- Konu Sahibi akideciknane
-
- #16.821
amin inşallah..Üff yaaa, üzüldüm. Ama sakın pes etme. Bi sonrakine hazırlan. Israrla çalınan kapı açılırmış.
Canim benim allah razı olsun
Negatif ine çok üzüldüm inşallah aldığın son negatif olsun transferinin zor geçtiğini yazmışsın geçen sene martta transferim benimde zor olmuştu ve negatif sonuçlandı araştırmalarım sonucu zor transferlerde embriyo yu tam yerlestiremiyorlarmis ve tutunma gerceklesmiyormus bunun için tavsiye edilen narkozlu transfer oneriyorlar doktorunla bunu mutlaka konuş bir dahakini böyle yaptir.ayrica catlatma ignesini transferden 2 gün sonra yapıyorlar tutunma yi kolaylastirmasi için hcg hormonu salgısı olduğundan.
miranda bunu söylediğin çok iyi oldu benim diğer transferlerde zor geçti baya bi hissediyorum ağrıyor..çatlatmayı 2 gün önce vurdurdu bilemiyorum konuşurum bütün bunları doktorumla..allhım sağlıkla kucağına al meleğini..
pozitif olacak canim benim hayirlisi ile.. ben inaniyorum buna..
canim adetin altinci gunu cok bi gun degil daha kac gunun var... bes alti tane oldukca iyi sayi canim karamsar olma lutfen gelisirler onlar birde tedavi surecinde yuruyus haric spor yapma yumurtalar gelismeye calisirken baskilanip gelismez.. findik ceviz ye su ic canim bolca cokk optum.. dualarim seninle
canim seni kactir merak ediyordum ama isleri yogun diye dusunmustum( cok gecmis olsunnn uzuldummm canimm yaa.. hepimiz aylarca ugras veriyoruz ama ne yazikki bazen hayirlisi demekten baska birsey elimizden gelmiyor... cok optum canim buz bebisinle insallah bebegini kucagina alacaksin...
hepimiz inşallah..aminn ensu seninde eylüle gelsin inşallah meleğin..
Arkadaşlar merhaba. Dr kontrolünden çıktım. 1 tane folikül varmış. 17,5 mm olmuş.cumartesi opu dedi. 1,5 ta opuya girecem. Dualarınızı şimdiden eksik etmeyin benden. Inşallah döllenir bölünür embiryo
alara sendemi embriyolarını donduruyorsun..biz aynı yerdeyizde doktorlarımız farklı..
Arkadaşlar merhaba. Dr kontrolünden çıktım. 1 tane folikül varmış. 17,5 mm olmuş.cumartesi opu dedi. 1,5 ta opuya girecem. Dualarınızı şimdiden eksik etmeyin benden. Inşallah döllenir bölünür embiryo
tavşancılotu tentürü
zanorkcum bu ottan Türkiyede yokmu acaba :44::44::44::44::44::44::44::44:
canımcığım inş cumartesi günü güzel haberler ver bize..belirti hiç arama canım ya belirtisi olanda negatif sonuç alabiliyor...idrardan hiç baktınmı canım..
Geldim arkadaşım. Bugün öğle tatiline erken çıktım, köpeğimle zaman geçiremiyorduk birkaç gündür. Onu gezdirdim, yemek yedik birlikte, eşimin işyerine de uğradık derken geciktim bugün. Çok özledin mi beni?
canım idrardan bakmayı düşündüm cesaret edemedim ya tek çizgi görürsem tam yıkılacam zaten test günümde transferin 10 ncu gününe denk geliyor bugün 8 çıkarmı idrarda bilemiyorum
canım idrardan bakmayı düşündüm cesaret edemedim ya tek çizgi görürsem tam yıkılacam zaten test günümde transferin 10 ncu gününe denk geliyor bugün 8 çıkarmı idrarda bilemiyorum
Valla ottan her yerde var, ama tentürünü yapan ya da otunu satan yok. Çok aradım. Ben bulamadıysam zor. Bir de çayı, tentürü kadar etkili değil anladığım kadarıyla
Evet canımmm, çok özledim...
Bende ne yapayım biraz Manjong oynadım, biraz da ders çalıştım Kamu Personel Hukuku, mesai bitmeden sizlere bir bakayım dedim
Canım bende aynı senin gibiydim zanorkcugumun başını yedim adet olacağım diye ama olmadı bak pozitif ol bol dua et.
Anam o tentürü içip te kafayı bulmayın da şu mübarek günde
hepinize selam olsun..öncelikle yeni hamileliri çok tebrik ediyorum nevser miranda sağlıll hayırla gelsin minişleriniz..
duova alısalıs gülneva ensu acmila tutku bahar zanork wduygu ve tüm topikdaşlar ara ara hepinizi takip ediyorum..
bana gelince transfer oldum bugün sonucum çıkdı malesef negatif..işallah sizlerden güzel haberler gelsin ..hepinize sevgiler..
Mahjonggggg. Onu da seviyorum. Ama internettekinden çok farklı bir oyunmuş. Çok detayı var. Orjinalini bilen birisinden öğrenmek isterdim.
Ama gidince hep geliyorum ki geri. Ağlamadan özle. Lütfeeeen...
İnşallah arkadaşım. inan hepimizin güzel haberleri için o kadar hevesliyim ki. Rabbim yardımcımız olsun, yüzümüze gülsün inşallah
Günde 4 defa 1 çay kaşığı. O kadar alkolü üzümden de alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?