- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.701
canım ne zaman istersen misafirim olursunuz çok memnun olurum
Evet ya. Farklı olsun, özel olsun, güzel olsun. Hem topuklu hem spor olsun
Bebeklerimle el öpmeye geliriz inşallah teyzesi. Boşver kocayı, bebeklerimin gözü gönlü açılsın. Adam da benimle idare etsin artık
ALLAH söyletti herhalde.
Bebekler ?
ALLAH'ım sen duy, doldur şu kadının kucağını bir sürü bebekle, kedilere yer kalmasın
Ertelenmesin valla bastan kendimi durtmek zul geliyor :) ertelenirse kahrolmam ama cok yorulurum basa donmeye. Ama dedigin gibi ertelenmeyecek :) gelsinler 9 ay kalsinlar izin veriyorum... :)
Kisin miskinligi ve pusu dagildi hepimize enerji yayildi zamani gelmisse hepimiz payimizi alip mucizelerimizi yasayalim :)
Sen aslinda sanslisin -zaman kaybediyorum diye bakma- hem tatille full motivasyona ulasip, yeniden yola ciktigin merkezle, doktorlarla, surecle ilgili bilgileniyorsun. En azindan bir suru sorunun cevap anahtarina sahip olacaksin. İnaniyorum yakin zamanda dikis izlerinin yerine catlaklar icin onlemleri konusacagiz :)))) hamilelikten annelige gecenlerde yol gosterecek :)
Sigara icin su anda hic degisiklik yapmadim. Transferden sonra icmemistim zorlanmamustim da, yine planim o :) yine zorlanmam sanirim zorlanirsam alirim bi firt :)))
Cumartesi guzel gelismelerle gelsin :) bebeklerve guzel haber mustulasin ben de "donuyorummm" diye haber verirsem islem tamam demektir :) kitaplarim (Dr verdi bana adi yavasla!) Tasinir sarjim bezim yedek camasirlar parfum islak mendil vs tam tekmil hazir olur (zanorkcugumun sahane fikri ile esime transfer yapilacak fikri ile mukemmel canta hazirlarim artik) goren doguma gidiyor sanir :)))
Bir gun! Olacak :) kalbinden bebek geciren buradaki oradaki suradaki herrr yerdeki anne adaylarinin dualari duyulsun, zamani geldiginde OL'sun..
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnanıyorum canım.
Bulsam 80 yaşında bir Ebe kendimi Ona teslim edeceğim, ama maalesef ortada yoklar.
Bebeklerimle el öpmeye geliriz inşallah teyzesi. Boşver kocayı, bebeklerimin gözü gönlü açılsın. Adam da benimle idare etsin artık
Sevgili WishhDuygu, herşeyden önce transferin hayırlı olsun. Umarım bu sefer çok istediğiniz bebeklerle dolsun kollarınız.
Transfer öncesi hazırlıklarda masajda vardı sanırım. Transfere hazırlık aşamasında relaxing masajı mı yaptırdın?
Sevgiler
Allah biliyor ya, tek kalmasını istemem. Kardeş kardeş gelsinler, kardeş kardeş büyüsünler inşallah
(Ama kedilerimle köpeğim de kalsın. Ona göre uygun bir düzen kurarız Allah' ın yardımıyla. Kıyamadım onlara da)
Hatuna bak adamı damızlık (tövbe estağfurullah) gibi tutuyor yanında. Kocam olmadan asla !
Damızlık olamadı, takviye alıyoruz. O yüzden bu kadarıyla yetinsin
Tek çocuğa bende karşıyım ama, birini bulamadık ki henüz
Hala" köpeğim, kedilerim" diyor yaw....
Heeyyy, kim gelmiiiiş
Nerelerdesin, neler yapıyorsun? Ne zaman doğuruyorsun?
Biliyormusun Zanork, nedense ben hep senin için doğal gebelik olacak hissine kapılıyorum. Hiç tüpten olacakmış gibime gelmiyor canım yaa....
Canım benim, sessiz ve derinden ilerliyorum. Bu arada merkez ve doktor değiştirdim yine. Bu seferki dr.umdan çok eminim. Kimsenin söylemediği ve üzerinde durmadığı otoimmün hastalığımdan ve ana pozitif testimden dolayı serum ve kortızon tedavisnden bahsettı. Bildiğin gibi benim 2 düşüğüm olmuştu. Yanı farklı yaklaşım sergiledi transfer oncesı serum almanızı öneririm dedı. Bakalım herşeyin hayırlısı
Canım benim, sessiz ve derinden ilerliyorum. Bu arada merkez ve doktor değiştirdim yine. Bu seferki dr.umdan çok eminim. Kimsenin söylemediği ve üzerinde durmadığı otoimmün hastalığımdan ve ana pozitif testimden dolayı serum ve kortızon tedavisnden bahsettı. Bildiğin gibi benim 2 düşüğüm olmuştu. Yanı farklı yaklaşım sergiledi transfer oncesı serum almanızı öneririm dedı. Bakalım herşeyin hayırlısı
Bak işte o zaman benim adamın statüsü değişir
Allah duysun sesini, inşallah dediğin gibi doğal hamile kalabilirim. Çok ta ümitsiz değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?