Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımm çok üzüldüm, uzun zamandır göremiyordum seni. Demek transfer oldun...........

Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım, inşallah diğer seferde kucağına alırsın bebişini...

Canım bütün dualarım seninle . Inşallah bütün foliküllerin büyür. Ama biliyorsunki büyümeleri. Geç olsun ama hepsi büyüsün. Benimde hep öyle oluyordu. Merak etme bir sonraki kontrolde hepsi 10 mm i geçmiş olurlar

Celina telaşlanma sakın, Ocak ayında aşılama yaptırmıştım ilk ve son kez. 11.gün de 8 mm folikül, 3 gün sonra bir kontrol etti Dr.um biri 20 mm. diğer ikisi 17 mm idi.

Sebebini sordum, "ilaçla uyarmadı böyle olabiliyor" dedi, durup durup birden büyüyormuş

Canım hayırlısı olsun. Üzülme destekte olmuyor. Hepimizin başına geldi negatif sonuç almak. Ama durmak yok yola devam . Bunda olmazsa bir sonrakinde olur. Bebişlerimizi kucağımıza alınmaya kadar yola devam. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar şuan yine Dr kontrolüm var. Bekliyorum. Kalbim heyecandan küt küt atıyor.inşallah folikül büyüklüğü iyidirde mutlu olurum.

İnşallah tatlım desteğin için teşekkürler

Aman hadi inşallhhh saol arkadasım moral oldu banada kontrol ctesi inşallh atağa gecerler..

Selam arkadasım üzülme demek adetten olmuş hepimiz yaşadık negatifleri zor cok zor imkanın gücün yettikçe dene arkadaşım..belki bebeğin kendiliğnden gelir kimbilir.

canım senin adına çook üzüldüm seni çok iyi anlıyorum benimde sonucum cumartesi çıkacak şimdiden çok durgunum kırgınım doğrudürüs hiç bir belirti yok hayırlısı olsun canımız sağolsun ne yapalım çok zor biliyorum ama oyalanacak bir şeyler bulmaya çalış çık gez dolaş evde oturma kafan dağılsın biraz

canımcığım çok üzüldüm uzun zamandan beri girmeyince güzel haberler beklemiştim senden canım hakında hayırlısı buymuş demeki...bir iki gün acını yaşa canım ağla rahatla ağlamayıp içine atınca çok zooor..ve iki gün sonra kendini toparlayıp tekrar yolla devam canım..madi durumlar el verdiği sürece denemelere devam cnımcığım...Allahım sabır versin canım Allaha emanet ol...arada yaz canımcığım bizleri merakta bırakma..

canımcığım inş cumartesi günü güzel haberler ver bize..belirti hiç arama canım ya belirtisi olanda negatif sonuç alabiliyor...idrardan hiç baktınmı canım..

Çok üzüldüm canım. Lütfen kendini toparlayama çalış. Hepimiz defalarca yaşadık maalesef.

Allahım hepimize nasip eder inş..

Sevgilerimle,

Hatırlatıp üzdüm seni, kusura bakma. Kuaförüm de ilk iki bebeğini düşürmüş. 5 yıl doktor doktor gezip bir aşılamadan sonra, birisi farketmiş içerideki parçayı. Çok küçükmüş ama yine de engellemiş. O parçayı aldırdıktan sonra iki tane çocuğu olmuş dünya tatlısı. Onun için deştim yaranı. Eğer öyle bir sorun yoksa, tavşancılotu tentürü okudum nette. Branca Ursului adıyla Romanya' dan sipariş verdim. Kullananların %80 i hamile. Hem de doğal. Bir sürü hastalığın yanında hem kadın, hem erkek infertilitesinde kullanılıyor. Aslında Ensu için de düşündüm işine yarar diye. Bir araştır istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…