Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam arkadasım üzülme demek adetten olmuş hepimiz yaşadık negatifleri zor cok zor imkanın gücün yettikçe dene arkadaşım..belki bebeğin kendiliğnden gelir kimbilir.

Çok üzüldüm canım. Lütfen kendini toparlayama çalış. Hepimiz defalarca yaşadık maalesef.

Allahım hepimize nasip eder inş..

Sevgilerimle,

hepinize destekleri için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar bu yol zorlu allah yardımcımız olsun..inşallah sizlerden güzel haberler gelsin..bebeklereve arakadaşımız senin c.tesi sonucun inşallah pozitif çıksın hayırlısıyla..gülneva yola devam ahh şu yumilerde sıkıntı olmasa ama hayırlısı herşeyin ..

ayenen canımcığım yola devam her olumsuzluğa ramen..senin başka buz bebeişin kaldımı canım merkez değiştirmeyi düşünüyormusun..

Canım bende aynı senin gibiydim zanorkcugumun başını yedim adet olacağım diye ama olmadı bak pozitif ol bol dua et.

Ablan kurbaan olsun sana. Artık acıkıyorum dediğinde içimden dedim kesin hamile diye. Ama boşuna ümitlendirmiş olmamak için demedim sana. Allah ömür, izin verirse kucağına aldığında da yanında olmak isterim...

çok sağolun arakadaşlar..
ayenen canımcığım yola devam her olumsuzluğa ramen..senin başka buz bebeişin kaldımı canım merkez değiştirmeyi düşünüyormusun..

gülneva bir tane donmuşum var..başka hastaneyi şu an için düşünmüyorum canım..sen hangi hastaneye gidiyorsun..en son kistin olmuşdu sanırım ..allah zor işlari kolay eylesin..

Bir dahaki kontrole ben de geleyim, şu doktorun şom ağzına iki tokat aşkedeyim, o uslansın, ben stres atayım. İki tane de sen çak, rahatlarsın
Merak etme, seninkiler sonradan coşacak. Bol su, biraz yürüyüş, beslenmede çeşit artışı. Bolca yürek ferahlığı. İnşallah senin de güzel haberini alacağız. Ramazan bereketi senin de üzerine olsun.
Seni okurken nedense fazla hüzünlü, fazla endişeli olduğunu hissediyorum. Biraz kendini rahat bırakmaya çalış. Hatırım için...

canımcığım hiç farklı bir iişlem yapıldımı emriyolara ben merkez değiştirmeyi düşünüyorum burdaki doktorum acıbadem Bülent tıraşı tavsiye ediyor bakalım canım ya o aşamaya gelirsem kesin oraya giderim..canmcığım yumurta dölenme işlemi cmsı işlemi yapıldımı sizde hiç spermlere..birde emriyoya traşlam işlemi yapılıyormuş rahime rahat tutunması için.fsh yüksek topiğinde ezgi diye bir arkadalşımız şuan hamile fsh yüksek olduğu halde klomenle tek yumoşla hamiş canım ona bütün işlemler yapılmıştı..şimdi bu işlemleri araştırıyorum bakalım canım..

Geçmiş olsun arkadaşım. Acını hafifletmek için gel sık sık. O yük yalnız taşınmıyor, birazını da biz alalım.

Valla şahane olur hüzünlüden ziyade gel gitlerim oluyor kesinlikle rahat bırakmalıyım kendımı ve beynımı haklısın canım yaaa korktum senden valla sezgilerin pek kuvvetli maşallahhhh ...su içmeye başladım evde spor yapıyorum 40 dk yürüyüş olarak sanırım açık hava olmalı ama acaip sıcak dışarısı....

farklı hiç bir şey yapılmadı sadece transferden önce çatlatma iğnesi vuruldum transferden sonrda pruluton depot adlı iğneden vurdular..birde beenim rahim ağzı çok dar olduğu için işlem zor oluyor rahim kasılmasın diye fitil attılar ..doktorum embriyo kaliteli olursa tutunma olacaktır diyor..işallah bizede nasip olur şu kaliteli embriyolar..:))yapalım bakalım elimizden geleni..bülent ıraşa bizim bu topikden deti arkadaş gitmişti bebği oldu..pufy arkadaşda memoriali çok övüyor ..nasip hayırlsı nersi ise orası olsun inşallah..

Geçmiş olsun arkadaşım. Acını hafifletmek için gel sık sık. O yük yalnız taşınmıyor, birazını da biz alalım.

çok sağol zanork..hepinize sevgiler..

Bunda da vardır bir hayır. Ben iki gündür geciken adetime yanıyorum, sen hayallerine... Çaresizlik yoruyor bazen. Ama Allah büyük. İnşallah bizler de tadacağız anneliği. Gönlünü ferah tut...

Haklısın arkadaşım.Çok teşekkürler

Herseyin hayırlısı diyoruz artık.İnşallah allah hepimize bu duyguyu yaşatır.

Sevgiler,

Üff yaaa, üzüldüm. Ama sakın pes etme. Bi sonrakine hazırlan. Israrla çalınan kapı açılırmış.

Canim benim allah razı olsun
Negatif ine çok üzüldüm inşallah aldığın son negatif olsun transferinin zor geçtiğini yazmışsın geçen sene martta transferim benimde zor olmuştu ve negatif sonuçlandı araştırmalarım sonucu zor transferlerde embriyo yu tam yerlestiremiyorlarmis ve tutunma gerceklesmiyormus bunun için tavsiye edilen narkozlu transfer oneriyorlar doktorunla bunu mutlaka konuş bir dahakini böyle yaptir.ayrica catlatma ignesini transferden 2 gün sonra yapıyorlar tutunma yi kolaylastirmasi için hcg hormonu salgısı olduğundan.
Canim 6. Güne göre normal bence canını sıkma benim de geç buyudu ama kaliteli yumoslar oldu inşallah seninde öyle olacak

Sen Cansın birtanesin :))

beklemekten başka çare yok zaten hayırlısı artık

pozitif olacak canim benim hayirlisi ile.. ben inaniyorum buna..

canim adetin altinci gunu cok bi gun degil daha kac gunun var... bes alti tane oldukca iyi sayi canim karamsar olma lutfen gelisirler onlar birde tedavi surecinde yuruyus haric spor yapma yumurtalar gelismeye calisirken baskilanip gelismez.. findik ceviz ye su ic canim bolca cokk optum.. dualarim seninle

canim seni kactir merak ediyordum ama isleri yogun diye dusunmustum( cok gecmis olsunnn uzuldummm canimm yaa.. hepimiz aylarca ugras veriyoruz ama ne yazikki bazen hayirlisi demekten baska birsey elimizden gelmiyor... cok optum canim buz bebisinle insallah bebegini kucagina alacaksin...

Yürüyüş için en güzeli ya sabah çok erken, ya da gece. Sıcak gerçekten çarpıyor. Ama en önemlisi gönlün ferah olsun.

Arkadaşlar merhaba. Dr kontrolünden çıktım. 1 tane folikül varmış. 17,5 mm olmuş.cumartesi opu dedi. 1,5 ta opuya girecem. Dualarınızı şimdiden eksik etmeyin benden. Inşallah döllenir bölünür embiryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…