Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bir tane cocugunun olmasi ikinciyi isteyemeyecein anlamina gelmez elbette.. ben de cok isterim cocugumun kardesi olsun.. bak o kadar pozitifim, bu durumda birinciyi yaptim ikinciyi bile dusunuyorum :)
devletin bu kadar para istemesinin mantigi ne ki.. mart ayinda esimle yaptigimiz fiyat arastirmalari vardi.. Gebze Anadolu Saglik Merkezi 930+ilac fiyati demisti. kadikoy medipol 590+ilac, umut tup bebek ilac dahil 2600 demisti asilama icin. eyyy devlet sorarim sana nerde devletligin diyeee
:99::99::99:

canim esinin ailesi hic laf etmesin cunku esinin sperm sayisi az zaten degerleride pek iyi degil.. sperm sayisi 40 milyon ve alti erkek infertilitesi zaten.. sizin su durumda asilama uygun gibi gozukuyor tup yapmadan asilama ilede tutar.. hic bi doktor erkegin spermi oldugu surece kotu demiyor benim esimin spermi 2 milyonken bile doktorlarim kotu demiyordu simdide hep bitti zaten..
ama degerleriniz 17 milyonla 30 milyon arasi gidip gelmis gerci bunun icinden 9 milyon kadari iyi durumda gibi.. sizde erkek infertilitesi var cnm ama ileri derece degil asilama yada tuple tutar..
herseyin hayirlisi cnm Turkiyede birinci yada ikinci evlilik hic farketmiyor herkez herseyi deme hakkini kendinde goruyor..

canim keske yaninda olsaydim bende alis veris hastaligi varda.. hafta sonlarim hep avm lerde gecer yada carsi pazarlarda.. kizim olsa onu tuketime yoneltmekten cocugun psikolojisini bozarim kesin..
suya arada anlatirdim eskiden iyi aklima getirdin yine baslim:))
bu arada kizlar ben sayfalari okuyamiyorum pek cepten rahat olmuyor arada yakaladigim konuya aradan giriyorum:))
acmilacim guzel nickli guzel huylu arkadasim cok opuyorum..

Bir de küçük bir kavanoz bala tarçın ve taze çekilmiş çörekotu ekle. Günde 2 kere 2 tatlı kaşığı ye. Ya da bir kase yoğurda bir tatlı kaşığı çörekotuyağı, iki tatlı kaşığı bal ekle. Günde üç defa yemekten yarım saat önce tüket. Her öğünde taze hazrlanacak. Çok değil yaptıkların. 6 kavanoz farklı karışımlar, 1 küçük şişe yağ, iki kutu da bitki çayı yollamış babam. Ben aktara telefonda derdimi söyledim, o da eline geçeni koymuş.

canım hayırlı olsunn Allahım kucağına aldırsın.. doktorun kimdi..
Kucağıma aldım çok şükür, 3 aylık oldu şimdi. :)
Doktorum Memorial Ataşehir'de, Cem Demirel'di. Başta müthiş mesafeli ve az konuşan biri gibi gelmişti ama sonra sonra, tanıdıkça, şakalaşıp güler bile olduk. Ekibi olağanüstü bilgili ve tecrübeli. Tavsiye ederim...

Uzun suredir yazmadim ama sizleri takipteyim. Hepinize kolaylİklar dilerim.
Ben de bir degisiklik yok. Ilk musait zamanda transfer olacagim.
Hamilelerin gozu aydin olsun. Saglikla kucagina almak nasip olsun. Tedavidekilerin de basarili sonuclari olsun insallah

Hepinizi cok cok opuyorum. 2015 de topigimiz bebek sesleriyle ve hamile haberleriyle inlesin . Sevgiyle kalin

cnm senin adina cok sevindim benim yeni doktorumda Memorial Sisli Semra Kahraman cnm.. insallah sonum sana benzer canim benimde 8. tedavim..

Daha iftara 1,30 saat var bari burda zaman gecireyim
ZONAK canim cörek otunu kendimiz cekmiyecekmiyiz cekilmisi iyi degildiye okumustum ben her yapisimda havanda dovup bal ve tarcina karstiriyorum aslinda cekilmis daha iyi gibi ne harika babacigin varmis ya kizi gibi dùsünceli Allah ona senin evladini görmeyi nasip etsin

Sagol canim hayirli uğurlu bir transfer olsun sonu bebekli insallah özletme arasira yaz herkese lütfen benden selam ilet bebeklilerin bebeklerini öp benim icin simdiden tesekur ederim

bende o karisimi son tedavimde yapmistim cnm 3 tane yumurta toplanmisti faydasini gormustum galiba ben birde toz karanfil ve keten tohumuda katmistim..
son durum ne cnm aradilarmi..

canım sabahtan aradılar normal transfer istedik genetik tanıya gerek yok dediğin gibi hayırlısı olur inşallah ve nihayet yarın transfer yapılacak 3 nü de isteyecez allahım pozitifi göstersin inş çok heyecanlıyım canım yaaa inanamazsın

cok dogru karar vermissin cnm.. ayyy yarin transfermi var harika bi haber.. cok bastir cnm illaki ucunude istiyorum de gerekirse Semra hn la konus.. devamli ist. gelemem ve yas faktorum var dee...
transferin hayirli olsun canimm.. cok optumm kendine ve bebislere iyi bak...

Üç üç üç ...zaten elimizde üç tane varsa genetik boşa masraf ve zaman kaybı ..söyle 8 -10 tane embriyo olsa belki düşünülebilir en doğrusu hakkında hayırlısı arkadaşım Allahın izniyle olacak diye düşün transfer edilirken bak ekrana kocaman gülümse ve kabul et Rabbimin emanetlerini hadi rast gitsin...

Amin arkadaşım. Babam iyidir, Allah razı olsun. Biraz geç anladılar evlat özlemimi ama olsun.
Çörekotunu kendin çekersen daha iyi. İçindeki en faydalı kısım uçucu yağ olduğu için ne kadar az havayla temas ederse o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…