- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.101
Buyur komşu, sen de katıl muhabbete
Tedavin başlamış bile, hayırlı olsun, su gibi geçsin, bebekli bitsin inşallah.
Muhabbetimiz bol olsun hanımlar güzel haberlerle dolsun topiğimiz....ben de climara yı yapıştırdım dün bugünde cetro iğneyle devam edeceğim yani diğer bi deyişle baskılama tedavisi başladı cuma iğne biter ondan sonraki üç dört gün içinde adet görmem gerekiyor ve inşallh adetin ikinci günü baslıyoruz
ayyy çok heyacanlı hadi inşş RABBİM yüzünü güldürür bu son olur inşş sıkı sıkı tutunur annelerine geli verir melegin inşadetli olmasaydım senin için yasin okurdum ama malesef
hbbbbb balım böregimnörüyon bakem
cnm baskilama tedavine adetin kacinci gunu basladin haziran adetinden sonra gunmu saydin.. bu 21. gun olayi falan vardiya benimde elimde bi cizelge var.. hastaneyi aricam gerci..
Canımsın benim niyetlenmen düşünmen bile yeter benim için Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallh
ayyy çok heyacanlı hadi inşş RABBİM yüzünü güldürür bu son olur inşş sıkı sıkı tutunur annelerine geli verir melegin inşadetli olmasaydım senin için yasin okurdum ama malesef
hbbbbb balım böregimnörüyon bakem
Ne edem? Pinekliyom bugün. Oturdum bilgisayarın başına, kızlarım uyuyor diye iş yapamıyorum. Gelene geçene laf atıyorum ben de
aminn inş bacım inşş hepimizin niye okumayıyım ki hepimizin derdi bir deilmi bu heyacan mutluluk sevgi bir deilmi
Bitmiyorrrrrrrr
Kes kes bitmiyor bugün
Az kaldı bebeeem
yaw iç iç içim dışım ot çöp olduu
ohhh iyi yapıyorsun bacım sefan olsuncayda gönderem mi kızlar demişsin senin kızların mı var :26:birde sorum olacak bu adet kanamasını ne yapsam fazlalaşır korkuyorum kesilcek diye :18: bi bilgin varmı canım
Ot çöp iyidir, sev onları
Ellerinden bir bardak içerim
Kızlarım = Kedilerim ve köpeğim. Hepsi dişi. Pardon, yavrunun biri erkek
ohhh iyi yapıyorsun bacım sefan olsuncayda gönderem mi kızlar demişsin senin kızların mı var :26:birde sorum olacak bu adet kanamasını ne yapsam fazlalaşır korkuyorum kesilcek diye :18: bi bilgin varmı canım
Gittiklerinden emin olmak için üç kere kontrol ediyorsundur şimdi
Bende ağrı kesiciler artırıyor kanamayı. Ama tedavi öncesi tavsiye etmem, ağrı kesiciler rahmi inceltiyor çünkü.
Yine de maydonoz, nane veya papatya kaynatıp sularını içmek adet söktürücü olarak kullanılıyor.
tmm bacım buyrun caylarrrrrrr
yuhh bende çoçukların sandım kııte ALLAHIM yaaa sen onların mı uyanmasını bekliyom ne güldüm ALLAH da seni güldürsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?