- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.321
Tüm enerjim ve dualarım seninle. Güzel haberlerini alalım
Arkadaşlar merhaba. Pazartesi opu m var. Bugün kontrolde Erbil bey sağda 13,5 solda 11,5 2 folikül gördü. Pazartesi alıp donduralım dedi. Bu aşamalara gelmemiz bile güzel. İnşallAh Pazartesi ikiside güZel döllenir . Dua edin benim için
canım bende öyle yapmışım.. sen ne var ne yok götürürsün eski prokol kağıtlarına kadar götür.. pazartesi büyük günn saat kaçta randevun ekip doktorun kim nur hanımmı..
Kan verme tamamdır kızlar bir prolaktin e bakılamıyor çünkü sabah sekizde kan vermek gerekıyormuş daha geç olursa bakılmıyormuş ben de bilmiyordum o yüzden yarın sabah tekrar gidip kan vereceğim...prolaktın baktıracak atkadasların bilgisi olsun....
evet cnm prolaktinin oyle bi ozelligi var.. 08.00 ile 09.30 arasi aliyorlar.. nerede verdin kanlarini Tahsin beydemi..
Canım benim pozitif bakışın hiç bitmesin tükenmesin enerjin bebişinle katlanarak çoğalsın.....testler için özel bir gün belirtmediler ben de topladım tası tarağı gittim ..bi prolaktin i tutturamadım diğerlerine kan verip cıktım..prolaktin cok önemliymiş ısrar ettım benim bi şikayetim yok önceki değerlerimde normal aramızda iki üç saatin lafımı olur ha sekizde kan verilmiş ha 11 de ona da bakın dedim nuh dediler peygamber demediler gerisin geriye döndüm sabah gideceğim tekrardan baktırmadıysan baktır derim...FSH, Amh vs. testlerimi yakın zamanda yeniledim ama prolaktini yeniledim mi hatırlamıyorum :) Düzenli regl ve herhangi bir süt akıntı vs yok diye ciddiye almamış da olabilirim.. Ya da kan vermekten nefret ediyorum, iğne ile kavgalarımız, kabuslarımız sürüyor diye kaytarabileceğimden kaytarmışımdır kesin :)
Kesin gitmeli! sevdim :)
Elim gitmiyordu değiştirmeye... Ama kesin bu sonuçlar demiştin şimdi yine revize istedin. Değiştirdim. Ama bir gün bunu yine değiştireceğim yukarı yukarı değerlerle inanıyorumcanım tablo düzenlemesi yapıyorsunya benim amh sayımı 0.09 olarak revize edebilirmisin.. teşekkürler:))
Dr. Aylin mi Nur Hanım mı belli değil diye isim yazmayalım.. Pazartesi çok sevinçle gelişmelerini paylaşırken doktorunu da araya sıkıştırırsın güncelleriz...Ellerine sağlık arkadaşım dr umu değiştirebilirmisin müsait zamanında Şişli memorial olarak..valla çok teşekkürlerrrr..ellerin uğurlu gelsin inşallahhh
Bir önceki tabloda düzeltme ile değiştirdim...
Dr. Aylin mi Nur Hanım mı belli değil diye isim yazmayalım.. Pazartesi çok sevinçle gelişmelerini paylaşırken doktorunu da araya sıkıştırırsın güncelleriz...
Gittim ben...
Bizim Takvim
[TABLE="class: grid, width: 900"]
[TR]
[TD="align: center"]PAZARTESİ
[/TD]
[TD="align: center"]SALI
[/TD]
[TD="align: center"]ÇARŞAMBA
[/TD]
[TD="align: center"]PERŞEMBE
[/TD]
[TD="align: center"]CUMA
[/TD]
[TD="align: center"]CUMARTESİ
[/TD]
[TD="align: center"]PAZAR
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]02 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]03 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]04 Haziran
Ensu Laporoskopi
+Histeroskopi
[/TD]
[TD="align: center"]05 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]06 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]07 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]08 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]09 Haziran
Cmas1 & Nevser
OPU[/TD]
[TD="align: center"]10 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]11 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]12 Haziran
Nevser
TRANSFER[/TD]
[TD="align: center"]13 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]14 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]15 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16 Haziran
CapsLocked
TRANSFER [/TD]
[TD="align: center"]17 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]18 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]19 Haziran
Miranda
TRANSFER[/TD]
[TD="align: center"]20 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]21 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]22 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23 Haziran
Alara14 - OPU
Celina1 kontroller
başlıyor
[/TD]
[TD="align: center"]24 Haziran
Nevser
TEST GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]25 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]26 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]27 Haziran
[/TD]
[TD="align: center"]28 Haziran
Ramazan [/TD]
[TD="align: center"]29 Haziran
Miranda
TEST GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 Haziran
CapsLocked
TEST GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]01 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]02 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]03 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]04 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]05 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]06 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]08 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]09 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]10 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]11 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]12 Temmuz
2220 Kedileri
bugün yarın
doğum
[/TD]
[TD="align: center"]13 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]15 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]16 Temmuz
WishhDuygu
İyi ki doğdun[/TD]
[TD="align: center"]17 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]18 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]19 Temmuz
Ensu
İyi ki doğdun [/TD]
[TD="align: center"]20 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]22 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]23 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]24 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]25 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]26 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]27 Temmuz
Arife Günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28 Temmuz
Bayram 1. Günü[/TD]
[TD="align: center"]29 Temmuz
Bayram 2. Günü[/TD]
[TD="align: center"]30 Temmuz
Bayram 3. Günü
[/TD]
[TD="align: center"]31 Temmuz
[/TD]
[TD="align: center"]01 Ağustos
[/TD]
[TD="align: center"]02 Ağustos
[/TD]
[TD="align: center"]03 Ağustos
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Arkadaşlar merhaba. Pazartesi opu m var. Bugün kontrolde Erbil bey sağda 13,5 solda 11,5 2 folikül gördü. Pazartesi alıp donduralım dedi. Bu aşamalara gelmemiz bile güzel. İnşallAh Pazartesi ikiside güZel döllenir . Dua edin benim için
FSH, Amh vs. testlerimi yakın zamanda yeniledim ama prolaktini yeniledim mi hatırlamıyorum :) Düzenli regl ve herhangi bir süt akıntı vs yok diye ciddiye almamış da olabilirim.. Ya da kan vermekten nefret ediyorum, iğne ile kavgalarımız, kabuslarımız sürüyor diye kaytarabileceğimden kaytarmışımdır kesin :) O da reglin 3. günü müydü?
Celinacım Pazartesi öyle güzel geçsin ki kontrol ve görüşmen oooo böyle motivasyonla başla tedavine. Pozitif enerji versin sana doktorun ve merkezdekiler. İçindeki umut filizlensin, bilgilerin tazelensin, tecrüben bu tedaviyle sabitlensin... :) Bol şanslar, yolun hep açık olsun.
Bu hafta biraz kaytarmalı geçti, hepinize iyi hafta sonları diliyorum. İçinizde varsa endişeleriniz uçuuuup gitsin... Varsa planlarınız neşeyle geçsin. Hepinize çok sevgiler, eğlenceli h.sonları
Sevgilimin haberi yok hakkında hain planlarım var İstanbul bu hafta sonu çok yağmurlu geçecek diyorlar, tarihi yarımada boş olur o zaman kesin yaşşasın 2-3 ayda bir bu bölgeye rutin gezilerimizi yaparız sürekli ama kalabalık, o kendini kaybeden kalabalık bazen çok yorucu-sıkıcı-itici oluyor o yüzden bu kaçmayacak bir fırsat... Bir turistler bir biz, çizmeler ve yağmurluklarla tarih soluruz, "ya tutarsa" nın e para olsun versiyonu için Nimet Abla'ya koşarız, Şark Han ve civarında yorgunluktan gebeririz, Çorlulu Ali Paşa'da köpüklü kahveyle yenileniriz, ahmak ıslatıyorsa yağmur, ahmak olup ıslanırız, üşürüz biraz, üşüdükçe sarılırız, kimse bakmıyorsa öpüşürüz
Kesin gitmeli! sevdim :)
Maşallah takvim dolmuş. Ne işe yaradığını bilse, kızım da bu tabloda yerini almaktan mutlu olurdu. Ben onun adına da miyavlarım, teşekkür mahiyetinde
Bu arada jinekoloğa gittim amh istedi ama yaptırmadım eşim testlerini yeniliyor ne yapacağımızı bilmiyorum sanki buradan takip ettiğim kadarıyla memorial Semra ve nur hnm rezerve azlığında iyi sanırım mailmi atayım önce testlermi nasıl yol izlemeliyim
Şimdi sen miyavla sen doğurduğunda kızın miyavlasınnn
Kızım şimdi tıslıyor, doğumdan sonra susar
Bu arada jinekoloğa gittim amh istedi ama yaptırmadım eşim testlerini yeniliyor ne yapacağımızı bilmiyorum sanki buradan takip ettiğim kadarıyla memorial Semra ve nur hnm rezerve azlığında iyi sanırım mailmi atayım önce testlermi nasıl yol izlemeliyim
Kıyamam ben ona yaaa ...
Kıyma teyzesi, hamiş o
Karnı şiştikçe, içindekiler hareketlendikçe garibine gidiyor zavallının. Sinir sistemi altüst oldu. Bir de ablasının bebeklerini görüyor, özeniyor mu nedir, ablasını sepetin dışında görünce tıslayıp kovalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?