Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm baskilama tedavine adetin kacinci gunu basladin haziran adetinden sonra gunmu saydin.. bu 21. gun olayi falan vardiya benimde elimde bi cizelge var.. hastaneyi aricam gerci..

Canımsın benim niyetlenmen düşünmen bile yeter benim için Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallh

cnm baskilama tedavine adetin kacinci gunu basladin haziran adetinden sonra gunmu saydin.. bu 21. gun olayi falan vardiya benimde elimde bi cizelge var.. hastaneyi aricam gerci..

Ensucum adet oldugun gunu bırıncı gun kabul edıyorsun 21. Gune geldiğinde bantı yapıstırıyorsun ve tedavıye baslıyorsun .yapıstırdıgın bantı 23. Gunu yenısıyle degiştiriyorsun ve düşene kadar bantı elkemıyorsun yanı kendılıgınden dusuyor ıkıncı bant...bu arada 22. Gun 23.gun ve24. Gunde cetro ıgne yapıyorsun yanı toplamda uc tane...bana soyledıklerı buydu kagıt verdıler ama hemsireye bes kez anlattırdım

Ne edem? Pinekliyom bugün. Oturdum bilgisayarın başına, kızlarım uyuyor diye iş yapamıyorum. Gelene geçene laf atıyorum ben de

Ne edem? Pinekliyom bugün. Oturdum bilgisayarın başına, kızlarım uyuyor diye iş yapamıyorum. Gelene geçene laf atıyorum ben de

ohhh iyi yapıyorsun bacım sefan olsun cayda gönderem mi kızlar demişsin senin kızların mı var :26:birde sorum olacak bu adet kanamasını ne yapsam fazlalaşır korkuyorum kesilcek diye :18: bi bilgin varmı canım

Ellerinden bir bardak içerim
Kızlarım = Kedilerim ve köpeğim. Hepsi dişi. Pardon, yavrunun biri erkek

Ot çöp iyidir, sev onları

Ellerinden bir bardak içerim
Kızlarım = Kedilerim ve köpeğim. Hepsi dişi. Pardon, yavrunun biri erkek

tmm bacım buyrun caylarrrrrrr
yuhh bende çoçukların sandım kıı te ALLAHIM yaaa sen onların mı uyanmasını bekliyom ne güldüm ALLAH da seni güldürsün inş

Bende ağrı kesiciler artırıyor kanamayı. Ama tedavi öncesi tavsiye etmem, ağrı kesiciler rahmi inceltiyor çünkü.
Yine de maydonoz, nane veya papatya kaynatıp sularını içmek adet söktürücü olarak kullanılıyor.

Senin bu tavsiye ettiklerini içsem, hastanelik olurum ben

İçeceklerim belli = SU - Çay - Kahve- Ayran- Şalgam.

Sancım olursa 40 yılda bir nane-limon-kekik-elma karışımını kaynatıp içerim.

Hıı birde ıhlamur severim ( en son 3 sene önce içmiştim )

tmm bacım buyrun caylarrrrrrr
yuhh bende çoçukların sandım kıı te ALLAHIM yaaa sen onların mı uyanmasını bekliyom ne güldüm ALLAH da seni güldürsün inş

Ooooh mis. Eline sağlık
Kızlarıma kıyamıyorum teyzesi. Birisi hamile diye uyuyor (ama bebekleri içeride maç yapıyor sanki, fıkır fıkırlar maşallah), birisi yavrularını emzirdi, yoruldu. Diğeri de yaramazlıktan bitkin düştü. Bebekler sürekli uykuda zaten... Evde böööle bi uyku mahmurluğu var sorma gitsin. Köpeğim zaten miskindir biraz. Herkes uyuyunca, sataşanı olmayınca, o da sızdı. :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…