- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.081
Yaşasın, işe yaradım bennnn
Doğrudur eminim, bizdeki sınıf öğretmenleri de dediğin gibi zaten, branşçılar canlarından bezmiş
Madem öyle dedin , bir azim hikayesi daha öyleyse:
Ben Bedensel Engelliyim.........
Canım sende mi Hatay'lısın ?
Ve hiçte korkmuyorum Anne olmaktan, yeterim ALLAH'ın izni ile yavruma.
RABBİM yeter ki versin
Bakım sayılmaz o. Sadece şişlikler için. Tamam, cildi de sıkılaştırıyor biraz
2 lt. suya 2 çay kaşığı karbonat, bir salatalık dilimle, bir limon dilimle, taze nane 5-6 yaprak, 7-8 karanfil, bir çubuk tarçın koy karıştır. Su olarak bunu iç.
Beyaz unu tamamen kestik biz. Kepekli ya da çavdar ekmeği alıyoruz, onu da az tüketiyoruz. Öğünde 2 dilim. Bulgurun, makarnanın kepekli ya da tam buğday tipini alıyoruz...
2 ayda eşim 6, ben 10 kilo verdik. Eşim normal su içiyor ama ağırlık çalışıyor düzenli.
oleeeeyyyy ve giyorum bebişlerimi almaya, aradılar 2,30 da transfer arkadaşlar bana şans dileğin lütfennnn hepinizi çoooook öpüyorum
Eveetttt, deniz suyunu biliyordum, bir ara dolaptan eksik de etmezdim ama lakin kullanmak aklıma gelmezdi, şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum, önerin işe yaradı, ben de başkalarına bu bilgiyi ileteceğim, hayat paylaşınca güzel diye boşuna dememişler...Senin çocukların çok şanslı olacaklar....Bence ufaklıklar da yavaş yavaş hadi annemize gidelim diyorlardır...
Amin arkadaşım. En kısa zamanda inşallah. Her şeyin bir çaresi çözümü bulunur. Yeter ki aklına koy.
Bir de unutmusum hint yagi!!! Masajda az miktarda badem yagina eklenebiliyor ama asilll karin rahim yup yumurtalik bolgesine surup ustune strecli ince havlu (masaj salinundaki pestamal tarzi incelerle de olabilir uzerine sicak tas.. Evde sicak su torbasi da olabiliyormus. Cok sicak olmasin alevvv alev yakabiliyor... İsitmak icin iceriyi ve akisi saglamak icun :) castor oil diye videolari varmis fertility ile birlikte geciyor. İyi geler tekrarr
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın, bugün hataydan ist. geçiyorum, nar ekşisi istersen getirebilirim. Saat 3'e kadar bildirebilirsen temin edebilirim..Nar ekşisinin sulandırılmışı benim tansiyonumu da düşürüyor, kişiye göre farklı etki gösterebilir, her şey gönlünce olsun, enerjik anne adayı....
Muhabbetimiz bol olsun hanımlar güzel haberlerle dolsun topiğimiz....ben de climara yı yapıştırdım dün bugünde cetro iğneyle devam edeceğim yani diğer bi deyişle baskılama tedavisi başladı cuma iğne biter ondan sonraki üç dört gün içinde adet görmem gerekiyor ve inşallh adetin ikinci günü baslıyoruz
Ben çok su içerim zaten.
Çalışmadan önce evdeyken 3 yıl boyunca metabolik çay yapmıştım kendime, onun dışında hiç bir şey içmedim. Çok faydalı ama iş-ev-ders aklıma gelmiyor yapmayı unutuyorum.
hg bacımgaliba bu anlattıkların tüp bebege hazırlık hadi inşş RABBİM gönlüne göre verir gelsin bebegin inş
Muhabbetimiz bol olsun hanımlar güzel haberlerle dolsun topiğimiz....ben de climara yı yapıştırdım dün bugünde cetro iğneyle devam edeceğim yani diğer bi deyişle baskılama tedavisi başladı cuma iğne biter ondan sonraki üç dört gün içinde adet görmem gerekiyor ve inşallh adetin ikinci günü baslıyoruz
s.a canlar günaydınngününz aydın dualarımız kabul olur inş nasılsınız
ayyy çok heyacanlı hadi inşş RABBİM yüzünü güldürür bu son olur inşş sıkı sıkı tutunur annelerine geli verir melegin inşEvet canım üçüncü denemeye başlıyoruz hayırlısıyla inşallah Allahın izniyle bebişim gelir bu sefer...
Günaydın, hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?