- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #15.941
Valla eskiler bir başkaymış arkadaşım hepimizin rahmetlileri nur içinde yatsın...ben de senin msjın üzerine yaptım ütüleri bi ferahladım artık psikolojik mi bilmiyorum ama ferahladım..dediğin gibi sıkıldıkça bişeyi ortadan kaldırmak lazım yorulmadan ..enerji bizi bulsun doldursun diye...
canim benim.. kalp gozun nekadar guzell.. yola devam canim sonuna kadar.. bebisleri kucagimiza alana kadar..
dun gece bir ruya gordum, ruyamda bebek alinan bi bolge varmis demirlerle kapaliymis o bolgeye girmeye esimle cok ugrasiyorduk demiri gecmeye bi turlu gecemiyorduk.. sonra ben kisa donem bi hamilelek geciriyormusum ve bebegim doguyormuski kup kuru kollari olan bi ot.. kurumus ota bebegim diye sariliyordum..( canim kurumus bozkirlar gibi kuru ot doguruyordum galiba hic bebegim olmayacak hep boyle ruyalar goruyorum..
Aynen. Son iki aydır kanamalı hamilelerim var evde, birikenleri de ekleyince taşınıyormuşuz gibi oldu ortalık. Halıları kaldırdım, yıkadım, eşyalar kabak gibi kaldı ortada. Merdiven boşluğu ayıklanacak eşya doldu. Ama hiç bir şeye elim gitmiyordu. Gerçekten çok ta yorgun hissediyordum kendimi. Yerleştirdikçe, temizledikçe rahatlıyorum. Sabah erken kalkıp balkon kapısını açıyorum her gün. O bile enerji veriyor.
canim benim.. kalp gozun nekadar guzell.. yola devam canim sonuna kadar.. bebisleri kucagimiza alana kadar..
dun gece bir ruya gordum, ruyamda bebek alinan bi bolge varmis demirlerle kapaliymis o bolgeye girmeye esimle cok ugrasiyorduk demiri gecmeye bi turlu gecemiyorduk.. sonra ben kisa donem bi hamilelek geciriyormusum ve bebegim doguyormuski kup kuru kollari olan bi ot.. kurumus ota bebegim diye sariliyordum..( canim kurumus bozkirlar gibi kuru ot doguruyordum galiba hic bebegim olmayacak hep boyle ruyalar goruyorum..
Aynen. Son iki aydır kanamalı hamilelerim var evde, birikenleri de ekleyince taşınıyormuşuz gibi oldu ortalık. Halıları kaldırdım, yıkadım, eşyalar kabak gibi kaldı ortada. Merdiven boşluğu ayıklanacak eşya doldu. Ama hiç bir şeye elim gitmiyordu. Gerçekten çok ta yorgun hissediyordum kendimi. Yerleştirdikçe, temizledikçe rahatlıyorum. Sabah erken kalkıp balkon kapısını açıyorum her gün. O bile enerji veriyor.
tbmm.gov.tr sayfasında milletvekillerinin mail adreslerinin listesi var. Hepsine göndermeyi düşünüyorum. Son hali bu mudur? Eklemek istediğiniz bir şeyler var mıdır? Hafta sonuna kadar toparlayalım. Ondan sonra haftada bir bombardıman yapmaya başlarız
Zaten ıhtiyacımız olan enerji ve pozitif düşünce ...ben de sabahları kendimi dışarı atıyorum temiz havayoı içime çekiyorum birde şu sabah kahvemden vazgecebilsem yok olmuyor sadece tedaviye başlayınca kesiyorum o da on on bes gün sonra kimyasal oluncahoop geri kahveye dönüyorum..
Bu arada kanamalı hamilelere acil şifalar...kıyamam ya yazık valla...
Güzel haberlerının devamı gelecek ınşallah canım..bız de bugun memorial daydık eşimin spermiyogramı için.yarın baskılama tedavime başkıyorum 10 güne kadarda adet olup tedaviye başlayacağız Allahın izniyle...memorial 5. Gün transferi yapıyormuş.öyle demişlerdi..
canim neden genetik tani yapacaklar bunu hastanemi soyledi nedenini sordunmu..
neye bakiyorlarmis genetik tanida acaba... 3 yumurtayida transfer etsinler canim ayirmasinlar ya.. cok optum cnm..
hadi allah yolunu açık etsin yeni tedavin hayırlı uğurlu olur bebişlerini kucağına alırsın inşallah
Sadece sabahları içiyorsan dert etme. Vücut telafi ediyor onu. Ben tüp bebek tedavisine başlayana kadar günde 10 - 15 fincan içiyordum. Negatiften sonra her şeyden nefret ettiğim günlerde onu da bıraktım. Şimdi günde 3-4 fincan yine içiyorum. Çay demlemediğim günlerde. Haftada bir ya da iki gün.
Hayra yor rüyalarını. Kuru ot, şifadır aslında. Hamileliğin kısa sürmesi, doğumun kolay olacağını anlatır. Ama ne görürsen gör, umutsuz ve kötü yorma. Aslolan senin yorumun çünkü. Tatil başladı bu arada. Benim yerime de tadını çıkar
Hayır olsun gündüz niyetine diyelimm..Ensucum biraz rahatlat kafanı be arkadasımm olacak diye hayallerle doldur bak ruyalarında degısecek o zaman...
Son bir hamile kaldı evde. Birisi melek oldu, birisine sezaryen yapmak zorunda kaldık, birisi doğurdu çok şükür. Son kızım iyi durumda şimdi. Bir sıkıntısı yok. Bir ara köpeğim üreme dönemine girdi, köpekler bizim gibi adet oluyor o günlerde. Doğum kontrol için iğne yapıyoruz ona ama başka ilaç kullanmıştık, etkisi olmamış. Kendi iğnesi gelince rahatladık. Arada olan bana oldu tabi. Hepsiyle duygusal yoğunluklar, ayrı ayrı ilgi beklentileri, günde üç kere silinen yerler, halılar... Hamile kızım da doğurunca, bu seneki sayfa kapanıyor.
Bu arada bebeklerin cinsiyetleri belli oldu. İki kızımız, bir oğlumuz var. Kızların birisine Ayşe adını koydum. Diğeri Demir Leydi. Oğlana acilen isim bulamazsam Çığırtkan kalacak adı
İsmi Ayşe olan varsa darılmasın. Sadece minnakı her gördüğümde içimden Ayşe ismi geçiyordu. Başka bir sebebi yok kesinlikle.
canım genetik tanıyı ileri yaş gurubuna yapıyorlar en kaliteli tutma sansı yüksek olan emriyo seçiliyor öğle transfer ediliyor ama kesin değil daha belkide üçüde 1. kalite olduğu için transfer yaparlar bilemem şimdi saat 11 i bekliyorum bugün belli olacak durum değerlendirmesi yapılacak öğle karar verilecek
canım benim rabbim sanada güzel haberler nasip etsin inşallah sana bir güzel haber daha veriğim 3 yumurtam da 1. kalite döllenmiş gözyaşlarım sel oldu allahım sonucunuda pozitif göstersin inşallah seni çooooooook öpüyorum
canım bütün arkadaşlara önerdiğim gibi yumurta kalitesi için lütfen bal tarçın çörekotu kürüne bie an önce başla diyorum bir kavanoz bal al içine bolca tarçın ve çekilmiş çörekotu karıştır her sabah aç karna 2 çay kaçığı ağzına at üşenmeden hergün uygula lütfen senin güzel haberlerini almayı çok istiyorum canım benim öpüyorum çoook
Benimki sadece sabah keyfi Allahtan..çay alışkanlığımda yok ...bazen bitkisel çay içiyorum ve su içmeye zorluyorum kendimi ..su içemiyorum...
Duygusal yoğunluk en çok hissedilen benimde bi lucky im vardı cocker cinsi lenf kanseri oldu bir anda toparlandı gitti melek oldu ..uzun süre kendine gelemedim .şimdi toplamda kaç tane kedi ve köpeğin var evde?bu arada çığırtkan cok orjinal
s.a topik canlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?