Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebeklerimle el öpmeye geliriz inşallah teyzesi. Boşver kocayı, bebeklerimin gözü gönlü açılsın. Adam da benimle idare etsin artık

ALLAH söyletti herhalde.

Bebekler ?

ALLAH'ım sen duy, doldur şu kadının kucağını bir sürü bebekle, kedilere yer kalmasın

ALLAH söyletti herhalde.

Bebekler ?

ALLAH'ım sen duy, doldur şu kadının kucağını bir sürü bebekle, kedilere yer kalmasın

Allah biliyor ya, tek kalmasını istemem. Kardeş kardeş gelsinler, kardeş kardeş büyüsünler inşallah
(Ama kedilerimle köpeğim de kalsın. Ona göre uygun bir düzen kurarız Allah' ın yardımıyla. Kıyamadım onlara da )

Sevgili WishhDuygu, herşeyden önce transferin hayırlı olsun. Umarım bu sefer çok istediğiniz bebeklerle dolsun kollarınız.

Transfer öncesi hazırlıklarda masajda vardı sanırım. Transfere hazırlık aşamasında relaxing masajı mı yaptırdın?

Sevgiler

Heeyyy, kim gelmiiiiş
Nerelerdesin, neler yapıyorsun? Ne zaman doğuruyorsun?

Tek çocuğa bende karşıyım ama, birini bulamadık ki henüz

Hala" köpeğim, kedilerim" diyor yaw....

Tek çocuğa bende karşıyım ama, birini bulamadık ki henüz

Hala" köpeğim, kedilerim" diyor yaw....

Onların yeri başka. Evlat büyüyecek, kendi hayatını kuracak. Hem gerçekten çok şey öğreniyorum hayvanlardan. Hem çocuklarımın da sevgi ve sorumluluk duyguları çabuk gelişir. Hayvan iyidir. Sadece yoğun ev düzeninden yoğun bahçe düzenine geçmemiz gerek.

Canım benim, sessiz ve derinden ilerliyorum. Bu arada merkez ve doktor değiştirdim yine. Bu seferki dr.umdan çok eminim. Kimsenin söylemediği ve üzerinde durmadığı otoimmün hastalığımdan ve ana pozitif testimden dolayı serum ve kortızon tedavisnden bahsettı. Bildiğin gibi benim 2 düşüğüm olmuştu. Yanı farklı yaklaşım sergiledi transfer oncesı serum almanızı öneririm dedı. Bakalım herşeyin hayırlısı

Heeyyy, kim gelmiiiiş
Nerelerdesin, neler yapıyorsun? Ne zaman doğuruyorsun?

Biliyormusun Zanork, nedense ben hep senin için doğal gebelik olacak hissine kapılıyorum. Hiç tüpten olacakmış gibime gelmiyor canım yaa....

Bak işte o zaman benim adamın statüsü değişir
Allah duysun sesini, inşallah dediğin gibi doğal hamile kalabilirim. Çok ta ümitsiz değilim.

Hayırlı olsun tedavin canım...

Hadi hayırlısı olsun. İnşallah şifan olsun, bebeğine kavuştursun seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…