- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.781
hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
Selam kızlar kontrole gittim bugün dr foliküller pek cevap vermemiş tedaviye dedi bi tık dozu artırdı..tabii bende hemen moral çöktü şu an 8 ila 8.5 mm arası beş altı tane var folikül adetin altıncı günündeki durum bu..dua dua dua lütfen..
hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..
Canım bütün dualarım seninle . Inşallah bütün foliküllerin büyür. Ama biliyorsunki büyümeleri. Geç olsun ama hepsi büyüsün. Benimde hep öyle oluyordu. Merak etme bir sonraki kontrolde hepsi 10 mm i geçmiş olurlar
Arkadaşlar şuan yine Dr kontrolüm var. Bekliyorum. Kalbim heyecandan küt küt atıyor.inşallah folikül büyüklüğü iyidirde mutlu olurum.
Arkadaşlar şuan yine Dr kontrolüm var. Bekliyorum. Kalbim heyecandan küt küt atıyor.inşallah folikül büyüklüğü iyidirde mutlu olurum.
Celina telaşlanma sakın, Ocak ayında aşılama yaptırmıştım ilk ve son kez. 11.gün de 8 mm folikül, 3 gün sonra bir kontrol etti Dr.um biri 20 mm. diğer ikisi 17 mm idi.
Sebebini sordum, "ilaçla uyarmadı böyle olabiliyor" dedi, durup durup birden büyüyormuş
Aman hadi inşallhhh saol arkadasım moral oldu banada kontrol ctesi inşallh atağa gecerler..
Aman hadi inşallhhh saol arkadasım moral oldu banada kontrol ctesi inşallh atağa gecerler..
Üstelik ilaçta Klomen di sadece 2X1 doz
Rabbim şnşallh mucizesini gösterir folikül yumurta. Embriyo derken bizlere yavrularımızı nasip eder..
canım senin adına çook üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimde sonucum cumartesi çıkacak şimdiden çok durgunum kırgınım doğrudürüs hiç bir belirti yok hayırlısı olsun canımız sağolsun ne yapalım çok zor biliyorum ama oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış çık gez dolaş evde oturma kafan dağılsın biraz
Kendisi düştü canım, korkunç bir sancı ile WC'ye yetiştim, anında 3 parça kaydı içimden ardarda.
Tutamadım yani.....
Dr.um baktı belki duruyordur diye , yeri kapkaranlık bir boşluk görünüyordu ultrason da. "Bir kaç parça var temizlenmesi lazım küretajla" dedi.
"Lütfen" dedim, "ilaçla temizlemenin bir yolu varsa, o olsun" dedim. "Sancılı olur ama deneyelim" dedi. 2 günde bir kontrole çağırdı. 1 hafta da bitti dokular..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?