Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Üff yaaa, üzüldüm. Ama sakın pes etme. Bi sonrakine hazırlan. Israrla çalınan kapı açılırmış.
amin inşallah..

Ne bereketli bir cumartesi olacak Allah' ın izniyle. İnşallah sana da yarasın o bereket

tavşancılotu tentürü

zanorkcum bu ottan Türkiyede yokmu acaba :44::44::44::44::44::44::44::44:

Valla ottan her yerde var, ama tentürünü yapan ya da otunu satan yok. Çok aradım. Ben bulamadıysam zor. Bir de çayı, tentürü kadar etkili değil anladığım kadarıyla

canımcığım inş cumartesi günü güzel haberler ver bize..belirti hiç arama canım ya belirtisi olanda negatif sonuç alabiliyor...idrardan hiç baktınmı canım..

canım idrardan bakmayı düşündüm cesaret edemedim ya tek çizgi görürsem tam yıkılacam zaten test günümde transferin 10 ncu gününe denk geliyor bugün 8 çıkarmı idrarda bilemiyorum

Evet canımmm, çok özledim...

Bende ne yapayım biraz Manjong oynadım, biraz da ders çalıştım Kamu Personel Hukuku, mesai bitmeden sizlere bir bakayım dedim

canım idrardan bakmayı düşündüm cesaret edemedim ya tek çizgi görürsem tam yıkılacam zaten test günümde transferin 10 ncu gününe denk geliyor bugün 8 çıkarmı idrarda bilemiyorum

TOPRAĞIMM

Yapma sakın test falan, onu beklerken gerilirsen tutacağı varsa da tutmaz.

Sabır birtanem az kaldı

Arkadaşım, idrarda daha geç çıkıyor. Ayrıca ilaçlardan dolayı çıkmayabiliyor. Moralini bozmaya gerek yok. Kaldı iki gün. Bugünü de sayma, bir tek yarın var. Sabır. Azıcık...

Evet canımmm, çok özledim...

Bende ne yapayım biraz Manjong oynadım, biraz da ders çalıştım Kamu Personel Hukuku, mesai bitmeden sizlere bir bakayım dedim

Mahjonggggg. Onu da seviyorum. Ama internettekinden çok farklı bir oyunmuş. Çok detayı var. Orjinalini bilen birisinden öğrenmek isterdim.
Ama gidince hep geliyorum ki geri. Ağlamadan özle. Lütfeeeen...

Canım bende aynı senin gibiydim zanorkcugumun başını yedim adet olacağım diye ama olmadı bak pozitif ol bol dua et.

allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. arkadaşlardan böyle güzel haberler almak hepimize umut oluyor
teker teker hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş.

Ensucum Mirandacım Ddiğiniz gibi daha altıncı gündeyim bi haftam daha var bu yumurtalar kaliteli olacak ve büyüyecek arkadaş!ensucum spordan kastım 40 dk koşu bandında yürümek kan dolaşımına iyi gelir diye düşünüyorum onuun dışında ev işleri sporu yapıyorum :)))))

Ümmüseleme bizde seni merak ediyorduk vardır bunda da bir hayır diycez elden gelen yok ..En azından bir evladın var buna da şükür ..Bir daha ki sefere inşallah .Şans ne zaman bizden yana olursa...

Bizi habersiz bırakma hiç gelmiyosun bu aralar .

Selam ve dua ile ..

Mahjonggggg. Onu da seviyorum. Ama internettekinden çok farklı bir oyunmuş. Çok detayı var. Orjinalini bilen birisinden öğrenmek isterdim.
Ama gidince hep geliyorum ki geri. Ağlamadan özle. Lütfeeeen...

Tamam öyle özlerim, çok uzaklaşma amaaaa, sonra bulamıyorum ben seni........

Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin canımmmm...senin güzel haberlerinle moral bulalım inşallahhhhh

Biliyorum idrarda bakmak için için içini yiyor ama naçizane bakma derim yanıltıcı olabliyor her iki olasılığın tam tersi olabiliyor az kaldı sık dişini canım ben inanıyorum cookkkk güzel bir değerle diyeceksin inşallahhh

Alaracım cumartesi tek taşın sana evlat olarak geri dönsün inşallah .Şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah.

Evlat hasreti ile yanan bütün topik arkadaşlarım teker teker hamile kalsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…