- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.201
Yaşın kaçki senin? Bak ben 42 yaşındayım.menapoza girene kadar devam diyorum
günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
allah hiç birinize bu duyguyu tekrar yaşatmasın artık
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum
nerdesin cancağızım ya meraktan öldük..herşeyin hayırlısı canım illk tüp bebekte tutcak diye bişey yok canım ya olumsuzda olsa lütfen üzülme rabim herşeyin sabrını veriyor ve yeni kapılar açıyor çok şükür..inş pozitif sonuç yüzünden mutluluktan yazamamışındır...
Her şey nasiple arkadaşım. Yaran çok taze, acın çok derin, ama geçecek. Bunu da arkanda bırakacaksın. Allah daha büyük, daha beter acılardan korusun. Hiç değilse derdine ortak bir eşin var. Tut elini sıkı sıkı. Biz ne söylersek söyleyelim, siz ikiniz ayağa kalkıp güçlü olacaksınız. Düşün ki şimdi çektiğiniz acı, evliliğinize atılan yeni bir dikiş. Daha sağlam olması, daha dayanıklı olması için. İleride, bugünlere bakıp "biz ne acıların üstesinden geldik, yine de yılmadık" gururunu yaşayacağınız günler. Anne olmak hepimizin hayali. Ama öncesinde mutlu olmak, güvende olmak, sevilip sayılmak hepimizin hakkı. Bunu yakalamışken, elinde böyle kıymetli bir değerin varken, bir hayalin yıkılmasına çok fazla üzülme. Nasipse, evlat seni eninde sonunda bulacak...
günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum
canım benim teşekkür ederim her sözün için, evet tek tesellim eşim alah her kadına böyle bir eş nasip etsin
ama sonuçta onunda içi yanıyor sonucu aldığımızda birbirimize sarılıp saatlerce çocuklar gibi ağladık
Geçmiş olsunmu denir nedenir bilemedimkeşke elimden gelsede üzülmesem ama üzülmekte bi şeyi değiştirmiyor
Allah yolunu açık etsin. Güzel haberlerle gel inşallah...
canım benim teşekkür ederim her sözün için, evet tek tesellim eşim alah her kadına böyle bir eş nasip etsin
ama sonuçta onunda içi yanıyor sonucu aldığımızda birbirimize sarılıp saatlerce çocuklar gibi ağladık
Günaydınlar. Inşallah tüm foliküllerin yeterli büyüklüğe ulaşır. Mutlu olursun. Dualarım seninle
Geldim ama ama ama folikülker yeteri kadar gelişmiyor arkadasım.semra hoca girdi muayeneye crsba tekrar cagırdı dozu arutırdılarmecburen ...içimden bi his gelişmiyorsa foliküller doz artınca içindekilerin kalıtesi bozulur dıyor cok mu bilmişlik ediyorum bilemedim.rahatlayamıyorum bi türlü..
Ama sen bu kadar endişeli olursan olmaz ki. Bu yılgınlığının bir kısmı ilaçlardan. O kısmını ciddiye alma. Kendinden gelen endişelerini koy bir kenara. Onları da, elindeki iş bitince düşün. Gün içinde 80 kere ya olmazsa dediğine bahse girerim. Kendine zarar veriyorsun, yapma. Günlük rutinini yaşa, ilaçlarını kullan, ve bu konuyu mümkün olduğunca düşünme. Anladığım kadarıyla Semra Hanım işinde titiz bir kadın. Kendi emeklerinin boşa gitmesini umursamayacak birisi değil. Eğer olumsuz bir ihtimal olsaydı, eminim o da gözönüne alırdı. Önce Allah' a, sonra doktoruna güven ve kendini bırak...
Ama sen bu kadar endişeli olursan olmaz ki. Bu yılgınlığının bir kısmı ilaçlardan. O kısmını ciddiye alma. Kendinden gelen endişelerini koy bir kenara. Onları da, elindeki iş bitince düşün. Gün içinde 80 kere ya olmazsa dediğine bahse girerim. Kendine zarar veriyorsun, yapma. Günlük rutinini yaşa, ilaçlarını kullan, ve bu konuyu mümkün olduğunca düşünme. Anladığım kadarıyla Semra Hanım işinde titiz bir kadın. Kendi emeklerinin boşa gitmesini umursamayacak birisi değil. Eğer olumsuz bir ihtimal olsaydı, eminim o da gözönüne alırdı. Önce Allah' a, sonra doktoruna güven ve kendini bırak...
Geldim ama ama ama folikülker yeteri kadar gelişmiyor arkadasım.semra hoca girdi muayeneye crsba tekrar cagırdı dozu arutırdılarmecburen ...içimden bi his gelişmiyorsa foliküller doz artınca içindekilerin kalıtesi bozulur dıyor cok mu bilmişlik ediyorum bilemedim.rahatlayamıyorum bi türlü..
İyi ki varsın bunu o kadar içten söylüyorum ki eminim hissedebiliyorsundur...
GÜNAYDIN
Negatif sonucundan sonra 10 günlük tatil yaptım.çok nete giremedim ama araara takip ettim.Bebeklerve sonucuna üzüldüm.
2220 yazılarınla herkese moral kaynağısın.Bu kadarbirikimle çok iyi bir anne olursun.
Ben de 2. ted. başlamayı düşünüyorum.
Herkese bol şans dilerim.
Tedavi uzayınca yumurtaların kalitesi bozulmuyor.İşyerinden arkadaşım tedavi olması gerekenin 2 katı uzadı şimdi ikiz hamile .
rezerv problemi vardı.Darısı tüm çocuk isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?