- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.281
Facebooktan çaldım
Şahaneeeebn de kan vermeye gidiyorum bakalım fsh amh tsh bilumum hepsi ne olmuş ptesi öngörüşme..
hadi hayrlısı inşş çokk güzel haberlerle dönersin inş bacım
harika canımmm
inşallah test sonuçların iyi çıkacak canım..
merhaba hoşgeldin cnm.. nerede tedavi görüyordun.. kaçıncı denemen.. sorununuz neydi cnm... kaç yaşındaydınn cnm.. çok şey sordum ama:)
bebeklerve hoşgeldin canım ülkemize... Su gibi aksın zaman, keyifli keyifli ilerlesin tüm süreç. Aklında hiç bir endişe, evham olmadan sonuçlansınBol şansslarr
Nevserrr ne güzellll haberler bunlar :) Dondurulmuşlar kardeş için dursun inşallah... Heyecanla bekliyoruz. Hep dediğim gibi şansın bol, yolun açık olsunnnnnn
Harika haberlerde sen de varsın dnzdry.. Çokk ama çok sevindim. Gönlünden geçirdiklerin eksiksiz gerçek olsun... Bol şans
Sürprizin en büyüğü bu olmuş...Mirandacım kardeşim, kardeş gelsin evinize.... Tüm kalbimle diliyorum. Şansınız bol olsun
Hoşgeldin Nil hoşgeldin... Umarım en kısa sürede emeklerimizin ve dileklerimizin karşılığını alırız...Şansın bol, yolun açık olsun seninde...
tşk ederim hb canım ben ank zübeyde hanımda tedavi görüyorum yaşım 2 gün önce 40 oldu1 deva aşılama oldum bayrmdan sonra 2. olacagım nasipse esf birbirimz sorunlarımızı yazacagız ki yardımçı olalım bacım senin yaşın kaç? senin sorunun neydiki :26:
:)) bende 37 yaşındayım cnm. Memorial Semra hanımda tedavi olacağım Ağustosta.. sekizinci tedavim olacak ama orada ilk tabi..
erkek infertilitesi ve rezerv azlığı var..
geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm.. :)
harika canımmm
inşallah test sonuçların iyi çıkacak canım..
merhaba hoşgeldin cnm.. nerede tedavi görüyordun.. kaçıncı denemen.. sorununuz neydi cnm... kaç yaşındaydınn cnm.. çok şey sordum ama:)
arkadşlar bu amh testi devlette cekiliyomu? dra mı diyosunuz :26:
ensucum canım bende seni çok merak ediyorum nasıl oldun umarım herşey yolunda gidiyor bu aralar sizi takip ademiyorum
bildiğin gibi tedavim başladı semra hocayla görüştüm tahlil ve filmimi inceledi bendeki miyomları dikkate almadı yaşına göre hormon tahlillerin güzel dedi ama yinede fazla umutlandırmak istemiyorum dedi bu yaşta sonuç alabilmek oldukça zor dedi yinede istiyorsanız deneyin dedi
bizde denemeye karar verdik hayırlısı olur inşallah cumartesi ilk kontrolüm var nur hocaya yzmışlar radevumu çok merak ediyorum yumurtam gelişecekmi gelişse kaliteli olacakmı 5-6 folikül göründü sayarken tedirgin oldum miyom zannettim yok dedi bunlar yumurta adayı yarın sabah ilk kontrol bakacaz artık herkese çok selam çoooook öpüyorum hepinizi
canım amh heryerde yapılmıyor malesef ben yaşadığım şehirde kan verdim ankaraya gönderdiler 130 tl ödedim ama istanbulda çoğu özel hastaneler yapıyor sanırım memorıal de 90 tl ye yapıyorlar
arkadşlar bu amh testi devlette cekiliyomu? dra mı diyosunuz :26:
ensucum canım bende seni çok merak ediyorum nasıl oldun umarım herşey yolunda gidiyor bu aralar sizi takip ademiyorum
bildiğin gibi tedavim başladı semra hocayla görüştüm tahlil ve filmimi inceledi bendeki miyomları dikkate almadı yaşına göre hormon tahlillerin güzel dedi ama yinede fazla umutlandırmak istemiyorum dedi bu yaşta sonuç alabilmek oldukça zor dedi yinede istiyorsanız deneyin dedi
bizde denemeye karar verdik hayırlısı olur inşallah cumartesi ilk kontrolüm var nur hocaya yzmışlar radevumu çok merak ediyorum yumurtam gelişecekmi gelişse kaliteli olacakmı 5-6 folikül göründü sayarken tedirgin oldum miyom zannettim yok dedi bunlar yumurta adayı yarın sabah ilk kontrol bakacaz artık herkese çok selam çoooook öpüyorum hepinizi
büyük kızılaylar yapıyor canım çok uygun fiyata yoksa özelde yaptırıyorsun..
canımm senin için okadar sevindimki inan bak ne güzel pürüz çıkmadan tedavine başladın.. Semra hoca ortada iyi kötü ne varsa diyen bi tip canım.. bana on tane kulp buldu sende biliyorsun iki ayrı ameliyatı olman şart dedi.. sendeki miyomda tüpü engelleyici olsaydı mutlaka derdi.. bizden yana herşey yolunda canım topicte olan transferler var test günlerini bekliyoruz şimdi sıra sende güzel bi döneme girdik..
5-6 tane folikül canım harika bir sayı inan.. arada kısa kısada olsa bize yaz merak içindeyiz.. nur hanıma herşeyi sor canım çekinme.. hemen cevaplıyor.. çok çok öptümmm k.i.b.
Kizlar hayirli cumalar herkese
MIRANDA CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN
NEVSER CANIM SANADA VEDE BU YOLDA YURUYEN BUTUN ARKADASLARA DUA EDIYORUM
Kizlar baska kimvarsa allah yardimciniz olsun cuma size ugur getirsin insallah
bacım ben ankda yabancı sayılırım nasıl bulabilirmki büyük kızılayı bi bilgin varmı?
bacım ben devlette 2. aşılamayı olacagım benim cocugum oldugu için 1,5 milyar üçret istediler sizler tüp bebk için mi ugraşıyosunuz?:26:
Ankaraya hayatımda hiç gitmedim cnm sadece farklı yerlere giderken içinden geçtim:)
aşılamayamı devlette 1,5 milyar istediler çok değilmi.. o paraya her yerde yaptırırsın aşılamayı..
hepimiz tüp bebek cnm ama arada aşılama deneyende oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?