Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin canım benim.

Bu arada benimde adetim 4 gün erken geldi, "neden ? " diyordum, seni de duyunca "Ramazan'danmış" dedim kendime

demek seninde dört gün erken geldi öylemiiii yalnız olmadığıma sevindim

bende anlamadım canım ama hem havalar sıcak hemde uzun günlerde oruç tutunca acaba hormonlarımız dengelerinimi şaşırdı diye düşündüm :44::44::44::44::44::44:

Sıcaklar,ramazan etki etmiş olabilir değişikliğe ..dediğin gibi hayırlara vesile :)

olabilir canım inşallah müjdeli günlerin habercisidir

günaydın kızlaaaaaaaar herkesler nasıllar benim midem ağrıyo dişim ağrıyo yani hiç tadım yok bugün

ay allahım korusun senide bebişlerinide canım hareketlerine ilaçlarına çok dikkat et doktora sordunmu hareket zarar veriyorsa fazla ayakta kalmamaya çalış canım yüreğimin en derininden dua ediyorum bebişlerine bi şey olmasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarım seninle canım benim

inşallah bişey olmayacak canım ne kadar zor olsada sakin olmaya çalış ve bol bol dua et diğer bebeğinin durumu iyiymiş bak stres yapıp onuda üzme annesi Rabbim yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun,insaaallah bebeklerin sana tutunur.dualarim Seninle.

Selam kızlar güzel haberler olsun inşallhh benim foliküller gelişmiyor beklendiği gibi .daha fazla doz artırılırsa kalite bozulabilir (zaten kalite problemım mevcut yastan dolayı)dediler yarın tekrar kontrol var ..şu anda elimde sadece 16 mm olan tek folikül var diğer dört tanesi 12 mm geri kalmışlar ..sanırım tek folikülle giricem opuya yarın netleşecek herkese sevgiler...

umidini kaybetme Arkadasim.bazen bir yumurta bile yetebiliyor.yeter ki Allah nasip etsin.ignelerle buyutuldukten Sonra kacinci gundesin simdi.

Celina; o sana verilen doz gerçekten doğrumu acaba? Kaç gün oldu şimdi kullanılalı? Sanki bana aslında zaten azmış gibi geldi.

Günaydın bu arada. Böyle pat diye lafa girdim. Geç kalktım bugün. Transfere gidecem. Bakalım yumurtalar napmış.

Dün akşamdan beri aklımda Miranda var. Ay diyorum, kız yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş. Olmasın bişey inşallah.

Hadi kap bebişleride gel canım.bollll şanslarrrrrr....valla her gttğimde kan veriyorum ona göre değer çıkarıolar 225 gonal f 300 menogon dozum..artık oluruna bıraktım bi bikdkleri vardır diye..

ümidini kaybetme canım önemli olan bir yumurta ve bir süpermen biliyosun yeterki Rabbim Ol desin inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun

şansın açık olsun canım bebişlerini al gel ve dokuz ay boyunca seni hiç bırakmasınlar sonrada sağlıkla doğurup büyüt canım menim

canım altın yumurtanı getirir inşallah neğin ne olacağı belli olmuyor varsın tek yumurta olsun da kaliteli olsun bebbişini getirsin inşallah canım

canım transfere gidiyorsun yolun açık şansın bol olsun inş.
mirandayı bende merak ediyorum şimdi doktorda olmalı galiba inş. bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…