- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.721
Bana az müsade, ortalığı süpüreyim, sileyim. Gelirim yine
Kolay gelsin canım, elin değmişken benim eve de bir el atsan, pek makbule geçer
5 dakika molada bakın ne buldum :)
KİLOLU OLAN SİZ DEĞİLSİNİZ ..KİLOLU OLAN BEYNİNİZ. ....!!!!!
Kilolu olan SİZ değilsiniz. Asıl Kilolu olan BEYNİNİZ. ....
Eğer kendinize ve beyninize ne yapması gerektiğini söylerseniz emin olun onu yapacaktır. Denemesi bedava, e hadi başlayın hemen…
Sağlıkla ve mutlulukla kalın!
* Daha da sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim her şey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı, güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan her şeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Her gün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha az yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm, hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Alıntıdır
Tedavin hayirli sonu bebekli olsun arkadaşım.
WishhDuygu hadi kap gel bebisleri pozitif enerji yolluyoruz bebikimle test gününe kadar su gibi akıp gitsin
sanada günaydınlar şekerim dileklerin içinde amiiiiin diyorum allah cümlemizin yüzünü güldürsün inş.
Güzeller, tüm güzellikler sizi bulsun inşallah !
Bebeklerimle el öpmeye geliriz inşallah teyzesi. Boşver kocayı, bebeklerimin gözü gönlü açılsın. Adam da benimle idare etsin artık
ALLAH'ımm ne de sever yardımı
Vallahi benim beynim kilolu değil. Bedenim de elde olmayan sebeplerle 61 kg. ulaştı maalesef
inşalllah bebeklerinle gelirsin şekerim ne harika ziyaret olur
5 dakika molada bakın ne buldum :)
K11 gün OLAN SİZ DEĞİLSİNİZ ..KİLOLU OLAN BEYNİNİZ. ....!!!!!
Kilolu olan SİZ değilsiniz. Asıl Kilolu olan BEYNİNİZ. ....
Eğer kendinize ve beyninize ne yapması gerektiğini söylerseniz emin olun onu yapacaktır. Denemesi bedava, e hadi başlayın hemen
Sağlıkla ve mutlulukla kalın!
* Daha da sağlıklı olmak için hızla kilo veriyorum.
* Duygularımla barış halindeyim.
* Metabolizmamın düzgün çalışıyor.
* Yediğim her şey çok sağlıklı.
* İdeal kilom ( burada istediğiniz kiloyu söyleyin ) Vücudumun bu kiloya ulaşana kadar fazla yağlarımı yaktığını biliyorum.
* Mutlu, ince ve zinde, ideal bedenime sahip olmayı hak ediyorum.* Düzenli olarak fitness egzersizlerimi yapıyorum.* Mutlu, ince, zinde, sağlıklı, güzel bir bedenim var.
* Zihnimde ince olduğumu görüyorum.
* İçinde sevgi olmayan her şeyi bırakıyorum. Herkesi affediyorum.
* Kendimi ve herkesi bağışlıyorum. Ben kendimi seviyorum.* Sadece acıkınca yemek yerim.
* Aç olup olmadığımı bilirim.
* Kendime saygı duyuyorum.
* Her gün daha da güzelleşip sağlıklı ve zinde hale geldiğimi hissediyorum.
* Cildim muhteşem, canlı ve sağlıklı.
* Bedenimi seviyorum.
* İdeal bedenimi hak ediyorum ve şimdi buna izin veriyorum.
* Ne zaman durmam ve yemem gerektiğini biliyorum.
* Öncekinden daha az yiyorum.
* Yeni bir zindelik düzeyine sahibim.
* Beslenmem çok dengeli, midem rahat.
* Bedenimin görünüşünü seviyorum.
* Bağışıklık sistemim mükemmel çalışıyor.
* Rahat dingin bir hızda yaşıyorum.
* Yediğim yemekler bana sağlık vererek ömrümü uzatıyor, hafızamı güçlendiriyor, beni dengeli tutuyor.
* Hücrelerim her geçen gün daha da güçleniyor.
* İnceyim ve dümdüz bir karnım var.
* Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım.
* Yemek için oturduğum her sefer, hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.
* Doğru beslenmekle istediğim kiloya ulaşıyorum.
* İster evde ister dışarıda yiyeyim, daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum.
* Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu, tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.
* Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla, evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalıyorum.
* Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.
* Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır. Herkes başarımın farkına varıyor.
* Kendi hayatım, geleceğim ve kişisel mutluluğum için kilo verme hedefime ulaşıyorum.
* Ben güçlüyüm, hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.!
* Alıntıdır
Yüzde yüz katiliyorum buna sabah esimle ayni konuyu tartistim hersey su beynimizde sakli 11gün oruc tutum kanim hic acikmadi susamadim ama cok isteyerek hata yalvardim oruc tutayim diye yani beyne dalgalar gitmis bu sabah saat 8 uyandim karnim grulduyo (aksam adet oldum da) sinyali vernisim oruc tutmayacagim diye
yani bu beyin herseyi mahvediyo demeki transfer olayindada cok istiyiruz ama olumsuzluklar ve korkularla birlikte karman corman bir durum beynimizi kotrol altina nasil alcaz nasil nasilllll
Seninkilerle benimkilere emekleme yarışı falan yaptırırız, güzel olur. Kazanana bir biberon mama
Kilo için yazdıklarını "Bebek" diye uygun şekilde değiştirerek başlayabilirsin. Okurken inanman gerekmiyor. Sadece oku. Gün içinde fırsat buldukça oku. Post it lere yaz cümleleri ayrı ayrı, evin içinde sık kullandığın her yere yapıştır. Göreceğin yerlere aile bibloları koyabilirsin. Saksılarını aileyi temsil edecek şekilde dizebilirsin, baba için büyük, kendin için daha küçük, bebekler için daha da küçük. En küçükleri araya ve biraz öne alacak şekilde ayarlarsın. Tek ya da iki tane biblo yanyana duruyorsa, yanlarına istediğin bebek sayısı kadar benzer şeyler ekleyebilirsin. Mora terapiye ilk gittiğimde (İzmir' de) psikolog terapiden 15 gün önce benzer şeyler yapmamı istemişti. Sigara odasında da çiçekli perdelere kuşlar asılıydı. Sigara içtiğim için utanmıştım. O özgürlüğe ulaşmam gerek diye düşünmüştüm. Bu arada o doktor, 40 kere söyleyince olur ifadesinin gerçek olduğunu, dilin söylediğini, zihnin gerçek kabul ettiğini söylemişti. En önemli nokta, dilinle söylerken içinden kendini yalanlamamak.
yesss süper fikir şekerim hadi o zaman hemen bebişleri yapalım bir an önce
Su moraterapi iyi güzel de burda pek yaygin degil onuda bir arastircam zonak nedendir bilmiyorum ama herseyi sana danisiyoruz icinden kiziyosundur bize ama yine sorcam banane istersen cevap yazma sorummrofil degisikligi nerden yapiyoruz burda bana nekadar cevap geliyosa mail adresimede gidiyo ne sacma deminden ber silmeye calisiyorum dolnus tasmis uzun zamandir girmiyodum sok oluyorum herseferinde yokmu bunun birvcaresi yaaa
Mora olarak geçmeyebilir. Biorezonans diye araştır. Firma isimleri farklıdır belki.
Hiç te kızmıyorum. Yeter ki cevabını bileyim
En üstte kullanıcı kontrol paneline tıkla. Sol tarafta hesabım başlığı altında seçenekleri düzenle diyor.
Ortadaki kısımda hemen 2. başlık e-mail ve özel mesajlar. Kutucukları boş yap, altındaki abonelik ayarlarını da mail yok diye düzelttin mi, bitiyor. En altta değişiklikleri kaydet butonuna da bastın mı, bye bye gereksiz mailler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?