Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım senin adına çok sevindim.. harika haber. bu günlerde herkezden güzel haberler geliyor peş peşe..
inşallah ikiside güzelce döllenecek.

canım bende öyle yapmışım.. sen ne var ne yok götürürsün eski prokol kağıtlarına kadar götür.. pazartesi büyük günn saat kaçta randevun ekip doktorun kim nur hanımmı..

Ön görüşme Aylin hnm ve semra hnm sonra Nur hnm olsun istiyorum.Nur hnm kendisiyle ilgili bir tedavi sürecinden bahsetmişti eğer programı müsaitse onunla devam etmek isteyeceğim

Ellerine sağlık arkadaşım dr umu değiştirebilirmisin müsait zamanında Şişli memorial olarak..valla çok teşekkürlerrrr..ellerin uğurlu gelsin inşallahhh

evet cnm prolaktinin oyle bi ozelligi var.. 08.00 ile 09.30 arasi aliyorlar.. nerede verdin kanlarini Tahsin beydemi..

FSH, Amh vs. testlerimi yakın zamanda yeniledim ama prolaktini yeniledim mi hatırlamıyorum :) Düzenli regl ve herhangi bir süt akıntı vs yok diye ciddiye almamış da olabilirim.. Ya da kan vermekten nefret ediyorum, iğne ile kavgalarımız, kabuslarımız sürüyor diye kaytarabileceğimden kaytarmışımdır kesin :) O da reglin 3. günü müydü?

Celinacım Pazartesi öyle güzel geçsin ki kontrol ve görüşmen oooo böyle motivasyonla başla tedavine. Pozitif enerji versin sana doktorun ve merkezdekiler. İçindeki umut filizlensin, bilgilerin tazelensin, tecrüben bu tedaviyle sabitlensin... :) Bol şanslar, yolun hep açık olsun.

Bu hafta biraz kaytarmalı geçti, hepinize iyi hafta sonları diliyorum. İçinizde varsa endişeleriniz uçuuuup gitsin... Varsa planlarınız neşeyle geçsin. Hepinize çok sevgiler, eğlenceli h.sonları

Sevgilimin haberi yok hakkında hain planlarım var İstanbul bu hafta sonu çok yağmurlu geçecek diyorlar, tarihi yarımada boş olur o zaman kesin yaşşasın 2-3 ayda bir bu bölgeye rutin gezilerimizi yaparız sürekli ama kalabalık, o kendini kaybeden kalabalık bazen çok yorucu-sıkıcı-itici oluyor o yüzden bu kaçmayacak bir fırsat... Bir turistler bir biz, çizmeler ve yağmurluklarla tarih soluruz, "ya tutarsa" nın e para olsun versiyonu için Nimet Abla'ya koşarız, Şark Han ve civarında yorgunluktan gebeririz, Çorlulu Ali Paşa'da köpüklü kahveyle yenileniriz, ahmak ıslatıyorsa yağmur, ahmak olup ıslanırız, üşürüz biraz, üşüdükçe sarılırız, kimse bakmıyorsa öpüşürüz

Kesin gitmeli! sevdim :)

Canım benim pozitif bakışın hiç bitmesin tükenmesin enerjin bebişinle katlanarak çoğalsın.....testler için özel bir gün belirtmediler ben de topladım tası tarağı gittim ..bi prolaktin i tutturamadım diğerlerine kan verip cıktım..prolaktin cok önemliymiş ısrar ettım benim bi şikayetim yok önceki değerlerimde normal aramızda iki üç saatin lafımı olur ha sekizde kan verilmiş ha 11 de ona da bakın dedim nuh dediler peygamber demediler gerisin geriye döndüm sabah gideceğim tekrardan baktırmadıysan baktır derim...

Bir önceki tabloda düzeltme ile değiştirdim...

canım tablo düzenlemesi yapıyorsunya benim amh sayımı 0.09 olarak revize edebilirmisin.. teşekkürler:))
Elim gitmiyordu değiştirmeye... Ama kesin bu sonuçlar demiştin şimdi yine revize istedin. Değiştirdim. Ama bir gün bunu yine değiştireceğim yukarı yukarı değerlerle inanıyorum

Ellerine sağlık arkadaşım dr umu değiştirebilirmisin müsait zamanında Şişli memorial olarak..valla çok teşekkürlerrrr..ellerin uğurlu gelsin inşallahhh
Dr. Aylin mi Nur Hanım mı belli değil diye isim yazmayalım.. Pazartesi çok sevinçle gelişmelerini paylaşırken doktorunu da araya sıkıştırırsın güncelleriz...

Ensuuuu dikiş yerlerin kaşınıyor mu bilmiyorum. Benim çok kaşınmıştı ola ki kaşınırsan tam olarak sana şunu söyleyebilirim kremlerin vs. dışında kaşındığında (bana çoook iyi gelmişti) tükürükle parmağını üstüne sür Kaşıntıyı kesiyordu...

Çabucak iyileşsin rahat rahat yüz :)

Gittim ben...

Canımsın iyi haftasonları ...ptesi görüşmek üzere.....

Maşallah takvim dolmuş. Ne işe yaradığını bilse, kızım da bu tabloda yerini almaktan mutlu olurdu. Ben onun adına da miyavlarım, teşekkür mahiyetinde

Maşallah arkadaşım, çoğu gitmiş azı kalmış. İnşallah güzel devam eden haberlerini alır, seninle birlikte mutlu oluruz

canım bende oraları çok seviyorum. geçen hafta hiçbirşey almadan Şark Hanın tüm dükkanlarını bıkmadan dolaştım herşeyi mıncıkladım:) o tarafta tek sıkıntı hep aç kalıyorsun nedense hiçbiryer içime sinmiyor sanki tüm lokantalar hijyen değil gibi geliyor kalabalıktan sanırım.. ama köşe bucak bi gün sizlerlede gezmek kısmet olur umarım:))

Tüm arkadaşlarım merhaba
tedavi sürecinde olanlara Allah yardım etsin dilerim yumurtalar gelişir kalite embriyolar olur annelerine kavuşur sımsıkı tutunurlar cennet kokuları dolsun evlerimiz ben bugün yine çok ağladım akşam kayınvalidemdeydim kaynım nişanlı yakında evlenecek aile yemeğindeydik malum konu bebek ayyy olmuyor mu zor tabi hiçmi hamile kalamadın yazık ve dönüp elti adayına neyse sen hemen doğur torun görsünler inanın kıskançlık değil ve bu tur şeyler önem veren bayan değilim ama konu bebek olunca kanatlarım kırılıyor boğazıma diziliyor kelimeler güçlü kadın olmaktan çıkıp küçük bir kız çocuğu oluveriyorum beni sizler anlarsınız

Bu arada jinekoloğa gittim amh istedi ama yaptırmadım eşim testlerini yeniliyor ne yapacağımızı bilmiyorum sanki buradan takip ettiğim kadarıyla memorial Semra ve nur hnm rezerve azlığında iyi sanırım mailmi atayım önce testlermi nasıl yol izlemeliyim

Merhaba öngörüşme için arıyor ve randevu alıyorsunuz onlar size istenen tahlilleri mesaj atıyorlar görüşmeye tahlillerinizi alıp gidiyorsunuz ..kadın için amh,tsh,t4,prolaktın,tam kan sayımı,anti hbs,rubella ıgg,kadın ve erkek için kan grubu,hbsag,antihcv,antihıv.ayrıca varsa rahim filminizide istiyorlar..

Önce testlerini yaptır, en son durumuna göre bir yol izlerler. Hiç değilse zaman kazanmış olursun. Ümidim, değerlerinde negatif bir değişme olmamış olsun. Tedavine en kısa sürede başla ve bir an önce hasretini çektiğin yavruna kavuş.
Haline şükret ki, seni üzen kişi kayınvaliden. 31 Martta negatifi öğrenince, annem- babam teselli için ziyarete geldi. Kafam dağılsın, onlar da evdeki ağır havadan uzaklaşsın diye pazara götürdüm. Annem karnı burnunda bir kadını gösterdi: "Bak ne güzel, hamile" diye. Kendimi kaybetmişim "sen benimle dalga mı geçiyorsun" diye bağırdım pazarın ortasında. Aklıma geldikçe utanıyorum ama, daha sonucu alalı 3 gün geçmiş, içim cayır cayır yanarken tutamadım kendimi.
15 gün sonra kardeşimin eşinin hamile olduğunu öğrenmiş, nasıl söyleyeceğini bilemedi. Hissettiğim şeyi kıskançlık zannetmesi, duyarsızlığından daha çok yaraladı.

Kıyamam ben ona yaaa ...

Kıyma teyzesi, hamiş o
Karnı şiştikçe, içindekiler hareketlendikçe garibine gidiyor zavallının. Sinir sistemi altüst oldu. Bir de ablasının bebeklerini görüyor, özeniyor mu nedir, ablasını sepetin dışında görünce tıslayıp kovalıyor.

Oyyyyy çok zor hayırlısıyla bi doğursun rahatlasın sıra önce sana :))) sonra bize gelsinnnn peşpeşeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…