- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.681
Kızlar hepinize iyi akşamlar allahım hepinizin gönlündeki muradı versin arkadaşım 40 yaşında bebeği olmuyor ve bir eski tabirle kocakarıya gitti tedaviye başladı biyoenerjiye gidiyordu diyor ki biyoenerjide bu kadar mutlu değildim ben dilerim şifa bulur bende buradan güzel haberlerini paylaşırım
Tarif aslında annemden. Kuru meyvelerle yapıyordu o. Baktım güzelim incirlere yazık olacak, ben de biraz değiştirdim tarifi.
İstanbul trafiği gerçekten çekilecek dert değil. Ama araçsız da çok zaman kaybediyor insan. Her vasıta her yere gitmiyor, iki vasıta arası mesafeler uzun olabiliyor (Burada en uzak yere 25 dk.da yürüyorum çünkü)
Otel, tedavi süresince daha rahat olur. En azından kafanı dinlemek istediğinde sana özel bir alan olur. Her ne kadar candan aile fertleri de olsa, zaten meşakkatli olan bir süreçte bazen fazla gelebiliyorlar insana.
Bu durumda, sen gelince hepiniz toplanıp bana geliyorsunuz, kahveler benden
Bana kimse gelmedi
Ne varsa eskilerde var diyorum kimse inanmıyor. İnşallah tedavisinden sonuç alır.
Sana katiliyorum canim da nerde bulcaz eskileri adres ver hemen gideyim bir ara cok arastirdim ama ele tutulur birseyler buladim
burdada akupunktur dedim masaj dedim hipnoz dedim elde var koca bir sifir bioenrji nerde nasil yapiliyo bir arastirayim
Bana kimse gelmedi
Ne varsa eskilerde var diyorum kimse inanmıyor. İnşallah tedavisinden sonuç alır.
Sana katiliyorum canim da nerde bulcaz eskileri adres ver hemen gideyim bir ara cok arastirdim ama ele tutulur birseyler buladim
burdada akupunktur dedim masaj dedim hipnoz dedim elde var koca bir sifir bioenrji nerde nasil yapiliyo bir arastirayim
"Kelin ilacı olsa..."
Bioenerji uzmanı 3 tane buldum burada ama, benim şikayetlerime yönelik uygulama yapıyorlar. İşe yaradığına inanıyorum ama, benim bilmediğim sorunlarımı da bulup çözecek birisi daha iyi olurdu. Gerçi görüştüğüm kişi, "bildiğim bilmediğim bütün hastalıklarımı iyileştir" cümlesiyle seans yapıyor ama, daha derinden bir şeyler bekliyormuşum. Umarım sen öyle birisini bulursun.
Hiç fayda görmediğini düşünme, hepsinin kendine göre faydası var. Bazıları yavaş işliyor, bazıları hızlı.
Ben o zaman şimdiden hazırlıklara başlayayım, her şey çok güzel olsun
Canım foliküllerin gayet iyi. Merak ettim yurtdışındaydın değilmi sen? Acaba yurtdışında buradaki gibi aynı ilaçlar mı kullanılıyor. Folikül sayında gayet iyi . Yaşın kaçtı senin . Bende en fazla 2 folikül oluşuyorda merak ettim
Hepimiz bi taneyiz.
Allah hepimizi Murat' larımıza, Dilek' lerimize, Özlem' lerimize kavuştursun inşallah
Dondurulmuş kullanacaksan, biraz fazla koy ıspanağı. Bu kürü incirle birlikte yapabilirsin. Amaçları farklı. Hem incirin etkisini de hızlandırır bence.
Haşladığım incirleri (havuç ta haşlıyordum ben ayrı bir tencerede) mikserden geçiriyordum. İçine ceviz, fındık, çörekotuyağı, bal, istersen kuru kayısı ve üzüm de ekleyip top yapıyorsun, hindistancevizine bulayıp tatlı olarak tüketiyorsun. Ben tembel olduğum için gidip gelip kaşıklıyordum. Ama top yaparsan ikram için de hoş oluyor.
Ama hiç mi gelmiyorsun ki? Arabayla gelirseniz yolunuzun üstündeyim zaten. Bu hafta Allah' ın izniyle kedi nüfusumuz da artacak inşallah. Hangisini seveceğini şaşıracaksın.
Ben Türkiye' deyim de gurbet değişiyor mu? Aklına geldiğinde gidip sarılamayınca, öpüp koklayamayınca ha Almanya, ha komşu köy...
Bize diyo kızlarr
Eşimin ilk atamasında yazmasını istemiştim. Kırmadı sağolsun ama nasip Edirne' deymiş. İnşallah gezmek için getirmek istiyorum. Gözü gönlü açılsın biraz
tedavide olan ve transfer olacak arkadaşlar inşallah bu sefer hepinizin yüzü güler Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Aksi bir durum olmazsa Cumartesi transfer... Sanki ayarlamışım gibi bu Cuma itibariyle Ağustos ilk haftaya kadar kafa tatili planlamıştım. Çok denk geldi transfer, bir mesaj var sanki :))) Bir de transfer olacağını idrak etsem, başka şeylerden kanalize olamıyorum... Bir iki güne inşallah idrak ederim :) Transfer çantam nerede onu bile bilmiyorum, o kadar bez hazırlayıp koymuştum bir ara :)
Yoğunluğum bundan o yüzden anca bu saatte ekranın karşısına geçebildim, eve giderken de telefondan kurcalarım artık daha rahat okumayı söktüm...! Tek muhafazakar tarafım teknolijiyi mecbur kalmadıkça kullanmamak, mecbur kalınca da sonuna kadar sömürmek :) çelişkili ama olsun seviyorum bunu...
Görev başarıyla tamamlandı... İyi ki varsınız :) Bir an muallakta kaldım, yatıyor muydum kalkıyor muydum... Ben tedavileri ertelemeye alışkınım ya ilaçları da derdop edip bir yerlere kaldırıyorum. Bir dosyam var her şey orada, o olmayınca anımsamıyorum hiçbir şeyi, oysa ki unutmam çok şeyi... Dosya da dosya hani! ilaçları, saatleri, uygulanışı geçtim arayan bilgi veren hemşire adı bile var... Boşuna takılmıyor doktor sizin dosya bizimkilerden iyi gelin bizimle çalışın diye :) Bilmiyor ki ben ötelemeye hazırım o yüzden her şeyi yazıyorum, titizlendiğimden değil... Bilmesin boşverin :)
Biz seçmiyoruz öyle olduğumuz için seçilmiş oluyoruz... Zaten başka şekil olmayı istemeyi bırak olamazdık... Hayat şekil veriyor bizeb En azından ben kendi adıma olamazdım.. İlla ki güç olacak, güçlük olacak, uğraşacağım, halledeceğim sonra mutlu olacağım, sonra da hep ben hep ben diye şikayet edeceğim :) Şikayet edebiliriz zaman zaman ama bizim en kıymetli yanımız bu gerçekte.
Sakız çiğnerken yürümemek tercihindir ondan yürümüyorsundur, belki de uçuyorsundur
ismihan ben geç kalanlardanım, bu aralar böyle....ancak böyle yetişirim toparlanmaya... Günün güzel geçmiştir umarım... Sevgiler
Ey destan yazan destan kadın, şekerleme yapmana da hiç gerek yok hani! yeterince var...
CapsLocked sakin sakin, güzel gelişmelerle ilerlemeye devam... Gelişmeler güzel görünüyor ve dediğin gibi az ve öz olsun kaliteli olsun... Yüreğimizin böyle taaa en içinden istediklerimiz var ya... Gerçek olsun!!!!! Sıkıntısız, dertsiz tasasız ofis günleri diliyorum... Sabırsız olmayanlar sorunsuz yolcular donanımlı elemanlar :) Şans diliyorum her anlamda...
Mirandacım çok ama çok güzel haberler olsun... Böyle coşarak gel, yüzünde güller açsın :) Tüpler tıkalı olduğu için aşılama olmuyor biliyorum, sorgulamadım... Haklısın aslında ama vallahi vurdumduymaza bağlamamak için çaba sarf ediyorum. "Bi bırak yahu bi bırak tıp stajı yapar gibi her şeyi bilip kendini hırpalama" dedi sevgilim... E ben hazırdım söz dinledim, saldım çayıra mevlam kayıra :)
Acmilacım ne dikişi ne oldu? Kaçırdım mı ben? geçmiş olsunÖnemli bir durum yoktur umarım... Anlayamadım vallahi mesajdan tam durumu?
Ve gelişmeler harika olursa heeeep beraber seviniriz olmazsa elimizde ne var bir bakarız yolumuza devam ederiz :) Çok kötü fena istersen olsun diye hırpalan, ister olmasın diye hırpalan ne olacaksa o olacak diyor içim şiddetle... O yüzden saldım yine çayıra :)
Ben geçenlerde yazmıştım ama kaçırmışsındır çok konuşuyoruz çene maşallah :) 9-21 arası yok... Ben haziran da gelmedim şimdi o yok... Kim varsa o gelsin dedim :) Ayırmıyorum... Tedaviye dair aklına yatmayan bir şey varsa konuş, ikna olmazsan aklında Semra Hanım vardı ona git... Aklında kalmasın bir şey... Enerjisi çok iyi doktorun o yüzden aklı kalıyor insanın... Ama önemli olan için. Ne istiyorsan o olsun... Bebeği getiren kimse en iyi doktor olsun :)
Tedavi öncesi ve sonrası heyecanlarınızın kelebek uçuşundan pıt pıt kalp atışına dönmesini ne çok diliyorum... (mümkünse benim içinde öyle olsun) Güzel gelişmelerinizi takip ediyorum. Ensu tecrübelenerek size yetişecek... 3'de 3 başarı bekliyorum, diliyorum...
bebeklerve seni oyalamak ve korkunu yenebilmen için yapabileceğimiz bir şey var mı? söyle yeter... biliyorum korktuğunu ama erkenden yapıp erkenden üzülmekte var... Sık dişini canım :) Ben sanırım Cumartesi transfere gideceğim, daha hiç ciddi ciddi idrak halinde değilim, sanki başkası gidecek gibiyim... Aklımda bir sürü başka şey var, kanalize olmam lazım... Dur bakalım ne olacak :)
Tüm yol arkadaşları yüzümüz hep gülsün sadece bebek değil her konuda... Koccaman sevgiler
Bizim düşündüğümüz isimler yok. Nil, İdil, Beril ve Çağan, Baran, Tuan... Yok, hepsini birden doğurmayacağım. İçim almaz sanırım. İkişer ikişer güzel olurdu ama
Evet canim 6. gunde 2+2 dondurulmustu. 2 tanesi cozdurulecek 2 ok ise 2 si, tek olursa tek transfer top onlarda :) Olaki olmadi diger 2'ye gecmek gerekirse ellemeyin dedim niye bilmem tursusunu kuracagim sanki :)))
Babam ikizmis anne karninda :) 2 olursa genetik altyapiyi devam ettirmis olurum aslinda :) zorluklari olsa da iki tane tercihim.. Kismet artik :)))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten bende bu isimleri koymayın diye paylaştım yazıyı, ne o be her tarafta aynı isim bööööööğğğğğğğğ
Diş macununu unutmuş
Bana kimse gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?