- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.801
Selam arkadasım üzülme demek adetten olmuş hepimiz yaşadık negatifleri zor cok zor imkanın gücün yettikçe dene arkadaşım..belki bebeğin kendiliğnden gelir kimbilir.
canım senin adına çook üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimde sonucum cumartesi çıkacak şimdiden çok durgunum kırgınım doğrudürüs hiç bir belirti yok hayırlısı olsun canımız sağolsun ne yapalım çok zor biliyorum ama oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış çık gez dolaş evde oturma kafan dağılsın biraz
canımcığım çok üzüldüm uzun zamandan beri girmeyince güzel haberler beklemiştim senden canım hakında hayırlısı buymuş demeki...bir iki gün acını yaşa canım ağla rahatla ağlamayıp içine atınca çok zooor..ve iki gün sonra kendini toparlayıp tekrar yolla devam canım..madi durumlar el verdiği sürece denemelere devam cnımcığım...Allahım sabır versin canım Allaha emanet ol...arada yaz canımcığım bizleri merakta bırakma..
Çok üzüldüm canım. Lütfen kendini toparlayama çalış. Hepimiz defalarca yaşadık maalesef.
Allahım hepimize nasip eder inş..
Sevgilerimle,
hepinize destekleri için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar bu yol zorlu allah yardımcımız olsun..inşallah sizlerden güzel haberler gelsin..bebeklereve arakadaşımız senin c.tesi sonucun inşallah pozitif çıksın hayırlısıyla..gülneva yola devam ahh şu yumilerde sıkıntı olmasa ama hayırlısı herşeyin ..
Canım bende aynı senin gibiydim zanorkcugumun başını yedim adet olacağım diye ama olmadı bak pozitif ol bol dua et.
ALLAH'ım sen büyüksün yücesin.
Ver Ya Rabbi şuna üçüz bebek nefes alacak vakit bulamasın
büyük allahım dediklerini doğrular inşallah
Celina telaşlanma sakın, Ocak ayında aşılama yaptırmıştım ilk ve son kez. 11.gün de 8 mm folikül, 3 gün sonra bir kontrol etti Dr.um biri 20 mm. diğer ikisi 17 mm idi.
Sebebini sordum, "ilaçla uyarmadı böyle olabiliyor" dedi, durup durup birden büyüyormuş
çok sağolun arakadaşlar..Canım hayırlısı olsun. Üzülme destekte olmuyor. Hepimizin başına geldi negatif sonuç almak. Ama durmak yok yola devam . Bunda olmazsa bir sonrakinde olur. Bebişlerimizi kucağımıza alınmaya kadar yola devam. Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayenen canımcığım yola devam her olumsuzluğa ramen..senin başka buz bebeişin kaldımı canım merkez değiştirmeyi düşünüyormusun..
Benim hayaller gelecek adete kaldı
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
çok sağolun arakadaşlar..
gülneva bir tane donmuşum var..başka hastaneyi şu an için düşünmüyorum canım..sen hangi hastaneye gidiyorsun..en son kistin olmuşdu sanırım ..allah zor işlari kolay eylesin..
hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..
2220 = komşu komşu nerdesinnn ?
Bir dahaki kontrole ben de geleyim, şu doktorun şom ağzına iki tokat aşkedeyim, o uslansın, ben stres atayım. İki tane de sen çak, rahatlarsın
Merak etme, seninkiler sonradan coşacak. Bol su, biraz yürüyüş, beslenmede çeşit artışı. Bolca yürek ferahlığı. İnşallah senin de güzel haberini alacağız. Ramazan bereketi senin de üzerine olsun.
Seni okurken nedense fazla hüzünlü, fazla endişeli olduğunu hissediyorum. Biraz kendini rahat bırakmaya çalış. Hatırım için...
ayenen canımcığım yola devam her olumsuzluğa ramen..senin başka buz bebeişin kaldımı canım merkez değiştirmeyi düşünüyormusun..
canımcığım hiç farklı bir iişlem yapıldımı emriyolara ben merkez değiştirmeyi düşünüyorum burdaki doktorum acıbadem Bülent tıraşı tavsiye ediyor bakalım canım ya o aşamaya gelirsem kesin oraya giderim..canmcığım yumurta dölenme işlemi cmsı işlemi yapıldımı sizde hiç spermlere..birde emriyoya traşlam işlemi yapılıyormuş rahime rahat tutunması için.fsh yüksek topiğinde ezgi diye bir arkadalşımız şuan hamile fsh yüksek olduğu halde klomenle tek yumoşla hamiş canım ona bütün işlemler yapılmıştı..şimdi bu işlemleri araştırıyorum bakalım canım..
Geçmiş olsun arkadaşım. Acını hafifletmek için gel sık sık. O yük yalnız taşınmıyor, birazını da biz alalım.
Bunda da vardır bir hayır. Ben iki gündür geciken adetime yanıyorum, sen hayallerine... Çaresizlik yoruyor bazen. Ama Allah büyük. İnşallah bizler de tadacağız anneliği. Gönlünü ferah tut...
hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..
Canim benim allah razı olsunhepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
Canim 6. Güne göre normal bence canını sıkma benim de geç buyudu ama kaliteli yumoslar oldu inşallah seninde öyle olacakSelam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
Ablan kurbaan olsun sana. Artık acıkıyorum dediğinde içimden dedim kesin hamile diye. Ama boşuna ümitlendirmiş olmamak için demedim sana. Allah ömür, izin verirse kucağına aldığında da yanında olmak isterim...
beklemekten başka çare yok zaten hayırlısı artık
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
Valla şahane olurhüzünlüden ziyade gel gitlerim oluyor kesinlikle rahat bırakmalıyım kendımı ve beynımı haklısın canım yaaa korktum senden valla sezgilerin pek kuvvetli maşallahhhh ...su içmeye başladım evde spor yapıyorum 40 dk yürüyüş olarak sanırım açık hava olmalı ama acaip sıcak dışarısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?