Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Her şey nasiple arkadaşım. Yaran çok taze, acın çok derin, ama geçecek. Bunu da arkanda bırakacaksın. Allah daha büyük, daha beter acılardan korusun. Hiç değilse derdine ortak bir eşin var. Tut elini sıkı sıkı. Biz ne söylersek söyleyelim, siz ikiniz ayağa kalkıp güçlü olacaksınız. Düşün ki şimdi çektiğiniz acı, evliliğinize atılan yeni bir dikiş. Daha sağlam olması, daha dayanıklı olması için. İleride, bugünlere bakıp "biz ne acıların üstesinden geldik, yine de yılmadık" gururunu yaşayacağınız günler. Anne olmak hepimizin hayali. Ama öncesinde mutlu olmak, güvende olmak, sevilip sayılmak hepimizin hakkı. Bunu yakalamışken, elinde böyle kıymetli bir değerin varken, bir hayalin yıkılmasına çok fazla üzülme. Nasipse, evlat seni eninde sonunda bulacak...

canım hepiniz merakta kaldınız biliyorum ama üzgünüm haftasonu nete giremiyorum
ayriyeten moral tepetaklak pozitif olsaydı yerin altından da olsa bir yerden size yazardım ama malesef o psikolojide değildim
inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız artık

canım benim teşekkür ederim her sözün için, evet tek tesellim eşim alah her kadına böyle bir eş nasip etsin
ama sonuçta onunda içi yanıyor sonucu aldığımızda birbirimize sarılıp saatlerce çocuklar gibi ağladık

bebeklereve çok geçmiş olsun umarım yakında bebeğine kavuşursun..yumurtan ve maddi durumun olduğu sürece devam..maşallah 3 embriyo çok güzel tekrar neden olmasın.. inanki yumurtaın olması çok önemli ..inşallah herkes isteğine kavuşsun en yakın zamanda..

Semi bizden baska kim anlar neler cektigini bilmezmiyiz inanki sen orda bizler burda meraktan olduk yine bir yikilis ve yine onca soru isareti elimizden birsey gelmiyo hayirlisi buymus demekten baska yola devam canim üzülmekte faydasiz umudunu kaybetme allah hepimizin yardimcisi olsun

Allah yolunu açık etsin. Güzel haberlerle gel inşallah...

Geldim ama ama ama folikülker yeteri kadar gelişmiyor arkadasım.semra hoca girdi muayeneye crsba tekrar cagırdı dozu arutırdılarmecburen ...içimden bi his gelişmiyorsa foliküller doz artınca içindekilerin kalıtesi bozulur dıyor cok mu bilmişlik ediyorum bilemedim.rahatlayamıyorum bi türlü..

Ne mutlu sana böyle bir eşe sahipsin..en azından tümüyle yanında acına ortak ve destek ...siz birbirinize kenetlendikçe nasibinizi rabbim size gönderir inşallah,umudunu kaybetme imkanın varsa tekrar dene canım..

Günaydınlar. Inşallah tüm foliküllerin yeterli büyüklüğe ulaşır. Mutlu olursun. Dualarım seninle

Alaracım zaten hepi topu beş folikül gördüleer ve gelişimleri yavaş dediler..ilaç doz artışı yaptılar crsba bakacaklar benim hesabıma göre haftasonuna opu olmalıydı ama bu durumda şüpheli gibi..bunlar benım cıkarımlarım dr bişey demedi opuyla ılgılı..

Arkadasim umidini yitirme .Biseyi anlayamiyorum Dr lar bu kadar kaliteli yumurtan var diyolar da neden tutmuyor yada tutunamiyor.bunun Icin neler yapabiliriz.sewgilerimle

Ben negatifi gördüğümde boşanmaya kalktık biz. Annemi arayıp "gelin kızınızı alın" dedi. Bunca yıldır tedavi için birşey yapmadığı gibi, tedavi süresince de sabote etmek için uğraştı sanki. Boşa giden yıllarıma mı yanayım, evlat sahibi olamadığıma mı yanayım, aileme kadar ulaşan huzursuzluğuma mı yanayım. Annem sözde teselli için geldi, çarşıda karnı burnunda kadını gösterip "aaa bak hamile" dedi, onunla mı uğraşayım? Yeniden tedavi için kuruş paramız kalmamış, üstüne borçlanmışız ona mı yanayım? Babam (Allah bin kere razı olsun) ben yardım ederim demeseydi, başka ümidim de yoktu. Bir ay sonra öğrendim ki, menapoz başladı, başlayacak. Doktor bekleyelim diyor. Anlatayım mı daha? Şükret haline arkadaşım. İnsanlar nelerle uğraşıyor. Bazılarının yanında benimki bile dert sayılmıyor. Biliyorum ateş düştüğü yeri yakar. Ama can bedende oldukça Allah' tan ümit kesilmez. Seninle ağlayabilen bir kocan var, güvenip elini uzatabiliyorsun, bebek olsa mutluluğunuz katlanır ama yokluğu bir şey eksiltmesin hayatından.

Ama sen bu kadar endişeli olursan olmaz ki. Bu yılgınlığının bir kısmı ilaçlardan. O kısmını ciddiye alma. Kendinden gelen endişelerini koy bir kenara. Onları da, elindeki iş bitince düşün. Gün içinde 80 kere ya olmazsa dediğine bahse girerim. Kendine zarar veriyorsun, yapma. Günlük rutinini yaşa, ilaçlarını kullan, ve bu konuyu mümkün olduğunca düşünme. Anladığım kadarıyla Semra Hanım işinde titiz bir kadın. Kendi emeklerinin boşa gitmesini umursamayacak birisi değil. Eğer olumsuz bir ihtimal olsaydı, eminim o da gözönüne alırdı. Önce Allah' a, sonra doktoruna güven ve kendini bırak...

İyi ki varsın bunu o kadar içten söylüyorum ki eminim hissedebiliyorsundur...

Semra hnm gercekten titiz bütün ekip dr larını ve teşhis tedavilerini kontrol ediyor..takip ediyor endişelerimden kurtulmalıyım....

GÜNAYDIN
Negatif sonucundan sonra 10 günlük tatil yaptım.çok nete giremedim ama araara takip ettim.Bebeklerve sonucuna üzüldüm.
2220 yazılarınla herkese moral kaynağısın.Bu kadarbirikimle çok iyi bir anne olursun.
Ben de 2. ted. başlamayı düşünüyorum.
Herkese bol şans dilerim.

Tedavi uzayınca yumurtaların kalitesi bozulmuyor.İşyerinden arkadaşım tedavi olması gerekenin 2 katı uzadı şimdi ikiz hamile .
rezerv problemi vardı.Darısı tüm çocuk isteyenlere.

Bi adet gecmesinden sonra başlamak uygun diyorlar canım...

Tedavi uzayınca yumurtaların kalitesi bozulmuyor.İşyerinden arkadaşım tedavi olması gerekenin 2 katı uzadı şimdi ikiz hamile .
rezerv problemi vardı.Darısı tüm çocuk isteyenlere.

Ay ne güzel bi haber bu böyle teşekkürler arkadasım... kendi kendime kurmayı bırakmalıyım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…