- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.041
Şimdi gazetede ne okudum bir bakın :
Amerikalı bilim insanları, 33 yaşından sonra son bebeğini doğuran kadınların ömrünün daha uzun olduğunu belirledi. Araştırmacılara göre, 40 yaşından sonra doğuranların 100 yaşını görme ihtimali 4 kat fazla.
ABD'deki Boston Üniversitesi'nden bilim insanlarının araştırması, 33 yaşından sonra son bebeğini doğuran kadınların ömrünün daha uzun olduğunu gösterdi.
Araştırma, 33 yaşından sonra tüp bebek gibi yöntemlere başvurmadan bebek sahibi olan kadınların 95 yaşına kadar yaşama ihtimalinin 2 kat artığını ortaya koydu. 40 yaşından sonra doğuranların ise 100 yaşını görme ihtimalinin 4 kat fazla olduğu belirlendi.
Bilim insanları, 95 yaşına kadar yaşayan 311 kadının sağlık verilerini, daha erken yaşamını yitiren kadınlarınkiyle karşılaştırdı.
Araştırmaya imza atanlardan Prof. Thomas Perls, doğal yollardan ileri yaşta gebe kalabilmenin kadının üreme sisteminin, dolayısıyla tüm vücudunun yavaş yaşlandığının bir göstergesi olduğunu vurguladı
Ben de seni seviyom ki
Bugün bir sürü öğretmenin ilişiğini keseceğim okuldan.... Dünde yoğundum zaten
Sabah sabah girdim, bu güzel hatunlar ne alemde diye........
Ayran arkadaşım benim.......
Vallahi yanımda olsan kocaman sarılacağım sana, nedense bugün içim kıpır kıpır...
Oysa ki sahursuz oruç tutuyorum yüzüm gözüm şiş. Uyku düzenimiz bozuldu Ramazan'da ama bende bir pozitiflik var, Rabbim hayırlara çıkarsın.
Bi de doğursak
Gençlik iksiri deneyelim. Önce giden yılların bir kısmını geri kazanalım, sonra... Gençlik iksiri zaten hcg. O da hamileyken artıyor zaten. Kısır döndü oldum yaw
At hepsini okuldan, gelmesinler bi daha
Allah kolaylık versin arkadaşım. Geleyim mi yardıma?
Allah ibadetlerini kabul etsin. Buzluğa çay koy. Sabahları yüzünü yıkadıktan sonra bir parçayı gezdir yüzünde, şişliğini hafifletir. Yeme düzenin değiştiği, hafiflediğin için canlanıyorsundur. Allah neşeni daim etsin inşallah...
Bir de unutmusum hint yagi!!! Masajda az miktarda badem yagina eklenebiliyor ama asilll karin rahim yup yumurtalik bolgesine surup ustune strecli ince havlu (masaj salinundaki pestamal tarzi incelerle de olabilir uzerine sicak tas.. Evde sicak su torbasi da olabiliyormus. Cok sicak olmasin alevvv alev yakabiliyor... İsitmak icin iceriyi ve akisi saglamak icun :) castor oil diye videolari varmis fertility ile birlikte geciyor. İyi geler tekrarr
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın, bugün hataydan ist. geçiyorum, nar ekşisi istersen getirebilirim. Saat 3'e kadar bildirebilirsen temin edebilirim..Nar ekşisinin sulandırılmışı benim tansiyonumu da düşürüyor, kişiye göre farklı etki gösterebilir, her şey gönlünce olsun, enerjik anne adayı....
Biz zaten genciz Gülüm, kafa kağıdı genç olup canından bezmiş bir sürü bayan öğretmen var etrafımda, bana bakıp bakıp ay ne enerjiksiniz, çok azimlisiniz size hayranım demeye başladılar
İçleri geçmiş bunların ...........
Giden yıllara eskiden üzülürdüm baktım ki An-ı kaçırıyorum, bıraktım ucunu artıkın.
Her yaş ayrı güzel akışına bırakmalı her şeyi.............
Doktorunla görüş istersen. İlacın yan etkisi de olabilir.
Günaydın
41 yaşına yeni girmiş bir umut yolcusu olarak aranıza katilmak istedim.
Endometriozis hastasıyım ve 9 kez ameliyat oldum.2008 yılında ilk tüp bebek deneyimim ikiz gebelikle sonuçlandı ama maalesef 6 aylıkken ikisini de kaybettik.Artik tüm korkularımı atıp yeniden deneyeceğiz.Bu dönemde gerçekten desteğe ihtiyacimiz var bizi bizden iyi kimse anlayamaz çünkü.
Yeniden merhaba .....
Keşke gelsen..... Ne güzel olurdu.... Atıyorum evet 21 tanesi gidiyor, okul dönüşümü sebebi ile. Ortaokul gidiyor...
Biz artıkın sadece İlkokul oluyoruz, minik minik talebeler cıvıl cıvıl olacak bu yıl
Günaydın, sinüsler için burnuma tuzlu su çektim, burun içinde sivilce de çıkmıştı, işe yaradı teşekkür...
Amin canım !!
Cümlemizinkini inşallah ! Hiç bakım yapmam ben, süslü-kokoş olamadım bir türlüOysa ki annem ne süslüydü gençken.
Hafiflikten olabilir bakİnşallah bu Ramazan 10 kg. gider bende çifte Bayram yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?