Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım çok dua ediyorum hepinize, inşallah senden müjdeli haberi almamız an meselesi.

Diğerleri de bizi çok bekletmez inşallah !

Sen de çalış bakalım. Senden de haber bekliyoruz.
Seni üzmek istemiyorum ama, bir şey soracağım. Bebeğin kendisi mi düşmüştü, müdahele mi edildi? Parça kalmış olabilir mi diye geldi aklıma ondan sordum...

Çok çalışıyorum bennn, ne yaptım biliyor musunuz birkaç dk. önce.

Okulun saksılarında semizotu çıkmış bir sürü. Gidip onları topladım Müdür Yardımcımız anında yetişti "vay uyanık hepsini sen mi yiyeceksin?" diyerek.

"Paylaşırız hocam" dedim. 2 poşet topladım.

"Bunu face koyacam Devletin memuru ne halde diyerek " diyor yaaa

Canim ya, yorum yapmayaçekiniyorum. Bende aynı şeyleri hissettim, ama negatifti.Herikiside olabiliyor. Inan kendimde olduğu kadar,şimdi burda olan herkesin sonucunu heycanla bekliyorum. Ama olmassada sakın üzülüp yıkılma.Yola devam.

Kendisi düştü canım, korkunç bir sancı ile WC'ye yetiştim, anında 3 parça kaydı içimden ardarda.

Tutamadım yani.....

Dr.um baktı belki duruyordur diye , yeri kapkaranlık bir boşluk görünüyordu ultrason da. "Bir kaç parça var temizlenmesi lazım küretajla" dedi.

"Lütfen" dedim, "ilaçla temizlemenin bir yolu varsa, o olsun" dedim. "Sancılı olur ama deneyelim" dedi. 2 günde bir kontrole çağırdı. 1 hafta da bitti dokular..........

Bu arada hepinize güzel bir gün olsun. Sizin havalarınız burdan daha iyi. Burası donuyo ve günlerdir yağiyor. işe geldim şimdi. Yine ipini koparan gelmiş meydana. Çok kalabalık. Bolcana moral, positif sonuçlar, kolaylıklar diliyorum.

Canım bende aynı senin gibiydim zanorkcugumun başını yedim adet olacağım diye ama olmadı bak pozitif ol bol dua et.

Semizotu iyidir, yenir. Severim. Bebekleri de severim

Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..

hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…