Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen. Son iki aydır kanamalı hamilelerim var evde, birikenleri de ekleyince taşınıyormuşuz gibi oldu ortalık. Halıları kaldırdım, yıkadım, eşyalar kabak gibi kaldı ortada. Merdiven boşluğu ayıklanacak eşya doldu. Ama hiç bir şeye elim gitmiyordu. Gerçekten çok ta yorgun hissediyordum kendimi. Yerleştirdikçe, temizledikçe rahatlıyorum. Sabah erken kalkıp balkon kapısını açıyorum her gün. O bile enerji veriyor.

Hayra yor rüyalarını. Kuru ot, şifadır aslında. Hamileliğin kısa sürmesi, doğumun kolay olacağını anlatır. Ama ne görürsen gör, umutsuz ve kötü yorma. Aslolan senin yorumun çünkü. Tatil başladı bu arada. Benim yerime de tadını çıkar

Zaten ıhtiyacımız olan enerji ve pozitif düşünce ...ben de sabahları kendimi dışarı atıyorum temiz havayoı içime çekiyorum birde şu sabah kahvemden vazgecebilsem yok olmuyor sadece tedaviye başlayınca kesiyorum o da on on bes gün sonra kimyasal oluncahoop geri kahveye dönüyorum..

Hayır olsun gündüz niyetine diyelimm..Ensucum biraz rahatlat kafanı be arkadasımm olacak diye hayallerle doldur bak ruyalarında degısecek o zaman...

Bu arada kanamalı hamilelere acil şifalar...kıyamam ya yazık valla...

Harikasınız kızlarrrrrrr ellerinize kollarınıza saglık...bombardmana baslayalım....

Sadece sabahları içiyorsan dert etme. Vücut telafi ediyor onu. Ben tüp bebek tedavisine başlayana kadar günde 10 - 15 fincan içiyordum. Negatiften sonra her şeyden nefret ettiğim günlerde onu da bıraktım. Şimdi günde 3-4 fincan yine içiyorum. Çay demlemediğim günlerde. Haftada bir ya da iki gün.

Bu arada kanamalı hamilelere acil şifalar...kıyamam ya yazık valla...

Son bir hamile kaldı evde. Birisi melek oldu, birisine sezaryen yapmak zorunda kaldık, birisi doğurdu çok şükür. Son kızım iyi durumda şimdi. Bir sıkıntısı yok. Bir ara köpeğim üreme dönemine girdi, köpekler bizim gibi adet oluyor o günlerde. Doğum kontrol için iğne yapıyoruz ona ama başka ilaç kullanmıştık, etkisi olmamış. Kendi iğnesi gelince rahatladık. Arada olan bana oldu tabi. Hepsiyle duygusal yoğunluklar, ayrı ayrı ilgi beklentileri, günde üç kere silinen yerler, halılar... Hamile kızım da doğurunca, bu seneki sayfa kapanıyor.
Bu arada bebeklerin cinsiyetleri belli oldu. İki kızımız, bir oğlumuz var. Kızların birisine Ayşe adını koydum. Diğeri Demir Leydi. Oğlana acilen isim bulamazsam Çığırtkan kalacak adı
İsmi Ayşe olan varsa darılmasın. Sadece minnakı her gördüğümde içimden Ayşe ismi geçiyordu. Başka bir sebebi yok kesinlikle.

hadi allah yolunu açık etsin yeni tedavin hayırlı uğurlu olur bebişlerini kucağına alırsın inşallah

canim neden genetik tani yapacaklar bunu hastanemi soyledi nedenini sordunmu..
neye bakiyorlarmis genetik tanida acaba... 3 yumurtayida transfer etsinler canim ayirmasinlar ya.. cok optum cnm..

canım genetik tanıyı ileri yaş gurubuna yapıyorlar en kaliteli tutma sansı yüksek olan emriyo seçiliyor öğle transfer ediliyor ama kesin değil daha belkide üçüde 1. kalite olduğu için transfer yaparlar bilemem şimdi saat 11 i bekliyorum bugün belli olacak durum değerlendirmesi yapılacak öğle karar verilecek

Benimki sadece sabah keyfi Allahtan..çay alışkanlığımda yok ...bazen bitkisel çay içiyorum ve su içmeye zorluyorum kendimi ..su içemiyorum...

Hayır olsun gündüz niyetine diyelimm..Ensucum biraz rahatlat kafanı be arkadasımm olacak diye hayallerle doldur bak ruyalarında degısecek o zaman...

evet haklisiniz kizlar hayra yormak en guzeli..
2220 cnm ne guzel yorumlamissin insallah dediklerin cikacak cnm..
celina cnm bende sade kahveyi cok severim tedavide icmem ama kimyasal olunca hemen baslarim..

Duygusal yoğunluk en çok hissedilen benimde bi lucky im vardı cocker cinsi lenf kanseri oldu bir anda toparlandı gitti melek oldu ..uzun süre kendine gelemedim .şimdi toplamda kaç tane kedi ve köpeğin var evde?bu arada çığırtkan cok orjinal

cnm zaten 3 tane guzel dollenmis yumurtan var bence hepsini koydurtt en kalitesi az olan bile sayi az olunca bizler icin cok onemli cnm.
genetik tani yaptik bi tane kaliteli koyacagiz derlerse kabul etme en az iki bilemedin hepsini koysunlar..
5 ila 10 tane embriyosu olan icin genetik tani daha onemli...

bende o karisimi son tedavimde yapmistim cnm 3 tane yumurta toplanmisti faydasini gormustum galiba ben birde toz karanfil ve keten tohumuda katmistim..
son durum ne cnm aradilarmi..

Benimki sadece sabah keyfi Allahtan..çay alışkanlığımda yok ...bazen bitkisel çay içiyorum ve su içmeye zorluyorum kendimi ..su içemiyorum...

Aah suuuu. Zorla içiyorum, midem almıyor ama içmem lazım. Telefonun bütün alarmlarını her saat başı çalacak şekilde kurdum. Bazen yine de zor geliyor içmiyorum

Çok acı bir deneyim olmuş seninki de. Allah onun yerine bir evlat versin sana, yüreğin serinlesin biraz.
Kedimin melek olduğunu öğrendikten iki gün sonra bioenerji terapisi randevum vardı, ardından biorezonans terapisine başladım. Yine de mutfağa her girdiğimde gözüm pencerede. Eve geldiğinde pencereye çıkar miyavlar beklerdi yavrum...
Şu anda 6 kedi var evde. 2 de köpek. Birisi evde, diğeri dışarıda. Bir de evin etrafından ayrılmayan 6 köpek daha var. Onlara da komşularla birlikte bakıyoruz. Çığırtkan, erkek. Elime aldığımda itfaiye gibi bağırıyor. Hani o yavrı kedilerin "ciyk" diye bir sesi var ya. Bunda yok koca kedi gibi "mauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww" diyor. Kart dana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…