Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin dogacak velet cok sanslı olacak böyle hayvansever bir annesi olduğu için..hersey hazır bebişin gelsin artıkk..

hoş geldin ..kayıplardaydın

aleyküm selam bu arada

bacım eşimin sıkıntılarıyla ugraşıyorduk çok şükür dr varikosel dememiş damar genişlemesi korkulcak birsey yok spermlerin çok yüksek demiş ALLAH izin verirse bayrmdan hemn sonraki gün aşılama yaptrcam ALLAHIN izniyle ohh bu günde adetimi oldum inş kendi kendime normal şartlarda hamile kalırım sen nasılsın canım

aynı ya ne olsun ..Beklemedeyim ..Bakalım bayram sonu bende 4 . tüp denemesi için giderim doktora ..aslında hiç gidesim de yok ..Kısmet olup da normal yolla gelse keşke.Rabbimin lütfu bol bizde nasipleniriz inşallah .Buradaki tüm arkadaşlar ve ben

bacım ben adacayı hyt içiyorum hiç denedin mi? çok hamile kalan var 4 tüp bebk demişsin özeldemi devletemi? ben devlette dedim benm yaşım geciyo tüp bebk istedim dr benden 5-6 milyar para istediler benim 15 yaşında oglum oldugu için bizde aşılamaya karar verdik 2. aşılama olcak 1,5 milyar para istediler byrmdan sonra bnde aşılama olcam pes etme bacım bu arada yaşın kac? sorması ayıp ben 5 gün önce 40 girdim benim korkum menopoza girmek çok korkuyorum :18:aynen RABBİM ol derse olcak inşş bu topikler bu ay hamişle doplup taşar inşşşşşşşşşşş

kizlar tup bebek 3. rapor hakki torba yasasindan cikti hastanelere yazilar gitmeye basladiya o hakka 43 yas siniri ekleniyormus bir kose yazisinda okudum ve 43 yasinda olanlara 3 tane transfer hakki olacakmis.. tabii nezaman uygulamaya gecer bilmiyorum ama bu yil olabilir yaziyordu..

ahh benden 5-6 milyar istemeselerdi bende tüp bebk istiyordum off of

Geçmiş olsun. Ne güzel haberlerle gelmişsin. İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda

Amin arkadaşım...

içtim hayıtda ama çok uzun süreli içemiyorum ..3 kere özelde İstanbulda yaptırdım ..Kısmet artık bakıcaz..

Ne mutlu bir oğlun var benim yaş 38 ....39 girecem

Kız ne güzel haber bu. Kocaman teşekkür öpücükleri gönderiyorum sana. İnşallah bir an önce hayata geçer de biz de faydasını görürüz. 45 yaş için baskı yaparız artık hükümete

Geçmiş olsun. Ne güzel haberlerle gelmişsin. İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda
ALLAH razı olsun bacımm şimdilik güzel gidiyo bakalım inş bu ay hamile kalırım inşş RABBİM bizi evlat hasretiyle sınamasın inşşş bu ay herkez hamile kalır bacım sen hamilemisin??
içtim hayıtda ama çok uzun süreli içemiyorum ..3 kere özelde İstanbulda yaptırdım ..Kısmet artık bakıcaz..

Ne mutlu bir oğlun var benim yaş 38 ....39 girecem

ben alıştım artık içiyorum zor da olsa inş bu son tüp denemen olur inşş alırsın melegini kucagına ALLAHIM çokk büyük görüyo göz yaşlarımızı yalvarışlarımızı peki sorun varmı bacım??
bu benim 2. evliligim ilk eşimden benim deil ALLAHIN 15 yaşında oglum var bu eşim bekar hiç evlenmemiş çoçugu yok onun için istiyorum baba olsun babalık duygusunu tatsın diye RABBİM bilir yaşlarımız geciyoo ALLAHIM duysun inşş benim korkumda yaş sorunu sizler gibi yumurta rezervim azalmış nasipp

ALLAH razı olsun bacımm şimdilik güzel gidiyo bakalım inş bu ay hamile kalırım inşş RABBİM bizi evlat hasretiyle sınamasın inşşş bu ay herkez hamile kalır bacım sen hamilemisin??

Emeksiz yemek olmaz ki
Şimdilik hamile değilim ama inşallah kalırım yakında

bizde de bariz bişey bulamadılar benım rezerv azmış falan filan klasik işler

Canımcım. Senin yazından sonra araştırayım diye sordum google amcaya, malesef deneme sayısını yine 2 ye, yaş sınırını da 39 a düşürmek için atılmış bir adımmış. 43 yaş olmalı diyen Bülent Tıraş. Bir başka doktor daha söylemiş, 41 olsun bari diye. Bir de embriyo sınırlamasını kaldırın demişler ama bunlar sadece yorum. Yasada yok malesef. Çıkan yasa da yılbaşından itibaren geçerli. Burun kıvırdım akıllarına...

yok yok canim ben saglik bakanliginin yazisini okudum.. bulursam size past edecegim cnm.. insallah olur gerci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…