Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İşkolik arkadaşım

Bir yandan da ders çalışıyorum, terfi sınavı var 13 Eylül'de.. daha AÖF ün sonucu önceki gün aldım, 1 senem kaldı o da bitiyor inşallah !

Kendime inanamıyorum, yıllarca kös kös evde PC başında oturan ben.......... ALLAH'ım çok şükür

Keyifli olmaz mı ; Harikalar.. Bizde sabahçılar ortaokul-öğleciler ilkokuldu , sabah ki vaziyeti bir görsen keçileri kaçırırsın. Yeni nesil felaket terbiyesiz, ama suç ailelerde inan.

Minikler daha beynen kirlenmemiş oluyorlar, hele anasınıfı ve birler.

Maşallah. İnşallah ondan da güzel sonuçlar alırsın arkadaşım. Sende bu azim varken merak etme her şey çok güzel olacak

bizi arayacaklardı bugün bekliyorum hala aramadılar meraktan çatlamak üzereğim
sabahtan eşimle kalktık yürüyüş yaptık duamızı ettik hayırlısı olsun hastaneden tel bekliyorum

Ararlar bu saatlerde. Öğleden sonra alacaksın sanırım bebeklerini. Hakkında en güzeli, en hayırlısı, seni en mutlu edeni olsun.

oleeeeyyyy ve giyorum bebişlerimi almaya, aradılar 2,30 da transfer arkadaşlar bana şans dileğin lütfennnn hepinizi çoooook öpüyorum

Annem sınıf öğretmeniydi. Teyzelerim ve dayım ortaokul ve lise derslerine giriyorlardı. Annem en büyükleri ama inan hepsinden daha dinamik

oleeeeyyyy ve giyorum bebişlerimi almaya, aradılar 2,30 da transfer arkadaşlar bana şans dileğin lütfennnn hepinizi çoooook öpüyorum

Allah yolunuzu açık etsin arkadaşım. En güzel bekleyişin başlıyor. Heyecanın, neşen 9 ay bırakmasın seni. 12 gün sonra müjdeni, 9 ay sonra bebeklerinin resimlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…