Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar hepinize iyi akşamlar allahım hepinizin gönlündeki muradı versin arkadaşım 40 yaşında bebeği olmuyor ve bir eski tabirle kocakarıya gitti tedaviye başladı biyoenerjiye gidiyordu diyor ki biyoenerjide bu kadar mutlu değildim ben dilerim şifa bulur bende buradan güzel haberlerini paylaşırım

Bana kimse gelmedi
Ne varsa eskilerde var diyorum kimse inanmıyor. İnşallah tedavisinden sonuç alır.

Canım ben zürihteyim. 42.yaş. Sanırım ilaçlar kısmen aynı. Aynı ilaç olsada ismi farklı. Benim kullandığım ilaçları sizdende duyuyorum. Menopur ve decapeptyl iğne kullanıyorum. Kısmet bakalım nasıl yumoşlar çıkacak.

Aklına geldiğinde gidip sarılamayınca, öpüp koklayamayınca ha Almanya, ha komşu köy...

bu söze o kadar katılıyorum ki gurbetten nefret ediyorum

Bize diyo kızlarr

bumudur budur başka lafa gerek yok

tedavide olan ve transfer olacak arkadaşlar inşallah bu sefer hepinizin yüzü güler Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

canım transferin hayırlı uğurlu olur inşallah bebişini kucağına alır mutluluktan uçarsın ha uçmuşken de hataya gel misafirim ol

Bizim düşündüğümüz isimler yok. Nil, İdil, Beril ve Çağan, Baran, Tuan... Yok, hepsini birden doğurmayacağım. İçim almaz sanırım. İkişer ikişer güzel olurdu ama

Zaten bende bu isimleri koymayın diye paylaştım yazıyı, ne o be her tarafta aynı isim bööööööğğğğğğğğ

Tedavin hayirli sonu bebekli olsun arkadaşım.
WishhDuygu hadi kap gel bebisleri pozitif enerji yolluyoruz bebikimle test gününe kadar su gibi akıp gitsin

İnşallah o 2 embriyonun biri karnında 2 ye bölünsün de 3 bebişin olsun inşallah !

Sende bu enerji varken aslanlar gibi büyütürsün evvelALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…