Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaşasın, işe yaradım bennnn

Eveetttt, deniz suyunu biliyordum, bir ara dolaptan eksik de etmezdim ama lakin kullanmak aklıma gelmezdi, şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum, önerin işe yaradı, ben de başkalarına bu bilgiyi ileteceğim, hayat paylaşınca güzel diye boşuna dememişler...Senin çocukların çok şanslı olacaklar....Bence ufaklıklar da yavaş yavaş hadi annemize gidelim diyorlardır...

Ben çok su içerim zaten.

Çalışmadan önce evdeyken 3 yıl boyunca metabolik çay yapmıştım kendime, onun dışında hiç bir şey içmedim. Çok faydalı ama iş-ev-ders aklıma gelmiyor yapmayı unutuyorum.

Son düzenleme:

Bazen birilerinin bildiklerimizi hatırlatması gerekiyor sanırım.
Ufaklıklar biraz hızlansa iyi olacak

Süpersin hatun kişi ....

İyi yolculuklar arkadaşım...

Muhabbetimiz bol olsun hanımlar güzel haberlerle dolsun topiğimiz....ben de climara yı yapıştırdım dün bugünde cetro iğneyle devam edeceğim yani diğer bi deyişle baskılama tedavisi başladı cuma iğne biter ondan sonraki üç dört gün içinde adet görmem gerekiyor ve inşallh adetin ikinci günü baslıyoruz

hg bacım galiba bu anlattıkların tüp bebege hazırlık hadi inşş RABBİM gönlüne göre verir gelsin bebegin inş

Ben normalde su içemem pek. Telefonun alarmı her saat başı çalarken bile ihmal edebiliyorum

Buyur komşu, sen de katıl muhabbete
Tedavin başlamış bile, hayırlı olsun, su gibi geçsin, bebekli bitsin inşallah.

Evet canım üçüncü denemeye başlıyoruz hayırlısıyla inşallah Allahın izniyle bebişim gelir bu sefer...
ayyy çok heyacanlı hadi inşş RABBİM yüzünü güldürür bu son olur inşş sıkı sıkı tutunur annelerine geli verir melegin inş adetli olmasaydım senin için yasin okurdum ama malesef
Günaydın, hoşgeldin

hbbbbb balım böregim nörüyon bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…