tane yumos toplandi,8 tanesine islem yapildi ve 6 tanesi devam etti,
12 haziranda transfer oldum 2 tane embriyi transfer edildi digerlerini biraz izleyelim ona gore dinduralim dediler vebunun neticesinde 1 gayet guzel 1 tane orta guzellikte embriyomuz donduruldu,insallah guzel sonuc alir ve onlari kullanmaya gerek kalmaz.
Transfer gunu haric her gun ise gidiyorum ve haril haril calisiyorum,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,ama cok da kasmiyorum,cok da rahatim olursa olur olmazsa da eylul ekim gibi buzluktakilere basvururuz.
Buyuk gun sali 24 haziran,bana sans dileyin :))
canım ne güzel bir haber buinşallah iki embriyonda sağlıklı bebiş olarak kucağına alırsın bizede umut olursun şansın bol olsun arkadaşım
Şahaneeeebn de kan vermeye gidiyorum bakalım fsh amh tsh bilumum hepsi ne olmuş ptesi öngörüşme..
Nasılsınız Canlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?