- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.661
Ay sogol canim bitanesin yaaa Allah ne muradin varsa versin yapmami ispanak derindondurucuda var olur demi maydanoz zaten hormonsuz kaynanamin bahcesinden koparip getiriyorum su an incir yapiyorum üc günüm kaldi o bitsin mi yoksa bugün den basliyayimi birde bu incirleri hep atiyirum ya sen bir ara birsey yazmistin canim sana zahmet birdaha yazsan ay teklifin harika cikip geleyim senimi kircam kedicikleride severim ya nerden cikip almanyaya geldim bende bilmiyorum herseyini özlüyorum Türkiyenin encokta Annemi ....
Bize diyo kızlarr
topik hareketlendi maşallaahh..w.duygu eve gdince yavaş yavaş başla kendini hazırlamaya inşallhhh doğum çantanıda hazırladığın günleri görürsün
Siz onden gidin ben takip edecegim ya da siz takip edin :))) hepimiz hazirlayalim :) bezleri buldum 🙈 kolisiyle kaldirmisim buyuk olunca koliye sigmis ( yanlislikla 36-38 bedenken XXL almisim 2 toto sigar)
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepimiz bi taneyiz.
Allah hepimizi Murat' larımıza, Dilek' lerimize, Özlem' lerimize kavuştursun inşallah
Dondurulmuş kullanacaksan, biraz fazla koy ıspanağı. Bu kürü incirle birlikte yapabilirsin. Amaçları farklı. Hem incirin etkisini de hızlandırır bence.
Haşladığım incirleri (havuç ta haşlıyordum ben ayrı bir tencerede) mikserden geçiriyordum. İçine ceviz, fındık, çörekotuyağı, bal, istersen kuru kayısı ve üzüm de ekleyip top yapıyorsun, hindistancevizine bulayıp tatlı olarak tüketiyorsun. Ben tembel olduğum için gidip gelip kaşıklıyordum. Ama top yaparsan ikram için de hoş oluyor.
Ama hiç mi gelmiyorsun ki? Arabayla gelirseniz yolunuzun üstündeyim zaten. Bu hafta Allah' ın izniyle kedi nüfusumuz da artacak inşallah. Hangisini seveceğini şaşıracaksın.
Ben Türkiye' deyim de gurbet değişiyor mu? Aklına geldiğinde gidip sarılamayınca, öpüp koklayamayınca ha Almanya, ha komşu köy...
Transferi eşine yapacaklarmış gibi düşün. O zaman daha iyi adapte olabilirsin bence. Birilerine yardım etmekten haz alıyorsun gördüğüm kadarıyla
İlaçların için de, bildiğimiz kadarıyla paylaşırız her şeyi. İş ki doktorun yeni bir ilaç denememiş olsun.
Negatiften sonra annemler geldiğinde bir yazı okumuştum, aileler bebeklerini değil, bebekler ailelerini seçermiş diye. Ben sanırım güçlü olmamı sağlamaları için benimkileri seçmişim. Valla başka bir niyetim yokmuşŞikayet etmeye eve kapanınca başladım. Konu da standart zaten eşim, ev işleri, komşuluk ilişkileri. Başka sıkıntım yok çok şükür.
Sakız çiğnerken yürüyememek, genelde aynı anda iki işi yapamamamdan kaynaklanan, sık kullandığım bir ifadedir. Bir işi bitirmeden diğerine geçince ikisi de yarım kalıyor. O yüzden ev düzenine hala uyum sağlayamadım. Ev de büyük geliyor açıkçası.
İtiraf ediyorum, tatlılığımı gündüz uykularıma borçluyum. O yüzden yatıyorum
Hay aklinla bin yasa neguzel bir tarif ben sana geleyim en iyisi canim arabayla gelmeyi kocam istiyo ben karsi geliyorum kim kazanacak bilmiyorum bana istanbulda araba stres baska birsey degil birde bu sefer istanbulda anamda kalacak yer yok tiklim tiklim belki otel bakalim dedi esim bana sters olsun istemiyo tedavi evde kalcak yer yok ablam yegenim kardesim yazik kadin benide bir yere yatirir diye kara kara düsünüyor
ha sana gelmek ayri konu onu insallah yapariz hata öyle bir yapalimki bir tas birkac kus misali bulusalim herkesle bunca zamandir yazisiyoruz bir kahve icmeye hakimiz yok mu??? Evar tabiki herseyin hayirlisi insalah bulusur gorusuruz ne güzel olur yaaaa
Tarif aslında annemden. Kuru meyvelerle yapıyordu o. Baktım güzelim incirlere yazık olacak, ben de biraz değiştirdim tarifi.
İstanbul trafiği gerçekten çekilecek dert değil. Ama araçsız da çok zaman kaybediyor insan. Her vasıta her yere gitmiyor, iki vasıta arası mesafeler uzun olabiliyor (Burada en uzak yere 25 dk.da yürüyorum çünkü)
Otel, tedavi süresince daha rahat olur. En azından kafanı dinlemek istediğinde sana özel bir alan olur. Her ne kadar candan aile fertleri de olsa, zaten meşakkatli olan bir süreçte bazen fazla gelebiliyorlar insana.
Bu durumda, sen gelince hepiniz toplanıp bana geliyorsunuz, kahveler benden
W.DUYGU
kusurabakma ismini kisaltiyorum canim kolayina kaciyorum canim dikis dogru ne anlatayim kücük bir yag bezesini 4 dikisle haleden bir doktor bulmusum sorma gitsin sirtimda bir calusma bir calisma ya kücük bir beze 4 dikis atik demezmi oha diyesim geldi ama is isten gecmisti canim anlicagin onemsiz bir sey ama adi üstünde 4 dikis vede sevimsiz yerde
Sana gelelim transfere kadar neler yapmacaksin ilac yada herhangi bir sey var mi ? canimmm bu son olsun diliyorum vede diyorumki birdahaki canta hazirligini bebeklerini kucagina almak icin yaparsin büyük sürec bol sans ,bol moral bol sabir ve herseyin hayirlisini diliyorum Allahtan senin ve bütün cilgin topik icin
Tavsiyen icin cok öptüm insan bazen bosluga düsüyor ya o duruma bir girip bir cikiyorum hele ramazanda duygular oooo alabora bende
Akil akilan ustundur, kesinlikle bu evet bu! Esime transfer! Dunyalari degistiririm, super motivasyon, sahane kanalize... Bosuna mi beni durtun dedim, biliyordum. Cok iyi oldu :) dedigin gibi birileri icin olmazi oldurtmak icin yapmayacagim yok, hele sevgilim icin yakarim Roma'yı bile :)
Biz secmiyoruz ki ailelerimizi derdim ailesinden yana endise ve uzuntulerini paylasanlara... Simdi seni okuyunca baska bir bakis acisi kazandim, dogruluk yani cok... Ve evet evde olunca bircok seye daha cok sarabiliyoruz, sikayet edebiliyoruz. İyi ki kediler ve kopekler var yoksa mazallah sararsin her seye, bebek gelene kadar oyalasinlar seni, hazirlasinlar sonra da abilik ablalik yarenlik yapsinlar minik kusa 🙏😇
İstedigimde 5 is de yaparim muazzam organize halde ama an gelir birini bile on elim olsa i ih.. Kafada bitiyor her sey :) neler var birak sakiz ve yurumeyi bosa nefes aliyorlar 🙈
Aksi bir durum olmazsa Cumartesi transfer... Sanki ayarlamışım gibi bu Cuma itibariyle Ağustos ilk haftaya kadar kafa tatili planlamıştım. Çok denk geldi transfer, bir mesaj var sanki :))) Bir de transfer olacağını idrak etsem, başka şeylerden kanalize olamıyorum... Bir iki güne inşallah idrak ederim :) Transfer çantam nerede onu bile bilmiyorum, o kadar bez hazırlayıp koymuştum bir ara :)
Yoğunluğum bundan o yüzden anca bu saatte ekranın karşısına geçebildim, eve giderken de telefondan kurcalarım artık daha rahat okumayı söktüm...! Tek muhafazakar tarafım teknolijiyi mecbur kalmadıkça kullanmamak, mecbur kalınca da sonuna kadar sömürmek :) çelişkili ama olsun seviyorum bunu...[/COLOR
Görev başarıyla tamamlandı... İyi ki varsınız :) Bir an muallakta kaldım, yatıyor muydum kalkıyor muydum... Ben tedavileri ertelemeye alışkınım ya ilaçları da derdop edip bir yerlere kaldırıyorum. Bir dosyam var her şey orada, o olmayınca anımsamıyorum hiçbir şeyi, oysa ki unutmam çok şeyi... Dosya da dosya hani! ilaçları, saatleri, uygulanışı geçtim arayan bilgi veren hemşire adı bile var... Boşuna takılmıyor doktor sizin dosya bizimkilerden iyi gelin bizimle çalışın diye :) Bilmiyor ki ben ötelemeye hazırım sevgiler
canim benim bu defa erteleme yokk buz bebisler hopp anne karnina girecek..
heyecanla transferini bekliyorum.. topic cok hareketlendi tedaviler pes pese geliyor ve herkez siraya girmis gibi benimde tedavime az kaldi...
transferden sonra sigara yok dimi canimm..
cumartesi senin transferin var bebeklerve nin test gunu var.. ne guzel bi gun olacak..
Haydaaaa Adet oldum kizlar ayin 10 olcaktim erken oldu ama bir halzizlik vardida ne bir sanci ne on lekelenme hic böyle olmazdim iyimi kötümu bilemedim iftara yarimsaat kala olurmu yaaa
Ertelenmesin valla bastan kendimi durtmek zul geliyor :) ertelenirse kahrolmam ama cok yorulurum basa donmeye. Ama dedigin gibi ertelenmeyecek :) gelsinler 9 ay kalsinlar izin veriyorum... :)
Kisin miskinligi ve pusu dagildi hepimize enerji yayildi zamani gelmisse hepimiz payimizi alip mucizelerimizi yasayalim :)
Sen aslinda sanslisin -zaman kaybediyorum diye bakma- hem tatille full motivasyona ulasip, yeniden yola ciktigin merkezle, doktorlarla, surecle ilgili bilgileniyorsun. En azindan bir suru sorunun cevap anahtarina sahip olacaksin. İnaniyorum yakin zamanda dikis izlerinin yerine catlaklar icin onlemleri konusacagiz :)))) hamilelikten annelige gecenlerde yol gosterecek :)
Sigara icin su anda hic degisiklik yapmadim. Transferden sonra icmemistim zorlanmamustim da, yine planim o :) yine zorlanmam sanirim zorlanirsam alirim bi firt :)))
Cumartesi guzel gelismelerle gelsin :) bebeklerve guzel haber mustulasin ben de "donuyorummm" diye haber verirsem islem tamam demektir :) kitaplarim (Dr verdi bana adi yavasla!) Tasinir sarjim bezim yedek camasirlar parfum islak mendil vs tam tekmil hazir olur (zanorkcugumun sahane fikri ile esime transfer yapilacak fikri ile mukemmel canta hazirlarim artik) goren doguma gidiyor sanir :)))
Bir gun! Olacak :) kalbinden bebek geciren buradaki oradaki suradaki herrr yerdeki anne adaylarinin dualari duyulsun, zamani geldiginde OL'sun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?