Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Emeksiz yemek olmaz ki
Şimdilik hamile değilim ama inşallah kalırım yakında
RABBİM şu mubarek ayfda duyar inş sesimizi inşş bu ay hamişim diye yazarsın canım

merhaba, bu yıl 41 yaşında oluyorum, en kısa zamanda hamile kalmak dileğim,
Allah her isteyene versin :)
hg bacım inşş RABBİM kabul eder inşş tez vakitte sende hamileler kervanına katılırsın
bizde de bariz bişey bulamadılar benım rezerv azmış falan filan klasik işler
bnada öyle dediler
bizlerin halinden anlamıyolar tuzları kuru tabi

canim uzulme sukretki bir tane cocugun var.. haklisin tup bebek konularinda maddiyat cok onemli ama hic cocuk olmayinca o para bir sekilde bulunuyor cnm:))

evt cocugum var çok şükür ALLAH olmayana versin inş ama eşimide baba yapmk istiyorum aşılama parasını zor bulduk bacım biz imkanımız olsa hiç ugraşmıcaz aşılamayla direk tüp yaptrcam ama imkanımız yok ALLAH büyük ümidimi yitirmicem inş

canim sizde esindemi sorun vardi.. insallah ikinci bebisinede yakinda kavusursun.. su rapor sartinin maddelerini kim koyduysa onu Allaha havale ediyorum, cok cahil, dar dusunceli, hayata bagnaz bakan bir kurul koymus bence.. onlara ne eslerden birinin cocugunun olmasindan yada onlara ne yasimdan, birde 3 yil evlilik sarti var manyamislar 37 de evlensem uc yili bekle derken hakkim bitiyor..
canim sgk odeniyorsa yeter doktor kontrollerine gore raporu ver yada verme bu sartlar ne yani..

Biz de tepelerine biner, inmeyiz, ıslatırız tuzlarını...

bacım bizde sorun yok gibi rahim filimi cekildim şükür tüplerim acık sistit( sulu ults ) cekildim şükür parca falan yok temiz esimn spermleri iyi dedi dr birde size atayım bakın
14.11.2013 6 ay önceki

test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda ayın 27 de 3-4 gün oldu

^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
inş aranızda anlayan vardr :26:
eşim bide ultr girdi sonuç bu dendi

SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
dr gösterdi p.tesi günü hayr sende varikosel yok damar genişlesi demiş spermlerin yüksek senin sorunun yok demiş aşılamaya gerk yok demiş
bende yumurta rezerve azalması var bacımm menopoz korkusu işte egerki oglum şimdiki eşimden olsaydı 2. cocuk için hiç bukadr üzülmezdim ama benim cocugum var eşimn yok ailesi laf etmeye başladılar başkasının çoçuguna babalık ediyon yapsanıza cocuk diyolar

Hııı, bu topikte stres yasak, cıs
Endişe etme, sürekli ve 5 günü geçmeyen gecikmeleri ciddiye almıyoruz. Üfürükten nem kapan yaştayız, olur böyle şeyler. Yine de yumurta kaliteni artırmak için takviye alman, tedavi için avantajına olur. Geriye dönük okursan epey bilgi bulabilirsin. Sormak istediklerini de çekinmeden sor. Hepimizin derdi aynı burada. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Slm. Canim cikti kizlar bugün kendime resmen iskence etim söz de izinliyim oooo vallahi oruclu oruclu saat 10 dan saat 15.30
O dukan senin bu dukan benim gez allah gez birde ayagimda topuklular haha ALISVERIS YAPTIMMMM moralim yerine geldi burda yani almanyada yaz sonu indirimleri basladi hersey % 50 % 60 Türkiye ne alemde bakalim ...
ENSUCUMMMMM
canim sonkez yorum yapcam ruyana cevaplamadan duramadim zonak in dedigi gibi hayra yor canim ruyalarin icinden cikamiyosan suya anlat ve Allahim beni bu ruyanin serinden koru de sua alip gorursun
bu gordugun ruyada kötü degil cektigin zorluklar canim sonu güzel olacak insallah

kızz bacım seni ben çok cana yakın buldum yukarda test sonuçları var hele bi el atıver kıı bi bilgin varsa paylaşırmısın canım

Ay canim ya bu ne simdi azcik acikla bana bu haki nasil alcaz nerelere bas vurcaz nakadar suruyoki bu olaylar ben 43 girdim
Ooo daha onaylancak ölme esegim òlme yani

selamlar. devlette mi istediler asilama icin 1500 tl? 5-6 bin de ayni sekilde devlette mi. cok gibi geldi bana. neredeyse ozelle ayni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar. devlette mi istediler asilama icin 1500 tl? 5-6 bin de ayni sekilde devlette mi. cok gibi geldi bana. neredeyse ozelle ayni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

as bacım evet devlete istediler senin cocugun var dediler bu benim 2. evliligim ben oglum var RABBİM olmayana versin eşimin yok 1 defa aşılama oldum bayrmdan sonra yine aşılama olacagım inş 2. tutar ben yaşım geciyo menopoz korkusundan direk tüp bebk istedim drlar tmm yapalım tüp bebk 5-6 milyar dediler bizim maddi durumumuz yok veremedik aşılama olsun dedik ozamn da 1,--1,5 ilaçlar hst masrafı dediler bakalım ne kadr tutacak egerki bu ay kendim normal şartlarda hamile kalamazsam ( inş kalırım) ne kadr tuttu bayrmdan sonra size bilgi veririm herkez diyo dvlt çok istemiş diye ama napalım elimz mecbur :18:

Canim ZONAK arkadasim Allah senden binkere razi olsun Su dua yazmisin ya ben böyle seylere cok merakliyim ögle namazimi kildim arkadinda dua simdi ikindiyi kilinca ozelikle vesile oldun ya duamda olcasin cok sagol canim cok Danke yani

HERKES ICIN

Ben dua ediyorum zaten taaaa basta bu topikte olan arkadaslarim Akideciknne, umuseleme,Duvo, Alisalis, adi suan aklimda olmayanlar hamile arkadaslarim anne olanlar hicbirinizi unutmadim Allah hepimizin bu güzel günlerde dualarini kabul etsin hayirli necdiliyorsaniz gercek olsun insallah Amin.

ALLAH kabul etsin Ellerini boş cevirmesin inş bacım

kızz bacım seni ben çok cana yakın buldum yukarda test sonuçları var hele bi el atıver kıı bi bilgin varsa paylaşırmısın canım

Hahahaha hos geldin kiz bacim bende seni cok cana yakin buldum hep böyle pozitif enerji yay bu topige iyi geliyo
he birde o yukarda yazilandan pek birsey anlamada kendin icin bal cörek otu tarcin karisimi yap kendine sabah aksam bunlari tüket birde nerden biliyorsun rezev az sende horm testlerin nasil, yazmistin galiba neyse bu dediklerim cok iyi madem bayramdan sonra asilama yaptircaksin bence kendini biraz güclendir kolari siva ve is basina anacim öptüm

çokk hb h bulmammı sizin gibi şekerler varken bacım b.t.ç. yaptım bu ayda hayt adacayı bide incir yicem bakalım nasip dr söyledi rezerve azalması var diye kan falan yanlız amh cektrmedim güçlendim bacım artık yavaş yavaş calışmalra başlıyacagım bu gün adetimn 1. günü bi bitsin hücümmm ALLAH ALLAH

Teşekkür ederim güzel yorumun için
Tıbbi işlerden anlamam pek. Benim ilgi alanım kocakarı ilaçları
Kürler, bitkisel ilaçlar hakkkında aklına geleni sor, bilmesem de araştırırım.

Bitte schön arkadaşım, lafı mı olur?
Allah dualarımızı kabul etsin. Mübarek günlerin hatırına rahmetini, bereketini esirgemesin bizden...

Teşekkür ederim güzel yorumun için
Tıbbi işlerden anlamam pek. Benim ilgi alanım kocakarı ilaçları
Kürler, bitkisel ilaçlar hakkkında aklına geleni sor, bilmesem de araştırırım.

rica ederim bacım
tm sorayım ozaman ben 2 haftayı gecti civanpercemi aslan pencesi bunları içiyordum karıştırıp günde 2 bardk bu gün adet oldum
hayt ve adacayına başladım birde incir yiyecegim kürünü yapmadan çok mu aşırıya gitmişşim :26:çokk tşk ederim canım yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…