Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hepimiz bi taneyiz.
Allah hepimizi Murat' larımıza, Dilek' lerimize, Özlem' lerimize kavuştursun inşallah
Dondurulmuş kullanacaksan, biraz fazla koy ıspanağı. Bu kürü incirle birlikte yapabilirsin. Amaçları farklı. Hem incirin etkisini de hızlandırır bence.
Haşladığım incirleri (havuç ta haşlıyordum ben ayrı bir tencerede) mikserden geçiriyordum. İçine ceviz, fındık, çörekotuyağı, bal, istersen kuru kayısı ve üzüm de ekleyip top yapıyorsun, hindistancevizine bulayıp tatlı olarak tüketiyorsun. Ben tembel olduğum için gidip gelip kaşıklıyordum. Ama top yaparsan ikram için de hoş oluyor.
Ama hiç mi gelmiyorsun ki? Arabayla gelirseniz yolunuzun üstündeyim zaten. Bu hafta Allah' ın izniyle kedi nüfusumuz da artacak inşallah. Hangisini seveceğini şaşıracaksın.
Ben Türkiye' deyim de gurbet değişiyor mu? Aklına geldiğinde gidip sarılamayınca, öpüp koklayamayınca ha Almanya, ha komşu köy...

Son düzenleme:
topik hareketlendi maşallaahh..w.duygu eve gdince yavaş yavaş başla kendini hazırlamaya inşallhhh doğum çantanıda hazırladığın günleri görürsün

Siz onden gidin ben takip edecegim ya da siz takip edin :))) hepimiz hazirlayalim :) bezleri buldum 🙈 kolisiyle kaldirmisim buyuk olunca koliye sigmis ( yanlislikla 36-38 bedenken XXL almisim 2 toto sigar)

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayat-ı hırz sihir yada büyü gibi bir derde mübtela olmuş hastalara şifa maksadı ile okundugu gibi, bedeninde yada ruhunda bir sıkıntı emaresi olanlara da okunur.

Abdest alınıp, 7 istigfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, “yenfüs” yazan yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [40 gün kadar] devam etmeli. Her okumasının sonunda,1 Fatiha okuyarak sevabı, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buharî, Ahmed Rifai ve İmam-ı Rabbanî hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur.

Ramazan bereketi üzerinize olsun efendim
Seni bilmem ama, ben transfer günü 5XL bile doldurabilirim gibi geliyor.

Hay aklinla bin yasa neguzel bir tarif ben sana geleyim en iyisi canim arabayla gelmeyi kocam istiyo ben karsi geliyorum kim kazanacak bilmiyorum bana istanbulda araba stres baska birsey degil birde bu sefer istanbulda anamda kalacak yer yok tiklim tiklim belki otel bakalim dedi esim bana sters olsun istemiyo tedavi evde kalcak yer yok ablam yegenim kardesim yazik kadin benide bir yere yatirir diye kara kara düsünüyor
ha sana gelmek ayri konu onu insallah yapariz hata öyle bir yapalimki bir tas birkac kus misali bulusalim herkesle bunca zamandir yazisiyoruz bir kahve icmeye hakimiz yok mu??? Evar tabiki herseyin hayirlisi insalah bulusur gorusuruz ne güzel olur yaaaa

Akil akilan ustundur, kesinlikle bu evet bu! Esime transfer! Dunyalari degistiririm, super motivasyon, sahane kanalize... Bosuna mi beni durtun dedim, biliyordum. Cok iyi oldu :) dedigin gibi birileri icin olmazi oldurtmak icin yapmayacagim yok, hele sevgilim icin yakarim Roma'yı bile :)

Biz secmiyoruz ki ailelerimizi derdim ailesinden yana endise ve uzuntulerini paylasanlara... Simdi seni okuyunca baska bir bakis acisi kazandim, dogruluk yani cok... Ve evet evde olunca bircok seye daha cok sarabiliyoruz, sikayet edebiliyoruz. İyi ki kediler ve kopekler var yoksa mazallah sararsin her seye, bebek gelene kadar oyalasinlar seni, hazirlasinlar sonra da abilik ablalik yarenlik yapsinlar minik kusa 🙏😇

İstedigimde 5 is de yaparim muazzam organize halde ama an gelir birini bile on elim olsa i ih.. Kafada bitiyor her sey :) neler var birak sakiz ve yurumeyi bosa nefes aliyorlar 🙈

Tarif aslında annemden. Kuru meyvelerle yapıyordu o. Baktım güzelim incirlere yazık olacak, ben de biraz değiştirdim tarifi.
İstanbul trafiği gerçekten çekilecek dert değil. Ama araçsız da çok zaman kaybediyor insan. Her vasıta her yere gitmiyor, iki vasıta arası mesafeler uzun olabiliyor (Burada en uzak yere 25 dk.da yürüyorum çünkü)
Otel, tedavi süresince daha rahat olur. En azından kafanı dinlemek istediğinde sana özel bir alan olur. Her ne kadar candan aile fertleri de olsa, zaten meşakkatli olan bir süreçte bazen fazla gelebiliyorlar insana.
Bu durumda, sen gelince hepiniz toplanıp bana geliyorsunuz, kahveler benden

Ben varım...,,

Canim cok gecmis olsun, sonucta dikis var ufak mufak... umarim hemen iyilesir ve yinelemez.. 🙏 Drlar hemen olur kolay diyerek basitlestiriyor ama en yeni arkadasimin meme protezinde girdum ki oyle olmuyor minicik dikis hemen gecer dediler alakasi yok :)

wd yaz e yaz d yaz ben hepsini uzerime alirim, keyfine nasil gelirse oyle yaz...

Transfer icin hicbir sey yapmadik :) 0 ilac dogal ilerledik simdi cumartesiye kadar minicik de olsa progestonu desteklemek icin 1 doz jel alacagim o kadar. Asprin dahi kullanmadim acikcasi dogal gitmekten simdilik memnunum. Takviye olarak isterseniz kullanin dedigi (kanitlanmis degilmis henuz) tebocan forte aliyorum kan akisi icin bitkisel bir hap genelde kilcal damarlara kan ulasimini sagladigindan hafiza icin kullaniliyormus. Bir de yuruyus ve masaj var :)

buradan tavsiyeyle organik nar, ananas ve kabak cekirdegi aliyorum, bal tarcin sakiz uclusunu de evdeyken deniyorum...

İcini dinlemek hep en iyisi tedavi de oyle ister alternatif ister mevcut nereye goturuyorsa icin oraya git, bebegi kap gel :)

Hehe, adı üstünde "Sevgili".
Hayvancıklarımla daha kolay mutlu oluyorum. Her gün yeni şeyler gösteriyorlar. İnşallah bebeklerim de onlarla şen şakrak büyüyecekler.
Zaman zaman yaşanan gönül yorgunluklarına çözüm var çok şükür. Yeter ki kalıcı olmasın.
Boşa nefes alanları uzak tutuyorum, sonra varlıklarını bile unutuyorum. Onlar rahat, ben huzurlu, oooh

canim benim bu defa erteleme yokk buz bebisler hopp anne karnina girecek..
heyecanla transferini bekliyorum.. topic cok hareketlendi tedaviler pes pese geliyor ve herkez siraya girmis gibi benimde tedavime az kaldi...
transferden sonra sigara yok dimi canimm..
cumartesi senin transferin var bebeklerve nin test gunu var.. ne guzel bi gun olacak..

Haydaaaa Adet oldum kizlar ayin 10 olcaktim erken oldu ama bir halzizlik vardida ne bir sanci ne on lekelenme hic böyle olmazdim iyimi kötümu bilemedim iftara yarimsaat kala olurmu yaaa

Ertelenmesin valla bastan kendimi durtmek zul geliyor :) ertelenirse kahrolmam ama cok yorulurum basa donmeye. Ama dedigin gibi ertelenmeyecek :) gelsinler 9 ay kalsinlar izin veriyorum... :)

Kisin miskinligi ve pusu dagildi hepimize enerji yayildi zamani gelmisse hepimiz payimizi alip mucizelerimizi yasayalim :)

Sen aslinda sanslisin -zaman kaybediyorum diye bakma- hem tatille full motivasyona ulasip, yeniden yola ciktigin merkezle, doktorlarla, surecle ilgili bilgileniyorsun. En azindan bir suru sorunun cevap anahtarina sahip olacaksin. İnaniyorum yakin zamanda dikis izlerinin yerine catlaklar icin onlemleri konusacagiz :)))) hamilelikten annelige gecenlerde yol gosterecek :)

Sigara icin su anda hic degisiklik yapmadim. Transferden sonra icmemistim zorlanmamustim da, yine planim o :) yine zorlanmam sanirim zorlanirsam alirim bi firt :)))

Cumartesi guzel gelismelerle gelsin :) bebeklerve guzel haber mustulasin ben de "donuyorummm" diye haber verirsem islem tamam demektir :) kitaplarim (Dr verdi bana adi yavasla!) Tasinir sarjim bezim yedek camasirlar parfum islak mendil vs tam tekmil hazir olur (zanorkcugumun sahane fikri ile esime transfer yapilacak fikri ile mukemmel canta hazirlarim artik) goren doguma gidiyor sanir :)))

Bir gun! Olacak :) kalbinden bebek geciren buradaki oradaki suradaki herrr yerdeki anne adaylarinin dualari duyulsun, zamani geldiginde OL'sun..

Haydaaaa Adet oldum kizlar ayin 10 olcaktim erken oldu ama bir halzizlik vardida ne bir sanci ne on lekelenme hic böyle olmazdim iyimi kötümu bilemedim iftara yarimsaat kala olurmu yaaa

İyiye yor iyi ye :) neredeyse 9 u oldu 24 saat de sassin biraz bir sey olmaz :))) son regl olsun hatta 9 aylik bur mazereti olsun.

olan orucuna oldu galiba ama o da senin kabahatin degil OLacagi varmis olmus.. Allah kabul etsin :))))

evet cnm ben 3 koca ay kaybettim biraz uzuldum bana kalsa bu suredye en az 2 tedavi sigdirirdim.. bundan sonra boyle hizla deneyecegim pes pese.. diger yandanda haklisin tecrubeli baslayacagim arkadaslar sayesinde:))
bende bi kez cok uzulmus bi firt cekmistim..
ikisinide koyacaklar dimi cnm.. sen yinede dikkat et ilk uc gun araba kullanma gerekirse.. sicak dus alma.. isyerindede degilsin bolca kendini simartt:)) cok optum

Evet canim 6. gunde 2+2 dondurulmustu. 2 tanesi cozdurulecek 2 ok ise 2 si, tek olursa tek transfer top onlarda :) Olaki olmadi diger 2'ye gecmek gerekirse ellemeyin dedim niye bilmem tursusunu kuracagim sanki :)))

Babam ikizmis anne karninda :) 2 olursa genetik altyapiyi devam ettirmis olurum aslinda :) zorluklari olsa da iki tane tercihim.. Kismet artik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…