- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.381
Amin canım benim.
Bu arada benimde adetim 4 gün erken geldi, "neden ? " diyordum, seni de duyunca "Ramazan'danmış" dedim kendime
Sıcaklar,ramazan etki etmiş olabilir değişikliğe ..dediğin gibi hayırlara vesile :)
Acini paylaşıyorum arkadaşım bu son olsun inşallah
teşekkür ederim canım alah razı olsun
Dün gece 3 te kanamam basladi ama fazla bir şekilde hemen doktora gittim kesenin biri bozulmaya başlamış diğerinde kalp atışı var ritmi güzel dedi ama kanama çoğalır ise düşük yapıyorsun demekki dedi canim sıkkın ne olur dua edin
günaydın kızlaaaaaaaar herkesler nasıllar benim midem ağrıyo dişim ağrıyo yani hiç tadım yok bugün
Dün gece 3 te kanamam basladi ama fazla bir şekilde hemen doktora gittim kesenin biri bozulmaya başlamış diğerinde kalp atışı var ritmi güzel dedi ama kanama çoğalır ise düşük yapıyorsun demekki dedi canim sıkkın ne olur dua edin
Allah yardimcin olsun,insaaallah bebeklerin sana tutunur.dualarim Seninle.Dün gece 3 te kanamam basladi ama fazla bir şekilde hemen doktora gittim kesenin biri bozulmaya başlamış diğerinde kalp atışı var ritmi güzel dedi ama kanama çoğalır ise düşük yapıyorsun demekki dedi canim sıkkın ne olur dua edin
umidini kaybetme Arkadasim.bazen bir yumurta bile yetebiliyor.yeter ki Allah nasip etsin.ignelerle buyutuldukten Sonra kacinci gundesin simdi.Selam kızlar güzel haberler olsun inşallhh benim foliküller gelişmiyor beklendiği gibi .daha fazla doz artırılırsa kalite bozulabilir (zaten kalite problemım mevcut yastan dolayı)dediler yarın tekrar kontrol var ..şu anda elimde sadece 16 mm olan tek folikül var diğer dört tanesi 12 mm geri kalmışlar ..sanırım tek folikülle giricem opuya yarın netleşecek herkese sevgiler...
umidini kaybetme Arkadasim.bazen bir yumurta bile yetebiliyor.yeter ki Allah nasip etsin.ignelerle buyutuldukten Sonra kacinci gundesin simdi.
Günaydın bu arada. Böyle pat diye lafa girdim. Geç kalktım bugün. Transfere gidecem. Bakalım yumurtalar napmış.
Dün akşamdan beri aklımda Miranda var. Ay diyorum, kız yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş. Olmasın bişey inşallah.
Selam kızlar güzel haberler olsun inşallhh benim foliküller gelişmiyor beklendiği gibi .daha fazla doz artırılırsa kalite bozulabilir (zaten kalite problemım mevcut yastan dolayı)dediler yarın tekrar kontrol var ..şu anda elimde sadece 16 mm olan tek folikül var diğer dört tanesi 12 mm geri kalmışlar ..sanırım tek folikülle giricem opuya yarın netleşecek herkese sevgiler...
Günaydın bu arada. Böyle pat diye lafa girdim. Geç kalktım bugün. Transfere gidecem. Bakalım yumurtalar napmış.
Dün akşamdan beri aklımda Miranda var. Ay diyorum, kız yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş. Olmasın bişey inşallah.
ümidini kaybetme canım önemli olan bir yumurta ve bir süpermen biliyosun yeterki Rabbim Ol desin inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
Sağıl canım inşallh bebeklerimize kavuşuruz hepimiz...
Selam kızlar güzel haberler olsun inşallhh benim foliküller gelişmiyor beklendiği gibi .daha fazla doz artırılırsa kalite bozulabilir (zaten kalite problemım mevcut yastan dolayı)dediler yarın tekrar kontrol var ..şu anda elimde sadece 16 mm olan tek folikül var diğer dört tanesi 12 mm geri kalmışlar ..sanırım tek folikülle giricem opuya yarın netleşecek herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?