- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.981
RABBİM şu mubarek ayfda duyar inş sesimizi inşş bu ay hamişim diye yazarsın canımEmeksiz yemek olmaz ki
Şimdilik hamile değilim ama inşallah kalırım yakında
hg bacım inşş RABBİM kabul eder inşş tez vakitte sende hamileler kervanına katılırsın
merhaba, bu yıl 41 yaşında oluyorum, en kısa zamanda hamile kalmak dileğim,
Allah her isteyene versin :)
bnada öyle dedilerbizde de bariz bişey bulamadılar benım rezerv azmış falan filan klasik işler
Canımcım. Senin yazından sonra araştırayım diye sordum google amcaya, malesef deneme sayısını yine 2 ye, yaş sınırını da 39 a düşürmek için atılmış bir adımmış. 43 yaş olmalı diyen Bülent Tıraş. Bir başka doktor daha söylemiş, 41 olsun bari diye. Bir de embriyo sınırlamasını kaldırın demişler ama bunlar sadece yorum. Yasada yok malesef. Çıkan yasa da yılbaşından itibaren geçerli. Burun kıvırdım akıllarına...
canim uzulme sukretki bir tane cocugun var.. haklisin tup bebek konularinda maddiyat cok onemli ama hic cocuk olmayinca o para bir sekilde bulunuyor cnm:))
yok yok canim ben saglik bakanliginin yazisini okudum.. bulursam size past edecegim cnm.. insallah olur gerci..
evt cocugum var çok şükür ALLAH olmayana versin inş ama eşimide baba yapmk istiyorum aşılama parasını zor bulduk bacım biz imkanımız olsa hiç ugraşmıcaz aşılamayla direk tüp yaptrcam ama imkanımız yokALLAH büyük ümidimi yitirmicem inş
RABBİM şu mubarek ayfda duyar inş sesimizi inşş bu ay hamişim diye yazarsın canım
hg bacım inşş RABBİM kabul eder inşş tez vakitte sende hamileler kervanına katılırsın
bnada öyle dediler
bizlerin halinden anlamıyolar tuzları kuru tabi
canim sizde esindemi sorun vardi.. insallah ikinci bebisinede yakinda kavusursun.. su rapor sartinin maddelerini kim koyduysa onu Allaha havale ediyorum, cok cahil, dar dusunceli, hayata bagnaz bakan bir kurul koymus bence.. onlara ne eslerden birinin cocugunun olmasindan yada onlara ne yasimdan, birde 3 yil evlilik sarti var manyamislar 37 de evlensem uc yili bekle derken hakkim bitiyor..
canim sgk odeniyorsa yeter doktor kontrollerine gore raporu ver yada verme bu sartlar ne yani..
hoşbuldum :) forumda ve tüp bebek konusunda yeniyim. bir aşılama deneyimim oldu, sonuç negatif
eşimin sperm 1.6000 , doktor tüp bebek dedi. bu ay stresten belki hava değişminden adetim gecikti, bekliyorum ha bir de tarlusal kullanıyorum...
canim benim.. kalp gozun nekadar guzell.. yola devam canim sonuna kadar.. bebisleri kucagimiza alana kadar..
dun gece bir ruya gordum, ruyamda bebek alinan bi bolge varmis demirlerle kapaliymis o bolgeye girmeye esimle cok ugrasiyorduk demiri gecmeye bi turlu gecemiyorduk.. sonra ben kisa donem bi hamilelek geciriyormusum ve bebegim doguyormuski kup kuru kollari olan bi ot.. kurumus ota bebegim diye sariliyordum..( canim kurumus bozkirlar gibi kuru ot doguruyordum galiba hic bebegim olmayacak hep boyle ruyalar goruyorum..
Hııı, bu topikte stres yasak, cıs
Endişe etme, sürekli ve 5 günü geçmeyen gecikmeleri ciddiye almıyoruz. Üfürükten nem kapan yaştayız, olur böyle şeyler. Yine de yumurta kaliteni artırmak için takviye alman, tedavi için avantajına olur. Geriye dönük okursan epey bilgi bulabilirsin. Sormak istediklerini de çekinmeden sor. Hepimizin derdi aynı burada. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kizlar tup bebek 3. rapor hakki torba yasasindan cikti hastanelere yazilar gitmeye basladiya o hakka 43 yas siniri ekleniyormus bir kose yazisinda okudum ve 43 yasinda olanlara 3 tane transfer hakki olacakmis.. tabii nezaman uygulamaya gecer bilmiyorum ama bu yil olabilir yaziyordu..
bacım ben adacayı hyt içiyorum hiç denedin mi? çok hamile kalan var 4 tüp bebk demişsin özeldemi devletemi? ben devlette dedim benm yaşım geciyo tüp bebk istedim dr benden 5-6 milyar para istediler benim 15 yaşında oglum oldugu için bizde aşılamaya karar verdik 2. aşılama olcak 1,5 milyar para istediler byrmdan sonra bnde aşılama olcam pes etme bacım bu arada yaşın kac? sorması ayıp ben 5 gün önce 40 girdim benim korkum menopoza girmek çok korkuyorum :18:aynen RABBİM ol derse olcak inşş bu topikler bu ay hamişle doplup taşar inşşşşşşşşşşş
selamlar. devlette mi istediler asilama icin 1500 tl? 5-6 bin de ayni sekilde devlette mi. cok gibi geldi bana. neredeyse ozelle ayni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ZONAK arkadasim Allah senden binkere razi olsun Su dua yazmisin ya ben böyle seylere cok merakliyim ögle namazimi kildim arkadinda dua simdi ikindiyi kilinca ozelikle vesile oldun ya duamda olcasin cok sagol canim cok Danke yani
HERKES ICIN
Ben dua ediyorum zaten taaaa basta bu topikte olan arkadaslarim Akideciknne, umuseleme,Duvo, Alisalis, adi suan aklimda olmayanlar hamile arkadaslarim anne olanlar hicbirinizi unutmadim Allah hepimizin bu güzel günlerde dualarini kabul etsin hayirli necdiliyorsaniz gercek olsun insallah Amin.
kızz bacım seni ben çok cana yakın buldum yukarda test sonuçları var hele bi el atıver kııbi bilgin varsa paylaşırmısın canım
Hahahaha hos geldin kiz bacim bende seni cok cana yakin buldum hep böyle pozitif enerji yay bu topige iyi geliyo
he birde o yukarda yazilandan pek birsey anlamada kendin icin bal cörek otu tarcin karisimi yap kendine sabah aksam bunlari tüket birde nerden biliyorsun rezev az sende horm testlerin nasil, yazmistin galiba neyse bu dediklerim cok iyi madem bayramdan sonra asilama yaptircaksin bence kendini biraz güclendir kolari siva ve is basina anacim öptüm
kızz bacım seni ben çok cana yakın buldum yukarda test sonuçları var hele bi el atıver kııbi bilgin varsa paylaşırmısın canım
Canim ZONAK arkadasim Allah senden binkere razi olsun Su dua yazmisin ya ben böyle seylere cok merakliyim ögle namazimi kildim arkadinda dua simdi ikindiyi kilinca ozelikle vesile oldun ya duamda olcasin cok sagol canim cok Danke yani
HERKES ICIN
Ben dua ediyorum zaten taaaa basta bu topikte olan arkadaslarim Akideciknne, umuseleme,Duvo, Alisalis, adi suan aklimda olmayanlar hamile arkadaslarim anne olanlar hicbirinizi unutmadim Allah hepimizin bu güzel günlerde dualarini kabul etsin hayirli necdiliyorsaniz gercek olsun insallah Amin.
Teşekkür ederim güzel yorumun için
Tıbbi işlerden anlamam pek. Benim ilgi alanım kocakarı ilaçları
Kürler, bitkisel ilaçlar hakkkında aklına geleni sor, bilmesem de araştırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?