- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.761
Topiği açma görevini sana verdik zaten unuttun mu
Nöbetçi Müdür Yardımcısı okulu açar, sende burayı
iştahım uykum hep aynı değişiklik yok
Canım çok dua ediyorum hepinize, inşallah senden müjdeli haberi almamız an meselesi.
Diğerleri de bizi çok bekletmez inşallah !
Sen de çalış bakalım. Senden de haber bekliyoruz.
Seni üzmek istemiyorum ama, bir şey soracağım. Bebeğin kendisi mi düşmüştü, müdahele mi edildi? Parça kalmış olabilir mi diye geldi aklıma ondan sordum...
günaydınlar arkadaşlar hepinize en güzel sabahlar güzelliklerle mutlu haberlerle dolu bir gün diliyorum
ya arkadaşlar sonucu bekleye bekleye kafayı yiyecem galiba hayırdır inşallah rüyamda test yaptırıyorum
hiç rüyanızda test sonucu gördüğünüz oldumu
Sen de çalış bakalım. Senden de haber bekliyoruz.
Seni üzmek istemiyorum ama, bir şey soracağım. Bebeğin kendisi mi düşmüştü, müdahele mi edildi? Parça kalmış olabilir mi diye geldi aklıma ondan sordum...
Çok çalışıyorum bennn, ne yaptım biliyor musunuz birkaç dk. önce.
Okulun saksılarında semizotu çıkmış bir sürü. Gidip onları topladım Müdür Yardımcımız anında yetişti "vay uyanık hepsini sen mi yiyeceksin?" diyerek.
"Paylaşırız hocam" dedim. 2 poşet topladım.
"Bunu face koyacam Devletin memuru ne halde diyerek " diyor yaaa
Semizotu iyidir, yenir. Severim. Bebekleri de severim
büyük allahım dediklerini doğrular inşallahAncak tutunup etkiler. Bazen de hiç belirti vermeyebilir. Ama ben inanıyorum tutunacaklarına. Allah' ın izniyle senin de sevincini yaşayacağız burada
Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Dualarım seninle...
Canım bende aynı senin gibiydim zanorkcugumun başını yedim adet olacağım diye ama olmadı bak pozitif ol bol dua et.
inşallah canım sen ne yaptın bu arada
Benim hayaller gelecek adete kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?