- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.301
bacım benim bu 2. evliligim ALLAH bagışlarsa 15 yaşında oglum var eşim daha önce evlenmemiş çoçugu yok ona ALLAH izin verirse baba olmasını çok istiyorum benim daha önce cocugum oldugu için devlet karşılamıyo 1,5 ilaç falanı bulur dediler ilkinde klomen catlatma ignesi aşılama tutmadı 2. igneli olcak dedi dr bayrmdan sonra düşünüyoz hayrlısı balım kafam karştı özelde 1.5 mu aşılama ala ala ha bide devlette tüp bebege 5-6 milyarı bulur dediler bizim imkanımız yok okadara biz aşılama deneyelim dedik :26:
Kist, iltihap vs. problemin varsa soğan suyu daha uygun bir başlangıç. Yoksa incir ve havuç kürlerinden başlayabilirsin.
canım ben hiç aşılama olmadım fiyatlarını inan bilmiyorum ama devlet hastanesine göre 1,5 milyarda az değilmiş yani..
inşallah ikinci çocuğunada en kısa sürede kavuşursun.. aramızda 2. çocuk için mücadele veren başka arkadaşlarda var..
sizde tam olarak sorun neydi..
Sagol guzelim bende öyle düşünmüştüm
de biri tastiklesin dedim kis felan yok cok sükür incire basliyayim sen nelerle meskulsun neler yapiyosun yada planin ne kedicikler nasil büyùdülermi
akideciknane
lejena
breezey
elvinnur
kumarika
alfabe
ummuseleme
ALISALIS
hope73
Alarahan
zeytun
elifoo
arnavut73
simay71
Resignation
bebekistiyoruzbiz
omayra34
Seldan70
Aryaekim
minervametis
fadi75
yasminefe
SelcanKerem
gullugullu
nisanduru
Bcemre3
ensucum canım bende seni çok merak ediyorum nasıl oldun umarım herşey yolunda gidiyor bu aralar sizi takip ademiyorum
bildiğin gibi tedavim başladı semra hocayla görüştüm tahlil ve filmimi inceledi bendeki miyomları dikkate almadı yaşına göre hormon tahlillerin güzel dedi ama yinede fazla umutlandırmak istemiyorum dedi bu yaşta sonuç alabilmek oldukça zor dedi yinede istiyorsanız deneyin dedi
bizde denemeye karar verdik hayırlısı olur inşallah cumartesi ilk kontrolüm var nur hocaya yzmışlar radevumu çok merak ediyorum yumurtam gelişecekmi gelişse kaliteli olacakmı 5-6 folikül göründü sayarken tedirgin oldum miyom zannettim yok dedi bunlar yumurta adayı yarın sabah ilk kontrol bakacaz artık herkese çok selam çoooook öpüyorum hepinizi
Kan verme tamamdır kızlar bir prolaktin e bakılamıyor çünkü sabah sekizde kan vermek gerekıyormuş daha geç olursa bakılmıyormuş ben de bilmiyordum o yüzden yarın sabah tekrar gidip kan vereceğim...prolaktın baktıracak atkadasların bilgisi olsun....
evet cnm prolaktinin oyle bi ozelligi var.. 08.00 ile 09.30 arasi aliyorlar.. nerede verdin kanlarini Tahsin beydemi..
evet cnm prolaktinin oyle bi ozelligi var.. 08.00 ile 09.30 arasi aliyorlar.. nerede verdin kanlarini Tahsin beydemi..
arkadaşlar merhaba. Pazartesi opu m var. Bugün kontrolde erbil bey sağda 13,5 solda 11,5 2 folikül gördü. Pazartesi alıp donduralım dedi. Bu aşamalara gelmemiz bile güzel. Inşallah pazartesi ikiside güzel döllenir . Dua edin benim için
Arkadaşlar merhaba. Pazartesi opu m var. Bugün kontrolde Erbil bey sağda 13,5 solda 11,5 2 folikül gördü. Pazartesi alıp donduralım dedi. Bu aşamalara gelmemiz bile güzel. İnşallAh Pazartesi ikiside güZel döllenir . Dua edin benim için
Arkadaşlar merhaba. Pazartesi opu m var. Bugün kontrolde Erbil bey sağda 13,5 solda 11,5 2 folikül gördü. Pazartesi alıp donduralım dedi. Bu aşamalara gelmemiz bile güzel. İnşallAh Pazartesi ikiside güZel döllenir . Dua edin benim için
Test sonuçları salı gününe cıkıcakmış aradım memorial ı randevuyu crsmbaya alalım dıye semra hnm doluymuş ..zaten önemli olan muayeneniz tahlil sonuçlarını email atarsınız semra hnm inceler dönüş yapar size dedi eski tahlillerinizide getirin fikir edinmek açısından dedi..öyle denilince erteleyemedim randevuyu ...ptesi gdiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?